Christmas blues [Open]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Christmas blues [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Holly Nevada
Member
Holly Nevada
Punten : 212
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Arceus

Christmas blues [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Christmas blues [Open]   Christmas blues [Open] Emptyza jan 06, 2018 12:41 am

Wat voor een geflipt gevoel voor humor hadden haar ouders nu dan weer ontwikkelt? Waar het ook vandaan kwam, Holly kon er in ieder geval niet om lachen. De houten planken van een park bankje drukten in haar rug terwijl ze naar achter leunde, haar blik gericht op de bewolkte hemel boven haar. De wolken tuimelden over elkaar heen als haar stormachtige gedachtes terwijl ze zich afvroeg wat haar volgende stap zou zijn.

Voor haar voeten zat een trillend klein wezen, een Snorunt had een vriendelijke voorbijganger haar weten te vertellen. Wat ze ermee kon en wat de capaciteiten waren van deze kleine nep eskimo, Holly had geen idee. Het leek het in ieder geval vreselijk koud te hebben, want die kleine bolletjes van handjes bleven over elkaar wrijven en het ding bleef rillen. Fantastisch. Ga maar wat maken van je leven. Ga maar wat doen met je tijd. Ga de wereld zien. Haar ouders waren gewoon blij haar het huis uit te kicken.

Met een geërgerde grom hief ze zich weer overeind om haar nieuwe reisgezel te bestuderen. De Snorunt keek met kraaloogjes terug, een eeuwige grijns op zijn mond geplakt. "Bij deze heet je Shivers," besloot het witharige meisje, zonder oogcontact te verbreken. Hey, klonk veel gezelliger dan Snorunt toch? En het was toepasselijk voor het bevende ding. Shivers leek niet veel response te geven daarentegen en bleef in stilte terugstaren. Gefrustreerd liet Holly zich weer achterover vallen. "Wat moet ik met jou?" [/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
https://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 https://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

Christmas blues [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Christmas blues [Open]   Christmas blues [Open] Emptyza jan 06, 2018 10:07 am

Met Louie op zijn schouder kon er niets mis gaan. Hij had gemerkt dat, wanneer hij rondliep met een sterke Pokémon, andere trainers snel geneigd waren hem uit te dagen voor een gevecht. Hij was dan wel een trainer, maar hij vond het niet altijd leuk om om de tien stappen uitgedaagd te worden voor een gevecht. Daarom was Louie een perfecte kandidaat om mee te nemen. Zo leek hij op een beginnende trainer. Beginnende trainers waren geen uitdaging, voila. De logica leek hem solide. “Oehoe! Oehoe!” Zong de kleine Rowlet vrolijk terwijl ze een stukje aan het lopen waren. Het was de tweede keer sinds zijn verhuizing dat hij weer in Lumiose City was. De vorige keer had hij er maagpijn van gekregen. Maar deze man was hoopvol, en probeerde het gewoon nog een keertje. Hij keek opzij, naar Louie. Hij had geluk een dergelijke Pokémon te mogen hebben. Hij was perfect voor hem. Hij hield van muziek, was lekker rustig en kon zich ook nog eens goed gedragen. Daarnaast zijn jonge Pokémon altijd extra schattig. Dat telt ook mee. Maak je geen zorgen hoor, hij hield stuk voor stuk van al zijn Pokémon. Het is gewoon belangrijk om er af en toe bij stil te staan dat hij een mazzelaar is. Maargoed, Lumiose City dus. Waarom? Nou, vandaag stond op de planning om naar zijn favoriete banketbakker langs te gaan van vroeger. Ze zouden het vast leuk vinden om te zien hoe hij opgegroeid was. Daarnaast had hij erg veel zin in taart. Taart zoals ze die alleen daar kunnen maken. Maar allereerst moesten ze daar natuurlijk zien te komen. Het was lang geleden, en zó goed kende hij de weg echt niet meer. Zo goed kende hij die vroeger ook al niet eigenlijk. Hij is een beetje een dagdromer. Echter, op zeldzame momenten had hij door wat er om hem heen gebeurde. En hij kreeg er een rilling van. De gevoelstemperatuur van die Snorunt was aanstekelijk. Niet ver van de Pokémon verwijderd zat een dame. Jean-Pierre keek een beetje moeilijk haar richting in. Was er iets.. aan de hand? Had ze een glaasje water nodig? Hij kon het maar moeilijk inschatten. Wat was deze waarheid? Sommigen zouden zeggen dat de waarheid iets is dat bestaat, maar niet gezien kan worden. Gezien iedere waarheid een interpretatie is die verschilt van mens tot mens. En dat het achterhalen van deze échte waarheid zinloos was. Zelf vond hij dat hij niet per se de échte waarheid hoefde te weten om een fijn leven te hebben. Hij kon er alleen maar op hopen dat hij, en iedereen om hem heen gelukkig is. Louie stopte nu met zingen. Hij merkte dat Jean-Pierre weer eens vast zat in zijn eigen hoofd. Het groene vogeltje wist niet wat hij moest doen. Wat deed je als je trainer gewoon maar wat voor zich uit aan het staren was? De anderen hadden vast geweten wat ze moesten doen.

_________________
Christmas blues [Open] Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Holly Nevada
Member
Holly Nevada
Punten : 212
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Arceus

Christmas blues [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Christmas blues [Open]   Christmas blues [Open] Emptyzo jan 07, 2018 10:42 pm

Het bleef maar braaf op de plek staan en beven, terugstarend met die kleine blauwe kraaloogjes. Holly voelde irritatie opborrelen in haar binnenste en verdrong een zachte grom. Als haar ouders wilden dat ze de wereld ging ontdekken, hadden ze haar op z'n minst iets fatsoenlijks mee kunnen geven.
Niet dit ding met een wat leek een mentaal rugzakje. Was het getraumatiseerd?
Was het gewoon niet goed en ging het zo omvallen? Holly kon het niet zeggen.
Sterker nog, ze was allang blij dat ze een neutrale naam gevonden had, want of dit.. ding een mannetje of een vrouwtje was, was er ook bijster slecht aan af te lezen.

Zacht gefluit en voetstappen waren moeilijk te missen, maar Holly bleef voor zich uit staren, een poging doende om de vreemdeling weg te dwingen met haar gedachten. Helaas bleken haar psychische krachten gelijk te zijn aan die van een Bidoof en hielden de voetstappen en het gefluit juist op. Liet ze nou net helemaal niet in het humeur zijn voor gezelschap. Met een blik die qua kou kon matchen aan hoe haar Snorunt zich scheen te voelen keek het meisje op. "Kan ik ergens mee helpen?" vroeg ze, op een toon die weinig behulpzaamheid impliceerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jean-Pierre Dupuit
Member
Jean-Pierre Dupuit
Punten : 111
Gender : Male ♂
Age : 24
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
https://pokemon-journey.actieforum.com/t4377-jean-pierre-dupuit#90428 https://pokemon-journey.actieforum.com/t4379-jean-pierre-s-pokedex#90433

Christmas blues [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Christmas blues [Open]   Christmas blues [Open] Emptyzo jan 07, 2018 11:14 pm

Had de waarheid eigenlijk wel iets met geluk te maken? Of was geluk een eigen bedachte waarheid? Hij vond het voor nu even te lastig. Hij dacht graag over dit soort dingen, maar waarschijnlijk ging hij dit vraagstuk niet in één dag kunnen tacklen. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen. Het meisje dat hij net had zien zitten, voordat hij in gedachten was verzonken, sprak hem aan. Wat had ze eigenlijk gezegd? Hij had het helemaal niet meegekregen. "Oehoe." Deed Louis, om even te laten merken dat hij er ook nog was. Een golf van bezorgdheid schoot door zijn lichaam heen. Het was eigenlijk.. heel onverantwoord om zo weg te dromen als hij een kind bij zich had. Hij moest wat voorzichtiger worden als hij alleen met Louis op pad was. Maar nu even reageren op het meisje. "Sorry." Zei hij oprecht. "Ik heb je eigenlijk niet gehoord." Hoe vaak hij dat al niet had moeten zeggen in zijn leven. "Ik moet eigenlijk nu ook weg. Is het dringend?" Als het dringend was kon hij namelijk misschien nog wel wat tijd vrij maken.

_________________
Christmas blues [Open] Jp_os210
Bo is Cool:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Christmas blues [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Christmas blues [Open]   Christmas blues [Open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Christmas blues [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: