Alphonse Mercier
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Alphonse Mercier

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alphonse Mercier
Member
Alphonse Mercier
Punten : 385
Gender : Male ♂
Age : 16 years old
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t77-alphonse-mercier https://pokemon-journey.actieforum.com/t85-alphonse-s-pokedex

Alphonse Mercier Empty
BerichtOnderwerp: Alphonse Mercier   Alphonse Mercier Emptywo jul 23, 2014 7:42 pm

alphonse barthélémy mercier.


➣ general  

Volledige naam: Alphonse Barthélémy Mercier
Roepnaam: Al, Alphonse
Leeftijd: 16 jaar
Verjaardag: 2 augustus
Geslacht: Mannelijk
Oriëntatie: Hetero (idk)
Type: Coördinator
Hobby's: Breeden
Pokédex: [url=komt. ooit.]x[/url]


➣ uiterlijk  

Met zijn extravagante kledingstyle is Alphonse moeilijk over het hoofd te zien. Hij draagt een zwart-wit gestreept overhemd onder een simpele lichtbruine colbert. Hij draagt een zwarte broek weggestopt in zwart met lichtbruine schoenen en op zijn hoofd een rood met zwart hoedje. Zijn piekerige haar is donkerblond gekleurd, hoewel hij aan de voorkant wel een zwart gekleurde lok heeft, die enigszins over zijn voorhoofd valt. Alphonse draagt ook paarse oogschaduw, die vooral zichtbaar is aan de zijkant van zijn ogen. Onder elk oog heeft hij twee rode stippen. Vaak is er ook een glimlach op zijn gezicht te zien en dansen er sprinkles in zijn ogen. Qua lichaam is Alphonse klein voor zijn leeftijd. Hij heeft een blanke huid en zeegroene ogen. Wanneer hij lacht, wat hij zeer vaak doet, ontbloot hij twee rijen spierwitte, rechte tanden.


➣ innerlijk  

Kinderlijk is een goede omschrijving van Alphonse's karakter. Hij is bubbelend, vaak vrolijk en heeft zijn emoties en gevoelens nog maar amper onder controle. De jongen is dan ook ver van perfect; Hij is snel jaloers en neemt veel dingen persoonlijk. Bijvoorbeeld Pokémon battles: Wanneer zijn tegenstander met hun Pokémon zijne ernstig verwonden, zal hij het genoemde tegenstander kwalijk nemen. Wanneer hij een wilde Pokémon wilt vangen, zal hij het wezentje niet meer willen als het één of meerdere van zijn Pokémon ernstig beschadigd heeft. Hij is zeer beschermend over zijn geliefden en wanneer die geliefden kwaad wordt aangedaan, kan Alphonse al gauw agressief worden. Hij is ook zeer loyaal. Aan zijn vrienden, zijn Pokémon, noem maar op. Eén van zijn grootste angsten is dat zijn Pokémon hem niet meer als baasje willen en bij hem weg willen. Alphonse's Pokémon zijn dan ook zeer belangrijk voor de jongen: Hij is met Pokémon opgegroeid en had al snel een sterke band met zijn dappere vechtertjes gevormd. Alphonse is ook zeer afhankelijk. Hoewel hij het zelf niet toe wilt geven, vindt hij het heel belangrijk of het goed gaat met mensen en Pokémon om wie hij geeft en ze dan vaak voor zijn eigen welzijn. Iets wat Alphonse ook niet graag toe wilt geven is dat hij een slechte verliezer is. Ook is Alphonse een enorme grapjas. Hij vind het geweldig mensen in de maling te nemen, maar een pestkop kan je hem niet noemen. Hoewel de jongen zeer kinderlijk is, kan hij soms geweldig goed advies geven en heeft hij ook een zeer serieuze en zelfstandige kant.


➣ history  

Alphonse is geboren in het bruisende Counarine City. Zijn ouders zijn beide bekende Breeders, maar Alphonse heeft het leven als Coördinator altijd al veel spannender gevonden. Hoewel hij, als hij het streven naar Ribbons zat is ook wil gaan Breeden, is hij nu nog vol met enthousiasme over Coördinator zijn. Toen de jongen drie jaar oud was, kreeg hij voor zijn verjaardag van zijn ouders een Poké-ei. 'Voor als je groot bent,' hadden ze tegen hem gezegd. In dat ei zat een Blitzle. Samen met zijn Blitzle groeide de jongen op en al snel was het duidelijk dat hij een talent had voor alles zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Hij en zijn Blitzle maakte van alles een spektakel, wat ertoe leed dat zijn ouders hem voorstelde Coördinator te worden. Het idee sloeg direct aan. Op zijn 11e besloot de jongen dan ook om, samen met zijn Blitzle, de wijde wereld te gaan verkennen en mee te gaan doen aan contests. Toen hij op zijn dertiende weer langs huis ging, kreeg hij van zijn ouders een Pikachu mee, die zij zelf gefokt hadden maar die de wijde wereld, net als hun zoon, veel interessanter leek te vinden. Tot op de dag van vandaag reist de jongen rond om zo veel mogelijk steden en mooie natuurplekken te ontdekken, zijn Pokémon te trainen en een avontuurlijk leven te leven.


➣ pokémon related  
Alphonse Mercier 522
Khoshekh [ Blitzle, ♂, lvl 19 ] Khoshekh was aan Alphonse als verjaardagscadeau gegeven. Hij en Alphonse zijn samen opgegroeid en hebben een ontzettend hechte band. Het dier is veel rustiger en volwassener dan zijn Trainer en zorgt er dan ook vaak voor dat situaties niet uit de hand raken, door Alphonse af te leiden of zachtjes met zijn neus tegen de jongens hand te duwen.
Alphonse Mercier 025
Pikachu [ Pikachu, ♂, lvl 15 ] Pikachu heeft een opgewekte, bruisende persoonlijkheid en is vanaf het moment dat hij uit zijn ei gebroken was al bezig met het verkennen van de wereld. Doordat het wezentje maar niet stil te krijgen was, besloten Alphonse's ouders de Pikachu aan hun zoon te geven, zodat ze samen hun wens konden volbrengen. Al snel ontstond er een hechte band tussen de Pikachu en Alphonse, en ook kan het dier het goed vinden met Alphonse's andere Pokémon, Khosekh de Blitzle.
Alphonse Mercier 585
Deerling [ Deerling, ♀, lvl 13 ] Deerling was de eerste Pokémon die Alphonse op zichzelf gevangen heeft. Ze is erg verlegen van karakter, maar lijkt het goed te vinden met Pikachu en Koshekh en ook is ze erg loyaal aan haar trainer. Haar sterke factor is haar schattigheid, en schoonheidsdingetjes lijkt ze zeer vermakelijk te vinden. Vandaar dat Alphonse hoopt dat hij met haar veel contests kan winnen.

robb stark
Terug naar boven Ga naar beneden
Miku Ayano
Member
Miku Ayano
Punten : 424
Gender : Female ♀
Age : 15 Years
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t80-miku-ayano#336 https://pokemon-journey.actieforum.com/t3224-miku-s-pokedex

Alphonse Mercier Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alphonse Mercier   Alphonse Mercier Emptywo jul 23, 2014 7:53 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________

NO MATTER WHAT HAPPENS, WE NEED TO KEEP OUR DREAMS ALIVE
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alphonse Mercier
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Coordinators-
Ga naar: