Een eerste training
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Een eerste training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Robin Boltstone
Punten : 146
Gender : Male ♂
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Greninja
http://pokemon-journey.actieforum.com/t7218-robin-boltstone#140909 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7224-robin-s-pokedex#140961 http://pokemon-journey.actieforum.com/t7232-robin-s-worklog#141051

BerichtOnderwerp: Een eerste training   ma maa 19, 2018 10:31 pm

Nu hij al een eindje van Lumiose City verwijderd is, kan hij weer opgelucht adem halen. Hij is ontsnapt uit Lumiose City en niemand van Team Rocket is hem gevolgd, denkt hij. In de stad zal niemand hem waarschijnlijk gezien hebben die hem niet zou moeten zien. Terwijl hij door de velden, die tussen Lumiose en Santalune City liggen, wandelde - met Achilles op zijn schouder - werd het wel steeds later. Binnen een iets van een uur zou het al donker worden. Toen hij een mooi plekje vond, sloeg hij zijn kamp op. Als hij klaar was besloot hij eens te trainen met Achilles zodat hij zijn moves en battlestyle wat leerde kennen. De pokédex kon hulp bieden -Froakie, It secretes flexible bubbles from its chest and back. The bubbles reduce the damage it would otherwise take when attacked.-. Leuk, de pokédex stond ingesteld in het Engels. Ookal verstaat Robin wel goed Engels, het zou toch gemakkelijker zijn om de Nederlandse uitleg te horen. Na wat sleutelen kreeg hij hem zover om alles in het Nederlands te zeggen. - Froakie, hij produceert flexiebele bubbels uit zijn borst en rug. Deze verlagen de schade die hij anders zou ondergaan als hij wordt aangevallen.- Ik heb daar al eerder van gehoord, dat zijn Frubbles. "Achilles, wil je eens tonen wat je daar allemaal mee kan aanvangen?". Na wat demonstraties wist Robin wel wat je ermee kon aanvangen. Je kon ze gebruiken om je tegenstanders te vertragen als je ze naar hun voeten gooit, zo komen ze een beetje vast te kleven aan de grond. Je kan er ook allerlei dingen mee vasthangen aan bomen of andere voorwerpen, alleen komen ze gauw alweer los.
Achilles kan ze zelfs gebruiken als liaan om door de bomen te slingeren! "Welke aanvallen heb je nog..." -Aanvallen: Pound; Growl; Bubbles- Robin wou graag Achilles growl horen. Dat was niet veel zaaks. Die zou hij vast niet vaak gebruiken. Dan was de volgende aan de beurt. Hij vroeg Froakie om Pound te gebruiken. Die was ook niet zo heel krachtig, maar daar kon zeker nog wel aangewerkt worden dacht hij. Ten slotte kwam Bubbles, wat veruit zijn krachtigste aanval bleek te zijn. Het kon niet anders dat hij dikwijls op deze aanval had getraind in het verleden. Robin besloot voor het donker werd nog een paar keer Pound te oefenen en dan aan het avondeten te beginnen voor je niks meer kon zien. Pound maakte nog niet veel vorderingen, daar zou hij dus nog nieuwe ideeën op moeten vinden en nieuwe manieren om die move te trainen. Voor de rest verliep alles rustig, hij maakte voor zichzelf een snelle en simpele doch lekkere maaltijd klaar en gaf wat special-water pokemonvoer aan Achilles. Hij verdiende het, na goed gewerkt te hebben vandaag. Met de avond werd het ook gauw kouder. Het was een warme dag geweest voor een winter, maar dat kon niet blijven duren en het beloofde een ijzige nacht te worden. Robin ruimde alles op en kroop daarna samen met Achilles onder de wol. Hij zat nog even met de pokédex te prutsen en vond dat Achilles ook Quick Attack kon leren. Die zou een goede aanvulling beteken voor zijn moveset. Hij viel in slaap met de gedachte dat hij zo snel mogelijk die aanval zou beginnen oefenen samen met Froakie, zijn Achilles. Ze waren in deze ene dag dat ze elkaar pas kennen al zo close geworden. Hij voelde dat hij de juiste partner had gekozen.
[OPEN]

_________________

Thanks to Sara Sweets
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Een eerste training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City-
Ga naar: