» O P E N « Not so cute after all
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 » O P E N « Not so cute after all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Hilda Sørensen
Punten : 160
Gender : Female ♀
Age : 15 Y/O
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3628-h-i-l-d-a-s-r-e-n-s-e-n http://pokemon-journey.actieforum.com/t3629-hilda-s-pokedex

BerichtOnderwerp: » O P E N « Not so cute after all   za nov 19, 2016 6:04 pm

Een koude rilling schoot over Hilda's ruggengraat terwijl ze door het donkere, vochtige bos liep. Ze had Erika dicht tegen haar borst aangedrukt, waarbij de Axew ook Hilda terug knuffelde. Het was vochtig en koud, vast omdat het nog ochtend was, en het was ook duidelijk te merken dat het nu herfst was. Niet alleen begonnen de bladeren van Santalune Forest langzamerhand een rood-oranje kleur te krijgen, de temperatuur begon ook snel te dalen. Ook al was Hilda opgegroeid in een van de koudste plaatsjes in Unova, nu ze gewend was aan het zonnige weer van de zomer in Kalos, was dit toch wel een onprettige temperatuur zelfs voor haar. “Ik kan het niet, Erika...” murmelde ze zachtjes terwijl ze voor zich uit staarde. Ze had de paar dagen ervoor geprobeerd de gym in te lopen, maar uiteindelijk was ze steeds weggerend. Ze was zo nerveus, zo bang om te falen en er zwak uit te zien, dat ze niet eens één stap door de deur durfde te zetten. Erika liet een paar protesterende geluidjes horen, waarop Hilda grinnikte. “Misschien... We kunnen het ergens deze week nog een keer proberen, okay?”

Een klein piepend geluidje zorgde ervoor dat ze stopte met praten, en ze draaide zich om om te kijken wat het geluid had gemaakt. Daar zag een kleine, zwarte insect-achtige Pokémon, met wat witte vacht om zijn nek. Hilda knielde neer voor de Pokémon met een kleine glimlach. “Hallo daar... Shh, ik zal je geen pijn doen...” ze strekte haar arm uit om de Pokémon te aaien, maar het laatste wat ze had verwacht was dat de kleine insect type haar keihard in haar pols zou bijten. Hilda schreeuwde hard, waarop Soren zijn Pokéball uitschoot en als een doorgedraaide Herdier begon te blaffen en grommen, en de kleine Scatterbug ervandoor schoot. Hilda hield haar kloppende pols vast, die nu een klein gat in zich had. “H-Hallo?! Kan iemand helpen?!” Ze wist dat hier giftige insect Pokémon zaten, alleen had ze geen idee of de Pokémon die haar had gebeten ook giftig was. Alles wat ze kon hopen was dat dat niet zo was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 271
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: » O P E N « Not so cute after all   zo dec 18, 2016 12:07 amA Gloom heard your call for help!
Do you trust this Pokémon in helping you? Rumour has it they're very poisonous...

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» O P E N « Not so cute after all
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Cute, Cute Hoppip [Ranger Quest]
» Sunset at fourtrees [Open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City :: Santalune Forest-
Ga naar: