Sara Sweets
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Sara Sweets

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Sara Sweets Empty
BerichtOnderwerp: Sara Sweets   Sara Sweets Emptydo sep 04, 2014 4:18 pm{ Sara Kristen Sweets }

Gender; Female
Age; 18 years
Birthdate; August 27
Face; Weiss Schnee (RWBY)

Birthplace; Camphrier Town
Trainer type; Trainer
Sexuality; Homosexual.
Theme; Life is Sweet - Krezip

Hobbies; Sweets, sweets, and more sweets. Wat dat betreft past haar achternaam goed bij haar. Ze heeft ook een liefde voor Pokémon, maar dit gaat eigenlijk niet veel verder dan het verzorgen van ze. Trainen is een hele nieuwe ervaring voor haar.
{ Pokedex }

Link naar geüpdatete Pokédex

Cinnamon
Male
Fennekin
lv 5


{ Appearance }

Wit haar en lichte grijsblauwe ogen zijn het eerste wat opvallen aan dit meisje. Lang is ze niet, en dik ook niet. Haar kledingstijl is meestal net zo bleek als haar haar en ogen, simpelweg omdat ze dit het mooiste vind. Wel zullen er details aan haar kleding zitten in felle kleuren of in het zwart. Ze draagt het liefst jurken die er netjes uit zien, zodat ze er vrouwelijk uit ziet, maar ook zakelijk. Ook houdt ze van jasjes, of kleding die een vorm heeft die op een jasje lijkt.
Haar haar draagt ze in een enkele staart die richting de rechter kant van haar hoofd zit. Ze laat het zelden los hangen.
{ Personality }

De mix van haar opvoeding en haar liefde voor suiker hebben Sara nogal… bitterzoet gemaakt. Ze is dol op het ontmoeten van mensen en vriendschappen sluiten, maar is ook snel aan de bazige kant. Op gebieden waar ze veel kennis van heeft, zal ze snel haar woordje doen. Als ze ergens geen verstand van heeft houdt ze eerder haar mond. Vragen is haar goed geleerd en daar is ze dan niet bang voor, al moet je haar niet gaan beledigen als ze vragen stelt die als dom gezien kunnen worden. Het is een beetje zwart of wit met haar. Ze mag je of ze mag je niet. Daarom is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken, respect of interesse te tonen voor haar werk met snoepgoed en te allen tijden eerlijk te blijven, want hoewel ze dan misschien naar je uithaalt, zal ze altijd inzien dat eerlijkheid het beste is.
{ History }

Al van jongs af aan proberen Sara’s ouders haar persoonlijkheid te vormen. Netjes en vrouwelijk zijn de sleutelwoorden, en Sara is dan ook zo netjes opgevoed als je je maar kan voorstellen. Als enig kind konden haar ouders zich volledig op haar opvoeding concentreren. Op zich een positief feit: Sara is hierdoor zeer zelfstandig geworden en kan heel veel dingen die anderen nooit geleerd hebben. Als twaalfjarige kookte ze al twee dagen in de week voor het gezin. Voor haar ouders was dat natuurlijk geweldig. Voor haarzelf? Het voelde meer alsof ze als slaaf werd gebruikt. Om nog maar niet te beginnen over wat ze over haar passie zeiden.
Waarschijnlijk begon haar liefde voor zoetigheid omdat ze het zo zelden kreeg. Het was een zonde om er veel van te eten, dus verlangde ze juist naar meer. Ze was dolgelukkig als ze bij een vriend was die haar een zakje snoep gaf. Ook ontwikkelde ze een liefde voor Pokémon, die ze gelukkig wel thuis hadden. Haar vader was een gepensioneerde Pokémon coördinator, en zijn Pokémon waren allemaal van het hoogste niveau – beide in schoonheid en in knuffeligheid.
Het was haar moeder die haar droom om de wereld, of op zijn minst Kalos door te reizen belemmerde. Haar moeder had een ongeluk gehad met een Charizard en stond niet toe dat Sara op reis ging. Haar vader was het met haar eens, immers wilde hij niet zijn enige dochter verliezen. Bovendien waren er zo veel leuke Pokemon in hun huisje in Camphrier Town. Waarom zou ze weg willen?

Sara had een goede reden om weg te willen. Haar liefde voor zoetigheid was opgebloeid tot een interesse in het maken er van. Ze spendeerde een groot deel van haar dagen in de keuken met bak en kook spullen en heel veel suiker en deed haar best de mooiste en lekkerste dingen te maken. Ze wilde het land door reizen om meer verschillend snoep te leren kennen, inspiratie op te doen om zelf nieuwe dingen te maken, en om een locatie te zoeken voor haar eigen sweetshop. Onderweg zou ze interesse wekken onder de mensen. Ze had het helemaal uitgedacht en kon niet wachten om te vertrekken – als ze ooit mocht vertrekken.
Ze kwam tot de conclusie dat zodra ze 18 jaar oud was haar ouders haar niet meer tegen konden houden. Sara was zeer zelfstandig opgegroeid. Ze wist prima hoe ze voor zichzelf moest zorgen, kon koken, schoonmaken, en had veel kennis opgedaan wat betreft het opvoeden van Pokémon. Het enige wat miste, was dat ze zelf geen Pokémon had. Gelukkig was ze geen dom meisje en wist ze genoeg geld bij elkaar te sparen om op haar 18e verjaardag voor zichzelf een Pokémon te kopen van een breeder in de buurt. Een flink zeldzame ook: Fennekin, één van de starters van haar regio. Al haar spaargeld ging op aan voorbereidingen op het reizen en haar nieuwe leven als Pokémon trainer. Ze wist echter zeker dat het het waard zou zijn.

Om haar ouders gerust te stellen, beloofde ze dat ze niet de regio uit zou gaan. Nog niet tenminste. Ook beloofde ze regelmatig contact te houden en langs te komen als ze in de buurt was. Onder deze voorwaarden mocht Sara eindelijk het huis verlaten en haar droom waar maken.


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.


Laatst aangepast door Sara Sweets op zo apr 19, 2015 9:25 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Stark
Member
Aiden Stark
Punten : 635
Gender : Male ♂
Age : 20 y/o
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t231-aiden-stark https://pokemon-journey.actieforum.com/t2638-aiden-s-pokedex

Sara Sweets Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sara Sweets   Sara Sweets Emptydo sep 04, 2014 9:32 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sara Sweets
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: