The libretto for this evening
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 The libretto for this evening

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theodore Harvey
Member
Theodore Harvey
Punten : 237
Gender : Male ♂
Age : 27
Type : Team Rocket
Rang : Elite Spy
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Lunatone
https://pokemon-journey.actieforum.com/t5245-theodore-harvey https://pokemon-journey.actieforum.com/t5247-theodore-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6558-theodore-s-log

The libretto for this evening Empty
BerichtOnderwerp: The libretto for this evening   The libretto for this evening Emptyma feb 05, 2018 7:31 pm

Het was een ietwat onorthodoxe ontmoetingsplek. De ontvangstzaal van een operahuis, gelegen aan de westzijde van Lumiose City. The Royal Operahouse, om precies te zijn. De voorstelling waar de heer Harvey kaartjes voor had was La nozzi di Figaro. Dat was verder niet zo relevant, maar misschien wel een leuk weetje voor alle betrokkenen. En die betrokkene was een vrouw genaamd Robyn. Een Grunt die schijnbaar ambities had om een Spy te worden. Het was een kans voor Theodore om al, vroeg, iemand te volgen in het opklimmen van de rangenladder. Hij keek naar de enorme klok die midden aan de muur hing en streek zijn pak nog maar eens een keer glad. Hij mocht nu niet in zijn favoriete houding staan. Die waar hij zijn armen over elkaar kruist. Dan zou het pak kreuken. Een gekreukt pak zou opvallen, en het was nou net de bedoeling om niet op te vallen. Ze waren gewone bezoekers van de Opera en niets anders. Althans, zo moesten ze eruit zien.

Het enige dat die Robyn zou weten was hoe Theodore eruit zag, dat ze netjes gekleed moest komen, en dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over de kaartjes. Wat betreft haar werktools.. was haar verteld dat het niet nodig was, maar niet verboden. Ja, je kunt er op vertrouwen dat als je iets met Theodore gaat doen, hij je goed zal informeren. Of hij het nu zelf doet, of iemand anders het voor hem laat doen. Dat ging nu veel makkelijker met zijn rang. Hij wierp nog maar eens een blik op de ingang. Zou ze er al zijn?


[+ Robyn]

_________________
The libretto for this evening 9Vp1qat
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The libretto for this evening
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: