What could go wrong?
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 What could go wrong?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gerry Spek
Member
Gerry Spek
Punten : 199
Gender : Male ♂
Age : 10
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Hoppip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7036-gerry-spek https://pokemon-journey.actieforum.com/t7037-gerry-s-dex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7038-gerry-s-work-log#139235

What could go wrong? Empty
BerichtOnderwerp: What could go wrong?   What could go wrong? Emptyma dec 25, 2017 10:07 pm

“Dat slaat nergens op.” Zei de jongvolwassen man. “Maar het is echt waar hoor!” Drong Gerry aan. “Ik zie geen enkele reden voor jou om salami in je broek te hebben.” Hij streek over zijn baard. “Krijg jij dan nooit honger ofzo?” De jongvolwassene vernauwde zijn ogen. “Dat is niet.. Dan hoef je niet.. Waarom zou je..??” “IK WIL DAT JE IN MIJN BROEK NAAR SALAMI ZOEKT!” Riep Gerry ineens. De jongeman keek geschrokken om zich heen. Bijna alle mensen op straat keken hem streng aan. “Zeg het alsjeblieft niet op die manier.” “Maar je had het beloofd!” De jongeman hield zijn handen voor zijn gezicht in schaamte. Wat ging hij hier nou weer mee doen? Dit ging helemaal mis.. Op dat moment stopte Gerry snel zijn hand in zijn broek. Wat hij eruit haalde was een grote hamer met een Ditto gezichtje. Gerry maakte zich klaar voor een flinke zwaai en wilde nét zijn hamer tegen de de jongen op slaan toen er twee Team Rocket Agents uit een steegje gerend kwamen. Ze vingen Gerry en Gerry met een groot vlindernet. Vervolgens rende ze terug de steeg in, gooide ze de twee achter in een busje, en reden vervolgens weg. Gerry liep meteen naar het kleine raampje dat er zat tussen hem en de bestuurders. “Hey, wat is dit dan!?” “Smoel dicht! Onze bazen willen dat je je ambacht niet meer gedetacheerd uitvoert!” Gerry snakte luid naar adem. “Smeerlappen! Ik ben pas een kind!” “‘Niet gedetacheerd’ betekent dat je je werk niet meer alleen mag uitvoeren sufkop.” Gerry draaide zijn hoofd naar een niet bestaande camera. “Wist ik wel.” Naast hem had Gerry zich zijn originele vorm weer aangenomen.

Na een tijdje kwamen ze aan op hun bestemming. Het was een grote loods met veel meer busjes daar. Zelfs vrachtwagens. Maar hoe konden Gerry en Gerry dit eigenlijk zien? Nou.. ze werden meegenomen in een groot vangnet. Er was de Agents gezegd dat ze goed moesten oppassen met Gerry, dus ze hadden alle voorzorgsmaatregelen genomen. In realiteit deed Gerry gewoon alsof dít de manier was om hem onder controle te krijgen. Dit was allemaal nieuw en spannend, dat ging hij niet tegenhouden. Er werd een deur geopend en hij werd, uit het net, naar binnen gesmeten. Waarschijnlijk omdat de Agents zo snel mogelijk klaar wilden zijn. De kamer was.. pikzwart. Niet lachen Gerry.. Gerry, de Ditto, kroop direct in de armen van Gerry, het mens.


[+ Ed en EVE!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Royal Jenkins
Member
Royal Jenkins
Punten : 95
Gender : Male ♂
Age : 32
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7047-ed-royal-jenkins#139335 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7048-royal-s-dex#139337 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7049-royal-s-work-log#139341

What could go wrong? Empty
BerichtOnderwerp: Re: What could go wrong?   What could go wrong? Emptydi dec 26, 2017 12:04 am

Het was donker. Hij was er heilig van overtuigd dat hij zijn ogen nog had gesloten, maar bij het knipperen kwam ook het besef dat hij zijn ogen toch echt open had. Waarom zag hij dan niks? Royal deed een poging om op te staan. Hij kon alleen niet bewegen. Er zat iets om hem heen gebonden. Voor het gemak ging hij er vanuit dat hij met touw zat vastgebonden. Zat hij op een stoel? Daar leek het op, maar hij kon niet zien of dat ook echt zo was. “HEY!” brulde hij verwoed. “WAT HEEFT DIT TE BETEKENEN?!” Royal spande al zijn spieren aan. Het touw klaagde wel, maar het had niet het effect dat hij wilde. In plaats van dat het los knapte, ging het alleen maar strakker om zijn lijf zitten.

“We hadden geen andere keus!” hoorde hij een wildvreemde stem van rechts. Of was het links? Inschatten was moeilijk. “Je ging helemaal door het lint. Vanaf nu krijg je partners toegewezen en werk je niet meer alleen.” Royal fronste kwaad. Wat een slap gezwets. Hij ging helemaal niet door het lint. Dat ze hem in slaap moesten brengen met sterke verdovingsmiddelen om hem hier te krijgen, dat stukje film had hij natuurlijk niet. “IK HEB AL EEN PARTNER!” reageerde hij kwaad. “KALLIOPE!” Er kwam geen tegenreactie. Het bleef stil. Totdat een deur open ging en hij een doffe klap hoorde. Royal spande zijn spieren opnieuw aan. Gingen ze het afmaken? Wilden ze hem uit de weg ruimen? Ha! Hij zal ze eens wat laten zien.

_________________
What could go wrong? LD2yzjJ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
What could go wrong?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: