Frostbite [Patrol]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Frostbite [Patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyzo dec 17, 2017 3:25 pm

Het Team Rocket uniform dat hij vanavond verplicht aan moest vond hij helemaal niks. Er was niks speciaals aan. Het enige waar hij zijn lol nog een beetje uit kon halen was zijn eigen speciale riem met gadgets en andere handige voorwerpen die hij om zijn middel had. Verder had hij besloten om het maar gewoon voor zichzelf leuk te maken. De avond was nog jong en er waren genoeg belachelijke en verschrikkelijke dingen die hij kon uithalen vandaag. Hij was er zo enthousiast over, dat hij daarom te vroeg was aangekomen op de locatie waar hij zijn collega moest ontmoeten. De locatie was het dak van een groot warenhuis in het centrum van Lumiose City. Hij stond op de rand van het dak en keek uit over de straten van de stad. Het was eigenlijk best saai dat ze allemaal leeg waren. Als er mensen liepen, dacht hij graag na over wat hij allemaal met ze zou kunnen uithalen. Hij kreeg een geniepige grijns op zijn gezicht. Misschien kon hij wel spelen met zijn collega. Hij voelde een scherpe steek in zijn hoofd. Au. Hij plaatste zijn hand op zijn voorhoofd. Ineens vond hij toch maar dat hij niet vervelend moest doen tegen zijn collega. Het ging een Grunt zijn. Die moest hij de kneepjes van het vak leren. En vooral.. hem beschermen. Had hij toevallig ook een paracetamol aan zijn riem hangen? Waarschijnlijk niet.

[+ Julian Snow]

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyzo dec 17, 2017 8:06 pmJulian keek naar zichzelf terwijl hij zijn handschoenen aantrok waar hij de vingertoppen van af had geknipt zodat hij een betere grip op zaken zoals bijvoorbeeld zijn Poké Ball zou hebben als hij deze moest gebruiken. Niks was irritanter dan bijna niks aan kunnen raken dankzij de stof van handschoenen dat in de weg zat. Hij merkte dat hij zijn blik weer gevestigd had op het ooglapje dat half verscholen ging onder zijn haar. Niemand had hem tot dusver zonder dat ooglapje gezien en het was ook iets wat Julian niet wilde. Nee, er zat geen holle kas of iets anders onder dat ooglapje, maar hij kon het zicht van zijn blinde oog niet verdragen. En het ooglapje had wel iets, iets wat bij hem paste. Eerst was het één groot verband geweest, maar nadat het bloeden was gestopt, had hij een ooglapje van zijn vader in de plaats gekregen. Zijn vader had hem verteld dat hij niet naar Julian’s verminkte oog kon kijken en dat had Julian doen geloven dat als zijn vader er niet naar wilde kijken, dat niemand het waarschijnlijk wilde zien. Na een paar jaar was hij gewend geraakt aan het ooglapje en kon hij zich niet meer voorstellen hoe het zou zijn als hij het ooglapje niet droeg. De gedachte aan zijn vader zorgde ervoor dat zijn hart sneller begon te kloppen en dat hij de neiging moest onderdrukken om over zijn schouder te kijken. Zijn vader was gerevalideerd en het zou als ex commander vast niet lang meer duren totdat hij te horen kreeg waar zijn zoon werkzaam was. Julian kon alleen maar hopen dat hij tegen die tijd weinig macht had en hijzelf sterker was geworden om zijn vader te trotseren als deze besloot om hem op te zoeken. De base mocht immers geen persoonlijke gegevens vrijgeven van hun grunts en dus zou zijn vader nooit precies weten waar hij woonde, alleen maar waar hij werkzaam was. Hij zou ook waarschijnlijk niets ondernemen omdat hij wist dat Julian niet dom was en geen kamer had in de base, maar waarschijnlijk zelf een pand was gaan zoeken. Misschien dacht zijn vader wel dat Julian bang genoeg was om een pand buiten Lumiose City te zoeken en was een pand in de buurt van het hoofdkwartier geen voor de hand liggende keuze. Julian brak het oogcontact met de spiegel om hopelijk zijn gedachten af te breken en zonder nog over zijn schouder te kijken, liep hij naar buiten. Het was een frisse avond en Julian stak zijn handen in zijn broekzakken terwijl hij naar de kant liep waar ze hun patrouille moesten beginnen. Hij had begrepen dat hij dit samen met een collega moest doen en hoewel hij het niet liet merken, was hij toch wel wat nerveus omdat hij niet wist hoe de collega was en wat er allemaal ging gebeuren. Hij zag een kerel verderop staan die ook een uniform droeg en naderde hem behoedzaam. “Terry?” Hij keek de kerel vragend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyzo dec 17, 2017 9:01 pm

Zijn naam werd genoemd. Of moest hij die als zijn codenaam zien? Dat moment dat je codenaam je naam is en je naam je codenaam.. Anyway.. Hij draaide zich om aan de rand van het dak en keek zijn collega aan. Meteen schoot zijn gezicht in de teleurstelling. "Helaas wel ja.." Hij plaatste zijn handen in zijn heupen en schudde met zijn hoofd. "Dan ben jij zeker Julian." Daarna haalde hij een Pokéball tevoorschijn. Hij liet deze keer Señor Mister tevoorschijn komen. Dan zou hij tenminste nog iemand in de buurt hebben waar hij niet diep in was teleurgesteld. "Vertel me maar eens wat jou interessant maakt, en dan kunnen we beginnen." De Litten ging naast de linkervoet van zijn trainer zitten. Heel langzaam ging zijn staart heen en weer. Hij staarde de de jongen aan en ging even met zijn tong over zijn neus. Terry ging met zijn armen over elkaar heen staan en wachtte rustig af wat de jongen voor zichzelf te zeggen had. Maar echt onder de indruk was hij niet. Ohja.. en waarom kruisten hij zijn armen over elkaar? Niet om aan te geven dat hij zou luisteren naar het antwoord.. hij was aan het proberen om zijn handen in bedwang te houden. Die waren al aan het jeuken om iets uit te halen.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 4:59 pmJulian’s gezicht verried geen enkele emotie toen Terry een reacite gaf die hij niet had verwacht. Hij leek niet bepaald blij te zijn met het feit dat Julian zijn partner voor die avond was en de man had geen idee wat hij daarvan moest vinden, maar liet dat niet blijken aan de kerel. Hij gaf enkel een knikje toen Terry concludeerde dat hij dan Julian moest zijn. In elk geval kenden ze elkaars namen, dus dat was gemakkelijker als hij de kerel aan wilde spreken. Terry besloot om zijn Pokémon tevoorschijn te halen – een sterk uitziende Litten – en Julian besloot om hetzelfde te doen met Howl, zijn Rockruff. Howl bleef een beetje schuw achter Julian staan, maar keek wel met enige belangstelling naar de Litten. Het kwam immers niet vaak voor dat hij een Pokémon tegenkwam die afkomstig was van zijn eigen regio, maar hij had van Julian geleerd dat hij niet zomaar met elke Pokémon mocht spelen die hij tegenkwam. En dus wachtte hij af wat de Litten zou doen. Toen Terry wilde weten wat hem interessant maakte, ging Julian’s rechterwenkbrauw slechts even omhoog. “Dat ligt er nogal aan wat jij beschouwt als interessant,” was vervolgens zijn niet echt veelzeggende antwoord. “Het enige wat ik kan antwoorden op die vraag is dat we voor deze avond met elkaar opgescheept zitten en dat het niet echt uitmaakt wat mij interessant maakt, maar dat je het er maar gewoon mee gaat moeten doen. Net zoals ik de opdracht heb gekregen om de avond met jou door te brengen, heb jij dat waarschijnlijk andersom ook gekregen.” Hij had verder niet echt de behoefte om zich zorgen te maken over Terry’s vraag en wenkte de kerel in plaats daarvan. “Kom,” sprak hij. “We kunnen ook met elkaar praten tijdens het patrouilleren. Het is niet bepaald warm en al dat stilstaan gaat dat niet bevorderen.” Hij stak zijn handen nog wat dieper in zijn zakken terwijl hij zijn omgeving scande. Hij had de afgelopen uren uitgebreid zijn tijd genomen om de guurste steegjes van Lumiose City wat te leren kennen. En dat was ook precies waar hij naartoe wilde gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 5:29 pm

Woorden. Woorden. Woorden. Saaie regels. Woorden. Stomme opmerking. Woorden. Woorden. Terry fronste. Die ander stelde zich op geen enkele manier open. Bla bla bla enzo. Een, met werk, geobsedeerde nerd stond voor hem. Bleh. Terry was Agent M, en zelfs hij wist wanneer hij eens een keer wat lossen mocht zijn. Hij plaatste zijn handen weer in zijn heupen. Señor Mister’s blik ging langzaam van Julian naar Howl. Hij likte nogmaals over zijn neus en bleef het beestje gewoon aanstaren. Verder niks. En toen gebeurde er iets waar Terry bijna door uit zijn vel sprong. Die ander ging hem even zeggen wat hij moest gaan doen! Nou dan kon hij dat krijgen ook hoor! Terry begon luidkeels te lachen, waarna hij riep: “Probeer me maar eens bij te benen!” Alsof Señor Mister wist wat er ging gebeuren klom hij via Terry’s arm op zijn schouder. Terry stak zijn armen uit naar de zijkanten. Vervolgens liet Terry zich achterover van de rand van het gebouw vallen. Zo halverwege de val trok hij aan een touw aan zijn riem en er blies een airbag op zijn rug op. Poef! Terry viel op de airbag die, na de impact, weer rustig leeg liep. Hij kon zich alleen maar verheugen op het zien van het gezicht van Julian. Señor Mister hopte keurig van Terry af en ging naast zijn trainer staan. Meteen keek hij in de richting van een steegje. Hij keek gewoon. Verder niks. Terry bleef echter nog even liggen, met een dikke grijns op zijn gezicht, voor het geval dat Julian geschrokken over de rand zou kijken. Dat zou hij geweldig vinden.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 5:44 pm

Vlak nadat Julian zijn rug naar Terry had gedraaid, besloot de kerel om één of andere gevaarlijke, blijkbaar niet doordachte stunt uit te voeren. Het was de blaf die Rockruff uitstootte wat ervoor zorgde dat Julian zich met een ruk omdraaide, alleen maar om Terry op het laatste moment te zien verdwijnen. Hun blikken kruisten elkaar nog heel even en Julian haastte zich naar voren om te zien wat er gebeurde. Zijn rechterwenkbrauw ging kort omhoog toen hij iets met een zacht geluid hoorde ploffen en sloeg zijn armen over elkaar heen toen hij Terry rustig op de grond zag liggen. Volgens informanten moest deze kerel een agent zijn, maar Julian zag eerlijk gezegd niet echt de potentie in die positie in hem. Terry besloot om te blijven liggen en Julian wist eerlijk gezegd niet wat hij hiermee aan moest. Hij richtte zijn blik even kort op zijn Rockruff en merkte dat deze hem vragend aankeek, alsof hij wilde aangeven dat hij het ook niet wist. Julian zuchtte zachtjes en keerde zijn gezicht weer in de richting van Terry. “Als je klaar bent met je geintjes, ben je dan bereid om met me mee te gaan?” Zijn stem klonk kil en de hardheid ervan echode door het steegje. “Dat je je van gebouwen laat vallen vind ik allemaal prima, maar dat kan ook buiten werktijd.” En hij trok zich weer terug zonder verder nog iets te zeggen. Als Terry grapjes uit wilde halen, was dat voor hem prima, maar hij ging doen wat er van hem gevraagd werd. Hij kon het zich niet permitteren dat hij meldingen zou krijgen wegens het niet correct opvolgen van een opdracht en ging zich niet laten doen door een snotneus die zichzelf niet aan de opdracht die voor handen lag kon houden. Howl blafte nog een laatste keer in de richting van Terry en de Litten en besloot toen om zijn trainer te volgen, geen interesse meer tonend in de Litten
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 6:53 pm

Die blik! Perfect! Hier deed hij het voor! Hij had hem met stomheid geslagen. En dat was waar hij anderen het liefst mee sloeg. Toen kwam een opmerking. Terry had nog steeds een grijns op zijn gezicht. Iets over geintjes. Hij kreeg een gezicht of hij een hap uit een citroen had genomen. Hem volgen? Je konTerry veel vertellen, maar vanaf dag één dat hij.. uh.. wakker was geworden, was het hem duidelijk dat het binnen Team Rocket ging om samenwerking. Hij kreeg nu dus ook een hele serieuze blik in zijn ogen en stond op. Hij keek even vlug naar Señor Mister toen hij zijn airbag weer in zijn riem aan het proppen was. In de achtergrond hoorde hij weer een bevel, over hoe hij zijn werk moest doen. Direct schoten alle Team Rocket protocollen door zijn hoofd. Kijk uit Julian, Agent M was niet zomaar iemand. En al helemaal niet iemand om naar neer te kijken. Terry keek nog wel even omhoog toen hij de blaf hoorde. Julian was al niet meer aan de rand van het dak te zien. Señor Mister.. was nog steeds naar de steeg aan het staren. Eenmaal klaar met het wegstoppen van de airbag begon hij met echt nadenken. Als Julian wilde dat hij zijn werk ging doen.. dan ging hij dat doen. Geen probleem. Maar hij ging het doen door die zogenaamde ‘geintjes’ uit te halen. Hij kreeg een grijns. Het waren helemaal geen geintjes. Het waren de dingen die het werk interessant maakte. Hij had zó veel leuke gadgets aan zijn riem hangen.. Iets in hem zei dat hij ze niet op Julian mocht gebruiken, omdat hij een collega is. Dat vond hij jammer. Maar hij kon die saaie vent wel provoceren. Eens even kijken wat er precies in die kerel schuilt. Hij pakte zijn Litten op en zette deze op zijn schouder en wachtte totdat Kapitein Saaibaard beneden was. Hij was natuurlijk met de trap of de lift ofzo.. Je weet wel, de saaie manier om naar beneden te komen. Je kon zeggen wat je wilt over Terry’s methode, maar die van hem was wel sneller. Ongeduldig tikte hij met de bal van zijn voet tegen de grond. Ze hadden in deze tijd al tien mensen kunnen verjagen.. maar nee.. De Soldaat van Verveling moest weer zo nodig denken dat hij alles beter kon. Waarom deden Grunts dat? Er was maar één iemand die alles wist.. en dat was Giovanni.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 7:04 pmHet duurde enkele minuten eer dat Julian weer beneden was. Waarom hadden ze dan ook weer afgesproken op een gebouw? Oh ja, omdat daar hun vaste afspraakpunt was. Hij kon zich herinneren dat dat bij het hoofdkwartier van zijn vader ergens anders was geweest, alleen wilde hij daar niet al te veel meer aan denken. Terwijl hij door het gebouw naar de achterkant liep zodat hij daar Terry weer zou ontmoeten, ontmoette hij verscheidene blikken van collega’s die net klaar waren met hun shift. Ze wierpen één blik naar buiten en toen ze zagen wie op Julian stond de wachten, draaiden ze zich weer om en grinnikten even. Waarschijnlijk waren het collega’s die al eens een shift hadden moeten doen met Terry en hem wel konden waarderen of Julian gewoon recht in zijn gezicht uitlachten omdat ze wisten hoe humorloos hij was en hij met de kerel voor de rest van deze shift opgescheept zat. Nou ja… compleet humorloos was hij nu ook weer niet, hoor. Hij kon best lachen. Alleen deden er zich niet veel situaties voor waar hij om kón lachen en vond hij de flauwe humor van iemand wiens leeftijd dicht in de buurt van de zijne lag gewoon niet grappig. Dat Terry zich daar misschien gekwetst om voelde of dat een reden was voor zijn collega’s om hem uit te lachen, was hun probleem. Julian kwam Terry buiten weer tegen en negeerde de grijns die permanent geplakt leek te zijn op het gezicht van de kerel. “Laten we maar gaan,” bromde hij. “We hebben al genoeg tijd verspild.” Dat laatste zei hij iets zachter, maar hij was recht door zee en dus deed hij geen moeite om het zo zacht te zeggen dat Terry het niet kon verstaan. Een hoop gegiechel trok zijn aandacht en hij draaide zijn hoofd naar links. Weinig onder de indruk zijnde keek hij naar een groep meisjes die de kerst al vroeg leken te willen vieren met hun… schaarse kerstpakjes. Wat? Hm. Nee. Professioneel blijven, Julian. En dus deed hij zijn best om zijn gezicht zo weinig mogelijk emotie te laten verraden terwijl hij de dames naderde. Het viel hem op dat één van de dames een bijzonder angstig gezicht trok toen ze hun uniformen zag terwijl de rest van de dames vrolijk lachten en niks in de gaten leken te hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 7:35 pm

Had hij nou ‘we’ gezegd? Terry’s wenkbrauwen gingen omhoog. Julian was degene die de trap had genomen. Niet hij. Majoor Humorloos had de tijd verspild. En hij.. liep ook nog gewoon verder, nadat hij Terry nóg een bevel had gegeven. Maar maak je geen zorgen. Terry ging zijn wraak wel krijgen. Die kreeg hij altijd. Al broedend op een plan liep hij naast de ander mee. Op dat moment doken een aantal paar kerstboeketten op. Om het maar maar even netjes te zeggen. En oh? Wat zag hij nu gebeuren bij meneer de cycloop naast hem? Voor een fractie van een seconde leek de man zich even te moeten herpakken om zijn strakke gezicht te behouden. Foute zet. Dat had je nou net even niet moeten doen. Vooral niet in de buurt van Terry. Tot zijn verheuging liep Julian nog naar de dames toe ook. De kansen werden hem vandaag in zijn schoot geworpen. Super. “Hey dames.” De giechelende dames keken nu hun richting op. “Oeh gevaarlijk!” Riep er eentje. “Ik hou wel van bad boys!” Riep een ander. Dat een van de meisjes wat banger leek viel hem wel op, maar het boeide hem niet. “Luister dames.” Er was er al eentje naar Terry toegelopen om Señor Mister te aaien. “Jullie weten vast dat we jullie naar binnen moeten sturen.” “Awh.” Zeiden ze bijna allemaal iets te overdreven teleurgesteld. “Maar we kunnen jullie ook gewoon naar huis brengen.” Hij plaatste zijn hand op de schouder van Julian. “Vooral mijn kameraad hier zou dat wel leuk vinden. Geen zorgen. Hij lijkt misschien een stijve hark. Want dat is hij ook. Maar ik gok dat jullie dat misschien wel juist leuk vinden.” Zijn grijns werd groter. Alle aandacht was nu op Julian gericht. Tja, redt je hier maar eens uit. Langzaam omringde de dames Julian. Terry moest flink zijn best doen om niet in de lach te schieten. Als hij nu hardop zou gaan lachen zou er een kans bestaan dat de dames weggingen. Ondertussen vond Señor Mister het eigenlijk gewoon jammer dat het meisje dat hem voorheen stond te aaien nu naar Julian toe was gelopen. Een van de dames plaatste haar hand op Julian’s arm en haar andere op zijn borstkas. “Een stijve hark dus..” Zei ze, trachtend heel zwoel te klinken. Hilarisch dit! Hij ging ze straks wel de stad uit pesten hoor, geen zorgen, maar voor nu wilde hij er even lol aan beleven.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 8:42 pmVoordat Julian ook maar zijn mond kon openen om een zo gepast mogelijke reactie te verzinnen, dook Terry al naast hem op om de klus te klaren. Aangezien Julian de kerel voor geen meter vertrouwde, vernauwde hij zijn ogen toen Terry sprak en het had over naar huis brengen. W-Wat? Dacht hij nu werkelijk dat hij een stel meiden in schaars geklede pakjes naar huis ging bréngen? Wie dacht hij dat Julian was? Een pooier? Dit zou niet alleen de reputatie van Team Rocket behoorlijk schenden – niet dat hij ook maar het idee had dat Terry daar rekening mee hield – maar ook zou het hem in een bijzonder lastig parket brengen. Hij vond dit al awkward genoeg. En om het allemaal nog een tikkeltje erger te maken, zorgde zijn collega ervoor dat de aandacht op hem en op hem alleen gevestigd werd. Verdomme. En ja hoor, alle meisjes kwamen opeens naar hem toe lopen. Het was niet dat hij in het verleden geen aandacht van dames had gehad. Oh, als hij had gewild was hij met diverse dames in bed gedoken. Maar zo zat zijn karakter niet eenmaal niet in elkaar en ook van deze situatie ging hij geen gebruik maken. En dat wilde hij ook net zeggen toen één van de dames besloot haar ene hand op zijn arm te leggen en de andere op zijn borstkas te laten rusten. Hij voelde dat ze zodanig druk zette met haar vingers dat ze de spieren onder zijn shirt kon voelen en aan haar gezicht te zien vond ze dat wel leuk. Julian’s ene oog – zijn andere werd bedekt door het ooglapje – keek haar kil aan toen ze haar ene hand naar beneden liet glijden en haar andere hand naar zijn nek wilde brengen. Het was helaas wel zo dat er een bepaalde eh… réactie uitgelokt werd die hij niet kon onderdrukken. Maar voordat zij die kon waarnemen, had hij haar hand al stevig vastgepakt en schudde hij zijn hoofd naar haar. “Afblijven,” gromde hij. “Het is mooi geweest. Jullie gaan allemaal naar huis nu.” Hij keek hun kil aan. “En néé, we gaan jullie niét brengen.” Hij wierp een blik op Terry. “Maar misschien wil meneer Casanova daar wel een uitzondering voor jullie maken. Wie weet.” En hij duwde het meisje dat bij hem stond – misschien iets te hardhandig – in de richting van Terry. Opeens had een ander meisje – en zij leek pas echt stomdronken – haar plaats ingenomen en liet giechelend haar hand naar zijn gezicht glijden. “Ben je in je vorig leven piraat geweest?” Voordat ze zijn ooglapje kon aanraken, pakte hij ook haar hand vast en kneep deze niet al te zacht, maar ook zeker niet al te hard. “En nu is het mooi geweest,” snauwde hij naar hun. “Blijf van me af en ga naar huis. Laatste waarschuwing.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 9:29 pm

Meneer de Professionele Grunt had er echt veel moeite mee. Geweldig! Ja jongen.. met die situaties moet je ook kunnen omgaan. Kom op man. Beetje lol mee hebben. Hij zag hoe het meisje langzaam voor de kroonjuwelen ging van de schatkist. Dit kon niet beter gaan! Hij had het niet beter kunnen plannen. En als snel werd werd ze zijn richting op geduwt. Hij kreeg een vlugge grijns en stapte opzij. Ze viel recht voorover met haar gezicht in de sneeuw. “Oh jeetje.” Loog hij. Het was op dit moment dat een ander meisje haar kans pakte om eens lekker met Julian aan de gang te gaan. Dit moest hij onthouden. Deze kennis kon nog wel eens van pas komen. Hij moest zich echt heel erg inhouden toen ze vroeg of hij een piraat was! Zeg ja! Zeg ja! Maar Julian zei iets anders. Het zou de laatste waarschuwing zijn. Terry klapte eenmalig in zijn handen. “Zo. Jullie hebben hem gehoord. Wegwezen nu.” Het angstige meisje trok nu aan de arm van een van de meisjes en zei: “Alicia heeft haar hand aan een van dit soort freaks verloren, we moeten weg.” Terry keek theatraal beteuterd. “Nou nou. Je hoeft niet onbeleefd te doen. Jullie breken hier de regels hoor.” Ze keek alleen maar bangen. Op dit moment stond het meisje dat eerder gevallen was eindelijk recht. Terry wilde zijn focus leggen op het bange meisje. Zij was het minst dronken en het makkelijkst te overhalen om naar ze te luisteren. Hij keek Julian aan met een serieuze blik en knikte naar hem. Vervolgens liep hij in een boogje om achter het angstige meisje uit te komen. “Dus jij weet wel Team Rocket doet met regelbrekers?” Ze slikte luidkeels. “Ik zal je beloven dat wij dat niet doen.” Ze keek Julian voor heel even aan met een sprankje hoop. “Wij gaan wat ergers doen.” De hoop verdween. Ze pakte haar vriendinnen allebei bij de arm en sprintte weg. Ziezo, klaar is Kees. Terry keek ze nog grijnzend na.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptyma dec 18, 2017 9:43 pmJulian had eerlijk gezegd verwacht dat Terry hem nu nog wat harder zou kloten, maar in plaats daarvan klapte de kerel in zijn handen en gaf aan dat het voor nu echt wel mooi geweest was. Julian deed zijn best om geen emotie op zijn gezicht te laten zien, maar de rode kleur die vanuit zijn nek omhoogging, was duidelijk aanwezig. De chick had bijna aan zijn gereedschap gezeten en het zou niet goed gegaan zijn als ze haar missie volbracht had. Het was niet dat hij preuts was, maar… hij hield er gewoon niet van als hij onverwachts aangeraakt werd zonder dat hij toestemming had gegeven. Hij wilde controle hebben over wat er met zijn lichaam gebeurde en als een chick besloot om hem zomaar aan te raken zonder geldige reden, dan had hij die niet. Zijn rechterwenkbrauw schoot echter ongecontroleerd in de lucht toen het bange meisje aangaf dat één meisje van hun groep haar hand was kwijtgeraakt tijdens de patrouille van één van hun collega’s. Hij wilde naar Terry kijken, maar die was ook al even verbaasd naar het meisje aan het kijken. Het deed hem eerlijk gezegd wel goed dat Terry niet bij die patrouille was geweest. Hij onderdrukte een zucht toen Terry voor een directere aanpak ging en keek het meisje strak aan toen ze zijn blik ontmoette met de hare. Toen Terry een opmerking maakte en de dames ervandoor gingen, zuchtte huid luidop en sloeg zijn armen over elkaar heen. “Dat had ook anders aangepakt kunnen worden,” sprak hij op een kille manier. “En dan heb ik het niet alleen over de opmerking die je naar haar maakte. Ik heb het ook over de manier hoe je die meisjes naar míj leidde.” Hij kneep zijn ogen samen. “Dat was een rotstreek.” Hij zuchtte. “Maar goed, om je niet het idee te geven dat ik helemaal een stijfkop ben zonder humor zal ik dit voor nu laten gaan.” Hij richtte zijn blik nu weer serieus op Terry. “Maar ik vraag me af wat ze bedoelde met dat afhakken van die hand. Dat zijn wel serieuze mistappen die begaan zijn tijdens een patrouille. Het is de bedoeling dat we ze terug naar huis sturen, niet dat we ze voor het leven lang verminken, lijkt me.” Hij zei het op een zo’n nonchalant mogelijke manier zodat het leek alsof het hem niks kon schelen, maar eigenlijk zat het hem wel dwars. De angstige blik in de ogen van het meisje was écht geweest en voor de één of andere reden geloofde hij haar direct toen ze haar relaas deed over zijn collega’s. Er liepen genoeg sadistische bruten in Team Rocket rond en Julian kon alleen maar hopen dat Terry niet zo was en ook niet zo zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptydi dec 19, 2017 2:19 pm

Bla bla bla. Weer een lezing van Professor Know-it-all. Kon die knaap zijn smoel niet eens houden? Maar hij was nog niet klaar. Nee, natuurlijk niet, het was er zo eentje die zichzelf heel graag hoorde praten. Een rotstreek? Ugh, die Julian was net een klein boos jongetje dat alles en iedereen om hem heen de schuld gaf van zijn tegenslagen. Pas toen het ‘ik zal dit voor nu laten gaan’ gedeelte aanbrak stopte Terry volledig met luisteren. Deze jongen was geen Rocket materiaal. Het was geen Teamspeler en ook nog eens iemand die niks kon hebben. Doei. Zijn Litten sprong van zijn schouder af en ging weer naast hem zitten op de grond. Señor Mister koos ervoor om meneer de Rockruff aan te staren. Verder niks. Ondertussen liet Terry zijn wijsvinger naar het oortje dat hij in zijn oor had. Hij kreeg een bericht binnen namelijk. Dit gebeurde op hetzelfde moment dat Majoor Mietje over die afgehakte hand begon. Terry luisterde niet meer naar Julian. Hij luisterde naar de persoon die hem aansprak via zijn oortje. “Rue de bas. Grunts in moeilijkheden. Aanvallers zijn gewapend.” “Roger.” Zei Terry. “Volg me.” Zei Terry simpelweg en hij sprintte de steeg uit, de grote weg op. De prioriteiten lagen nu bij het redden van zijn collega’s. Hij had een kaart van de stad in zijn hoofd en kende de snelste manieren om overal te komen. Via de grote weg rende hij een nieuwe steeg in. Met zijn momentum, gecreëerd door het rennen, sprong hij over een hek heen in de steeg. Señor Mister sprong soepeltjes met hem mee. Vervolgens sprong hij door een open raam van een verlaten pand dat zich in de steeg bevond. Hij sprong er via een ander open raam weer uit. Hierdoor kwam hij in een andere steeg uit. Señor Mister sprong op zijn rug en Terry klom een brandladder op, een gebouw op. Hij rende een stuk over het dak en sprong toen naar een volgend dak. Hij keek over de rand. Hij kon al zien wat er aan de hand was. Er waren drie sterke trainers met hun Pokémon die twee Grunts aan het bevechten waren. Terry sprong van het gebouw af en greep zich vast aan wat kerstversiering dat van de ene naar de andere kant van de straat was opgehangen. Het lint brak en Terry zwaaide in de richting van de Abomasnow, om die vervolgens een trap in het gezicht te geven. Toen landde Terry op zijn voeten. Kalmpjes sprong Señor Mister van Terry’s rug de grond op. Een van de trainers was een lange smalle kerel met een bril op. “Typisch Rocket, in de rug aanvallen.” Sprak die. De ander was een meisje met een uitdrukking die zei dat ze voor niets of niemand bang was. Van haar was de Machoke. De laatste trainer was ook een meisje. Echt een sporterstypetje. Van haar was de Tyranitar. “Fijn, dan hebben we er nog eentje om neer te maaien.” Zei ze. De woorden deden niks met Terry. “Zijn jullie okay?” Vroeg hij, voor zich uit kijkend, aan de Grunts en hun Pokémon die achter hen stonden. “Ja, nu wel.” Zei de Grunt met het groene haar. “Je bent snel hier.” Zei de Grunt met het lange haar. De Stunky van de ene en de Glameow van de ander lieten ook even merken dat ze okay waren. Terry zakte een beetje door zijn knieën en spande zijn spieren aan. Hij was klaar voor alles. Ook Señor Mister ging nu op alle vier zijn pootjes staan. Klaar voor de aanval. “Wie wil eerst?” Vroeg Terry. “Allemaal tegelijk mag ook.” Hij zou haast vergeten dat hij een collega had die achter hem aan aan het rennen was geweest.

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptydo dec 21, 2017 1:00 pmHet leek er voor de zoveelste keer op dat Terry niet aan het luisteren was, maar Julian begreep aan de houding van zijn collega te zien waarom dit zo was. Hij had twee vingers op het oortje in zijn oor gelegd, hield zijn hoofd schuin, een glazige blik in zijn ogen,… onmiskenbaar de houding van iemand die naar orders aan het luisteren was. En dat werd hem nog duidelijker toen Terry hem opdroeg hem te volgen. Gelukkig voor Julian werd de oproep één seconde daarna in zijn eigen oortje herhaald zodat hij wist waar hij moest zijn en zonder zijn collega een blik waardig te keuren, die het schijnbaar nodig vond om op een spectaculaire wijze naar de plaats delict te gaan, koos hij een ander zijstraatje waarvan hij wist dat het hem naar de juiste straat zou leiden. Hij kende de straat maar al te goed omdat deze zich op één straat na bevond van zijn pand. Hij wist dus ook hoe hij er moest geraken zonder zijn nek half te breken door van dak tot dak te springen en zich van gevaarlijke objecten te laten glijden. Julian wist beter dan heldhaftig gedrag te vertonen en wat Terry nu deed, was gewoon ontzettend dom. Julian’s voetstappen galmden door de straten, maar zijn ademhaling galmde niet mee; de man deed genoeg aan sport om te weten hoe hij snel moest zijn en zonder al te veel hijgende ademhalingen bij zijn bestemming aan moest komen. Het was waar dat Terry eerder arriveerde dan hem, maar hij ving de woorden nog net op die de kerel sprak en dat maakte voor hem duidelijk dat ze niet veel van elkaar scheelden qua aankomsttijd. Julian concludeerde dat zijn Rockruff het nooit zou redden tegenover de Tyranitar en de Machoke die bij hun trainers stonden en dat vechten dus een verloren zaak voor hem zou zijn. “Terry,” sprak hij rustig, maar met een kille ondertoon. “Dit is een verloren zaak. Met de Pokémon die wij tot onze beschikking hebben, gaan we het nooit halen tegenover die van hun. We kunnen beter om versterking roepen.” In tegenstelling tot de meeste Team Rocket leden was Julian er niet bedroefd om om zijn verlies aan te geven wanneer hij een verloren zaak zag in vechten. “Misschien is Ciro zelfs wel ergens in de buurt.” Hij sloeg zijn armen over elkaar heen. “Keer jullie Pokémon terug,” zei hij tegen het drietal. “Dit gevecht is over. Niemand hoeft gewond te raken als jullie jezelf terugtrekken.” Hij keek hun daarna kil aan. “Besef jullie ook dat als jullie niet luisteren dat er extra maatregelen genomen zullen worden en dat die niet mals zijn. Er is een avondklok en jullie dienen je daaraan te houden. En geloof me, jullie willen liever niet ontdekken wat die extra maatregelen zijn.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Terry Spek
Member
Terry Spek
Punten : 334
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ducklett
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6906-terry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t6920-terry-s-dex#137403 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6907-terry-s-work-log#137204

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Emptydo dec 21, 2017 3:51 pm

Deze straat was vrij ver gelegen van de Base. Hij had de snelste route genomen. Dus hoe meneer ik-weet-niet-hoe-ik-me-als-een-grunt-moet-gedragen er zo snel was gekomen, was hem een raadsel. En toen kwam er.. nogmaals.. een speech. Een ook nog eentje vol Taurospoep. Als ze nu zouden vluchten, zouden ze ingehaald worden, en vervolgens in elkaar geslagen worden. Veel meer versterking, dan die er nu al was, zou er niet komen voor maar drie trainers. Waarom deed die gast alsof hij het allemaal zo goed wist? Daarnaast was dit juist een makkie. “We hebben zo onze eigen trucjes!” Zei het sportmeisje met geheven vuist. “Binnen een straal van anderhalve kilometer is er geen Team Rocket lid in de buurt van jullie.” Zei de jongen terwijl hij zijn bril omhoog zijn neus op schoof. Dat was duidelijk, ze hadden hun huiswerk gedaan. Misschien zelfs wel met een hacker. “Neem ze maar mee dan Julian.” Dat was iets waar de jongen wel gelijk over had. Voor deze Grunts was dit een verloren zaak. Maar niet voor Agent M. “Nu!” Riep de jongen. De Abomasnow hief zijn arm en liet die snel neerkomen in de richting van Terry. Terry maakte een koprol en ontweek de aanval. De soepele Señor Mister sprong simpelweg de andere kant op. Tijdens het rollen had Terry een wapen dat op een geweer leek van zijn riem af gehaald en richtte het op de Trainers. Hij haalde de trekker over en schoot een bepaald poeder uit. “Houd je hand voor je mond!” Riep het serieus uitziende meisje, die dacht dat het gif was. Terry kreeg een grijns. Binnen een seconden kregen alle drie de trainers ongecontroleerd de behoefte om te krabben. “Jeukpoeder!” Riep het sportmeisje boos. Hij had die gadgets niet voor niets. Maar Señor Mister had nog steeds een Machoke en Tyranitar bij zich staan. De Tyranitar begon met het opladen van een Hyper Beam, terwijl de Machoke met een Brick Break op de Litten af kwam. Hij sprong simpelweg omhoog en landde op de arm van de Machoke en rende naar zijn hoofd toe. De Tyranitar moest nu tijdens het opladen van de aanval zich naar de Litten draaien. Wat nog vrij lastig ging, nu hij zich zo aan het focussen was. Señor Mister sprong van het hoofd van de Machoke naar het hoofd van de Tyranitar. Toen eenmaal de aanval geladen was schoot de Tyranitar zijn Hyper Beam tegen de Machoke aan. De Machoke werd tegen een van de muren van de straat geschoten. Dit was het moment dat Señor Mister vanaf het hoofd van de Tyranitar een Falmethrower naar de Abomasnow schoot. Die hield zijn armen voor zijn gezicht ter verdediging. Snel daarna wilde die een tegenaanval doen met Blizzard. Señor Mister sprong van het hoofd van de Tyranitar af en ging achter deze staan, om hem als schild te gebruiken. De Tyranitar werd dus wel geraakt. Hij hoefde niemand aan te vallen, hij hoefde er alleen voor te zorgen dat hij zelf niet geraakt zou worden. Terry was ondertussen de trainers aan het vastbinden. De drang om te krabben was sterker dan de drang om zich los te wrikken. Van die hadden ze alvast geen last meer. Tijd om Señor Mister te helpen. Die rende nu naar Terry en ging naast hem staan. Terry gooide nog een Pokéball op. Er verscheen een Ducklett aan de andere kant naast hem. Het was Picklenose. De Abomasnow en Tyranitar zag nu wat er met hun trainers was gebeurd. Kun je het je voorstellen? Onder het jeukpoeder zitten, en vastgebonden zitten? Het moest verschrikkelijk zijn. Het Moment dat de Pokémon opzij keken, schoot Señor Mister nog een Flamethrower tegen de Abomasnow aan, en Picklenose een Ice Beam tegen de Tyrannitar aan. Op deze manier konden ze de beweging in de richting van hun trainers onderscheppen. Terry wist wel beter. Die draaide zich direct om. De Machoke van zonet nog rende op hen af. Eenmaal bij Terry wilde hij hem slaan. Terry dook onder de vuist door. Vervolgens wilde de Machoke een volgende stook doen. Terry stapte opzij. Zo kon hij die nog wel even bezig houden. Geen probleem. Het gevecht was echter.. nog niet over. Hoe ging het bij Julian eigenlijk?

_________________

Frostbite [Patrol] Geen_n10
"The two most important days in your life are the day you are born
and the day you find out why"
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Frostbite [Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Frostbite [Patrol]   Frostbite [Patrol] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Frostbite [Patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: