Katherina 'Therin' Mercer
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Katherina 'Therin' Mercer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Troy Mercer
Member
Troy Mercer
Punten : 386
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t108-katherina-therin-mercer https://pokemon-journey.actieforum.com/t112-therin-s-pokedex

Katherina 'Therin' Mercer Empty
BerichtOnderwerp: Katherina 'Therin' Mercer   Katherina 'Therin' Mercer Emptyvr jul 25, 2014 1:32 pm

let me live that fantasy

About me
Naam :: Katherina Mercer
Roepnaam :: Therin
Leeftijd :: 18
Geboortedatum :: 01-03-1997
Geboorteregio :: Kalos

Geslacht :: Vrouw
Haarkleur :: Blond
Oogkleur :: Blauw
Lengte :: 1.62m
Bouw :: Slank, vrouwelijk

Type :: Breeder
Badges :: 1
Ribbons :: None
Pokédex ::

Likes :: Alles wat schattig is.
Dislikes :: INSECTEN

The Past
Over het algemeen heeft de jonge Therin altijd een vrij rustig leven gehad. Ze leefde samen met haar moeder, vader en kleine broertje in Kalos. Haar moeder was een voormalig coördinator en haar vader een trainer, waardoor zowel zij als haar broertje altijd de spectaculaire verhalen van hun verleden te horen kregen. Over hoe haar moeder was begonnen in Kanto, over hoe haar hedendaagse Charizard destijds nog een kleine, eigenwijze Charmander was. Het inspireerde het jonge meisje om te horen over de contesten en ze volgde ze altijd op de voet op tv, waardoor het voor niemand als een verrassing kwam dat ze op haar tiende verjaardag een Pokémon ging halen om te beginnen als Coördinator.

De blondine koos voor Fennekin als haar eerste Pokémon en noemde haar Cheers. Al leek de Pokémon net wat eigenwijzer dan de andere twee, was het degene die onmiddellijk de liefde van het jonge meisje had gewonnen, dus had ze nooit ook maar een seconde stil gestaan bij de andere twee opties.
Ze ging op weg en versloeg enkele beginnende trainers met haar Fennekin, tot ze een gevecht verloor. Wachtende op haar Pokémon in het Pokécenter, kwam ze een kennis tegen. Bianca was haar naam. Therin en Bianca raakten in gesprek, waarna ze – zodra beiden hun Pokémon terug hadden – naar de trimsalon van Bianca zouden gaan. Erg bekend, noch groot, was ze niet, maar het was duidelijk dat de vrouw een geweldige trimster was. Ze nam – helemaal gratis – haar Cheers onder handen, waarna Therin mocht helpen met het trimmen van de Furfrou die Bianca had. Het werd al snel duidelijk dat dit perfect was voor haar, waardoor ze mee mocht doen als tijdelijke hulp in de salon.

Na er precies één jaar gewerkt te hebben, dus enkele dagen na haar elfde verjaardag, kwam Bianca glimlachend aan met iets achter haar rug. ‘Ik heb iets voor je,’ sprak ze liefjes. ‘Het is voor je harde werken dit afgelopen jaar,’ zei ze, waarna ze een Pokéball tevoorschijn haalde. Vol enthousiasme pakte Therin hem aan, om de pokémon die erin zat eruit te laten. Het was een Furfrou, de Pokémon die echt het gezicht was van de trimmers in Kalos. “Oh mijn Arceus…” mompelde Therin, voor ze Bianca omhelsde en haar duizend malen bedankte voor de Pokémon. Ze had een eigen Furfrou!
Haar Furfrou kreeg de naam Hollow. In het begin was de Pokémon duidelijk niet onder de indruk van zijn trainster, liet hij haar roepen en negeerde hij haar commando’s. Toch, na ruim een jaar, kwam de poedelpokémon los en begon hij meer toe te staan, voelde Therin hoe de band tussen haar en Hollow groeide.

Vlak voor haar vijftiende verjaardag kwam er een man om zijn Mareep te laten trimmen. Hij liet de Pokéball en de Pokémon in de trimsalon achter en zou aan het eind van de dag terugkomen om de Pokémon op te halen. De Mareep was een enorme schat en Therin knuffelde er de hele dag mee, liet het los lopen in de salon, aangezien het achter haar aan liep als een kuikentje achter haar moeder.
De volgende dag liep de Mareep er nog. De eigenaar was niet teruggekomen voor hem. Therin hoopte dat hier een goede reden voor was, maar toen de Mareep er na een week nog was, begon ze te twijfelen. Ze overlegde met Bianca, wie niet goed wist wat ze ermee moest doen. Immers had zij geen tijd voor meer Pokémon dan haar eigen, aangezien ze continu bezig was met de praktijk en de Mareep duidelijk geen Pokémon daarvoor was. Het was een Pokémon om te reizen, een Pokémon om los te lopen.

Anderhalve maand na haar verjaardag, dus bijna twee maanden nadat de Mareep was achtergelaten, besloot Therin dat het tijd was om te gaan, tijd om haar droom om Coördinator te worden voort te zetten. Ze bedankte Bianca voor al de tijd die ze in haar had gestoken, voor alles wat haar was geleerd. Echter, toen ze wilde vertrekken kwam de Mareep naar buiten, blatend naar haar. Het was maar al te duidelijk aan wie hij zich de afgelopen tijd had gehecht. Een snelle blikwisseling tussen Therin en Bianca was genoeg voor Therin. Bianca scheen het ermee eens te zijn dat Therin de Pokémon mee zou nemen, dus kreeg Therin de Pokéball van de Mareep en liet ze hem erin terugkeren, voor het eerst in twee maanden. Aangezien de vrouwelijke Mareep al de naam Bella droeg, besloot Therin dat zo te houden.

Haar reis kon nu hervat worden.

The Pokémon
Katherina 'Therin' Mercer 653 Cheers the Fennekin♀, lv15.
Katherina 'Therin' Mercer 676 Hollow the Furfrou♂, lv12.
Katherina 'Therin' Mercer 179 Bella the Mareep♀, lv13.


### | tag | notes
thanks melissa_________________

Once upon a time
stond hier een nieuw tekstje.


Laatst aangepast door Therin Mercer op ma maa 30, 2015 1:06 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecil Walker
Member
Cecil Walker
Punten : 402
Gender : Male ♂
Age : 13 years old
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t28-cecil-scott-walker https://pokemon-journey.actieforum.com/t59-cecil-s-pokedex

Katherina 'Therin' Mercer Empty
BerichtOnderwerp: Re: Katherina 'Therin' Mercer   Katherina 'Therin' Mercer Emptyvr jul 25, 2014 1:53 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Katherina 'Therin' Mercer Gnb3CoK
Only Half A King
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Katherina 'Therin' Mercer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Breeders-
Ga naar: