Lillie Ishizuka
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Lillie Ishizuka

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lillie Ishizuka
Member
Lillie Ishizuka
Punten : 1
Gender : Female ♀
Age : 13
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7467-lillie-ishizuka#143845 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7464-lillie-s-dex

Lillie Ishizuka Empty
BerichtOnderwerp: Lillie Ishizuka   Lillie Ishizuka Emptydo sep 06, 2018 10:19 pm


Lillie

Ishizuka
ALGEMEEN
Naam: Lillie Ishizuka
Volledige naam: Lillie Naomi Ishizuka
Leeftijd: 13
Geslacht: FEMALE  
Geboorteplaats: Vaniville Town
Woonplaats: Vaniville Town
Type: Trainer
Theme song:
Rock 'n Roll - Avril Lavigne
Pokémon:
Lillie Ishizuka 025 (Celia) Pikachu" level 20" FEMALEUITERLIJK
Oogkleur: Bruin
Haarkleur: Blond
Kledingstijl:
-

PERSOONLIJK
Karakter:
Avontuurlijk, eigenwijs, impulsief, gedreven, vriendelijk, positief, Tomboy, opvliegend, grote mond, energiek, competitief, arrogant, zachtaardig
geboortedatum: 31 april
Dis/Likes:
+Tekenen
+Celia
+haar familie
+gevechten winnen
+muziek maken
-verliezen

Familie:
Mama || Nanako Ishizuka (45)
Papa || Zack Carson(55)
Grote broer || Travis Ishizuka (20)


Geschiedenis
Lillie is opgegroeid in het rustige Vaniville Town, waar ze is geboren en getogen. Al vanaf het moment dat het meisje kan lopen is te merken dat ze niet was zoals elk ander meisje van haar leeftijd. Nee, Lillie speelde wel met poppen en barbies maar vond het ook geweldig om met haar oudere broer te gamen. Daar had ze dan ook een speciale band mee want niet elk meisje van haar leeftijd speelde met hun broer videogames. Meestal was ze ook te vinden in de bosjes rondom het kleine dorp en klom daar in bomen om hutten te bouwen. Jep, je kan stellen dat Lillie een echte wildebras was. Haar gedrag bleef niet onopgemerkt want op school werd ze meestal het doelwit van pesters die het voorzien hadden op haar. Er werden vaak opmerkingen gemaakt maar Lillie trok zich daar niets van aan. Het meisje deed gewoon haar eigen ding en kreeg haar eigen vriendengroep waar ze altijd mee omging op school en buiten. Lillie ging vaak voetballen met de jongens want dat vond ze leuk. Toen ze ongeveer zeven jaar was ging haar broer op reis door Kalos om een van de beste trainers te worden, dit was ook voor het eerst dat Lillie over Pokémon begon tegen haar ouders. Deze vonden haar nog iets te jong voor een Pokémon maar verzekerde haar dat als ze zelf aan een Pokémon kon komen dat ze het mocht proberen.

Lillie liet zich dit geen tweede keer ontzeggen en besloot diezelfde dag nog om opzoek te gaan naar een Pokémon. Alleen bleken er in en rondom Vaniville Town niet echt veel van deze wezentjes te vinden. Dus gaf ze het voor even op maar hield de hoop op een dag om met een Pokémon bevriend te worden. Deze dag kwam ook. Lillie was toen ongeveer een jaar of negen toen een verdwaalde jonge vrouwelijke Pikachu rondzwierf in hun achtertuin. Het gele wezentje was helemaal uitgehongerd waar Lillie haar een stukje brood gaf. De Pikachu was in het begin bang voor haar maar toen het meisje wat afstand nam, kwam de kleine Pokémon steeds dichterbij, weliswaar op haar hoede. Het duurde dagen voordat de Pikachu haar helemaal vertrouwde, en er waren zelfs momenten dat de Pikachu helemaal niet kwam opdagen maar toch bleef Lillie positief.

De dag kwam dat Lillie werd gevolgd door de Pikachu, wat meteen een goed moment was omdat het meisje toen werd opgewacht door wat pestkoppen. Er volgde een woordenwisseling tussen haar en het groepje populaire kinderen begonnen haar uit te schelden. Dit pikte Lillie niet waarop ze een van de jongen vol op zijn gezicht sloeg, in eerste instantie wilde deze haar nog terug pakken toen opeens de Pikachu vanuit het niets verscheen. Het gele wezentje beschermde haar door de jongen een stroomstoot te geven waarna deze ervandoor rende na haar nog te hebben bedreigd haar terug te pakken. Vanaf dat moment was het duidelijk dat Lillie en deze Pikachu voor elkaar bestemd waren want het was meteen liefde op het eerste gezicht. De Pikachu kreeg de naam Celia. Wat Lillie nog het mooiste vond was dat haar ouders er niet op hadden gerekend dat hun dochter al zo snel een Pokémon zou vinden dat haar partner wilde zijn. Natuurlijk mocht ze Celia houden en hielden ze er rekening mee dat hun dochter op haar tiende zou vertrekken. Dit gebeurde echter niet, want Lillie wilde zich zo goed als mogelijk voorbereiden. Buiten dat hield ze enorm van muziek en speelde ze dagelijks op haar gitaar waar ze beter in wilde worden. Zo kreeg ze zanglessen zodat ze beter met haar stem om kon gaan. In deze periode ontwikkelde ze een tweede liefde en dat was muziek in combinatie met zingen.

Celia was zowat haar nummer één fan als het aankwam op zingen en als beste vriendin was ze altijd op de eerste rang. De Pikachu was er altijd om haar te steunen zelfs toen Lillie met haar zelf in de knoop kwam te zitten. Ze was ongeveer tien of elf toen het meisje echt na begon te denken over wat de pestkoppen tegen haar zeiden. Dat ze zich als een jongen gedroeg was een feit maar ze voelde zich absoluut niet zo. Ze werd onzekerder naarmate ze richting de dertien ging. Twijfelde eveneens of ze zichzelf wel kon blijven zijn om de mensen in haar omgeving tevreden te stellen. Tijdens haar zanglessen kreeg ze ook nog een stiekeme crush op haar zangdocente die veel ouder was, waar ze zich nog meer voor schaamde omdat veel kinderen uit haar klas al raar vonden. Lillie wilde er niks van weten dat ze eventueel op meisjes viel en drukte de gevoelens weg. Ze was bang voor de reacties van buitenaf en haar ouders of beter gezegd; ze wilde hen niet teleurstellen. Zo bleef het meisje ongeveer bijna een jaar door lopen met een groot masker op haar gezicht, waarbij ze tegen haar ouders loog dat het goed ging met haar. Echter viel haar moeder dit op dat haar dochter zich zo vreemd gedroeg wat ertoe leidde dat ze met Lillie in gesprek ging met haar vader erbij. Tijdens dit gesprek vertelde het meisje waar ze al die tijd mee rondliep, haar ouders reageerde totaal niet zoals ze had verwacht. Ze reageerde erg positief en meelevend toen Lillie vertelde dat ze op meisjes viel, ergens voelde ze zich behoorlijk opgelucht. Haar vader droeg het meisje op om weer zichzelf te zijn en zich niets aan te trekken van de mensen die het vreemd vonden dat ze zich niet gedroeg zoals elk ander meisje van haar leeftijd. Hij vond het wel cool dat zijn dochter niet het stereotype meisje was die standaard met make up bezig was.

Lillie kreeg weer wat zelfvertrouwen en begon zichzelf langzaam voor te bereiden op haar trainerschap en haar reis. Ze had vantevoren al een heel plan uitgestippeld hoe ze haar trainer carrière wilde gaan uitvoeren. Net als haar broer wilde Lillie alle gymbadges verzamelen en meedoen aan de Pokémon League, dit alles samen met haar beste vriendin Celia. Uiteindelijk een paar maanden na haar dertiende verjaardag besloot het meisje om op reis te gaan door Kalos, dit vonden haar ouders uiteraard prima. Het probleem was alleen nog dat ze geen Pokédex had en wat Pokéballen om wilde Pokémon mee te vangen. Haar moeder regelde daarom dat ze bij Professor Sycamore terecht kon om de spullen op te halen wanneer ze de kans kreeg dit te doen.

_________________
Lillie Ishizuka Celia10


Laatst aangepast door Lillie Ishizuka op do jul 11, 2019 1:23 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Lillie Ishizuka Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lillie Ishizuka   Lillie Ishizuka Emptydo sep 06, 2018 11:34 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lillie Ishizuka
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: