Timothy Smith
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Timothy Smith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Timothy Smith
Member
Timothy Smith
Punten : 4
Gender : Male ♂
Age : 14
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7252-timothy-smith https://pokemon-journey.actieforum.com/t7510-wip-tim-s-dex#144362

Timothy Smith Empty
BerichtOnderwerp: Timothy Smith   Timothy Smith Emptyvr maa 30, 2018 9:31 amTimothy Smith Ezgif-14
Timothy Smith
Timothy Smith 172 Koda || Pichu Female level 12


volledige naam:  Timothy Oliver James Smith
bijnamen: Tim, Timmy-boy, Timster
geboortedatum: 25 oktober
Leeftijd: 14
Geslacht: MALE ♂
Geboorteplaats: Castelia City
Woonplaats: Castelia City
Type: Trainer
Karakter:
Rustig, serieus, zelfzeker, slim, humor, impulsief, eigenwijs, geheimzinnig, vastberaden, opvliegend, vriendelijk, afwezig, behulpzaam, zorgzaam
Familie:
Henry Smith(47)
Henry is Tim's vader en een hard werkend man. Hij werkt als fulltime hoofd recherche aan het Politie bureau in Castelia City. Inmiddels is hij een beruchte detective die veel zaken heeft weten op te lossen hiermee heeft de man niet veel vrienden kunnen maken in zijn loopbaan als detective en loopt hij het risico om gepakt te worden. Henry heeft een hoog rechtvaardigheidsgevoel waardoor hij moeilijk stil kan blijven zitten en de drang voelt om de mensen om zich heen te beschermen zelfs als dit ten koste gaat van zijn eigen veiligheid. Met zijn zoon heeft de man een bijzondere band maar met zijn vrouw Amy al helemaal die hij al vanaf zijn schooltijd kent. Henry is zelf vroeger een Pokémon trainer geweest van zijn huidige team heeft hij enkel nog alleen zijn Growlithe over. Hij heeft het toentertijd in de Pokémon League niet verder weten te schoppen dan de eerste ronde.


Amy Smith(46)
Amy is Tim's moeder en een zorgzame vrouw die alles over heeft voor haar familie. Zelf heeft ze geen werk doordat ze fulltime huisvrouw is geworden toen Tim geboren werd. Door haar zorgzame kant is Amy nog bezorgder geworden over haar man en Tim toen ze erachter kwam dat Henry een hoop vijanden had rondlopen. Ze kreeg door de constante dreiging last van een lichte depressie omdat ze niet meer alleen over straat durfde met haar zoon. Toen Henry plots verdween stortte haar leven helemaal in en kreeg ze boven haar depressie ook nog eens PTSS. Ondanks dat ze het heel zwaar heeft probeert ze haar zoon wel normaal op te voeden en aan te moedigen om zijn droom als trainer waar te maken. Amy was vroeger een succesvolle Coördinator en heeft in haar tijd het Grand festival gewonnen in de Hoenn regio. Van haar team heeft ze alleen haar Azumarill en Beautifly nog over.

Hobby's:
-muziek luisteren
-lezen
-tekenen
-strategieën bedenken
-met Koda op pad gaan
-reizenGeschiedenis:
Tim heeft in het algemeen niet echt een bijzondere jeugd gehad hij groeide op in een drukke stad genaamd Castelia City, de jongen kreeg alles wat zijn hartje begeerde, maar vooral heel veel liefde van zijn ouders. Zijn vader werkte fulltime als Politie agent terwijl zijn moeder altijd thuis was om Tim op te halen van school, want Henry draaide vaak overuren dat zelfs tot diep in de nacht doorging. Tenzij zijn vader vakantie had dan spendeerde Tim altijd heel veel tijd met zijn pa samen waarop ze gingen vissen of voetballen. Soms las Henry Tim uit zijn favoriete boekenreeks voor; Sherlock Holmes. Tim vond de verhalen van deze wereldberoemde detective altijd heel boeiend en droomde ervan om net als Sherlock ook een detective te worden later. Of zijn vader vertelde over zijn avonturen toen hij een Pokémon Trainer was soms een beetje aangedikt om het extra spectaculair te maken. Tim had als kind altijd al van Pokémon gehouden omdat zijn ouders zelf Pokémon hielden maar zelf eentje hebben daar had hij nooit echt een behoefte aan gehad. Tim had het veels te druk met zijn vrienden of om zijn moeder te helpen met het huishouden terwijl vader hard werkte op het politie bureau.

Op een dag kreeg zijn vader voor zijn harde werk het bericht dat hij gepromoveerd was tot rechercheur en hij op veel moeilijkere zaken werd gezet. Het een na het andere werd door hem opgelost en langzaam begon Henry een beetje bekend te worden in Castelia City. Dit pakte niet alleen goed maar ook heel erg slecht uit voor het gezin van de man. Er waren bendes die Henry met de dood bedreigde vanwege zijn bemoeienis maar deze gaf hier geen gehoor aan. Totdat een keer Amy betrokken was bij een gewelddadige straatroof en de overvaller een mes op haar keel had gezet om haar erop te wijzen dat ze Henry wel zouden vinden en dreigde haar iets aan te doen. Dit zorgde voor paniek bij de vrouw omdat ze bang was dat Tim ook iets aangedaan zou worden als haar man niet stopte met zijn impulsieve acties. Hierop volgde een heftige discussie dat later uit de hand liep. Amy vertrok tijdelijk naar haar moeder samen met Tim die in Driftveil City woonde. Tim was toen zeven jaar oud.

Henry was laaiend toen zijn vrouw vertrokken was met zijn zoon en stapte direct naar de hoofdcommissaris om zich tijdelijk terug te trekken van zijn werk. Dit hielp niet echt want Amy bleef erg achterdochtig naar haar man toe wat ertoe leidde dat hun huwelijk bijna op de klippen liep. Tim had hier in principe geen last van maar baalde er wel van dat hij zijn vader niet mocht zien van zijn moeder. De zevenjarige knul snapte er niets van toentertijd. Paar maanden verstreken en langzaam begonnen Henry en Amy weer naar elkaar toe te groeien het duurde daarom ook niet heel lang voordat ze weer terugkeerden naar Castelia City. Zijn vader bleef tot ongeveer eind dat jaar weg bij zijn werk om aan Amy te bewijzen dat ze zich geen zorgen meer hoefde te maken dat haar of Tim iets werden aangedaan. Op Tim’s achtste verjaardag kreeg de jongen van zijn vader een kado dat hij nooit meer zou vergeten van zijn vader. Henry had bij een fokker een ei voor zijn zoon gekocht maar wat daarin zat dat was een grote verrassing, hoe hij daar precies aan is gekomen is niet helemaal bekend. Tim was door het dolle heen toen hij het ei kreeg natuurlijk zorgde hij ervoor dat het ei goed verzorgd werd en praatte er dagelijks tegen. Naarmate hij meer begon te praten tegen het ei kwam hij ook op een gegeven moment uit. Een jonge vrouwelijk Pichu kwam uit het ei gekropen en het was meteen liefde op het eerste gezicht.

Het gele wezentje kreeg de naam Koda omdat meteen na het uitkomen duidelijk was dat de Pichu het erg goed kon vinden met Tim. Tim en Koda waren van het allereerste moment onafscheidelijk van elkaar. Dat kwam goed uit want Henry begon weer met werken weliswaar rustiger aan maar toch begon hij langzaam weer overuren te maken. Dit duurde niet lang of hij stapte over van het normale recherchewerk naar een baan bij de internationale politie. Deze was gespecialiseerd in het oprollen van bendes die meer wilden dan alleen kleine dief stalletjes plegen. Dit waren duistere organisaties die een concrete dreiging vormde voor Pokémon, de mensheid en dus gestopt moesten worden. Tim had hier niet zoveel last van omdat hij alleen maar bezig was met Koda en op het punt stond om met haar aan zijn reis te beginnen. Echter kwam hier niets van terecht toen plots twee Politie agenten voor de deur stonden. Het volgende moment hoorde hij zijn moeder heel hard gillen en in huilen uitbarsten. De jongen was toen dertien jaar oud. Dat gegil van zijn moeder is hem nog altijd bijgebleven. Later toen ze wat kalmer was vertelde Amy aan Tim dat Henry een ongeluk had gehad en was overleden. Er was geen lichaam gevonden dus Tim weigerde om te geloven dat zijn vader dood was. Hij opperde dat zolang er geen lichaam was gevonden dat zijn pa gewoon nog leefde maar Amy probeerde hem daarvan te weerhouden door te zeggen dat zijn vader niet meer leefde. Zij geloofde er niet meer in, ze had het al opgegeven.

Tim moest noodgedwongen toekijken hoe zijn moeder steeds slechter voor hem en zichzelf ging zorgen, al kon de jonge knul prima voor zichzelf zorgen. Ze huilde bijna dagelijks terwijl de jongen zijn gevoel maar niet los kon laten en was er van overtuigd dat zijn pa niet zomaar verdwenen kon zijn. Hij besprak dit maar niet met zijn moeder uit angst dat ze een zenuwinzinking zou krijgen als hij zou vertellen dat hij naar zijn pa wilde gaan zoeken. Inmiddels werd zijn moeder bijgestaan door zijn oma die speciaal naar hun toe was gekomen om een handje te helpen. Tim zorgde nu fulltime voor zowel Koda als Hero omdat de Growlithe geen trainer meer had en zijn moeder de extra druk niet aan kon. Zonder dat zijn oma en moeder hiervan wisten besloot Tim om een bezoek te brengen aan het politie bureau waar hij de twee collega’s van zijn vader opzocht. De jongen wilde graag weten wat er was gebeurd met zijn vader maar een antwoord konden de twee mannen niet echt geven. Het enige dat hem werd vertelt was dat het ongeluk in Kalos had plaatsgevonden; Lumiose City om precies te zijn.


Teleurgesteld keerde Tim terug naar huis waar hij die avond zijn zorgen besprak met Koda. Beide waren het erover eens dat ze iets moesten doen want stil blijven zitten en toekijken had geen zin. Dat was voor Tim ook het moment dat hij besloot om zijn moeder te vertellen dat hij op Pokémon reis wilde gaan met Koda om badges te verzamelen. Dit was echter een grote leugen om zijn moeder te laten denken dat hij niet opzoek zou gaan naar zijn vader. Amy vond dit wonder boven wonder goed en stemde ermee in dat haar zoon op reis mocht. Mits hij Hero met zich mee nam. Tim stemde daar meteen mee in maar kreeg vervolgens door zijn moeder een steen in zijn handen geduwd, Ze vertelde hem dat Henry graag gewild had dat Hero evolueerde naar een Arcanine maar een goed moment ervoor vinden had hij nog niet kunnen vinden. Het moest een speciaal moment zijn voor de Growlithe om zelf die keuze te maken dus werd hem deze taak opgedragen door zijn moeder. Tim stemde hiermee in maar besloot om het Hero later te vragen wat hij ervan dacht. Zo vertrok Tim op veertienjarige leeftijd op het vliegtuig richting Kalos na een afspraak te hebben gemaakt met de Professor om wat Pokéballen en een Pokédex op te halen.

Not All Heroes Wear Capes
_________________
Timothy Smith PichuTimothy Smith StaraviaTimothy Smith GrowlitheTimothy Smith Bag_po10Timothy Smith Bag_po10Timothy Smith Bag_po10


Laatst aangepast door Timothy Smith op di jul 23, 2019 12:40 pm; in totaal 19 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Timothy Smith Empty
BerichtOnderwerp: Re: Timothy Smith   Timothy Smith Emptyvr maa 30, 2018 6:48 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Timothy Smith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: