August Norwood
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 August Norwood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
August Norwood
Member
August Norwood
Punten : 212
Gender : Male ♂
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Arceus
https://pokemon-journey.actieforum.com/t1611-august-norwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t1613-august-s-pokedex#28037

August Norwood Empty
BerichtOnderwerp: August Norwood   August Norwood Emptyza jan 24, 2015 3:16 pm

I WAS CALLED OUT IN THE DARK
 
Naam: August Callum Ayato Ian Norwood
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Type: Trainer
Hobby's: x
Pokédex: Klik.

Uiterlijk: August is een redelijk lange jongen, namelijk één meter negenenzeventig lang. Hij heeft roodachtig haar wat vaak nogal onverzorgd zit, en nogal in pieken zit. Verder hebben zijn ogen een mintgroene kleur, wat hij van zijn moeder heeft. Ook heeft hij een echte kledingstijl ontwikkeld. Hij draagt namelijk vaak witte shirts met een V-hals, met hierover heen en zwarte jack. Voor de rest draagt hij vaak spijkerbroeken en gewone sportschoenen. En nog een onmisbaar accessoire, een bruine sjaal die hij vrijwel altijd om heeft. August is linkshandig, heeft bloedtype o en weegt 62 kilogram. Hij is jarig op 22 maart.

Geschiedenis: Om eerlijk te zijn, August houd er niet zo van om over zijn verleden te praten. Hij wilt in het nu leven en niet meer terugdenken aan vroeger, hoewel dat wel moeilijk is vanwege bepaalde gebeurtenissen toen der tijd.
Op de late avond van tweeëntwintig maart werd er in Aspertia City, Unova, een jongetje met de naam August Callum Ayato Ian Norwood geboren. Hij was de zoon van een weduwe, die haar kind na de geboorte meteen afstond. Een kind was namelijk nooit haar bedoeling geweest en naast de naam wilde ze niks meer met het kind te maken hebben. Het kleine jongetje werd ondergebracht in een pleeggezin die hem de eerste paar jaar van zijn leven onderdak wilde bieden. Toen hij echter vijf jaar was kwam hij terecht in een pleeghuis, simpelweg omdat zijn oude pleeggezin niet meer voor hem kon zorgen. Zijn oude pleegmoeder was namelijk ziek geworden en er was geen tijd en geld meer om hem een goed thuis te bieden. Zo kwam de jonge August dus in een pleeghuis te wonen, waar lang niet iedereen zo op hem gesteld was. De mensen die hem daar verzorgden waren vreselijk, waarschijnlijk omdat ze zoveel kinderen hadden om voor te moeten zorgen dat het hen op een gegeven moment de strot uit kwam.
Nu was August ook absoluut niet te makkelijkste. Hij was een rebels jongetje en zette het hele huis op stelten. Op een gegeven moment werd het zo erg dat hij op zijn tiende levensjaar zelfs naar een andere locatie overgeplaatst werd. Hij kwam in een ander pleeghuis terecht, eentje gelegen in Icirrus City. Hier was het ook niet al te best, zeker niet voor een rebels jongetje die zich nooit aan de regels hield. Hij moest natuurlijk naar school, maar spijbelde vaak en maakte zijn huiswerk nooit. Nee, hij ging liever met zijn vrienden spelen. Op zijn twaalfde jaar zat hij nog altijd in een pleeghuis. Hij mocht voor straf zijn starter pokémon niet ophalen, en dat zorgde er enkel voor dat hij helemaal rebels werd. Hij plaagde zijn kamer genootjes, zat de zusters zo dwars mogelijk, kwam vaak op school in de problemen en deed meerdere pogingen om weg te lopen.
Uiteindelijk lukte het hem om te ontsnappen, hij was toen vijftien jaar oud en had het hele plan al maanden lang voorbereid. Als hij van school terug naar het pleeghuis zou gaan, zou hij zichzelf laten verdwijnen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij jatte wat geld van de zusters, kreeg nog wat extra's van zijn vrienden en nam ongemerkt zijn belangrijkste bezittingen mee naar school. Op de terugweg wist hij zichzelf inderdaad te laten verdwijnen, en toen begon alles pas echt voor hem. Hij werd al snel als vermist opgegeven en moest de politie onderduiken, hij was immers een ontsnapte vijftienjarige die niet voor niets in zo'n gesticht zat. August wist het tot Nuvema Town te maken en kon hier met een dichtgeknepen oog van de professor zijn starter ophalen, de waterstarter Oshawott. Nu begon zijn reis pas echt. Hij moest telkens onderduiken voor de politie die hem nog altijd zocht. Hierdoor kwam hij dus niet toe aan de gyms omdat hij anders herkend zou worden. Zo bracht August het hier dus door tot zijn zeventiende jaar. Ondertussen had hij nog een Ponyta egg weten te bemachtigen en toen deze uitkwam werd die ook een deel van zijn team. Toen hij net zeventien was geworden had hij genoeg geld gespaard om een ticket naar een andere regio te kopen, hij koos voor Kalos. Hier loopt hij onderhand alweer een jaartje rond, en nu hij officieel volwassen is wordt er dus ook niet meer naar hem gezocht.
TAG: xx NOTES:  xx
THANKS SARA!


Laatst aangepast door August Norwood op ma feb 16, 2015 8:30 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

August Norwood Empty
BerichtOnderwerp: Re: August Norwood   August Norwood Emptyza jan 24, 2015 5:40 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
August Norwood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: