Mary Adler
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Mary Adler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mary Adler
Member
Mary Adler
Punten : 175
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Eevee
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7311-mary-adler#142018 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7312-mary-s-pokedex#142019

Mary Adler Empty
BerichtOnderwerp: Mary Adler   Mary Adler Emptyvr apr 20, 2018 11:21 pm

Naam: Mary Adler
Leeftijd: 21 jaar
Geslacht: Female
Type: Coördinator
Hobby's: Tekenen en ontwerpen, met jongens bezig zijn, gevechtssporten, acteren (niet erg hoog niveau), zingen en surfen
Pokédex:Mary's Pokédex
Uiterlijk:
Mary heeft redelijk lang, bruin-rossig haar. Zelf vindt ze het eerder lichtbruin. Mary heeft een eerder zeldzame paarse oogkleur. Ze hecht erg veel belang aan haar uiterlijk, en gaat daarom niet vaak onopgemerkt door jongens, terwijl ze van nature erg veel schoonheid meegekregen heeft. Ze is erg sportief, maar is niet uitzonderlijk gespierd. Ze draagt bijna altijd een hoofdtelefoon en heeft vaak een lolly(stokje) in haar mond. Ze probeert zich deftig, maar tegelijk ook casual te kleden. Blouses en elegante rokjes of shortjes zijn haar favoriet.

Karakter:
* Extravert
* Zelfstandig
* Direct
* Kan niet omgaan met kritiek
* Zorgzaam voor mensen die het verdienen
* Flirterig naar jongens toe
* Kan erg wisselvallig humeur hebben
* Impulsief
* Houdt van het avontuur

Geschiedenis:
Ze groeide op in een gelukkig gezin, met 1 oudere zus. Ze hadden thuis een soort ranch/boerderij. Mary hield ervan om de pokémon te verzorgen. Wanneer ze echter haar handen vuil moest maken, was het iets anders. Daar haalde ze echt haar neus voor op. Het was ok als ze met de pokémon mocht bezig zijn, maar als ze moest helpen op het kleine stukje grond was het wat anders. Ze hadden een klein stukje land om voedsel voor de Tauros, Milktank en alle andere pokémon te kweken. Ook poetsen hield ze niet van. Ze hield ervan dat alles netjes was, dat wel, maar zelf iets doen als de stallen uitmesten, nee daar dacht ze zelfs niet aan.

Toen ze ouder werd, was viel het gezin uiteen. Haar zus, die 4 jaar ouder was, vertrok al vroeg uit huis omdat ze het niet erg met hun ouders kon vinden. Mary was toen 12. Haar zus bleef enkel nog met Mary in contact. Toen haar zus weg was, volgde haar vader niet veel later. Hij was plots al zijn gevoelens voor haar moeder kwijt. Dat stond er op het briefje dat hij achterliet. Mary bleef alleen achter bij haar moeder, en nam sindsdien nooit meer contact op met haar vader. Zelf was ze te kwaad om te treuren over het vertrek van haar vader, maar haar moeder was er kapot van. Ze is erg lang thuis gebleven om haar moeder te steunen.

Vanaf het moment dat haar vader thuis vertrokken was, had ze vaak woede-uitbarstingen. Ze werd geadviseerd om een soort gevechtssport te doen, ze koos kickboxen. Ze was erg verrast toen ze merkte hoe zalig ze het vond. Ze deed dat voor 4 jaar, en besloot dan te stoppen en gewoon op haar eigen tempo verder te trainen. Ze had de basis volledig onder de knie en was bijna een expert. Ze behield een slanke lijn, maar zag er niet erg gespierd uit. Ze was daar erg dankbaar voor.

Op haar vijftiende verjaardag kreeg ze het bericht om dringend iets op te halen in het Pokécenter. Wanneer ze daar aankwam, zag ze dat haar zus haar stond op te wachten. Ze kreeg van haar een Eevee, ze noemde haar Serina. De twee zussen deden nog de hele dag dingen samen. Wanneer ze laat in de avond afscheid namen, mocht Mary van haar zus niet vertellen dat ze hier geweest is. Mary vertelde nog dat hun ouders nu gescheiden waren, maar het leek haar niet erg veel te kunnen schelen.

Vanaf die leeftijd begon ze ook erg geïnteresseerd te worden in het andere geslacht. Hoewel ze erg mondig is, voelt ze zich altijd wat ongemakkelijk bij een jongen. Niettemin voelt ze zich erg tot hen aangetrokken. Ze hechtte daarom ook steeds meer belang aan haar uiterlijk en voorkomen. Ze begon veel zelfzekerder te worden en begon gemakkelijker met jongens om te gaan, maar nog steeds wat zenuwachtig om een goede indruk te maken. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze durfde te flirten met elke knappe jongen die ze tegenkwam. Het werd enkel meer wanneer ze besefte welk effect ze op de meeste jongens had. Ze hield het enkel op flirten, uit haar sterke interesse voor jongens, maar is nog nooit echt verliefd geweest. Ze beseft het zelf (nog) niet, maar ze valt eerder voor hard-to-get, zeker als deze persoon dat niet bewust doet. Haar voorkeur gaat uit naar eerder mysterieuze en/of donkere types, maar ze zal dit zelf nooit openlijk toegeven.

Wanneer ze 20 was, zag haar moeder dat ze talenten had. Ze raadde haar aan om te vertrekken, een reis te ondernemen en iets van haar leven te maken. Ze blonk uit in verschillende dingen, maar haar moeder, die ooit zelf coördinator was geweest, herkende de passie voor alles waar coördinator zijn om draaide. Ze hadden en gesprek samen en uiteindelijk gaf Mary toe dat haar moeder gelijk had. Het was haar droom om ooit ook op het podium te staan, maar ze wou haar moeder niet in de steek laten. Ze vertrok samen met Serina, op een reis door Hoenn. Zo zou ze steeds in de buurt zijn als haar moeder haar nodig zou hebben.

Weetjes:
 - Ze kan erg lang haar adem inhouden door het vele zwemmen en duiken.

 - Ze haat het om haar handen vuil te maken. Ze moest eens de stallen uitmesten, maar dat bleek helemaal geen goed idee. Haar vader had te veel last van haar gehad om blij te zijn dat de stallen weer schoon waren. Daarom bleef het ook bij die ene keer en deed hij het later liever zelf.

_________________
Mary Adler OwatOBM


Laatst aangepast door Mary Adler op zo jun 10, 2018 9:51 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Mary Adler Empty
BerichtOnderwerp: Re: Mary Adler   Mary Adler Emptyzo apr 22, 2018 11:46 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mary Adler
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Coordinators-
Ga naar: