Alexandra “Alex” Beaumont
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Alexandra “Alex” Beaumont

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Beaumont
Member
Alex Beaumont
Punten : 52
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 28
Type : Breeder
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t1235-alexandra-alex-beaumont https://pokemon-journey.actieforum.com/t1236-alex-pokedex

Alexandra “Alex” Beaumont Empty
BerichtOnderwerp: Alexandra “Alex” Beaumont   Alexandra “Alex” Beaumont Emptyza dec 27, 2014 8:31 pm

Naam: Alexandra “Alex” Beaumont
Bijnaam: Alex, Al
Geslacht: Genderfluid (Biologisch een vrouw)
Leeftijd: 23 jaar  
Geboortedatum: 13-03
Sterrenbeeld: Vissen
Myers-Briggs: INFP (The Mediator)
Geboorteplaats: Hearthome City || Sinnoh

Familie:

 • Vader || Arthur Beaumont
 • Moeder || Cerise Beaumont
 • Broer || Guillaume Beaumont
 • Zus || Anaïs Beaumont


Uiterlijk: Alex heeft blond haar en donkergrijze ogen die naar blauw neigen. Ze heeft haar haren een aantal jaar geleden kort laten knippen, zodat ze gemakkelijk kan switchen tussen geslacht. Meestal zit het een beetje warrig door elkaar met behulp van wat gel. Voor de rest draagt ze vooral shirts en broeken die niet al te strak om haar lijf zitten, maar ze is wel altijd te zien haar gekleurde jack. Rood met wit zijn een beetje haar kenmerkende kleuren. Daarom draagt ze ook vrijwel altijd een rode sjaal, die als een soort bandana om haar nek zit geknoopt. Verder zit er om haar handen nog een paar rode, leren handschoenen die tot aan de helft van haar onderarm reiken, waardoor ze het soort air afgeeft dat ze een vechter is en niet met zich laat sollen.
Karakter: In tegenstelling tot wat haar uiterlijk schreeuwt, is Alex een vredelievend persoon en zou nooit zomaar een vlieg kwaad doen. Ze is een erg dromerig typje en kan daarom een makkelijk doelwit zijn voor misbruik. Let wel, als ze doorheeft dat je met haar aan het spelen bent of iets anders verkeerds doet in haar ogen, zal ze niet achteruit deinzen en krijg je de volle laag. Ze is dan ook erg emotioneel en gepassioneerd wanneer ze haar zinnen op iets heeft gezet.  
Alex is erg stil en teruggetrokken. Niet omdat ze een hekel aan mensen heeft, maar omdat ze geen behoefte heeft om het middelpunt van de aandacht te zijn. Dat laat ze veel liever aan anderen over. Je zult haar dan ook niet veel horen zeggen als je haar voor het eerst ontmoet; hoewel ze zich meer open stelt des te beter je haar leert kennen. Haar verlegenheid is echter niet het enige wat haar tegenhoudt voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Alex is genderfluid en wisselt dus vaak van geslacht. Meestal voelt ze zich meer een jongen, echter, en kan ze het wel goed verbergen, maar het idee dat mensen er misschien achter kunnen komen en dan op haar neerkijken is erg beangstigend voor haar. Zeker omdat ze slechte ervaringen heeft hiermee. Alex zal dus niet snel vertellen dat ze eigenlijk een meisje is wanneer ze zich voordoet als jongen en vice versa. Je mag jezelf erg gelukkig prijzen als ze vertelt dat ze genderfluid is.
Likes:

 • Pokémon
 • Muziek
 • Bloggen

Dislikes:

 • Vlees
 • Familie-uitjes
 • Tijdsverspilling

Themesong: Imagine Dragons – It’s Time
Trainersoort: Breeder


Geschiedenis:
Alex kwam ter wereld als tweede kind van het Beaumont gezin en ze werd geliefd, zoals dat bij elk kind hoorde te gaan. De eerste paar jaren van haar leven waren dan ook meteen de beste. Haar oude twee jaar oudere broer plaagde haar wel eens, maar dat was gewoon hoe het hoorde, toch? De problemen begonnen echter toen Alex wat ouder werd en met andere kinderen werd gedwongen te spelen. Meisjes speelden met poppen en jongens speelden met auto’s. Alex wilde het allebei, alleen hoefden de twee geslachten niks van elkaar te weten tijdens de speeluurtjes. Ze besloot om gewoon af te wisselen en kwam hierdoor wel eens in de problemen – maar alleen bij de volwassenen die toezicht hielden. Ze werd raar genoemd omdat ze als meisje met jongens optrok. Haar vrienden wisten echter wel beter. Alex was niet raar; zij maakte het juist beter. Jongens en meiden gingen nu vaker spelen met elkaar en dat was juist een vooruitgang. Helaas was het in de ogen van de oudere generatie juist het tegenovergestelde.

Haar broer begon haar steeds meer te plagen, gaf haar een aantal harde benamingen, en treiterde haar soms aan één stuk door. In het begin wist Alex het nog wel te negeren, maar naarmate ze ouder werd en zichzelf steeds meer ontwikkelde, hoe naarder de woorden werden. En het deed desondanks veel pijn. Gelukkig had ze een aantal goede vrienden overgehouden aan de basisschool en kon ze bij hen altijd haar ei kwijt. Voor hen was ze ook niet vreemd, omdat zij ermee opgroeiden. Ze was gewoon Alex. Niemand die haar vanaf het begin bij haar meisjesnaam noemde, maar gewoon Alex gebruikte. Niemand die er vragen over stelden, tenzij ze er duidelijk over wilde praten.
In haar puberjaren kwam ze erachter dat ze niet ‘gewoon’ was. Niet zoals ieder ander. Soms voelde Alex zich een beetje vrouwelijk en deed ze meidendingen. Andere keren, die eigenlijk veel vaker voorkwamen, voelde ze zich juist meer een jongen. Na wat onderzoek naar dit vreemde fenomeen, ontdekte ze dat dit eigenlijk ook een normaal ding was. Genderfluid, heette het. Nu ze het een naam kon geven voelde ze zich al een stuk beter, maar dat nam de pijn niet weg die haar familie haar aan had gedaan. Ze accepteerden het niet. Alex was niet Alex. Alex was Alexandra en zou dat ook altijd blijven.

Toen Alex zestien werd, kreeg ze er een zusje bij. Anaïs was een erg mooi kind om naar te kijken en ze was er trots op om haar jonge zusje te zien opgroeien. Anaïs was de enige die haar begreep. Het meisje werd wel gehersenspoeld door haar ouders en broer, maar haar geest was sterker dan Alex ooit had kunnen hopen. De jongste Beaumont gaf niet toe aan de haat en veroordeelde haar oudere zus dan ook niet. Ze noemde die zelfs haar ‘grote broer’ wanneer Alex zich als een jongen voelde. Anaïs was één van de mooiste dingen die haar ooit was overkomen.
Tegen het einde van haar puberteit aan, kwam Alex in contact met een wilde pokémon. Op een dag liep ze zoals gewoonlijk naar huis, maar merkte ze dat iets of iemand haar volgde. Overrompeld probeerde ze uit te vinden wie of wat het was en ondervond uiteindelijk dat het een jonge Shinx was. Hij was verlaten en Alex had best hem te doen, dus besloot ze hem mee naar huis te nemen en op te voeden. Ze had altijd al een zwak voor dieren en pokémon gehad – daarom was ze ook vegetariër geworden – en nu ze de kans had om voor eentje te zorgen, nam ze die meteen. Haar ouders waren streng tegen gezelschapswezens, echter, dus ze moest het in het geheim doen. Gelukkig was Guillaume al het huis uit en was Anaïs te vertrouwen. Haar zusje zou het zelfs erg leuk vinden, vooral om een geheim te bewaren.

De Shinx verbleef ongeveer een jaar onopgemerkt bij het gezin. Hij werd al snel groter en aanzienlijk sterker, net als de band tussen hem en de twee zusjes. Helaas duurde het geluk niet lang en vond Arthur de pokémon toen zijn dochter even beneden was. Woedend nam hij het beest mee en confronteerde Alex ermee. Anaïs, die eigenlijk al in bed hoorde te liggen, kwam kijken waarom het zo rumoerig was en zag van een afstand hoe haar ouders tegen haar grote zus tekeer gingen. Een hevige ruzie ontstond, waarop Arthur het niet meer trok en gewelddadig werd. Alex vluchtte van huis, niet wetend dat Anaïs alles had gezien en uit angst weer terug in bed was gaan liggen.

Haar Shinx kwam ze diezelfde avond nog buiten tegen. Haar vader had hem naar buiten geschopt. Alex wilde dichterbij komen, maar de pokémon begon dreigend te vonken en rende uiteindelijk van haar weg. Dat arme beest had die avond zoveel meegemaakt dat hij niet meer wist wat hij moest vinden. Ze kon het hem niet kwalijk nemen. Alex keerde niet meer terug naar huis. Ze overnachte in het pokécenter en vertrok de dag erop uit Hearthome City, richting Sandgem Town. Dit deed ze niet zonder een afscheidsbrief voor haar zusje en een laatste bezoek aan haar vrienden, maar veel tijd nam dat niet in beslag. Eenmaal in Sandgem Town koos ze ervoor om naar Kanto te vertrekken, waar ze werk zocht en een klein, vast inkomen probeerde te krijgen. Alex draaide veel uren en verslat vele baantjes, maar een echt goed inkomen wist ze nooit te krijgen. Daarom besloot ze maar rond te reizen en van de regio te genieten.
Op haar 23e verjaardag besloot ze dat ze zichzelf wel iets mocht kopen. Ze koos ervoor om naar een pokémonfokker te gaan en kocht een Squirtle van hem, die ze niet veel later tot Aquarius om doopte. De twee maakten een belofte om voor elkaar te zorgen en Alex nam ook het besluit om naar een andere regio te vertrekken; om met een schone lei te beginnen. Kalos leek haar een uitstekende plek om haar leven voort te zetten, want er waren genoeg baantjes daar te vinden. En, wie weet, kon ze nog wel eens wat extra centen verdienen met wat gevechten, hoewel ze niet bepaald een voorstander was ervan.

Trivia:

 • Alex is een vegetariër. Ze eet geen vlees, maar vind melkproducten geen enkel probleem. Zolang ze maar geen dood dier op haar bord heeft liggen.
 • Ze is erg gefascineerd door de zodiac. Daarom heeft ze haar Squirtle ook naar Aquarius vernoemd.
 • Seksualiteiten en romantische oriëntaties boeien haar vrij weinig. Ze valt voor wie ze valt en dat is dat.
 • Alex houdt enorm van rondtrekken en nieuwe dingen ontdekken.
 • Ze heeft een blog waarop ze al haar belevingen plaatst. Alex kwam op een gegeven moment in contact met iemand die hetzelfde was als haar. Sindsdien zijn ze mutual followers.
 • Alex mist Anaïs ontzettend, maar vertikt het om contact te zoeken met haar familie.

_________________
Alexandra “Alex” Beaumont 2djou52
I gave in to sickness
Can you find forgiveness
For a dear old friend
So Astoria can end

Alexandra “Alex” Beaumont The_mop_busters_by_chiara14-dafq1oy


Laatst aangepast door Alex Beaumont op za feb 21, 2015 9:39 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
West Austin
Member
West Austin
Punten : 465
Gender : Male ♂
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t719-west-austin https://pokemon-journey.actieforum.com/t720-west-s-pokedex

Alexandra “Alex” Beaumont Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alexandra “Alex” Beaumont   Alexandra “Alex” Beaumont Emptyza dec 27, 2014 10:01 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Alexandra “Alex” Beaumont K0pol
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alexandra “Alex” Beaumont
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Breeders-
Ga naar: