Penelope Free
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Penelope Free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Penelope Free
Member
Penelope Free
Punten : 245
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Ninetales
https://pokemon-journey.actieforum.com/t4707-penelope-free https://pokemon-journey.actieforum.com/t4708-penny-s-dex

Penelope Free Empty
BerichtOnderwerp: Penelope Free   Penelope Free Emptywo maa 02, 2016 2:09 pm

Penelope "Penny" Free

16 (december 11th)
female

breeder
photography | travelling

adventurous | rebellious optimistic

Pokédex
Penelope Free HoundourPompeii (Houndour ♂)
Lv.20 (potential: 1)
Penelope Free PigniteBologna (Pignite ♀)
Lv.20 (potential: 1)
Uiterlijk
Penny is een heel normaal meisje met blond haar tot aan haar onderrug en blauwe ogen. Haar gezicht is wat rond gevormd, maar niet omdat ze mollig is. Ze heeft gewoon een jeugdige vorm. Vooral opvallend aan haar gezicht zijn haar dikke wenkbrauwen. Erg gespierd is ze niet, omdat ze niet aan sport kan doen. Ze is niet groot, en zal ook waarschijnlijk niet groter worden dan de gemiddelde (Nederlandse) vrouw. Die lengte zal echter nooit opgemerkt worden, aangezien ze niet op kan staan uit haar rolstoel zonder vrijwel meteen om te vallen.


Geschiedenis
De meeste mensen worden geboren met een perfect werkend lichaam. Ze kunnen leren lopen, dingen vastpakken, praten, zingen, al dat soort dingen. In een zeldzaam geval, echter, gaat er iets mis, en wordt het kind gehandicapt geboren.
Dat was het geval bij Penelope Free. De jonge Penny heeft nooit haar benen kunnen gebruiken. Leren lopen was onmogelijk. Gelukkig kon ze al die andere dingen die mensen doen nog wel, maar dat ze haar hele leven in een rolstoel zou moeten doorbrengen was weinig aan te veranderen.

Haar vader vond het vreselijk. Zo vreselijk dat hij het niet wilde proberen. Hij was bang dat het te veel zou kosten en hij wilde niet zijn hele leven ‘verspillen’ aan het zorgen voor een gehandicapte. Haar moeder heeft hem toen de deur gewezen en alle zorg op zichzelf genomen. Gelukkig had haar moeder lieve ouders die maar al te graag hun dochter én kleindochter in hun huis op namen. Het enige probleem was dat ze daarvoor naar Kalos moesten verhuizen, maar dat had het gezin er wel voor over.

Penny’s grootouders lieten zelfs hun huis aanpassen zodat het blonde meisje makkelijker overal langs kon. De grote tuin werd belegd met tegelpaden waar ze overheen kon zodat ze alsnog buiten met de Pokémon kon spelen. Ze werd elke dag met de auto naar school gebracht en groeide zo gelukkig op voor zo ver dat mogelijk was. Het was alleen jammer dat ze in de pauzes niet buiten kon spelen met de andere kinderen zoals ze zou willen, maar er werd goed voor haar gezorgd en behalve dat haar benen het nooit zouden doen had ze weinig te klagen.

Tegen de tijd dat Penny begon met puberen kwam ook haar tante in het huis wonen. Haar man was opgepakt voor drugssmokkel, dus ook hij was door zijn vrouw verlaten. Om zichzelf af te leiden had ze een camera gekocht en was ze begonnen met fotograferen. Penny vond het fantastisch om te kijken en ook om zelf foto’s te maken. Haar tante had ook veel foto’s van reizen naar verre regio’s en dat liet Penny er naar verlangen om zelf te reizen. Haar moeder was er echter tegen. Het was veel te gevaarlijk, zei ze. Zonder begeleiding zou Penny niet eens het terrein af komen.

Rond haar zestiende verjaardag kwam verrassend nieuws. Haar familie had besloten dat ze toch op reis mocht door Kalos. Er zat wel één voorwaarde aan: ze kreeg twee Pokémon mee om haar te beschermen. Natuurlijk mocht ze wel haar eigen Pokémon ophalen bij de professor, maar onder begeleiding van Pompeii de Houndour en Bologna de Pignite. Ook moest ze dagelijks naar huis bellen en geen gevaarlijke dingen doen. Daarom mocht ze zich ook niet inschrijven als trainer: omdat dat te gevaarlijk zou zijn. Penny’s voorkeur ging toch niet uit naar vechten, dus dat was geen probleem. Het kostte nog een paar maanden voorbereidingen, waaronder aanpassingen aan haar rolstoel, voordat ze daadwerkelijk op weg ging.

Trivia
- Penny heeft zelf de namen van de Pignite en Houndour die met haar mee reizen gekozen.
- In haar 16 levensjaren heeft Penny de bijnamen Pen, Pens, Penne, Pen-cakes en Pencil gekregen.
- Alle bijnamen die met pennen of potloden te maken hebben heeft ze mede te danken aan haar vreselijke gewoonte om op de achterkant van deze voorwerpen te kauwen.
- Door haar schattige uiterlijk verwachten mensen niet snel dat ze van pittig eten houdt. Hoe pittiger, hoe beter.
- Heel toepasselijk is haar favoriete Pokémon type vuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Penelope Free Empty
BerichtOnderwerp: Re: Penelope Free   Penelope Free Emptywo maa 02, 2016 2:15 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Penelope Free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Breeders-
Ga naar: