Miku Ayano
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Miku Ayano

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miku Ayano
Member
Miku Ayano
Punten : 424
Gender : Female ♀
Age : 15 Years
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t80-miku-ayano#336 https://pokemon-journey.actieforum.com/t3224-miku-s-pokedex

Miku Ayano Empty
BerichtOnderwerp: Miku Ayano   Miku Ayano Emptywo jul 23, 2014 8:59 pm


MIKU AYANO


» Passport

Voornaam: Miku
Achternaam: Ayano
Leeftijd: 15 Jaar

Geboorteplaats: Shalour City
Geboorteregio: Kalos
Geboortedatum: 5 mei
Huidige woonplaats: Camphriar Town

Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Hetero
Lateraliteit: Rechtshandig

» Trainer License

Type: Ranger
Rang: Student Ranger
Styler: School styler
Badges: 0
Lintjes: 0
Trofeeën: 0
Titels: Geen

Starter Pokémon: Charmander
Pokédex: Link

» Appearance

Lengte: 1.52
Bouw: Klein en tenger
Haarkleur: Lichtbruin
Haarlengte: Halflang
Huidskleur: Blank
Oogkleur: Roodbruin

» Personality

Karakter eigenschappen: Optimistisch, vrolijk, naïef en onhandig
Persoonlijkheid: Miku is een zeer vrolijk meisje waar je makkelijk van kan houden. Ze heeft geen problemen met het maken van nieuwe vrienden en denkt al snel het goede van mensen. Soms is ze iets tè goed van vertrouwen en dit zorgt er wel eens voor dat ze in de problemen raakt, waardoor de mensen om haar heen het gevoel krijgen dat ze op haar moeten letten. Ze kan soms erg naïef en onhandig uit de hoek komen, maar ze zal altijd haar best blijven doen en geeft niet zomaar op, zeker niet als ze haar zin op iets heeft gezet.

Miku raakt snel beschaamd en zenuwachtig, vooral als ze zichzelf weer eens voor schut zet. Ook wanneer het op romantiek aankomt, weet ze vaak niet goed hoe ze zich moet gedragen en dan hakkelt en struikelt ze over haar eigen woorden. Ze is niet heel erg dapper, maar probeert het te verbergen als ze ergens bang voor is. Ze is snel onder de indruk en kijkt heel erg op naar Rangers die al hoger zijn van rang dan haar.

» History

Miku is geboren in het kuststadje Shalour City, waar ze samen met haar ouders in een mooi huis woonde. Ze was er erg gelukkig, had veel vrienden en net als alle andere kinderen droomde ze er van om later een Pokémon trainer te worden. Ze kon wel hele avonden door blijven ratelen over de dingen die ze allemaal van plan was en wilde bereiken. Haar ouders lieten haar hier heel vrij in en vonden het geweldig dat hun dochter zo gedreven was. Toen ze 11 jaar werd gaven ze haar een Charmander cadeau die ze hadden gekregen van Miku's tante uit Kanto. De Charmander was niet de meest sociale Pokémon, maar meteen gek op Miku en zeer beschermend jegens haar. Iedereen die haar ook maar met een haar krenkte was meteen een vijand, en dit liep een keer erg uit de hand.

Miku en de Charmander, die ze Damon noemde vanwege zijn slechte humeur, trainden veel samen en Damon bleek al snel veel potentie te hebben in het vechten. Het was hem zelf allemaal iets te gemakkelijk, en de andere kinderen op school werden jaloers omdat Miku altijd alle gevechten won. Nadat ze op een dag voor de zoveelste keer de Pokémon van haar klasgenootje had verslagen, besloot de jongen samen met zijn vrienden haar bij haar thuis op te wachten. Haar ouders waren die dag te werk, en de jongens eiste een rematch terwijl ze haar beetpakte. Miku weigerde, maar dit werd niet geaccepteerd en de kinderen begonnen haar hardhandig tegen de grond te drukken. Het rood trok voor Damon's ogen. Hij evolueerde in een Charmeleon en in zijn woede werd zijn ability Blaze geactiveerd. Zijn aanvallen, die nu vele male sterker waren, kon hij niet meer in toom houden en plotseling was hij levensgevaarlijk geworden. De jongens wisten te vluchten, maar het huis van Miku had minder geluk en vatte vlam. Met grote ogen moest ze toezien hoe haar jeugd en al haar herinneringen veranderde in as. Ondanks dat de brandweer er snel bij was, bleef er niks meer van het huis over.

Miku en haar ouders vertrokken uit de stad, weg van plat gebrande huis en de nare herinnering. Niemand gaf de schuld aan Damon, die het zich nog het meest kwalijk nam en hier tot op de dag van vandaag verbitterd over is. Zijn Blaze is sindsdien niet meer geactiveerd en Miku hoopt dat dit ook nooit meer gebeurt. Ze was die dag enorm geschrokken en had een kant gezien van Damon die ze nog niet kende. Door de impact van de grote vlammenzee is ze sinds die dag erg bang voor vuur, maar weigert Damon weg te doen. Miku ziet het gewoon als een nieuw obstakel die ze moet zien te overwinnen tijdens haar doel om een Pokémon Ranger te worden.

» Pokémon
Team: Miku Ayano 005
Pokémon PC: -


Laatst aangepast door Miku Ayano op zo jul 27, 2014 6:37 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecil Walker
Member
Cecil Walker
Punten : 402
Gender : Male ♂
Age : 13 years old
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t28-cecil-scott-walker https://pokemon-journey.actieforum.com/t59-cecil-s-pokedex

Miku Ayano Empty
BerichtOnderwerp: Re: Miku Ayano   Miku Ayano Emptywo jul 23, 2014 9:02 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Miku Ayano Gnb3CoK
Only Half A King
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Miku Ayano
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: