Like a country song.
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Like a country song.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Aiden Stark
Punten : 525
Gender : Male ♂
Age : 20 y/o
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t231-aiden-stark http://pokemon-journey.actieforum.com/t2638-aiden-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Like a country song.   vr aug 29, 2014 10:03 pm


Waarom hij het deed? Hij had werkelijk waar geen idee. Maar, de jongen had besloten om een Pokémon te gaan vangen vandaag. Niet om te houden, nee, in tegendeel zelfs. Hij was benieuwd naar de zogenoemde Wonder Trade en wilde zijn Mega Evolutie eens uitproberen, dus was hij van plan vandaag een Pokémon te vangen, om deze te ruilen. Immers deden veel trainers het, dat… Wonder Traden. Hij kon het niet helpen om benieuwd te zijn naar wat hij ervoor terug zou krijgen. Ook had hij zijn Aerodactyl, na lang nadenken, in de PC gestopt. Dit omdat de Pokémon steeds meer onrust binnen het team leek te veroorzaken. Hij beangstigde de Mawile en leek gewoon… Niet geschikt om veel in zijn Pokéball te zitten. Misschien dat hij de Pokémon er weer uit zou halen en hem compleet zou rehabiliteren, maar voor nu wist hij dat de Pokémon beter af was bij de Professor. Misschien zou die zelfs ervoor kunnen zorgen dat de Pokémon zich wat fatsoenlijker ging gedragen? Immers had die man waarschijnlijk meer ervaring met Pokémon dan hij.

De eerste Pokémon die hij tegen kwam in de grot, was de dupe. Het was een vreemd uitziend ding. Zilver met groen. Met een fronsje pakte hij zijn Pokédex erbij, benieuwd wat voor misvormd ding het was. Het leek op een soort… ei. ‘Ferroseed, the thorn seed Pokémon,’ vertelde de Pokédex. Dus… Ferroseed, he? ‘Ferroseed absorb minerals from rock by penetrating the walls of caves using their spikes,’ ging de dex door. Oh, dat klonk… Redelijk. Niet super en niet als iets wat hij in zijn team wilde, maar het klonk goed genoeg voor iets wat een andere trainer misschien leuk zou vinden, zou deze de Pokéon ontvangen in een Wonder Trade. Nu moest Aiden enkel nog hopen dat hij er zelf iets leuks voor zou krijgen, maar anders maakte het op zich ook niet heel veel uit.
Tyrion, kom maar jongen!” riep Aiden snel. Hij gooide een Pokéball de lucht in en eruit kwam zijn Charizard, wie sinds kort een stuk metaal rond zijn nek droeg, wat de Mega Stone op zijn plek hield. “Dit wordt ons eerste gevecht in een Mega Evolutie,” sprak Aiden met een grijnsje en de Charizard knikte enthousiast. Al wist Aiden dat het maar al te goed mogelijk was om de Charizard pas te laten mega evolueren tijdens het gevecht, besloot hij om meteen goed te beginnen.

Mega Evolve!” riep hij. De steen rond de pols van Aiden begon te gloeien en niet veel later begon de Mega Stone ook. De Charizard gloeide in verschillende kleuren en zijn vleugels spreidden zich, om een compleet andere vorm aan te nemen. De Charizard groeide en zijn kleuren veranderde, waarna de gloed verdween. Daar, voor zijn neus, stond de prachtige zwart met blauwe Charizard, wie klaar was voor zijn eerste gevecht in deze nieuwe vorm.
Begin met je Flare Blitz,” sprak Aiden rustig. De zwarte Charizard knikte en werd omhuld door blauw vuur, waarna hij de Ferroseed op volle kracht aan de kant ramde. Met een luide plof kwam Tyrion weer neer op de grond, om een luide kreet te laten horen, terwijl blauw vuur nog altijd zijn bek verliet. Aiden liet een lichte glimlach op zijn gelaat komen, terwijl hij toekeek hoe de Ferroseed even richting de Charizard keek, verbaasd over wat hij zag. Maar al te snel vuurde hij echter een Pin Missile af, iets wat de buik van de Charizard raakte. Deze gromde luid, wachtend op een commando van zijn trainer.
Flame Burst!” riep Aiden. Vuur-aanvallen zouden enorm veel schade aanrichten, aangezien de Pokémon niet alleen van het gras-type was, maar ook van het staal-type! Dat betekende dus vier maal de kracht die de aanvallen normaal al hadden. De Ferroseed werd opnieuw geraakt en vloog naar achteren tegen de muur aan, waar hij even moeite had om zich weer overeind te werken.
Plots begon de Ferroseed hard rond te draaien en raakte hij Tyrion met een Gyro Ball, waarop Aiden zacht gromde. Kom op. Hij had een Mega Charizard! Hij kon een kleine Ferroseed toch wel aan? Als hij dit niet eens zou kunnen, dan zouden de komende gyms erg lastig worden…
Oké, Tyrion! Vanaf nu beter opletten!” riep hij naar de Pokémon. “Flame Burst!” riep hij. De Ferroseed ontweek, waardoor Aiden opnieuw zacht snoof. “Fire Fang!” riep hij daarom. De Charizard schoot op de Ferroseed af, terwijl blauw vuur zich om zijn tanden vormde. Hij beet hard in de Pokémon, waardoor het vuur hem raakte. De Ferroseed begon echter al snel te draaien, waardoor Tyrion de Pokémon losliet. “Nu, Heat Wave!” riep Aiden. Terwijl de Ferroseed een poging deed op de Charizard af te vliegen met nog een Gyro Ball, maar werd gestopt door een krachtige Heat Wave, die de Pokémon simpelweg tegen de muur aan kegelde. Aiden zuchtte even een keer. Oké, binnenkort zou het wel genoeg moeten zijn, toch? Tyrion kon dit!
Tyrion, ik wil dat je het afmaakt!” riep Aiden luid. De Charizard knikte. Het leek er niet op dat hij al te veel veranderd was sinds de Mega Evolutie, al leek hij wel wat feller gezien de vele grommen die Aiden al had gehoord. Ach, fel zijn kon geen kwaad in een gevecht, zolang de Pokémon zijn kop zou blijven gebruiken.
Maak het af met je Flare Blitz!” riep hij. De Charizard schoot met blauw vuur op de Ferroseed af, om hem nog een laatste keer te raken. Uitgeput viel de gek-uitziende Pokémon op de grond, waarna Aiden een Pokéball van zijn riem viste. Nou, op hoop van zegen, dan maar! Rustig gooide hij de Pokéball richting de Ferroseed, waarna deze opgeslokt werd door een rode straal. De Pokéball landde op de grond en begon langzaam heen en weer te bewegen, waardoor Aiden zijn blik wat gefrustreerd erop richtte. Zou hij een Ferroseed hebben gevangen, of zou de Pokémon nog energie over hebben…?

.. Yeah. c:
1007 woorden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alphonse Mercier
Punten : 275
Gender : Male ♂
Age : 16 years old
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t77-alphonse-mercier http://pokemon-journey.actieforum.com/t85-alphonse-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Like a country song.   vr aug 29, 2014 10:16 pmHELAAS! FERROSEED IS NIET GEVANGEN!
Het lijkt er op dat Ferroseed nog niet is uitgevochten.


_________________
✰✰(¯`*•.¸,¤° Alphonse Mercier °¤,¸.•*´¯)✰✰
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Aiden Stark
Punten : 525
Gender : Male ♂
Age : 20 y/o
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t231-aiden-stark http://pokemon-journey.actieforum.com/t2638-aiden-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Like a country song.   vr aug 29, 2014 10:28 pm

Toen de bal opnieuw openging en terug naar zijn eigenaar schoot, keek Aiden even verbaasd naar de Pokémon. Dus… Hij had in één keer een Aerodactyl gevangen, maar een Ferroseed ging er niet meteen in? Misschien was de Pokémon zo enthousiast om de prachtige Mega Charizard te zien, dat hij gewoon nog even een aantal keer geroosterd wilde worden. Ja, dat zou het zijn. Aiden zuchtte een keer en hield de Pokéball in zijn hand, terwijl hij licht geïrriteerd naar zijn Charizard keek. Oké, daar gingen ze weer.
Ember,” sprak Aiden. Kleine vlammetjes schoten richting het stalen ei met punten. Hij wist de aanval te ontwijken en schoot opnieuw een Pin Missile af op de Charizard, waardoor deze een luide grom liet horen en met zijn voet over de grond schraapte. Oh, gossie zeg. Tyrion had er zin in.
Shadow Claw,” besloot Aiden. De Charizard schoot op de Ferroseed af en raakte deze met een Shadow Claw. “Nu, meteen Wing Attack!” riep Aiden. De vleugels van de Charizard werden veel groter en gloeiden wit, waarna hij de Ferroseed er hard mee aan de kant sloeg, waardoor het ding tegen de muur aan stuitte en tegen de grond weer terecht kwam. Het was bijna zielig om het ding moeite te zien doen, maar Aiden moest toegeven dat het een… fanatiek ding was. Het gaf in ieder geval niet op.
Oké, Flame Burst,” sprak Aiden toen. Het was wel weer genoeg gespeeld. De Ferroseed werd opnieuw geraakt door een zee van vlammen, waarna hij verderop bewegingloos op de grond neerkwam. Zou er nog meer nodig zijn? Een lichte frons bedekte het gezicht van Aiden. Ach, waarom ook niet. De Ferroseed vroeg er immers om. “Flare Blitz,” sprak Aiden daarom. Opnieuw omhulde het blauwe vuur de Charizard, voor de Ferroseed geraakt werd en hard door de lucht vloog. Toen het eenmaal op de grond landde, kreeg het een Pokéball in zijn gezicht geworpen, waarna hij werd opgeslokt door een rode straal.
Aiden keek, nu nog veel gefrustreerder, neer op de ball, die daar rondjes wiebelde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Alphonse Mercier
Punten : 275
Gender : Male ♂
Age : 16 years old
Type : Coördinator
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t77-alphonse-mercier http://pokemon-journey.actieforum.com/t85-alphonse-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Re: Like a country song.   vr aug 29, 2014 10:30 pm

GEFELICITEERD! FERROSEED LV.27 IS GEVANGEN!
Ferroseed is toegevoegd aan je team slot
Geef Ferroseed een nicknaam? Ja/Nee


_________________
✰✰(¯`*•.¸,¤° Alphonse Mercier °¤,¸.•*´¯)✰✰
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Like a country song.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Like a country song.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Boets.. Come to me for the last time. The last song! The last part.
» the song in your head
» The song of your heart//open
» Good .. Morning [~Foxsong]
» I think it means that it's time for me to go ll Cyber

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Geosenge Town :: Reflection Cave-
Ga naar: