Valentine's Contest
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Valentine's Contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 188
Gender : Female ♀
Age : Eighteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier http://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

BerichtOnderwerp: Valentine's Contest   wo feb 14, 2018 2:10 pm


VALENTINE’S CONTEST

EVENT CONTESTDe bezoekers van de Contest Hall in Verdanturf Town hadden geen roze bril nodig om het podium in die kleur te zien; daar zorgden de zachtroze, hartvormige spotlights en het achtergrondgordijn in diezelfde kleur al voor. "Goedenavond, dames en heren, en welkom bij het Valentine’s Contest!” klonk er plots, en meteen was alle aandacht gericht op de eigenaar van die aangename, warme stem. De toneeldoeken waren een stukje uit elkaar gegaan en daar was hij dan: Pierre Flamboyance.

Ook voor het volgen van de geliefde presentator was geen bril nodig die fouten verhulde, want de man was perfect. Ten minste, dat zeiden velen. Het daverende applaus dat opklonk, leek een instemming met dit sentiment te zijn. Zelf zou Pierre lachend op die uitspraak zeggen dat niemand perfect was, ook hij niet, en dat hij daar blij mee was. Het applaus waardeerde hij, echter, en dat was ook duidelijk te zien aan de grote, gemeende glimlach op zijn gezicht. De presentator maakte een snelle serie buiginkjes – naar links, naar rechts, naar links, zijn mondhoeken nog net iets hoger dan daarvoor – voordat hij het publiek met het heffen van een hand tot stilte maande. ”Wat hebben we een geweldig publiek vandaag,” sprak de man toen het stil genoeg was. Ervaren als hij was, wist Pierre dat er een nieuwe applaus-uitbarsting zou volgen als hij stil bleef, en daarom vervolgde hij: “De liefde is duidelijk aanwezig! Onze deelnemers gaan hun uiterste best doen om deze liefde ook in hun performances te steken en wie dit het beste doet, zal naar huis gaan met de felbegeerde Love Ribbon!” Behendig wisselde Pierre zijn microfoon van hand voordat hij vervolgde: “Om te bepalen wie de gelukkige wordt, is zoals altijd onze lieftallige jury aanwezig.” De nu vrije rechterhand van de presentator ging naar voren. Een hartvormige spotlight die tot nu toe uit was geweest, sprong aan en liet een drietal personen in zachtroze licht baden. ”Geef een hartelijk applaus voor… Francois de la Mer, Laurent Mignon en Martine Fleur!” Meneer De la Mer gaf zijn iconische korte knik. Had iemand bij ieder Contest een liniaal naast het hoofd van de man gehouden, dan zou men nu weten dat Francois zijn kin iedere keer precies hetzelfde aantal centimeters naar beneden liet komen. Laurent zat verkeerd om op zijn stoel en gaf de mensen achter hem high-fives, handtekeningen en knipogen. Met een enkele persoon deed hij zelfs een vlugge en ingewikkeld uitziende
handshake, alsof het niets was. Martine’s glimlach was perfect en het hartje dat ze met haar handen maakte was perfect en haar perfectie was perfect. Het volume van het geklap bereikte een duizelingwekkend hoogtepunt. Pierre Flamboyance, die tot op dit moment meegeklapt had, bracht de microfoon weer naar zijn mond. ”De eerste deelnemer, dames en heren!”

Deelnemers mogen vanaf nu in het topic posten. Tot en met 7 maart is hier de tijd voor.

Wij willen iedereen die deel zal nemen aan het contest alvast veel plezier en succes wensen!
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Valentine's Contest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Will you be my Valentine?
» -Be My Valentine-
» Hazel Valentine Petrarkis
» [Beauty Contest] Dierendag
» [Closed] Halloween Sprite Contest

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Verdanturf Town :: Contest Hall-
Ga naar: