We light up the night like a black sun. [PATROL]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 We light up the night like a black sun. [PATROL]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hunter Tsukino
Member
Hunter Tsukino
Punten : 277
Gender : Male ♂
Age : 19 years old || 24/09
Type : Team Rocket
Regions : Kalos
Icon : Absol

We light up the night like a black sun. [PATROL] Empty
BerichtOnderwerp: We light up the night like a black sun. [PATROL]   We light up the night like a black sun. [PATROL] Emptyza okt 21, 2017 4:22 pm

Hunter haalde een hand door zijn haar terwijl hij wachtte op de tijd dat hij kon vertrekken. Zijn patrouille zou om tien uur ’s avonds beginnen en zou pas midden in de nacht eindigen. Misschien, als ze er te veel heisa was, zouden ze wel tot ’s morgens vroeg staan. Het hing er allemaal vanaf wat er zou gebeuren. Hij had nog maar een paar patrouilles gedaan en één van die patrouilles was samen met Theo geweest, een man die Hunter wel interessant had geleken en met wie hij het tot nu toe wel goed kon vinden. Vooral zijn aanpak had Hunter wel geïnteresseerd; de middeleeuwse wapens hadden zeker hun effect gehad toen ze gebruikt werden tegen mensen die maar niet wilden luisteren. Hij zou zeker niet snel de gezichtsuitdrukking van het meisje vergeten dat angstig naar haar hand had gekeken nadat deze op de grond had gelegen omdat Theo met zijn wapen gezwaaid had. Hunter had het alleen bij bedreigingen gehouden, maar Theo was in actie geschoten toen niemand naar hem leek te luisteren. Het was hun eigen schuld geweest, dus Hunter zat er voor de rest ook niet al te veel mee in. De jongen wierp een blik op de klok en merkte dat het al tijd werd. Hij ritste zijn vest tot zijn kin dicht, stak zijn handen in zijn zakken en ging vervolgens naar buiten. Hij had zijn sleutels in zijn zakken zitten en zijn Poké Ball’s aan zijn riem gegespt, hoewel hij dacht dat zijn zusje hun beter kon beschermen met haar team dan hij met het zijne. Hij had met zijn zusje afgesproken om deze patrouille samen te doen. Het was niet veel, maar het was in elk geval een begin. Hopelijk zou hij haar vertrouwen terug winnen en zouden ze uiteindelijk weer een beetje een band krijgen waarbij ze hem toe zou laten in haar leven. In elk geval gaf het hem wel wat rust dat hij haar nu wél kon beschermen. Hij zou haar ook wel aan Theo toevertrouwd hebben, maar dit was gewoon fijner om zelf te doen. Hunter liep naar het centrum van de stad en keek met een frons naar feestgangers die zijn blik opvingen en vervolgens naar één van de poorten liepen die hun buiten Lumiose City zouden leiden. Mooi.


+ Alleen voor Yuuki Tsukino
Terug naar boven Ga naar beneden
 
We light up the night like a black sun. [PATROL]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: