Ailani Takaki
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Ailani Takaki

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ailani Takaki
Member
Ailani Takaki
Punten : 110
Gender : Female ♀
Age : 15
Type : Trainer
Regions : Hoenn
Icon : Alolan Raichu
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6434-ailani-takaki https://pokemon-journey.actieforum.com/t7456-ailani-s-dex#143767

Ailani Takaki Empty
BerichtOnderwerp: Ailani Takaki   Ailani Takaki Emptyma apr 03, 2017 10:32 pm

Naam: Ailani Takaki
Leeftijd: 15
Geboorteplaats: Seafolk Village
Geboorte Regio: Alola
Regio:  Hoenn
Huidige Woonplaats: Seafolk Village
Geslacht: vrouwelijk
Type: Trainer
Oogkleur: zwart
Huidskleur: getint
Haarkleur: donkerbruin
Karakter:
Vrolijk, optimistisch, doorzetter, loyaal, impulsief, avontuurlijk, vastberaden, zorgzaam, koppig, leergierig, naïef, kalm, onhandigGeschiedenis:
Ailani is opgegroeid in een klein vissersdorpje genaamd Seafolk Village, waar eigenlijk bijna niemand gebruik maakte van technologie. Als klein meisje was Ailani al te vinden op het strand om daar te spelen in de zee. Ze hield enorm van zwemmen maar mocht van haar vader bijna nooit alleen de zee in of er in de buurt komen omdat dit gevaarlijk zou zijn. Dit tot ongenoegen van zijn dochter. Haar moeder was het vaak eens met haar man wat het er niet beter opmaakte voor de jonge Ailani. Haar oma daarentegen vond dat haar zoon zich niet zo moest aanstellen en dat haar kleindochter haar gang moest kunnen gaan. Ze had uiteindelijk een betere band met haar oma. Ondanks dat haar vader dit verbood bezocht Ailani stiekem toch het strand op de momenten dat haar vader niet in de buurt was. De reden waarom was haar nooit echt duidelijk maar dit hield haar er niet van om haar fantasie de loop te laten gaan. Vlakbij het strand waren vaak trainers te vinden die opweg waren naar de island Kahuna om deze uit te dagen tot een gevecht. Ze ging altijd wel een gesprek aan om hun verhalen aan te horen. Ailani vond het altijd super leuk om kennis te maken met de Pokémon van de trainers waardoor ze een liefde ontwikkelde voor deze wezentjes. Vooral water Pokémon spraken haar aan maar een schattige Vulpix kon ze ook wel waarderen.


Tijdens een van deze stiekeme bezoekjes ontmoette Ailani een kleine Pikachu die aanspoelde op het strand. Het gele wezentje was zodanig uitgeput en uitgehongerd dat hij naar het Pokémon Center gebracht moest worden. Daar werdt hij door zuster Joy meteen opgelapt en mocht hij met haar mee. Dat was ook meteen een fout geweest want vlak nadat ze het gebouw verliet werdt het jonge meisje opgewacht door haar vader. Deze was uiteraard boos op haar en maakte Ailani duidelijk dat als ze nog een keer op het strand werdt gezien, dat ze zou worden opgesloten. Ook eiste hij dat ze de Pikachu vrijliet. Voor het eerst in haar leven ging Ailani tegen haar vader in, ze begreep namelijk niet waarom haar vader zo tegen haar deed, en waarom hij niet wilde dat ze daar kwam. Het werdt haar daarna duidelijk dat hij een hekel had aan Pokémon trainers en deze wezentjes niet in huis wilde. Ailani weigerde om mee te gaan waarop ze wegliep samen met Pikachu en naar haar oma ging waar ze boos vertelde wat er was gebeurd. Dat was ook de reden dat ze er daarna voor koos om bij haar grootmoeder te blijven. Deze liet haar kleindochter haar gang gaan die met haar Pikachu vaak naar het strand trok om daar rond te hangen. In de tussentijd praatte haar oma met haar zoon om deze van gedachte te laten veranderen. Ailani hield ontzettend van de kleine gele pluizebol die ze de naam Daichi gaf, deze was ook vanaf het allereerste moment heel close met haar. Diezelfde middag nog kwam haar oma met haar vader naar het strand waarop deze zijn excuses aanbood. Ailani aanvaarde zijn excuses niet en bleef koppig bij haar standpunt. Zelfs toen hij opperde dat Daichi mocht blijven als ze dat wilde.


Zo bleef Ailani ongeveer tot haar achtste levensjaar wonen bij haar oma. Rond deze tijd ging het ook heel erg slecht met haar grootmoeder, ze ging met de dag steeds meer achteruit tot ze op een gegeven moment aan bed gekluisterd was. Ailani hielp zo goed als ze kon mee met de dagelijkse dingen zodat ze al op jonge leeftijd zelfstandig leerde koken en andere huishoudelijke taken al goed beheerste. Haar band met haar oma werdt met de dag hechter die haar altijd bleef steunen in de dingen die ze het liefst deed. Vlak voordat haar oma stierf vroeg deze nog wat Ailani het liefste wilde doen als ze later groot was die antwoordde met dat ze de allerbeste trainer allertijden wilde zijn en worden, samen met Daichi. Haar oma gaf haar vervolgens een dondersteen waarmee ze haar Pikachu kon evolueren tot een Raichu als ze dat wilde. Vervolgens zei ze dat ze haar doel nooit uit het oog mocht verliezen als ze deze wilde bereiken. Dit ontroerde Ailani en ondanks dat ze bijna nooit een traan had gelaten had ze moeite om deze tegen te houden toen haar oma haar laatste adem uitblies waar ze bij was.


Zo moest ze noodgedwongen terug keren naar haar ouders na de begrafenis. Ailani vondt het ontzettend moeilijk om het huis waar ze ongeveer haar hele leven kwam te moeten verlaten. Haar oma die als dorpsgek werdt gezien had ze altijd wel kunnen waarderen omdat haar oma daar altijd wel om kon lachen maar zodra dat ter sprake kwam reageerde het meisje daar fel op. Ailani had het het eerste jaar nadat haar oma was overleden heel erg moeilijk.. de woorden die ze vlak voor haar dood had gezegd bleven in haar achterhoofd hangen, zo ook de dondersteen die ze kado had gekregen. Ongeveer vlak voor haar vijftiende verjaardag besloot ze deze tevoorschijn te halen. Daichi was haar te dierbaar om hem te laten veranderen in een Raichu maar de Pikachu vondt dit uiteraard geen probleem, al was het maar om hun doel te bereiken. Na lang twijfelen hield ze hem de steen voor waar Daichi niet lang over na hoefde te denken. Zodra het gele pootje in aanraking kwam met de steen begon haar partner te gloeien en te groeien. Binnen een paar seconden stond er een Raichu Alola variant naast haar voeten.

Uiteindelijk op haar vijftiende verjaardag knoopte Ailani na een hele lange tijd de knoop door en vertelde haar ouders dat ze op reis wilde met Daichi. In eerste instantie was haar vader het er niet helemaal mee eens maar haar moeder wel. Ze gaf haar dochter een Pokéball met daarin een Eevee, en omdat haar oma vroeger ook een beruchte trainster was geweest met een Eevee als partner, nam Ailani deze aan. Haar vader was uiteraard niet eens met de beslissing van zijn dochter maar deze vertrok uiteindelijk alsnog met haar zeilboot, richting de buiten wereld, samen met haar twee Pokémon uiteraard.


_________________
Ailani Takaki Tumblr10
"You never know the last time
you'll see a place,
Or a person."


Laatst aangepast door Ailani Takaki op zo aug 26, 2018 10:23 pm; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Ailani Takaki Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ailani Takaki   Ailani Takaki Emptyma apr 03, 2017 11:08 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ailani Takaki
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Trainers-
Ga naar: