Caela Walsh
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Caela Walsh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Caela Walsh
Member
Caela Walsh
Punten : 160
Gender : Female ♀
Age : 20 Years
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Alolan Raichu
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6474-caela-walsh https://pokemon-journey.actieforum.com/t6475-caela-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7287-caela-s-work-log

Caela Walsh Empty
BerichtOnderwerp: Caela Walsh   Caela Walsh Emptyza apr 29, 2017 3:14 pm


General

Name: Caela
Meaning: From the Forest/Slender
Surname: Walsh
Age: 20 Years
Gender: Female
Type: Ranger
Sexualtiy: Bi-Curious

Born: Fortree City - Hoenn
Parents: Died in a carcrash
Siblings: None
Other Family: Spread over the world
Children: None
Crush: None at the moment
Love: I have one, once

Favorite Pokémon: Decidueye
Favorite Pokémon Type: Flying/Grass/Ghost
Least Favorite Pokémon: Bibarel
Least Favorite Pokémon Type: None

Personality

Characteristics: Focus - Hyper Intelligent - Loving - Quick To Learn - Proud - Stern - Friendly

 • Focus: Caela is, als ze bezig is met d'r werk zeer gefocust. Niemand kan dan tussen haar en d'r opdracht komen, vaak zelfs een partner niet. Dit is ook de reden waarom ze opdrachten het liefst in d'r eentje wilt oplossen.
 • Hyper Intelligent: Vanaf haar geboorte was al duidelijk dat Caela een hoogbegaafd kind was. Ze leerde dingen snel (zie QuickTo Learn), waardoor ze zich snel verveelde en opzoek ging naar nieuwe uitdagingen.
 • Loving: Als Caela je haar hart heeft gegeven heb je een partner voor 't leven. Ondanks dat ze soms een workaholic kan zijn, is ze heel erg goed in liefhebben van andere mensen.
 • Quick To Learn: Doordat ze hoogbegaafd is kan Caela heel snel dingen oppikken en leren. Ze hoeft daardoor ook veel minder moeite te doen om iets onder de knie te krijgen. Soms irriteert ze zich hieraan en om andere zich niet ongemakkelijk te laten voelen remt ze zichzelf nog wel eens af.
 • Proud: Caela is heel erg trots, waardoor ze af en toe erg hooghartig of bitchy over kan komen. Vaak bedoeld ze het niet zo, het is gewoon zoals ze is.
 • Stern: Als je 't ooit voor elkaar krijgt om met Caela een opdracht te doen, bereid je dan voor op een heel erg strenge en vaak bazige partner. Ze wilt graag dat alles loopt zoals 't moet lopen en kan daardoor slecht tegen dingen die mislopen of anders lopen.
 • Friendly: Buiten werktijden is de enige manier om erachter te komen dat Caela eigenlijk een hele vriendelijke en aardige meid is. Ze heeft zo d'r problemen en weet hier vanaf, maar ze is een goede vriendin als je hier mee om kan gaan.


Appearance:

Caela is een slanke jonge vrouw van ongeveer 1.75m lang. Ze heeft een slanke lichaamsbouw met een zandloper figuur, dat ze goed verborgen houd onder een cape gemaakt van veren. Alleen de hood die ze eraan vast heeft gemaakt is van stof, maar ook daarop heeft ze twee lange oren vastgemaakt waardoor 't lijkt alsof ze hele lange oren met veren heeft als ze deze hood opzet. Ze heeft felle oranje ogen en paars/rood lang haar dat ze vaak in een losse staart over haar schouder laat hangen. Aan de rand van haar cape heeft ze een schedel zitten die haar vader ooit voor d'r heeft gevonden.

History:

 • 0-3 Years: Caela werd geboren als enig kind van een rondreizend stel in Fortree City, in Hoenn. Ze waren van plan om snel weer door te gaan met reizen, maar met de komst van hun dochtertje werd dit uitgesteld. Caela leeft de eerste drie jaar van d'r leven in rust in Fortree City.
 • 3-5 Years: Langzaam maar zeker willen haar ouders door gaan reizen en maken Caela klaar voor deze tocht. Een doorgedraaide Bibarel gooit roet in 't eten en traumatiseert Caela door d'r aan te vallen.
 • 5-8 Years: Uiteindelijk vertrekt het gezin toch uit Hoenn en reist door Johto en Kanto heen. Op een van deze reizen krijgt Caela van haar vader een schedel, die ze met haar leven koestert.
 • 8-11 Years: Een abrupt einde komt er aan het leven van Caela's ouders als ze om 't leven komen bij een auto ongeluk in Sinnoh. Caela besluit dat ze het voor de rest alleen aan kan en vertrekt naar Alola.
 • 11-16 Years: Caela reist in d'r eentje rond in Alola, ze heeft bij de Professor een Rowlet opgehaald toen ze er net aankwam en samen trekken ze de weide wereld in. Caela komt tevens een jongen tegen; Glyn, die haar speciaal laat voelen. Ze besluit 'm in d'r leven op te nemen en ze reizen samen verder.
 • 16-18 Years: Ze denkt gelukkig te zijn, totdat het haar steeds meer begint op te vallen van Glyn 's avonds verdwijnt nadat ze naar bed zijn gegaan. Ze komt er op de harde wijzen achter dat hij haar gebruikte om te kunnen reizen en met andere meiden 't bed te delen. Ze laat 'm alleen achter in Unova en vertrekt weer. Haar hart gebroken, haar persoonlijkheid geslepen.
 • 18-20 Years: Caela's reizen brengen haar naar Kalos, waar ze in aanraking komt met de Rangers als ze er een uit de problemen helpt. Het werk dat ze doen bevalt haar wel en ze besluit zich, samen met haar Rowlet erbij aan te sluiten.


Pokémon:
Caela Walsh Rowlet_animated_by_br0de0-da2frge
Name: Guaire
Meaning: proud; noble
Pokémon: Rowlet
Type: Grass/Flying
Level: 25
Ability: Overgrow
Gender: Male
Attacks: Tackle - Leafage - Growl - Peck - Astonish - Razor Leaf - Foresight - Pluck - Synthesis

_________________
Caela Walsh KiHqh0C
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 84
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard https://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Caela Walsh Empty
BerichtOnderwerp: Re: Caela Walsh   Caela Walsh Emptyza apr 29, 2017 4:41 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Caela Walsh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: