Breeder Show
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Breeder Show

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 463
Gender : Female ♀
Age : 22 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Breeder Show Empty
BerichtOnderwerp: Breeder Show   Breeder Show Emptyma jul 23, 2018 4:42 pm


AGILITY SHOW

BREEDER SHOW

Breeder Show OjTMRhN

Breeders, trainers en coördinators, welkom bij de Breeder Show van Aquacorde Town! Dit is je kans om een titel naar binnen te halen. Wie weet wint jouw Pokémon de eerste plaats in de agility categorie!

De deelnemers ontvangen bij binnenkomst een nummer die wordt aangekondigd door de ringmeester. In de ring is een parcours bestaande uit hordes, buizen en wip-wappen klaargezet wat de deelnemer af zal moeten leggen. Het gaat hier om gezondheid, snelheid, wendbaarheid en om het maken van de minste fouten. Luisteren naar de trainer is essentieel. Weet jouw Pokémon het parcours succesvol af te leggen, dan kan het maar zo zijn dat deze een prijs binnensleept.

In je post noteer je de volgende gegevens:

Code:
Deelnemer:
Naam Pokémon:
Soort Pokémon:
Geslacht:
Stamboom: vader x moeder - Naam Fokkerij

Je omschrijft hoe je karakter aan de show deelneemt. Je mag de opmaak ervan zelf bepalen. Je post en de deelnemende Pokémon worden beoordeeld door een teamlid en uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen. De breeder show blijft open tot en met 13 augustus. Let op! Alleen Pokémon die uit een fokkerij of daycare komen mogen meedoen.

Moge de beste winnen!

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Free
Member
Penelope Free
Punten : 235
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Breeder
Regions : Kalos
Icon : Ninetales
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4707-penelope-free http://pokemon-journey.actieforum.com/t4708-penny-s-dex

Breeder Show Empty
BerichtOnderwerp: Re: Breeder Show   Breeder Show Emptyzo aug 12, 2018 9:48 pm

But we go where we want to.

Deelnemer: Penelope Free
Naam Pokémon: CharSH
Soort Pokémon: Shiny Charmander
Geslacht: male
Stamboom: Zoey  x Kalmar – Future Hearts

Haar vorige show had haar aan het denken gezet. Penny had gedacht dat ze de ideale opzet had voor een winst, en toch had ze het niet verder geschopt dan de tweede plaats. Tegen haar moeder had ze gezegd dat de jury geen smaak had, maar toen ze later de Litten aan het verzorgen was merkte ze dat haar persoonlijkheid gewoon niet leuk was. Die onverschilligheid mocht dan wel een Litten trait zijn, ze kon zich best voorstellen dat je als jurylid meer gecharmeerd werd door een exemplaar wat lief spinde als je in de buurt kwam. Dat deed deze Litten niet, dus paste ze voor de volgende show haar plan aan.

Agility was niet Penny’s makkelijkste onderdeel. Haar rolstoel kon vaak moeilijk over het terrein of tussen de obstakels door. Bij haar aanmelding had ze al aangegeven dat ze een speciale behandeling nodig had en er was gezegd dat er op gelet zou worden, maar de blondine bleef sceptisch tot ze het met eigen ogen zou zien. Daarom zorgde ze er in haar training voor dat haar nieuwe slachtoffer, een shiny Charmander die ze pas kortgeleden had gebreed, niet al te veel begeleiding nodig zou hebben. Het was een lastige klus want het wezen had bizar veel energie, maar Penny geloofde er in dat hij er klaar voor was tegen de tijd dat de show was aangebroken.

Als één van de eersten werd ze opgeroepen om naar het terrein toe te gaan. Schijnbaar waren er meer mensen die speciale behandeling kregen en was het handig om die mensen aan het begin te doen. Met Charmander op haar schoot rolde ze zich naar de start van de baan. “Dames en heren: Penelope Free en haar shiny Charmander van Future Hearts,” werd het tweetal aangekondigd. Onrustig kronkelde de hagedis in Penny’s schoot. Ze grinnikte van het gevoel van zijn klauwtjes op haar benen. “We gaan ze eens laten zien hoe het moet.”

Charmander werd boven de startpositie gehouden en Penny knikte als teken dat ze klaar was. Ze werd met een frons aangekeken. Toen Charmander wild met zijn pootjes begon te spartelen alsof hij aan het rennen was werd het duidelijk wat het plan was. Het startsein werd gegeven en Penny liet de gouden salamander los. Zodra hij impact maakte op de grond stoof hij er vandoor, recht op de eerste tunnel af. Zonder aarzeling baande hij zich er een weg doorheen, gebruikmakend van zowel zijn achter als voorpoten om zich voort te bewegen. Zo snel ze kon volgde Penny. Ze wilde wel de illusie intact houden dat ze aan het begeleiden was.

Na de tunnel volgden er een drietal kundig geplaatste horden. De blondine deed haar best om Charmander te volgen, want hierbij moest ze wel instructies geven – hoewel minimaal. “Hup!” was het teken wat de babydraak nodig had om zijn sprong in gang te zetten. Zijn loopje kreeg een rare twist, want hij moest zijn heupen op een specifieke manier draaien om de juiste sprong te kunnen maken. De draaiing zorgde voor momentum waarmee hij de lucht in gelanceerd werd. Zodra hij landde, seinde Penny dat hij aan de volgende sprong moest beginnen. “Hup!” De beweging ging zo snel dat ze betwijfelde of het te zien was zonder het in slow motion terug te kijken. “Hup!” Ook na de laatste sprong landde hij netjes op zijn vier poten, zijn staart zwiepend om zijn overtollige energie kwijt te kunnen. Zonder pauze gingen ze door naar het volgende onderdeel: de eerste wipwap van het parcours.

Charmander vertraagde zijn pas en liep het beginstuk op. Gelukkig was hij niet meer bang voor de beweging van het obstakel. Nog niet eens halverwege besloot hij weer een heup-draai sprong te maken, zijn vuist hullend in helderblauw licht. Met een strijdkreet sloeg hij zijn Focus Punch op het andere uiteinde van de wip, waarmee het in één klap op de grond terecht kwam. Niet helemaal zoals de bedoeling was, maar wauw dat zag er cool uit! Tegen de tijd dat Penny besefte dat ze dit moest corrigeren was Charmander alweer door aan het rennen naar het volgende onderdeel.

Na nog een tunnel te hebben getrotseerd stond er een rij flexibele palen in de grond gestoken. “Charmander!” waarschuwde Penny de jonge Pokémon. Hij vertraagde zijn vaart en bewoog zich netjes tussen de palen door. Op vol tempo had hij tot nu toe altijd palen overgeslagen. Terwijl hij zich in kronkels draaide was Penny dankbaar dat ze gewoon langs het obstakel mocht rollen. Dat gaf ook een beetje de kans om hem voorbij te gaan zodat ze bij het volgende onderdeel volledige steun kon bieden. Dat was namelijk weer een rijtje horden. Aan het einde van de palen nam Charmander’s vaart weer toe, waardoor Penny maar net goed kon inschatten wanneer hij zijn eerste sprong moest gaan doen. Zijn tenen streken langs de balk en lieten hem zachtjes trillen in zijn houder. Penny keek niet of hij bleef liggen – het halen van de volgende sprongen was veel belangrijker.

Tegen de tijd dat ze het einde van het parcours naderden kon Penny het in haar spieren voelen. Het einge wat ze nog hoefden te doorstaan was een hoepel op een verhoging. Er naartoe leidde een schans. Geen schrijntje aarzeling was bij Charmander te bekennen terwijl hij op de schans af nyoomde. Een helder vuur omsloot zijn lichaam nog voor hij het voorwerp met zijn pootjes raakte. Vlammen spatten alle kanten op tijdens zijn sprong. Het was niet te voorkomen dat enkele vlammen de ring raakten en hem in lichte laaien zetten. Op vier pootjes landde Charmander, om een kort stukje uit te lopen en daarna trots achterom te kijken naar Penny.

Het meisje in de rolstoel volgde niet meer het veilige pad langs het parcours. Ze ging de Charmander achterna, recht op de schans af met zo veel mogelijk snelheid als ze zich toe kon dwingen. Geschrokken kreten klonken uit het publiek, maar Penny zou niet terugdeinzen. Met een luide strijdkreet duwde ze zichzelf de schans over en door de vlammende hoepel. De landing die volgde zorgde niet alleen voor een dreun, maar ook voor een lichte duizeling bij het meisje. Zodra die voorbij was, vierde ze haar afsluiting door haar vuisten de lucht in te gooien en een ‘whoo!’ te laten horen. Charmander sprong bij haar op schoot en deed met haar mee. Niet alle toeschouwers deelden haar vreugde. Nou, ze konden in ieder geval niet zeggen dat ze niks durfde. Dat de jury er geen extra punten voor zou geven maakte haar helemaal niet uit. Charmander had het ook al goed gedaan. Daar moesten ze zeer zeker wel punten voor geven.
tag; Mods
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 68
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Breeder Show Empty
BerichtOnderwerp: Re: Breeder Show   Breeder Show Emptyzo aug 19, 2018 10:24 pm


The jury has made their decision.
The results of this Show are:

The winner of the Breeder Show is:


Penelope Free's CharSH, congratulations!
CharSH gained 10 potential and Penelope recieved the Agility Medal!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

Breeder Show Empty
BerichtOnderwerp: Re: Breeder Show   Breeder Show Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Breeder Show
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Aquacorde Town-
Ga naar: