Night in The Shamrocket
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Night in The Shamrocket

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theodore Harvey
Member
Theodore Harvey
Punten : 237
Gender : Male ♂
Age : 27
Type : Team Rocket
Rang : Elite Spy
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Lunatone
https://pokemon-journey.actieforum.com/t5245-theodore-harvey https://pokemon-journey.actieforum.com/t5247-theodore-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6558-theodore-s-log

Night in The Shamrocket Empty
BerichtOnderwerp: Night in The Shamrocket   Night in The Shamrocket Emptyzo feb 04, 2018 1:55 pm

Sinds zijn promotie naar de Eliterang heeft Theodore zitten overwerken. Hij wilde veel te veel verantwoordelijkheden, en zelf-opgelegde verantwoordelijkheden, direct aanpakken. Met een cafeïneverslaving, slaapgebrek en een slecht humeur als gevolg. Om een brun out te voorkomen had hij nu al een paar dagen vrij gekregen, en moest hij verplicht relaxen. De eerste paar dagen ging dat moeilijk. Hij verzon simpelweg een hele boel huishoudelijke taken die hij moest verrichten. Dit werkte niet, en na wat vragen te hebben gesteld aan collega’s kreeg hij van iemand de tip om eens een pub in te gaan. Er waren verschillende pubs in het bezit van Team Rocket. ‘The Shamrocket’ werd hem aanbevolen. En ja hoor, de man stond om negen uur klaar om de pub in te gaan. Hij wilde het proberen, hij moest bewijzen dat hij wat gekalmeerd kon worden.

Het was een van de meer chique pubs. Het was vrij groot. Aan de rechterkant had je een lange bar met een stuk of drie barmannen en -vrouwen. Direct links van de deuropening stonden er een paar gokmachines. Wat dieper in de pub waren pooltafels aanwezig en een paar stroken voor darts. Ook, helemaal links, het diepst in de pub, stond een podium waar een life band smooth jazz muziek aan het spelen was. Theodore keek om zich heen, naar de types die hier te vinden waren. Hij kruiste zijn armen over elkaar, zoals hij vaak deed, en liet eens een kritische blik over het gezelschap heen glijden. Maar eigenlijk.. zagen ze er allemaal best netjes uit. Jurken en pakken waren de norm. Er waren zeker wat uitzonderingen, maar die zagen er op een shabby manier er toch wel weer netjes uit. Zelf had hij een nette broek, nette schoenen en een giletje aan. Zijn lange haren had hij tot een paardenstaart getoverd.

Hij ging wel zien wat er van ging komen vanavond. Hij was in ieder geval niet iemand die snel naar het alcohol greep. Hij vond dat hij zijn lichaam in tip top conditie moest houden. Maar vanavond.. was het gif de antidote. Het was, aan de verhalen te horen, iets waar je losser van werd. In dit geval was de stress de boosdoener van zijn staat, dus zou alcohol een oplossing kunnen bieden voor de stress. Hij ging aan een van de barkrukken zitten en bestelde een Gordon Scotch Ale.


[+ Daan]

_________________
Night in The Shamrocket 9Vp1qat
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Night in The Shamrocket
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: