[quest] Puppy Patrol
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [quest] Puppy Patrol

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dylan Ancora
Member
Dylan Ancora
Punten : 127
Gender : Male ♂
Age : 18 years
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Arceus
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6877-dylan-ancora#136926 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6886-dylan-s-dex#137067 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6873-dylan-s-work-log#136858

[quest] Puppy Patrol Empty
BerichtOnderwerp: [quest] Puppy Patrol   [quest] Puppy Patrol Emptyvr okt 13, 2017 3:00 pm

Het was een warme herfstdag. Donkere wolken lagen op de loer en dwongen mensen om binnen te blijven, terwijl zij die zich wel naar buiten waagden er al snel achter kwamen dat de temperatuur heel aangenaam was. Voor velen was de optie om binnen te  blijven er niet. Zij waren op reis, moesten naar hun werk of moesten ergens heen om voor zichzelf te zorgen, zoals de supermarkt. Voor Dylan was het tweede van toepassing. Ranger zijn was vrijwilligerswerk, maar desalniettemin werk. Sowieso was de jongen erg vrijwillig. Arceus wenste dit immers van hem en hij zou niet durven om tegen het woord van Arceus in te gaan.

Bij zijn inschrijving had Dylan aangegeven dat hij goed was in samenwerken en had hij ook gevraagd of hij altijd een partner kon hebben om samen opdrachten mee te doen. Toen hij zijn eerste Quest kreeg was hij dan ook heel blij om te zien dat hij het inderdaad niet in zijn eentje hoefde te doen. Als hij het goed begreep, dan zou de opdrachtgever ook met hun mee lopen. Twee mensen dus om mee samen te werken! En dan had hij zijn partner Aurum ook nog! Dit motiveerde hem enorm om zijn best te gaan doen tijdens deze opdracht. Oh, en hij wilde Arceus natuurlijk niet teleurstellen.

Een half uur voor de tijd dat hij eigenlijk aanwezig moest zijn bij het huis van de opdrachtgever stond hij al aan de oprit, met Aurum aan zijn zijde. Daar bleef hij staan wachten, benieuwd wanneer zijn partner zou arriveren. Een enthousiaste glimlach stond op zijn gezicht. Alles aan hem liet zien dat hij er zin in had.

Thanks Sarah!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[quest] Puppy Patrol
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: