Ronin Matsuda
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Ronin Matsuda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ronin Matsuda
Member
Ronin Matsuda
Punten : 5
Gender : Male ♂
Age : 23
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Greninja
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7633-ronin-matsuda https://pokemon-journey.actieforum.com/t7632-ronin-s-dex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7634-ronin-s-work-log

Ronin Matsuda Empty
BerichtOnderwerp: Ronin Matsuda   Ronin Matsuda Emptyma dec 30, 2019 11:36 pmRonin Matsuda Ezgif-11
Ronin Matsuda
Ronin Matsuda 447Daichi (Riolu ♂️) level 25GENERAL


volledige naam:  Ronin Matsuda
geboortedatum: 15 september
Leeftijd: 23
Geslacht: MALE ♂
Land van Herkomst: Kanto
Geboorteplaats: Fuchsia City
Woonplaats: Ecruteak City
Type: Ranger
Karakter:
kalm, op zichzelf, vriendelijk, loyaal, harde werker, stil, spontaan, humor, koppig, impulsief, lui, doelgericht, behulpzaam, licht ontvlambaar, onhandig, ongemakkelijk, achterdochtig, zorgzaam, leergierig.
Familie:
Mam || Alicia Wilson(r.i.p)
Pap || Kenzo Matsuda
Hobby's:
•schetsen
•koken
•techniek
•natuur
•muziek 
•Mythes en Legendes


UITERLIJK

Accesoires
Ronin draagt over zijn rechteroog een ooglap om de verwonding van zijn oog te verbergen, het litteken dat namelijk is achtergebleven is groot en heel opvallend. zijn hoofdband staat daarom wat schuin om dit te verbergen.
Littekens: Ja
Oogkleur: Zwart
Haarkleur: Zilvergrijs
Kledingstijl:
op het moment draagt Ronin zijn uniform van de Ranger Academy maar wanneer hij vrij is draagt hij graag makkelijke kleding die hem niet te strak zitten.
Height: 181 cm
Weight: 67.5 kg

PAST
Ronin groeide op in het dorpje genaamd Fuchsia City, waar zijn vader voor de gymleader werkte. In zijn tijd als trainer was de man een befaamde trainer die gespecialiseerd was in Poison en Dark type Pokémon, de gymleader had Kenzo een baan aangeboden in zijn gym waarmee hij zijn geld verdiende. Zijn passie voor het vechten wilde Kenzo graag overbrengen op zijn zoon maar deze toonde in eerste instantie geen interesse. Zijn moeder daarentegen vond dat haar man iets minder moest pushen omdat het anders averechts zou werken. Hier kregen zijn ouders regelmatig ruzie om vanwege de verschillende meningen over de opvoeding van hun zoon, maar bleven ondanks de discussies bij elkaar. Ronin had buiten dat zijn vader diens passie wilde opdringen een prima kindertijd. De jongen speelde met zijn vrienden buiten, haalde prima cijfers en was gewoon een gelukkig kind. Totdat de dag kwam dat zijn leven drastisch veranderde. Zijn moeder, met wie Ronin een erg hechte band had, overleed vrij plotseling. Ze was niet ziek maar toch werd ze levenloos in bed gevonden door Kenzo. Later bleek dat ze gestorven was aan een hartstilstand maar had hier niets van gevoeld omdat het in haar slaap was gebeurd. Hier had Ronin het heel erg moeilijk mee en kon dit niet goed verwerken. Hij was toen ongeveer 9 jaar.


Het karakter van Ronin veranderde daarbij heel erg waar hij van een vrolijke spontane knul, veranderde in een kwajongen die de buurtkinderen begon te treiteren, dat deed hij met zijn beste vriend toentertijd. Later stal hij ook uit winkels, eerst begon dit heel onschuldig met snoepjes daarna werden het steeds grotere en dure dingen zoal juwelen. Ondanks dat Kenzo zijn zoon wel aan pakte en strafte voor zijn kwajongensstreken hielp dit totaal niet. Ronin ontspoorde helemaal toen hij met de verkeerde vrienden rond bleef hangen en vervolgens in de drugscriminaliteit terecht kwam, later bleken dit aanhangers te zijn van Team Rocket die potentieel zagen in de jonge tiener vanwege dat hij de zoon was van een befaamde trainer. Sterker nog, Ronin besloot lid te worden van de groep maar voor hij ook echt deel mocht zijn moest hij een beproeving door staan.

Tijdens deze beproeving raakte Ronin gewond aan een van zijn ogen door een onverwachte ontploffing van een Pokémon die selfdestruct gebruikte. Hieraan raakte hij aan een kant permanent blind omdat een glassplinter zijn oog had geraakt, tijdens dit ongeluk kwam zijn beste vriend om het leven. Ronin kon zowel dit als zijn handicap hierdoor moeilijk accepteren en probeerde kort nadat hij was ontslagen uit het ziekenhuis een poging te doen om uit het leven te stappen. Hij wilde niet leven met een oog waarmee hij maar 3 procent kon zien of het schuldgevoel hebben dat de dood van zijn beste vriend zijn schuld was. Desalniettemin werd hij op tijd door zijn vader gevonden die hem weg haalde bij het perron, waar hij een tijdje had staan kijken. Kenzo was ondanks dat Ronin van het pad was geraakt, altijd achter zijn zoon blijven staan. Iets hield hem tegen. Een gesprek volgde waar vader en zoon dichter naar elkaar toe groeide omdat de jongen eindelijk alles op tafel gooide wat hem dwars zat  en liet hem tot inkeer komen door het begrip die de man toonde voor hem. De jongen was toen ongeveer 15 jaar.


Om zijn zoon te beschermen besloot Kenzo om naar een andere regio te verhuizen om daar een nieuw leven te beginnen, in de hoop dat Ronin van het slechte pad bleef. Dit werd Ecruteak City(Johto), dat was ooit de geboorteplaats van zijn moeder, en daar ging de jongen in therapie om van zijn nare gevoelens af te komen maar waar hij na afloop alles een stuk helderder kon inzien. Maar toch bleef Ronin ietwat onzeker daarom kreeg hij van zijn vader een Pokémon ei. In de hoop dat hij op het rechte pad zou blijven. Ronin wilde niets liever dan dat en besloot om het te proberen, hij zorgde voor het ei alsof het zijn eigen kind was. Ronin werd ook steeds meer nieuwsgieriger naar deze wezentjes waar hij steeds meer over Pokémon te weten wilde komen. Hij las alle boeken, artikelen en zelfs de folders in de hoop dat hij meer te weten zou komen. Zeker toen het ei uitkwam waaruit een kleine Riolu kwam gekropen. Deze kreeg de naam Daichi. Ronin en Daichi waren vanaf het eerste moment twee handen op één buik. Zodra de Riolu oud genoeg was om gevechten aan te kunnen besloot Ronin een poging te doen om zijn reis te beginnen. Zijn vader was apetrots op zijn zoon. Zo kwam het dat Ronin samen met Daichi vertrok op reis door Johto om badges te verzamelen. Echter, was dit niet waar Ronin naar opzoek was. Hij miste wat uitdaging in zijn leven. Tijdens een van zijn reizen door Johto kwam hij wat oude vrienden van zijn tijd in de criminele sector tegen maar besloot hen de rug toe te keren. Deze bedreigden hem met dat hij zou worden gepakt als ze hem nog eens tegen zouden komen omdat hij de groep zomaar verlaten had. Ronin nam de bedreiging niet serieus omdat hij volgens hun nooit 'officieel' in de groep was gelaten.

Ronin keerde terug naar huis om daar een tijdje bij zijn vader te blijven om na te denken wat hij verder met zijn leven wilde doen. De jongen besloot een studie te volgen in de ICT omdat hij dacht dat het wel van pas zou komen en later zijn rijbewijs te halen zodat hij volledig zelfstandig zijn leven kon leiden. Echter zou hij door zijn beperking nooit auto mogen rijden omdat dit voor gevaarlijke situaties zou kunnen zorgen. Een tegenslag waar hij wel rekening mee had gehouden maar gaf niet zo makkelijk op, er was wel een manier te vinden om met deze tegenslag om te gaan. Toch legde Ronin zich hier niet bij neer en stortte zich volledig op de training van zijn partner. De Riolu speelde graag met hem maar het gezelschap van het wezentje zorgde ervoor dat hij niet alleen was. Toen Ronin op een dag met Daichi en zijn vader op een terras zat hoorde hij een vrouw praten over Pokémon Rangers, deze zorgde voor de veiligheid van mens en Pokémon, dat sprak Ronin op de een of andere manier aan. Alleen twijfelde hij heel lang of hij zich wel moest inschrijven op de Ranger Academy in Kalos. Niet alleen vanwege zijn criminele verleden maar ook door zijn beperking aan zijn rechteroog. Hij was bang om door zijn verleden niet geaccepteerd te worden of dat mensen met een rare blik naar hem zouden kijken vanwege het grote litteken op zijn gezicht. Na een lang gesprek met zijn vader die hem enthousiast aanmoedigde de opleiding te volgen, besloot Ronin op 23 jarige leeftijd af te reizen, met zijn vader, naar Kalos om zich daar in te schrijven op de Ranger Academy met Daichi als zijn partner.

Go!!! (15th Anniversary Version) > FLOW!
_________________
Ronin Matsuda Riolu_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Ronin Matsuda Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ronin Matsuda   Ronin Matsuda Emptyza jan 11, 2020 11:56 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ronin Matsuda
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: