[Claudia] Frostbite
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [Claudia] Frostbite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Holly Nevada
Member
Holly Nevada
Punten : 212
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Arceus

[Claudia] Frostbite Empty
BerichtOnderwerp: [Claudia] Frostbite   [Claudia] Frostbite Emptyzo jan 07, 2018 11:15 pm

Ze was nu officieel twee dagen het huis uit getrapt en nog geen steek opgeschoten. Bijna zat Holly op het punt om aan de voordeur van haar ouders te hangen en hen te smeken haar terug te nemen. Toch deed ze dit niet om twee redenen. Eén, het laatste beetje trots wat ze nog had zou gereduceerd worden tot iets niet bestaands en twee, haar moeder en haar nieuwe man zouden haar toch niet terugnemen. Die seedot van een vent was waarschijnlijk toch gelukkig dat ze het huis uit was.

Dus hier stond ze dan, in een steeg met haar nieuwe Snorunt. Ze had in ieder geval eindelijk uitgevogeld hoe haar Pokédex in elkaar stak en richtte deze op de bevende Pokémon. Shivers bleef een toepasselijke naam. Snorunt live in regions with heavy snowfall. In seasons without snow, such as spring and summer, this Pokémon steals away to live quietly among stalactites and stalagmites deep in caverns. Ze voelde haar mond ietsjes openvallen terwijl ze naar de bevende Pokémon keek. "Wát is er in Arceus' naam mis met je?" bracht ze vol verbijstering uit, "sneeuw, zware sneeuw moet je gewend zijn en je zit hier continu te beven?" Ze was eruit. Deze Pokémon was kapot. Terugbrengen die handel. Maar ja, terugbrengen ging moeilijk als je geen flauw benul had waar het verdomde ding vandaan kwam. Ondertussen leek Shivers zich van geen kwaad bewust, de Pokémon bleef gewoon haar gang gaan,
bevend en wegkruipend in zijn vreemde hoed.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Claudia] Frostbite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: