West Austin
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 West Austin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
West Austin
Member
West Austin
Punten : 465
Gender : Male ♂
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t719-west-austin https://pokemon-journey.actieforum.com/t720-west-s-pokedex

West Austin Empty
BerichtOnderwerp: West Austin   West Austin Emptywo okt 01, 2014 8:44 pm{ West Austin }
West Austin R8f4ao

"There's shit that I've done with this fuck of a gun. You would cry out your eyes all along."

Character


Name: West Austin
Age: 19
Gender: Man
Type: Trainer
Hobby: Pokémon onderzoeken en meer over hen te weten komen.
Home Town: Floaroma Town
Home Region: Sinnoh
Faceclaim:  Orihara Izaya
Pokédex: Komt

Eye color: Brown
Hair color: Black
Weight: 58 kg
Height: 1.75m

{ Likes } Sneeuw, winter, zon, zomer, lezen, pokémon, ijsjes, snoep, klimmen, gevaar, avontuur, spanning, horror, Skull
{ Dislikes } Koken, kleine kinderen, fietsen, schoonmaken, vroeg slapen, verliezen, schattige pokémon, vervelende mensen

West is een vrolijk en energierijke jongen. Hij kan geen moment van de dag echt stil zitten en moet altijd wel met iets bezig zijn. Mensen die hem al een langere tijd kennen durven wel eens te zeggen dat hij ADHD heeft en hij zou het dan ook niet ontkennen. Hij weet zelf niet of hij er last van heeft maar het zou hem ook niks verbazen. West is als een open boek. Je kan hem alles vragen en hij zal ook alles zeggen zonder enige schaamte. Het lijkt soms zelfs alsof dat hij geen schaamte kent want hij kan overal over praten. Liegen is echter iets dat hij totaal niet kan. Wanneer dat hij liegt kan zelfs het kleinste kind dat zien, zelfs al doet hij zijn best. West lijkt gewoon niet in staat om goed te kunnen liegen. Zijn humor is vooral donker maar hij heeft het wel ondanks dat zijn humor niet altijd geaccepteerd of begrepen wordt door anderen.
West is ook zeker niet het type dat geweld zal gebruiken maar scheldwoorden zijn iets alledaags. Bij kleinere ruzies weet hij rustig te blijven maar wanneer dat hij echt kwaad op iemand is gaat hij die persoon negeren. Hij doet letterlijk alsof je er niet meer bent en hij is daar echt perfect in want het lijkt net alsof dat hij je echt niet ziet. Zijn koppigheid helpt daar ook zeer goed bij want als hij iets is, dan is het wel koppig. Tot de ergernis van anderen dringt hij vaak zijn mening op. Wanneer dat hij iets niet wilt dan zal hij dat ook nooit doen.

Wat velen niet van West verwachten is dat hij echt zeer slim is. Hij kent bijna elke pokémon die er bestaat en weet veel van elke pokémon af. Dat komt door zijn fotografisch geheugen. Alles wat hij leest en hem interesseert onthoud hij, en laat lezen nu één van zijn favoriete bezigheden zijn. Ondanks dat kan hij gewoon zeer goed dingen onthouden. Waar hij echt heel slecht in is dat is koken. Geef hem een vuur, een pan en iets van eten en hij laat het aanbranden. Koken zal je nooit aan West moeten overlaten.


HistoryWest is opgegroeid in Sinnoh samen met zijn vader. Zijn moeder had hij nooit echt gekend omdat ze hen had achter gelaten nadat de jongen een jaar oud was. Ze had op een briefje geschreven dat ze niet klaar was voor een kind en nog veel meer van de wereld wou zien. Het was een domme reden, en dat besefte West ook wanneer dat hij wat ouder was. Doordat hij nooit zijn moeder gekend had was het vanzelf sprekend dat hij aan zijn vader vroeg om wat details maar die kreeg hij nooit. De man wou nooit over haar spreken en wanneer dat West te hard zou doordrammen werd hij vaak kwaad. Uiteindelijk besloot de jongen maar niks meer aan hem te vragen maar ging hij rond in het drop. De mensen die er al jaren woonde hadden zijn moeder gekend en van hen had hij de details gekregen die hij van zijn vader nooit had gekregen. Wanneer dat West een leeftijd van twintig jaar had besloot hij het huis te verlaten. Hij had geen zin meer op in het kleine dorpje zijn tijd te verdoen. Hij wou meer van de wereld zien en dingen beleven en zien die hij normaal niet zou zien. Zijn vader had er geen bezwaar tegen maar hij zou zijn zoon niet met lege handen laten vertrekken. Hij had West nog één laatste cadeau gegeven voordat hij weg zou gaan voor een lange tijd. Dat cadeau was de Duskull die hij natuurlijk mee nam op zijn reis. Na nog afscheid te hebben genomen verliet hij Sinnoh en ging hij op weg naar Kalos.Pokémon


West Austin 355
Skull ~ ~ Lvl. 20
West Austin 355 West Austin L37West Austin 356West Austin TradereaperclothWest Austin 477
Skull was West zijn allereerste pokémon en hij had hem gekregen voordat hij weg ging van huis. De pokémon is zeer nieuwschierig maar hij is geen fan van andere mensen, en om de één of andere reden helemaal niet van mannelijke mensen. Het had ook een tijd geduurd voordat hij West vertrouwde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Raven Strider
Administrator
Raven Strider
Punten : 639
Gender : Male ♂
Age : 22 Years | 08/06
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
https://pokemon-journey.actieforum.com/t130-raven-strider https://pokemon-journey.actieforum.com/t133-raven-s-pokedex

West Austin Empty
BerichtOnderwerp: Re: West Austin   West Austin Emptywo okt 01, 2014 9:59 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________

WE ARE NOT CONNECTED BY LIGHT BUT DARKNESS INSTEAD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
West Austin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: