I've got a hangover... whaoooh!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 I've got a hangover... whaoooh!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Catherine Snow
Member
Catherine Snow
Punten : 226
Gender : Female ♀
Age : 19 years old
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip

I've got a hangover... whaoooh! Empty
BerichtOnderwerp: I've got a hangover... whaoooh!   I've got a hangover... whaoooh! Emptywo apr 04, 2018 9:06 pm

Koppijn. Dat was het eerste wat ze opmerkte vlak nadat ze wakker werd. Het tweede was dat ze in een bed lag die niet leek op die van haar, noch die van de Ranger Base. Het derde dat ze bijna niks aanhad en dat ze praktisch gezien topless onder de dekens lag. En het vierde dat er iemand naast haar lag die ze niet kende. Oh nee. Niet weer. Had ze zich weer zo laten gaan? Ze had zichzelf nog zo beloofd dat ze niet zou drinken als ze wist dat ze die avond uit zou gaan met een jongen. Ze keek naar opzij en ontdekte rood haar, maar het hoofd van de vreemde was van haar weggedraaid. Zijn arm lag niet om haar heen en eigenlijk wezen hun lichaamshoudingen op geen enkele manier aan dat ze net een intieme nacht hadden beleefd. Als dat wel zo was, waarom lag ze dan niet volledig naakt onder de dekens? Ze had geen idee. En om eerlijk te zijn, zat ze er ook niet zo op te wachten om het aan deze vreemde te vragen als hij wakker zou worden. Alleen was er één probleem: ze kon haar kleren niet vinden. Een zachte vloek ontglipte haar en ze drukte de dekens tegen haar bovenlijf aan terwijl ze overeind ging zitten en met haar ogen speurde naar haar kleren. Maar ze lagen nergens. Ze hing haar hoofd over het bed zodat haar roze haren als een sluier voor haar gezicht gingen hangen en keek onder het bed, maar ze zag niks liggen. De vreemde naast haar lag in bloot bovenlijf en ook van zijn kleren was er geen teken. Cat drukte haar hand tegen haar hoofd en probeerde zich iets van de nacht te herinneren, maar het leek een waas te zijn. Het feit dat ze nu wel erg de controle over zichzelf was verloren, maakte haar ietwat zenuwachtig. Misschien was het beter als ze naar buiten zou gaan, kleren of geen kleren. Of ze kon natuurlijk nog gaan zoeken. Zo te zien bevond ze zich in een hotelkamer met een ingebouwde badkamer. Daar konden haar kleren ook liggen natuurlijk. Ze griste haar hoofdkussen onder haar vandaan zodat ze de aandacht van de vreemde niet zou trekken door te veel met de dekens te rommelen en hield het kussen voor haar bovenlijf waarna ze behoedzaam naar de badkamer liep. Toen ze naar binnen keek, zag ze ook daar haar kleren niet liggen. Verdomme.


+ Eerste post voor Ciro Raedmund
Terug naar boven Ga naar beneden
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 20 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
https://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund https://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

I've got a hangover... whaoooh! Empty
BerichtOnderwerp: Re: I've got a hangover... whaoooh!   I've got a hangover... whaoooh! Emptywo mei 02, 2018 10:00 pm


Ugh, waarom had hij het gevoel dat hij in een soort zee gemaakt van tornado’s zat en hij op een houten zeilboot zat die elk moment opgeslokt kon worden? Met een pijnlijke kreun en absoluut niet met de juiste hoeveelheid aan slaap, hees hij zichzelf gelijk overeind gewend op een doordeweeks dag uit bed te springen en dingen te gaan ondernemen. In plaats van de gebruikelijke felle zon, zat hij echter in de schaduw en compleet verward keek hij om zich heen. Eerst schaduw… regende het… nee? Na paar keer zijn ogen geknipperd te hebben viel hem pas de kamer op; het zag er geordend uit en eigenlijk… Zag hij nou bij de muur een map van de stad, samen met… de logo van d-d-d-d-ddát hotel?! Wat was er in Arceusnaam gebeurd? Verwarder dan voorheen, hees hij zichzelf overeind en keek hij gehaast om zich heen. Ja, dit was een hotelkamer en… waarom leek het… alsof er in zijn bed nóg iemand had gelegen? Wacht, hij hoorde ook… iets uit de badkamer…. Wat is er hier gaande?! Laat het niet zijn wat hij dacht, wacht... had hij gisteren iets raars gedaan? Hij herinnerde zich braaf in bed gestapt te zijn. Niet dat hij… Bij de gedachte bloosde hij al en zijn wangen kleurde roder dan zijn haren. Muk, nee. Nee, nee, nee! Zich geen raad wetend en ongemakkelijk-zijnde, sloeg hij met zij vuist tegen de deur. [b]”Wie ben jij en wat heb je met mij uitgevreten?!” De schaamte was in zijn stem echter te horen en hij vervloekte zichzelf erin. Hij was bijna 18-jaar, waarom schaamde hij zich nog hiervoor?

_________________
I've got a hangover... whaoooh! 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've got a hangover... whaoooh!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: