Mace Campbell
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Mace Campbell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mace Campbell
Member
Mace Campbell
Punten : 105
Gender : Male ♂
Age : 13
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Flareon
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7489-mace-campbell#144187 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7485-mace-s-dex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7490-mace-s-work-log#144188

Mace Campbell Empty
BerichtOnderwerp: Mace Campbell   Mace Campbell Emptyvr okt 26, 2018 10:10 pm

Volledige Naam: Mason Campbell
geboortedatum: 24 oktober
Leeftijd: 13
Geslacht: MALE ♂
Geboorteplaats: Azalea Town
Woonplaats: Lumiose City
Type: Team Rocket
Pokémon:
Mace Campbell 136(NATSU) Flareon "level 20" MALE
Mace Campbell 190(IZUMI) Aipom "level 20" FEMALE

Oogkleur: Donker bruin
Haarkleur: zwart
Kledingstijl: Mace kleed zich meestal niet heel speciaal. Hij heeft niet echt een specifieke voorkeur van wat hij aantrekt al vind hij wijde broeken het lekkerst zitten.
Karakter:
Koppig, ambitieus, naïef, leergierig, doorzetter, doelgericht, wantrouwig,impulsief, geobsedeerd, serieus, grote mond.

Familie:
Zachary Campbell || vader(36)
Zachary is een ambitieuze en serieuze man die hard werkt om de belangrijke dingen die zijn zoon nodig heeft, te kunnen betalen. Daarvoor heeft hij niet altijd de tijd om met Mace samen te zijn om vader en zoon dingen te doen. Hij heeft een eigen gewonde en gevonden opvang voor Pokémon opgericht in Azalea Town hier steekt hij veel tijd en energie in om de zaak zo goed mogelijk te laten draaien. Zijn vaste partner is dan ook een Typhlosion waarmee hij zijn reis is begonnen toen hij net zo oud was als Mace zelf.Geschiedenis:
0-5
Al voordat Mace geboren werd was Zachary aanwezig en klaar om de vaderrol voor zijn zoon te aanvaarden en de beste vader ter wereld worden. Wat bleek was dat dit maar van een kant afkomstig was omdat de moeder van het knulletje niets van hem wilde weten. Ze schaamde zich vanwege het feit dat ze niet waren getrouwd wat in haar geloof streng bestraft zou worden, iets waar Zachary zichzelf nog te jong voor vond wat voor getouwtrek zorgde tussen beide. Vandaar dat vlak na de bevalling Mace werd achtergelaten bij zijn vader en dat zijn moeder zonder ook maar iets te zeggen er vandoor ging. Boos om het feit dat zij hem had achtergelaten besloot Zachary met heel zijn hart om voor zijn zoontje te zorgen. Uiteindelijk belandde de kersverse vader bij zijn ouders thuis waar hij met Mace ongeveer tot zijn derde verbleef om zijn studie af te ronden en daarna voor zichzelf te beginnen. Dit deed hij in Azalea Town waar zijn zoon ook geboren was en startte na zijn studie een opvang voor Pokémon op. Het begon eerst klein maar uiteindelijk begonnen de zaken goed te lopen, hierop hoopte de man dat de jongen zijn passie voor Pokémon over zou nemen. Wat ook gebeurde zodra de kleine jongen voor zijn vijfde verjaardag een jonge Eevee kreeg. Uiteraard zorgde zijn vader de eerste paar jaar zelf voor de Eevee maar zodra Mace oud genoeg was kreeg hij een Pokéball om hem mee te vangen.


5-10
Vanaf het moment dat Mace naar school ging was het duidelijk dat de jongen buiten boord viel. Hij was meestal altijd de sjaak als het aankwam op trends qua kleding en spullen, waar de meeste kinderen de nieuwste hebbedingetjes hadden moest Mace het doen met afdankertjes van kennissen en een vader die hard werkte, en net voor hem en de Pokémon kon zorgen. Er bleef gewoon niet genoeg geld over voor extra dingen en daar baalde hij soms wel van maar toch was hij gelukkig, al kreeg hij vaak opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. Soms werd hij ook geslagen of geschopt maar Mace beet van zichzelf af. Het maakte hem bovenal trots dat hij al een Pokémon had en de meeste van zijn klasgenoten nog moesten wachten, hij hield zich dan ook aan het idee vast dat hij geen geld nodig had om gelukkig te hoeven zijn. Wat hij wel mistte was zijn vader die altijd weg was wanneer hij thuiskwam van school waar hij langzaam aan gewend raakte. In plaats daarvan ging hij na school altijd op een vast tijdstip met zijn Eevee op pad, om te trainen of om te spelen. Tijdens een van deze trainingssessies daagde een jongen van zijn klas hem uit tot een gevecht. Eevee waren niet een van de meest sterkste Pokémon bleek nadat hij genadeloos verloor van de Heracross, dit werd ook even flink nagetrapt door de jongen door te zeggen dat hij geen goede trainer zou worden als hij met Natsu de Eevee verder bleef trainen. Mace beet de jongen toe dat hij met zijn eigen zaken moest bemoeien en dat hij altijd trouw zou blijven aan zijn Eevee ongeacht of hij nou sterk was of niet.

10-13
Er kwam een periode in zijn leven aan dat Mace geobsedeerd raakte om zijn Eevee steeds gevaarlijkere dingen te laten doen in de hoop dat hij het wezentje sterker kon maken. Hun band begon echter hieronder te lijden maar Natsu bleef zijn best doen voor de jongen, ongeacht of hij het hiermee eens was of niet. Mace dacht echter dat hij hier goed aan deed maar uiteindelijk was dit niet zo. Hij begon na te denken over een manier om zijn band weer te herstellen door aan Natsu zelf te vragen wat hij wilde. De Eevee was verrast door deze plotselinge verandering van aanpak, dit bleek uiteindelijk een langdurige kwestie te zijn. Mace wachtte geduldig en begon na dit alles rond te reizen door Johto, hiervoor besloot hij als allereerst een bezoekje te brengen aan het lab om een Pokédex op te halen. Nadat hij dat had gedaan kwam Natsu opeens met het idee dat hij wilde evolueren naar een Flareon, wat nogal onverwachts was omdat Mace dit niet verwachtte van de Eevee. Na veel moeite wist de jonge knul een Firestone te bemachtigen en evolueerde hij kort daarna in een Flareon. Er werd daarna een sterk team opgebouwd waarmee hij het tot de vierde gym schopte in Johto en uiteindelijk stopte nadat dit niet hetgeen was wat hij zocht. De sterkste zijn was nog steeds een obsessie voor de dertienjarige jongen.. dit werd uiteindelijk opgepikt door een vreemde kerel die hem vrij kort na zijn vierde gym match aansprak. Deze vertelde hem dat hij hem kon helpen zijn doel te bereiken door bij een organisatie te komen. In eerste instantie vertrouwde Mace deze vent niet maar toen hij hem overhaalde dat hij wel te vertrouwen was.. wilde de jongen toch wel luisteren naar wat hij te zeggen had, ook al twijfelde hij. Na deze korte ontmoeting verdween deze man vanuit het niets na hem een adres te geven zodat ze wat zaken konden bespreken. Mace kwam opdagen bij het adres dat hem gegeven was waar hij dezelfde man ontmoette die hij tegen was gekomen in Ecruteak City, deze legde vervolgens kort en bondig uit dat Team Rocket hem wel kon helpen zijn doel te bereiken om sterker te worden, in ruil daarvoor wilde ze wat trouw aan de organisatie en dat hij wat klusjes zou opknappen. Mace twijfelde enorm maar na kort te hebben nagedacht stemde hij met dit voorstel in en liet hij zijn Pokémon achter bij het lab van Professor Elm, de enige die nog overbleven waren Natsu zijn Flareon en een Aipom genaamd Izumi omdat ze erg gehecht was aan de jongen. Zo kwam het dat hij van Johto naar Kalos werd overgeplaatst om daar Team Rocket bij te staan.

_________________
Mace Campbell Ezgif-10
“You never know how strong you are… until being strong is the only choice you have.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Mace Campbell Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mace Campbell   Mace Campbell Emptyza okt 27, 2018 9:14 am
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mace Campbell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: