Zoey Edwards
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Zoey Edwards

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zoey Edwards
Member
Zoey Edwards
Punten : 2
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Eevee
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7538-zoey-edwards https://pokemon-journey.actieforum.com/t7540-zoey-s-dex

Zoey Edwards Empty
BerichtOnderwerp: Zoey Edwards   Zoey Edwards Emptyza dec 15, 2018 7:55 pm

ALGEMEEN
Naam: Zoey Edwards
Volledige naam: Zoey Edwards
Leeftijd: 16
Geslacht: FEMALE
Geboorteplaats: Cyllage City
Woonplaats: Cyllage City
Type: Trainer
Pokémon:
Zoey Edwards Eevee Eevee  (FEMALE) level 20UITERLIJK
Oogkleur: helder groen
Haarkleur: lang blond haar met gekleurde highlights in de punten.
Kleding stijl:
Het ligt er maar precies aan wat voor weer het is. Het kan van halflange jurkjes variëren naar korte heupbroekjes in de zomer, en jeans met een sweater in de wintermaanden. Zoey houd ervan om kleuren te combineren.. hoe meer kleur hoe beter ze het vindt zitten.
PERSOONLIJK
Karakter:
Koppig, onhandig, vriendelijk, zorgzaam, leergierig, opvliegerig, naïef, competitief, zelfzeker, roekeloos, impulsief, lui, dwars.
geboortedatum:  16 November
Dis/Likes:
+ Haar Familie
+ sterren kijken
+ zwemmen
+ uitdagingen
+acteren
+zingen
-Basketbal
-ruzie
-school
-ziekenhuizen

Familie:
vader || Gerald Edwards-
Gerald is een hardwerkende man van 55 die 24/7 aan het werk is. Hij is veel op zakenreis voor zijn werk en daarom altijd van huis ver weg van zijn gezin. Het is dan ook geen wonder dat Zoey niet echt een band heeft met haar vader.

moeder || Rina Edwards
Moeder Rina van 52 daarentegen is fulltime huisvrouw en altijd thuis, als ze niet met haar vriendinnen op pad is. Ze is ontzettend zorgzaam voor haar twee kinderen, vooral om haar dochter. Dit zorgd er soms voor dat er discussies ontstaan tussen de vrouw en haar dochter.

broertje || Max Edwards
Max is het 12 jarige broertje van Zoey en dol op Pokémon. Hij heeft een goede band met zijn oudere zus waarmee hij veel op pad gaat. Hij wil later graag een Pokémon Trainer worden maar door omstandigheden gaat dat niet.  

oma || Nancy Edwards
Oma Nancy is een vrouw van 73 die een kleine boerderij runt. Ze houd daar voornamelijk Tauros en Mareep. Ze is een wijze vrouw maar ook eentje met een wil. Nadat haar man overleed is ze op eigen houtje de boerderij verder gaan runnen. Meestal is zij degene die Zoey wel een beetje in de hand heeft.

Geschiedenis
Zoey is geboren en getogen in het bruisende stadje Cyllage City dat bekend staat om de fiets races, de reden dat Rina en Gerald zo laat aan kinderen begonnen was omdat de moeder heel moeilijk zwanger kon raken op de natuurlijke manier. Dus toen Zoey geboren werd was dat ook een reden om er een groot feest van te maken, zeker na alle onderzoeken en onzekerheden om ooit ouders zouden kunnen zijn. Dat was ook een reden voor de moeder van het meisje haar dochter extra te verwennen en de dingen te geven die ze graag wilde hebben, omdat het niet zeker was of ze Zoey een broertje of zusje zou kunnen geven. Dus de eerste vier jaar van haar leven werd het kleine meisje erg verwend op haar verjaardag, met kerst en wat ze eigenlijk ook maar wilde.. dat kreeg ze. Een extra verrassing was toen Zoey vier jaar werd, Rina, haar moeder, onverwachts weer zwanger bleek te zijn, voor het meisje was dat het grootste kado omdat ze zelf heel graag een klein broertje of zusje wilde, toen haar dat werd verteld op haar verjaardag. Tegen kerst werd haar kleine broertje Max geboren, waar ze vanaf dag één heel erg verzot op was.


De jaren vlogen voorbij want veel bijzonders gebeurde niet, behalve dat haar vader vaak overwerkte, maar Zoey groeide op van een klein meisje naar een meid van twaalf  jaar. Ze ging van de basis naar de middelbare school, ook al was ze oud genoeg om een Pokémon op te halen bij de Professor in Lumiose City. Dit deed ze niet omdat de twaalfjarige Zoey hier geen interesse in toonde. Nee, het meisje was meer bezig met haar uiterlijk en sporten etc, dan dat ze er op uit trok om een Pokémon trainer te worden. Zo ontdekte Zoey rond deze tijd dat ze aardig basketbal kon spelen, waar ze besloot om in het schoolteam te gaan, dit team trainde drie keer in de week. Het beperkte zich niet alleen tot basketbal want ze wilde ook een professionele danseres worden en schijnen op het podium, waarop ze ging dansen bij een breakdance club, dit deed ze nog eens drie dagen erbij. Hierdoor legde ze de lat nogal hoog voor zichzelf want school werd met de jaren ook steeds pittiger.. met drie dagen trainen plus het dansen had Zoey geen tijd meer om te studeren en moest ze noodgedwongen een klas overdoen op haar veertiende. Haar vrije tijd die ze een dag in de week had ging dus naar haar huiswerk waardoor ze geen tijd meer over had om te relaxen. Stress volgde waarop ze dit af reageerde op haar moeder waarmee ze vaak ruzie maakte. Zoey wilde niet luisteren naar haar moeder die probeerde om haar te helpen.


Een jaar lang ging dit geruzie door totdat Zoey op een gegeven moment begon na te denken over het stoppen met school. Het jaar dat ze over moest doen waar ze niks mee opschoot boeide haar niet meer.. zelfs het dansen gaf ze op om tot rust te komen. Uiteraard was haar moeder het niet eens met dit besluit maar Zoey luisterde niet en deed gewoon haar eigen zin. In die tijd nam ze ook geen baantje dit omdat ze het teveel moeite vond, hielp haar oma af en toe weleens op de boerderij met het eten geven van de Pokémon maar verder deed ze niks. Of ze ging met haar broertje op pad die enthousiast over zijn toekomstige Pokémon reis vertelde en welke hij ging kiezen als hij oud genoeg was om er eentje op te halen bij de professor. Dit enthousiasme van de jonge Max deed haar op de momenten dat ze het niet meer zag zitten goed. Nog steeds leek een eigen Pokémon niks voor haar en om op reis te gaan al helemaal niet.. eigenlijk voelde ze zich niet verantwoordelijk genoeg om voor zo’n wezentje te zorgen. Dat het weer teveel zou worden. Toch knaagde het aan haar maar bleef stug volhouden dat ze niet goed genoeg was. Zo vlak voor haar zestiende verjaardag ging Zoey met haar moeder en Max richting Lumiose City om voor de jongen een afspraak te maken voor het kiezen van een Pokémon. Ze besloten om met de auto te gaan en omdat Zoey veel om haar broertje gaf plus dat hij haar gesmeekt had om mee te gaan, besloot ze voor hem mee te gaan. De sfeer tussen het meisje en haar moeder begon goed vooral omdat Max degene was die het gesprek stand hield alleen toen Rina begon over haar toekomst en bleef zeuren over een reis met Pokémon, werd de sfeer steeds grimmiger. Omdat haar moeder bleef doorzeuren over verantwoordelijkheid die ze moest nemen, daarom raakte Zoey geïrriteerd en ontstond er voor ze arriveerde in Lumiose City, opnieuw een heftige ruzie. Tijdens het geschreeuw tussen beide begon de auto in een slip te raken omdat er niet meer werd opgelet op de weg en belandde vervolgens niet veel later tegen een vangrail


Zoey werd wakker in het ziekenhuis met enkel wat schrammen en een kneuzing aan haar pols terwijl haar broertje zijn been  had gebroken en de eerste zes weken niet uit het ziekenhuis mocht. Hun moeder werd in slaap gehouden maar maakte het door omstandigheden goed. Een enorm schuldgevoel kroop bij het meisje omhoog waardoor ze begon te huilen omdat ze bang was haar moeder te verliezen. Haar oma die op dat moment in hun kamer was, troostte haar kleindochter, vertelde haar dat hun moeder oké was maar Zoey kon enkel maar denken aan wat ze tegen haar moeder gezegd had voor het ongeluk. Nancy kalmeerde haar door te zeggen dat ze zich geen zorgen hoefde te maken maar juist het tegenovergestelde gebeurde. Zoey ging nadat ze wat was gekalmeerd mee met haar oma om tot rust te komen. Later bleek dat haar moeder een nekwervel had gebroken en wat gekneusde ribben, de reden dat ze haar in slaap hielden was omdat ze niet mocht bewegen. Zoey ging de volgende dag op ziekenbezoek bij haar broertje die ondanks alles blij leek te zijn met haar komst. Het feit dat Zoey zijn kans heeft verpest om een Pokémon uit te kiezen bij de professor leek bij de jongen niet aan bod te komen. Als grote zus merkte ze wel ondanks alles dat hij teleurgesteld was, maar eraan toegeven wilde hij niet. Met een naar onderbuik gevoel keerde ze terug naar haar oma’s huis. Een paar weken gingen voorbij en Zoey vierde in het ziekenhuis haar zestiende verjaardag om bij haar moeder en broer te zijn. Daar had ze inmiddels haar excuses aan aangeboden waarop het leek dat ze haar al had vergeven.


Op een onbewaakt moment dat Zoey alleen was met Max vroeg hij haar waarom ze zo vaak ruzie maakte met hun moeder. Zoey vertelde haar broertje dat ze dat niet wist maar toen ging het gesprek een hele andere kant op en hij vroeg waarom ze geen Pokémon wilde hebben en daarop antwoordde ze met dat ze zich niet verantwoordelijk genoeg voelde. Max ging hier meteen tegen in en spoorde haar aan om er anders over na te denken. Pokémon waren niet alleen beestjes om gevechten mee te doen.. je kon ze ook als huisdier houden.. of beter gezegd als maatje. Zoey zei tegen haar broertje dat ze erover na zou denken en het hem liet weten als ze daarover uit was. Na dit bezoek besloot ze haar oma tijdens het eten om raad te vragen die ondanks dat ze het niet had verwacht verrast bleek te zijn. En spoorde Zoey nog meer aan om aan een Pokémon reis te beginnen maar omdat ze al te oud was om er een op te halen bij de professor, moest ze een andere manier zien te vinden om er aan eentje te komen. Haar oma had al een antwoord klaar liggen en drukte haar kleindochter twee Pokéballen in haar handen, eentje was gevuld en een was er leeg. Vervolgens legde ze uit dat Zoey haar eigen Pokémon ook kon vangen met een Pokémon van haar of om een band op te bouwen met deze Pokémon om te kijken of het iets voor haar was. Na heel wat geaarzeld te hebben besloot Zoey om te doen wat er van haar verwacht werd, tot op de dag van vandaag weet ze nog niet wat er in de Pokéball zit of om opzoek te gaan naar een wilde Pokémon.


Laatst aangepast door Zoey Edwards op wo aug 14, 2019 10:18 am; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 84
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard https://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Zoey Edwards Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoey Edwards   Zoey Edwards Emptyzo dec 16, 2018 12:35 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Zoey Edwards
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: