Laura Montoya
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Laura Montoya

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laura Montoya
Member
Laura Montoya
Punten : 206
Gender : Female ♀
Age : 24 years
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Espeon
https://pokemon-journey.actieforum.com/t3922-laura-montoya https://pokemon-journey.actieforum.com/t3932-laura-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6570-laura-s-work-log#132194

Laura Montoya Empty
BerichtOnderwerp: Laura Montoya   Laura Montoya Emptyza sep 19, 2015 3:19 pm

LAURA MARIANA MONTOYA

☆ Age,
22 years old
☆ Gender,
Female
☆ Birthdate,
October 6th
☆ Type,
Team Rocket
☆ Sexuality,
Demisexual

APPEARANCE

Lang, stijl, blond haar en groene ogen zijn niet bepaald opvallende eigenschappen. Je herkent Laura sneller aan haar bril met roze montuur en lengte, want met 1,93 meter steekt ze ver boven andere meiden uit. Ze heeft een vrij rond gezicht waar vaak een glimlach op te vinden is. Haar kleding is het liefst kleurig, met een voorkeur voor gele en roze tinten. Haar haren worden meestal naar achteren geduwd door een haarband.

PAST

Het was een wonder. Het arme Montoya gezin was gezegend met de geboorte van een prachtig kind. Dat was echter niet wat het zo wonderlijk maakte. Binnen een paar jaren na de geboorte van de lieftallige Laura werd al duidelijk dat ze slimmer was dan het gemiddelde kind. Ze was hoogbegaafd en knalde zonder problemen door de basisschool heen, met de nodige aanmoedigingen van haar familie natuurlijk. Deze aanmoedigingen hielden in dat Laura weinig tijd kreeg om te spelen. Door de lage hoeveelheid geld beschikte ze sowieso niet over meer speelgoed dan één pluchen Eevee, welke ze natuurlijk met heel haar hart lief had. Dat ze niet veel mocht spelen was geen probleem, want ze wist lol te vinden in het leren en maakte daar zelf een spelletje van. Ze vond het ook heerlijk om haar klasgenootjes te helpen met leren, al ging dat met de jaren steeds moeilijker omdat ze een steeds grotere leervoorsprong kreeg. Ze ging ook steeds minder om met haar leeftijdsgenootjes en zocht daarom een andere manier om haar tijd te doden. Op haar twaalfde maakte ze op de computer op haar school haar blog aan waarop ze de onderwerpen mode en wetenschap besprak. Ze kreeg niet bizar veel volgers in het begin, maar was blij met alles wat ze had. Tegen deze tijd was het ook al twee jaar geleden dat haar ouders naar Kanto moesten verhuizen vanwege hun financiële omstandigheden.

Twee jaar later, toen ze veertien was, studeerde ze af aan de universiteit en kwam ze voor het eerst echt in de aandacht van de media. Ze kreeg het voor elkaar om haar blog naar de buitenwereld bekend te maken en plotseling had ze er een hoop volgers bij. Mensen waren enorm geïnteresseerd in het hoogbegaafde meisje. Ze werd regelmatig gevraagd voor interviews en of ze bij kleine evenementen zoals schaakwedstrijden en science fairs wilde zijn – allemaal tegen een vergoeding. Leven voor de Montoya familie sloeg om toen hun dochter plotseling voor het grootste inkomen zorgde, maar ze klaagden niet. In tegendeel, dit was precies waar ze op gehoopt hadden en ze konden niet trotser zijn.

Op haar vijftiende had het gezin al genoeg geld bij elkaar om voor Laura een klein laboratorium af te huren. Hier kon ze experimenten doen die ze op haar blog kon zetten en waar ze bovendien meer leerde over de wetenschap. Het was haar paradijsje. Voor vier jaar ging dit goed, maar hoe ouder ze werd hoe vervelender de media zich naar haar toe begon te gedragen. Ze kwamen binnen haar persoonlijke ruimte en dat werd haar op den duur te veel. Op haar zeventiende kondigde ze het einde van haar blog aan en verdween ze voor zo ver mogelijk uit de media. Ze verhuisde zelfs terug naar Kalos, wetend dat ze genoeg geld voor haar ouders had verzameld om hen met rust te kunnen laten. Natuurlijk bleef ze wel contact houden, want de band met haar ouders wilde ze nooit laten breken.

In Kalos moest ze voor het eerst zelfstandig leven en dat bleek een grotere uitdaging dan de meeste wiskundige sommen. Ze werd binnen een paar maanden zwaar ongelukkig. Tot ze één van haar weinige vrienden van haar kindertijd tegen het lijf liep. Haar band met Carmilla werd binnen de kortste keren weer opgebouwd en het duurde niet lang voor ze onafscheidelijk waren. Laura kreeg in de loop der tijd zelfs sterkere gevoelens voor het meisje en tot haar geluk was dit wederzijds. Haar leven kwam weer langzaam op gang, en op haar negentiende had ze een stabiel genoeg inkomen om opnieuw een stuk lab af te huren voor zichzelf. In plaats van haar gebruikelijke experimenten, echter, maakte ze deze keer ook gebruik van wilde Pokémon. De experimenten waren onschuldig en geen van de Pokémon werd ooit pijn gedaan. Zelfs toen Team Rocket op de een of andere manier contact met haar zocht waagde ze zich nog niet aan gevaarlijke experimenten. Dat ze haar een Pokémon aanboden voor haar diensten maakte het alleen maar beter. Ze zou echter zelfs zonder dat aanbod overwegen om de organisatie bij te staan. Inmiddels werkt ze een jaar samen met de organisatie.

TRIVIA

Ondanks haar enorme voorsprong in intelligentie, heeft ze qua spraak eerder een achterstand. Ze spreekt vloeiend, maar altijd met accent.
Ze spreekt met een Spaans accent. Haar ouders praten ook alleen maar Spaans tegen haar.
Vanwege haar snelle progressie op school heeft ze zelden vrienden gehad. Na de basisschool is ze steeds minder diepe banden gaan vormen. Alleen oppervlakkig.
Ze vindt scheikunde het leukste vak wat er bestaat.
Laura probeert een selfie te maken met elk persoon waar ze een fatsoenlijk gesprek mee heeft gehad.

POKÉDEX

Laura Montoya EeveeShira (Eevee ♀)
Lv.20 (potential: 1)
Link naar up to date Pokédex volgt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 84
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard https://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Laura Montoya Empty
BerichtOnderwerp: Re: Laura Montoya   Laura Montoya Emptyza sep 19, 2015 3:22 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Laura Montoya
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: