Caraphernelia Aglæca
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Caraphernelia Aglæca

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Caraphernelia Aglæca
Member
Caraphernelia Aglæca
Punten : 208
Gender : Female ♀
Age : 19 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Ninetales
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6306-caraphernelia-aglaeca https://pokemon-journey.actieforum.com/t6384-cara-s-dex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6966-cara-s-work-log

Caraphernelia Aglæca Empty
BerichtOnderwerp: Caraphernelia Aglæca   Caraphernelia Aglæca Emptyma feb 06, 2017 7:48 pm"Save me from my self-destruction."
G E N E R A L

Full name: Caraphernelia 'Cara' Daralene Aglæca.
Meaning first name: A broken-heart disease that occurs whenever someone leaves you, but leaves all of their things behind.
Meaning last name: Monster, demon, fierce enemy.
Gender: Female ♀.
Age: 19. [06-09]
Sign: Virgo ♍️.
Place of birth: Snowpoint City, Sinnoh.
Currently lives in: Lumoise City, Kalos.
Type: Team Rocket - Grunt.

Voice
Theme song

O U T SI D E

Height: 158 cm.
Weight: 50 kg.
Hair color: Zilverachtig/wit.
Eye color: Amber.

Caraphernelia is een meid die niet erg groot is voor haar leeftijd. Met haar kleine 1m58 loopt ze nogal achter op wat men 'de gemiddelde lengte' noemt. Wat echter wel aan haar opvalt is haar haar- en oogkleur. Haar haar heeft een mooie, lange lengte en is daarbij wit gekleurd. Haar ogen hebben een opvallende, gouden kleur waarvan de meeste niet geloven dat dit haar echte oogkleur is. Dit is echter wel het geval omdat ze helemaal geen kleurlenzen in heeft.
Verder is Caraphernelia qua kledingstijl niet erg kieskeurig. Ze draagt wat naar haar mening lekker zit, maar te wijd mag het kledingstuk dan ook weer niet zijn. Waar het precies is ontstaan weet ze niet, maar Carapherenlia heeft een zogeheten pyjama-verslaving. Als ze dan ook laat in de avond nog een klus voor Team Rocket moet doen is ze vaak te vinden in haar pyjama.

I N S I D E

In tegenstelling tot haar moeder, die juist een schat van een vrouw is, heeft Caraphernelia een geheel andere persoonlijkheid ontwikkeld. Ze is erg spraakzaam, maar kan hierdoor nogal hard, kritisch of beledigend overkomen. Verder heeft ze ook nog een brutale kant die ze maar al te graag laat zien. Caraphernelia staat vooral bekend om haar manipulatieve gedrag die anderen snel weet over te halen om dingen voor of met haar te doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen.
Ook houdt Caraphernelia maar al te graag van dingen die door anderen als 'slecht' worden beschouwd. Roken, drugs, alcohol, seks, alles kan ermee door bij haar. In haar wereldje worden die dingen dan ook als iets normaal beschouwd, iets wat alledaags is. Caraphernelia heeft door deze veel te open instelling dan ook een zware alcohol- en drugsverslaving weten te creëren.

Likes: Sex, alcohol, drugs, parties, cigarettes, Matthew and pyjama's.
Dislikes: Boring people and rules.

Mental disorders:
- Insomnia.
Er zijn, tot nu toe bekend, 3 vormen van insomnia; moeilijk in slaap vallen, 's nachts te vaak wakker worden of 's ochtends juist veel te vroeg wakker worden. Er kunnen meerdere vormen tegelijk voorkomen, maar het is ook mogelijk om te leiden aan één van de drie. Helaas voor Caraphernelia lijdt zij aan de eerste twee vormen.

- Oppositional Defiant Disorder. (ODD)
Dit is een gedragsstoornis die Caraphernelia al heeft sinds ze een klein meisje was. Vroeger was deze nog niet zo erg, maar het is met de jaar alleen maar erger geworden. Mensen die deze stoornis hebben zijn vaak ongehoorzaam, driftig, houden zich vaak niet aan de regels en hebben meerdere problemen in de sociale omgang. Je kunt ook duidelijk aan Caraphernelia merken dat ze leidt onder ODD, want enkel deze opsomming beschrijft bijna haar gehele karakter.

- Schizophrenia.
Een ziekte in de hersenen die ervoor zorgt dat je geen onderscheid meer kunt maken tussen realiteit en fictie. Bovenop dit gaan hallucinaties (zoals het horen van stemmen), wanen, verwarde gedachtes en spraak gepaard. Caraphernelia heeft hier sinds kort last van waardoor ze niet goed weet hoe ze ermee om moet gaan. Wel heeft ze een lichte vorm van Schizophrenia, maar juist dat is het gevaarlijkst. Soms merkt ze dan ook niet dat het alleen maar erger aan het worden is waardoor ze soms gewoon simpelweg vergeet om haar medicijn in te nemen.

Medical drug use:
Insomnia: Prazosin. (Pillen)
ODD: Lisdexamfetamine. (Pillen)
Schizophrenia: Thorazine. (Injectie)

H I S T O R Y

Niet elk verhaal begint of eindigt goed en dit is er één van. De moeder van Carapherenelia, Ava, was een dolgelukkige vrouw. Ze had de man van haar dromen en was in verwachting van Caraphernelia zelf. Alles leek goed te gaan, totdat haar man haar verliet voor een ander. Dit gebeurde allemaal een paar weken voordat Caraphernelia geboren zou worden en haar moeder was er kapot van. Ze had zo gehoopt op een gelukkig gezin, maar ook dat leek verloren te zijn gegaan.
Caraphernelia werd laat in de avond geboren op zes september en was zich van nog geen kwaad bewust. Natuurlijk niet, ze was een pasgeboren baby. Haar moeder gaf haar de naam Caraphernelia én de achternaam van haar vader omdat ze nog steeds niet over haar ooit zo perfecte man heen was. Zoals ieder andere baby huilde Caraphernelia dagen, nee, weken lang. Haar moeder moest zowel haar verzorgen als voor de kosten zorgen. Het lukte de arme vrouw bovenwonder, maar dit ging al snel ten koste van haar eigen gezondheid. Ze draaide veel te veel overuren, wat de aanleiding was voor een kortte, depressieve periode.
Jaren gingen voorbij en ook Caraphernelia werd steeds ouder. Elke dag kreeg ze van haar moeder te horen dat ze twee druppels op haar vader leek. Zelf had ze geen idee hoe haar vader er daadwerkelijk uitzag omdat haar moeder er geen woord over los wilde laten. Het enige wat ze zei was dat ze hem miste, elke dag steeds meer. Het werd een dagelijkse routine, haar dochter vertellen hoe erg ze haar man miste.
Kon de ellende dan nog erger dan dat het al nu was? Dit was pas het begin van alle drama. Caraphernelia begon zich met de dag steeds vreemder te gedragen. De diagnose ODD werd vastgesteld, gevolgd door Insomnia in haar tienerjaren. Hierbij begon het medicijngebruik, wat later gevolgd werd door drugsgebruik.
Door de velen verhalen van haar moeder, heeft Caraphernelia nog nooit gevoelens gehad voor jongens. Bang om verliefd te worden? Nee. Je kunt niet bang zijn voor iets wat niet bestaat. Jongens stellen in haar ogen dan ook niks voor.
Zoals al te verwachten was ging alles de foute richting op. Caraphernelia wist niet wat het woord liefhebben betekend, iets wat ze tot nu toe nog steeds niet weet. Ook heeft ze zichzelf nooit lief gehad waardoor ze in aanraking kwam met nog meer drugs, alcohol, en jongens. Haar dagen verliepen rustig, maar de nachten waren ruig.
En toen... Op een avond ging het compleet mis. Een overdosis. Met spoed werd Caraphernelia naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Ook haar moeder werd ingelicht van haar dochter's daden. De vrouw was geschrokken, maar vooral teleurgesteld. Dit had ze niet verwacht, want Caraphernelia was in haar ogen nog steeds dat perfecte meisje.
Na deze zware gebeurtenis werd er een poos later een derde diagnose vastgesteld; Schizophrenia. Het mocht dan wel een lichtelijke vorm zijn, zware medicijn was nodig om ervoor te zorgen dat het niet steeds erger werd.
Om ervoor te zorgen dat ze haar moeder geen verdere pijn en verdriet deed verhuisde Caraphernelia van Sinnoh naar Kalos, van Snowpoint naar Lumoise. Daar sloot ze zich aan bij Team Rocket, de organisatie die bekend stond om hetzelfde soort mens als zij, mentaal onstabiel dus. Sindsdien heeft ze haar moeder nooit meer gezien, maar haar opzoeken is iets wat Caraphernelia nog heel graag wil doen.

C O N N E C T I O N S

✔️✔️✔️
- Mother: Although it not seems like it, I still love you.

✖️✖️✖️
- Dad: I just hate you.
- Echo Wolf: You still owe me an apology.

© Lisa: Dankjewel <'3!

_________________Laatst aangepast door Caraphernelia Aglæca op za okt 28, 2017 4:54 pm; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Caraphernelia Aglæca Empty
BerichtOnderwerp: Re: Caraphernelia Aglæca   Caraphernelia Aglæca Emptyma feb 06, 2017 10:47 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Caraphernelia Aglæca
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: