Let's do some training
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Let's do some training

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 93
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Let's do some training   za okt 14, 2017 10:29 pm

Vroeg opstaan. Daar was Tyson wel aangewend omdat toen hij jonger was wel vaker vroeger op moest staan van zijn opa, maar of zijn Pokémon hier blij mee waren was een tweede. Kyro kon er overduidelijk nog niet aan wennen om zich aan een strak schema te houden die op dit moment alleen gold voor hem en zijn teamgenoot Natsumi. De Charizard had er geen moeite mee omdat ze heel graag het gevecht wilde aangaan tegen de tweede Gymleader. En dat was ook eigenlijk het enige dat Tyson te weten was gekomen van de tweede Gym in Cyllage City; de Gymleader heette Grant en maakte gebruik van steen types alleen wat voor soort Pokémon had er niet bij gestaan. Dus veel verder dan dat was hij niet gekomen. Met zijn armen achter zijn hoofd gevouwen liep hij dus door Santalune City heen op zoek naar een trainingsplek zodat ze zich konden voorbereiden en waar de mensen zich niet dood schrokken van een gigantische Charizard, die random verscheen. Nee, Tyson wilde trainen op een afgelegen plek waar niemand last van hen had. Naast hem liep een Pikachu die met een norse/slaperige uitdrukking op zijn snoet achter hem aan sjokte.

“Hé is dit niet de plek waar we ons eerste Gym Badge hebben gewonnen?” vroeg hij zich ineens hardop af en stopte hierbij abrupt met lopen om Kyro aan te kijken. De Pikachu botste hierdoor tegen het been van de jonge trainer op waar hij op zijn achterwerk terecht kwam en nijdig omhoog staarde. Tyson negeerde voor het gemak het gevloek die uit Kyro’s mond kwam want verstaan deed hij toch niet. “Pika-pika! Pikachu!” riep het gele wezentje boos waarbij hij gewelddadig met zijn vuist zwaaide. De Pikachu stopte ineens zijn woede uitbarsting waarop Tyson verbaasd naar het gele wezentje keek die een flyer van de grond raapte. “Pikapi,” sprak Kyro waarna hij zich stevig afzette tegen de grond en via de rug van zijn trainer zich een weg naar boven baande en de flyer zowat in zijn neus drukte. Lichtelijk verbaasd pakte hij het stuk papier aan van het wezentje waarop hij de inhoud begon te lezen. Het ging over een oefengym en het adres stond op het papier. Bedenkelijk staarde hij voor zich uit waar hij zich besefte dat hij een kleine uitdaging niet uit de weg kon gaan.. ofwel soms? Misschien was dit wel het juiste moment om Hikari ook een beetje te trainen.

“Zullen we een poging wagen?” Hij keek vanuit zijn ooghoeken naar Kyro die even leek na te denken waarna het wezentje een instemmende “Pika” liet klinken. Tyson grijnsde waarop hij zijn hand balde tot een vuist maar deze liet zakken toen hij zich realiseerde dat hij absoluut niet bekend was in deze stad dus zo simpel was dit nog niet. Nerveus krabde hij even aan zijn kin met de flyer tussen zijn vingers geklemd.


[+Riley Nya]

_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riley Nya
Punten : 238
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6625-riley-r-nya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6624-riley-s-dex-waddup http://pokemon-journey.actieforum.com/t6696-riley-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Let's do some training   zo okt 15, 2017 7:31 pm

Ondanks dat ze zich nog maar een paar maanden in haar nieuwe woonplaats had gesetteld, begon het dorpje voor haar langzaam maar zeker aan te voelen als haar nieuwe thuis. Niet dat dit voor Riley niet betekende dat ze Johto en dan met name Violet City niet nog steeds mistte – nee, in tegendeel. Ze mistte de onheilspellende, krakende geluiden die ’s nachts van de Bellsprout Tower af kwamen, en het onheilspellende gevoel dat er elk moment een gigantisch gebouw op je huis neer kon vallen dat er bij hoorde. Yeah, het gevoel van iets verschrikkelijks dat op het punt stond om te gebeuren, dat was eigenlijk wat ze het meeste miste aan haar oude woonplaats. Sure, je zou kunnen zeggen dat de aanwezigheid van Team Rocket in de Kalos regio ook iets zou kunnen zijn dat haar dat gevoel zou kunnen bezorgen, maar… Wel, ze was nog niet bepaald met iemand uit Team Rocket in aanraking gekomen – zowel in Johto als in Kalos. En dat was eigenlijk iets dat ze het liefst mogelijk zo hield. Zo lang als ze maar haar eigen ding bleef doen, en haar best deed om niet in de problemen te komen, zou alles vast wel goed blijven gaan.

”Dat is dan 1000 Pokédollar,” sprak de kassière nadat deze al Riley’s boodschappen had gescand. Riley knikte, en viste een paar briefjes uit haar portemonnee. 1000 Pokédollar voor slechts twéé Rage Candybar doosjes… Wat een rip-off. Dat was nog iets dat ze mistte uit Johto, daar zou ze slechts 200 Pokédollar hebben moeten betalen. Ah, wel, de prijs vertelde haar in ieder geval dat het echte Rage Candy Bar’s uit Johto waren, aangezien de importprijs voor de repen waarschijnlijk niet de aller goedkoopste was. Dat, of ze werd nu gewoon flink opgelicht voor een paar namaak repen. Welke van de twee opties het was maakte haar in ieder geval voor nu bar weinig uit, want ze had nu in ieder geval haar repen, en dat was waar het om ging. Riley overhandigde de Pokédollar aan de kassière, en stopte vervolgens de repen in een van de papieren zakken die aan het eind van de lopende band lagen. Nice. Als de snoeprepen nep zouden zijn, dan waren ze in ieder geval wel milieu vriendelijk verpakt.  

”Hier, ‘cretia. Tijd om uit te vinden of deze repen de real deal zijn,” zei Riley, die een van de pakken met repen direct nadat ze de winkel had verlaten open had gescheurd. Haar  Croconaw hield verlangend haar poten naar haar trainer uitgestoken, braaf wachtend tot haar trainer de reep uit zijn wikkel had gehaald. Alhoewel ze de reep natuurlijk gewoon met verpakking en al op zou kunnen eten, was het natuurlijk net ietsje lekkerder om ze zonder te eten. ”Okay! Eet smakelijk!” zei Riley, nadat ze haar Pokémon de helft van de reep had overhandigd. Op het moment dat ze in de reep beet, voelde ze al dat er iets mis was. Nee. Tenzij deze repen al een jaar of vijf in de winkel hadden gelegen, waren ze te hard om een echte Rage Candy Bar te kunnen zijn. Ook de smaak klopte niet helemaal – de reep smaakte veel zoeter dan het origineel. Riley keek haar Pokémon aan, en ze leken allebei dezelfde gedachte te hebben. Ze waren zojuist opgelicht. ”Ah… Het ziet er naar uit dat we mams moeten vragen of ze ons een paar dozen met Rage Candy Bar’s op wil sturen,” zuchtte Riley teleurgesteld. Damn. Okay, sure, de repen smaakten niet vies, dat was het probleem niet. Ze smaakten gewoon simpelweg niet als Rage Candy Bar’s.

Riley overwoog een paar seconden om de ongeopende doos met repen direct terug te brengen, maar bedacht zich. Het zou waarschijnlijk nog wel een tijdje duren voordat ze de echte Rage Candy Bar’s zouden krijgen, en het eten van een rip-off tijdens het wachten op het echte product was altijd nog beter dan het eten van niets. Riley propte de doos terug in de papieren zak die ze in de winkel had gekregen, en at de rest van de namaak reep langzaam op terwijl ze weer terug naar huis liep. Erg ver kwam ze echter niet, want haar aandacht werd getrokken door een jongen en zijn Pikachu die ze passeerde. Verbetering; haar aandacht werd getrokken door de flyer die de jongen in zijn handen had. De flyers die zij gemaakt had, in een poging om meer trainers te lokken voor de ‘gym’ die ze in de schuur van haar vaders had. Ah, nou ja, gym… Gym was misschien een iets te groot woord voor wat het was. Het idee, echter, was wel hetzelfde. Het was een ruimte waarin ze trainers ontving en hun Pokémon bevocht, waarna ze de trainer, als deze won, een klein cadeautje gaf. Dit was meestal een zelfgemaakte button of iets dergelijks – in dit geval zelfs misschien een snoepreep.

Riley’s ogen zochten naar die van haar Croconaw, en deze gaf haar een bemoedigend knikje nadat hun blikken elkaar hadden ontmoet. De Croconaw wenkte met haar hoofd naar de jongen toe, waaruit Riley opmaakte dat de Pokémon wilde dat ze hem aan zou spreken. Riley knikte terug naar haar Pokémon. Okay, yeah. Waarom ook niet. Riley haalde diep adem, en stapte op de jongen af. Voorzichtig tikte ze hem op zijn schouder, hopend dat ze hem er niet al te erg mee zou laten schrikken. ”Pardon – ik… Uh… Ik zag dat je die flyer in je handen had. Ben je…. Ben je van plan om de oefengym uit te dagen?” vroeg Riley. Ze balde haar handen tot vuisten, hopend dat ze zo kon verbergen hoe erg haar handen trilden van de zenuwen. Ze had tot nu toe nog geen enkele uitdager gehad voor haar oefengym, dus als deze jongen van plan zou zijn om hem uit te dagen... ”I-ik bedoel… Ikzoujeernaartoekunnenbrengenalsjewilt?” bracht Riley uit op een volume dat waarschijnlijk net iets te hard was, als ze de woorden niet zojuist recht in zijn gezicht geschreeuwd had. Ze slikte. Zoete frambozen vla. Als ze zo door zou gaan, dan zou de jongen haar al verslagen hebben voordat ze ook maar gevochten hadden, puur omdat ze het idee had dat ze van de zenuwen van haar stokje zou kunnen gaan. Wacht, shit. Had ze dit wel goed aangepakt? Was een vreemdeling vragen om met je mee te komen wel iets dat verstandig was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 93
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: Let's do some training   zo okt 22, 2017 12:02 pm

Het duurde niet lang voordat Tyson voelde dat er op zijn schouder werd getikt door iemand waardoor de jongen zich omdraaide om degene die hem had aangetikt aan te kijken. Er stond een meisje van rond zijn leeftijd achter hem en de woorden die ze zei lieten hem een blik uitwisselen met Kyro. Ze waren inderdaad van plan om een kijkje te nemen in de gym ook al was het geen officiële gym, de training die hij hiermee had kon altijd van pas komen in de echte Gym’s, right? Hij merkte echter wel aan haar dat nogal nerveus en scheurde daarom zijn blik los van zijn Pikachu waarop hij met een glimlach knikte. “Ja.. nou ja, het plan was om trainen..” gaf hij toen als reactie. “Pikachu!” voegde Kyro eraan toe met een zelfverzekerde grijns waarbij hij zijn pootje balde tot een vuist. Het was wel grappig om te zien dat Kyro geen uitdaging uit de weg ging zelfs al was het iets dat niet officieels was. Toen er werd voorgesteld of ze hem de weg kon wijzen deed hij een stapje naar achteren omdat het enthousiasme bij de ander ervan afdroop. Hij was er bijna van overtuigd dat de hele winkelstraat hen had kunnen horen. “Uhm ja.. natuurlijk. Waarom ook niet,” grijnsde hij en vouwde zijn armen achter zijn hoofd.

_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riley Nya
Punten : 238
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6625-riley-r-nya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6624-riley-s-dex-waddup http://pokemon-journey.actieforum.com/t6696-riley-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: Let's do some training   zo okt 22, 2017 5:49 pm

De jongen bevestigde haar vermoeden, met als gevolg dat Riley haar best moest doen om niet te beginnen met piepen van blijdschap. Ze had gewoon daadwerkelijk iemand gevonden die haar gym uit wilde dagen! Ze! Had! Gewoon! Haar! Eerste! Uitdager! Gevonden! De jongen deinsde wat terug naar haar voorstel, waardoor Riley bang werd dat haar enthousiasme inderdaad net ietsje té was geweest, maar zijn antwoord wist haar gerust te stellen. Het wonder was geschied. Het wonder was geschied. Haar gym had een uitdager gevonden, en dat droomde ze niet. ”Ah, s-sorry voor dat. Ik ben gewoon… Blij dat ik iemand heb gevonden die ook interesse heeft in de gym,” zei Riley, die heel voorzichtig haar woorden koos. Ze zou natuurlijk gewoon direct kunnen zeggen dat het haar eigen oefengym was, maar… was het niet veel cooler als ze een of andere grote onthulling zou doen? Ze kon het nu al bijna voor haar zien. Als ze de jongen naar de gym toe zou hebben gebracht, dan zou ze wegsneaken, zodat ze later een of andere grote entree zou kunnen doen. Iets met rook waar ze uit tevoorschijn zou komen, ofzo. Ah, shit, wacht, nee. Ze had geen Pokémon die Smokescreen kon doen. Misschien… Iets van een wolk bubbels dan..? Of… Ah, wat zou het ook! Dat kon ze later nog wel beslissen. Voor nu moest ze zich focussen op wat echt belangrijk was; de jongen naar haar gym toe zien te leiden. ”Zomaar met vreemden mee gaan is nooit echt een goed idee, dus, uhh… Y-Yeah. Ik kan mezelf denk ik beter eerst voorstellen? Ja? Ja. Anyway, ik ben Riley,” stelde Riley haarzelf voor, om vervolgens haar lege hand naar de jongen uit te steken. ”En dit hier is Lucretia,” zei ze, met een knikje naar de Croconaw die naast haar stond. De Croconaw ontblootte haar tanden tot een vriendelijke grijns, en begroette de jongen en zijn Pokémon door haar hand kort naar ze op te steken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Tyson Kinomiya
Punten : 93
Gender : Male ♂
Age : 16 01/03
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Pikachu
http://pokemon-journey.actieforum.com/t181-tyson-kinomiya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6909-ty-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: Let's do some training   vr mei 11, 2018 12:58 pm

Ondanks dat Tyson zich niet op zijn gemak voelde door de enthousiasme luisterde hij toch naar wat het meisje te zeggen had voordat ze zich had verontschuldigd en uitlegde dat ze blij was dat er iemand geïnteresseerd was in de gym. Snel wisselde hij een blik uit met Kyro die zich blijkbaar ook realiseerde wat er aan de hand was. Hij wist het niet zeker maar hij kreeg sterk de indruk dat zij iets te maken had met deze ‘gym’. Verder hield hij zijn mond erover maar als het waar was wat hij dacht dan kon hij niets anders doen dan toegeven dat hij het idee van een oefen gym wel super cool vond. Voor Tyson zelf realiseerde wat hij deed opende hij zijn mond om er een opmerking over te maken en keek hierbij naar het meisje. “..dat geeft niet ik snap je enthousiasme. Het ziet er goed, niet waar Kyro?” gaf hij als reactie en wees hierbij naar de flyer die hij nog vasthield in zijn hand terwijl hij even snel naar zijn Pikachu keek. “Pika!” piepte het gele wezentje instemmend waarbij hij knikte, als dat niet het geval was geweest dan was de flyer niet eens opgevallen bij zijn Pikachu. Tyson wilde net vragen waar hij de gym kon vinden maar bedacht zich net op tijd dat er al was voorgesteld om hem daar naar toe te brengen. Het meisje stelde zich toen voor als Riley na gezegd te hebben dat met een vreemde mee gaan geen goed idee was. Haar Croconaw droeg de naam Lucretia. “Wel.. ik ben Tyson.” hij drukte zijn duim tegen zijn borstkast aan waarna hij naar de Pikachu aan zijn voeten wees. “En dit hier is mijn partner Kyro,” voegde hij aan zijn eerdere woorden toe, waar hij haar hand aannam en lichtjes grijnsde. Kyro volgde het voorbeeld van zijn trainer en pakte de poot van de Croconaw beet om deze te schudden. “..Pikachu..” zei hij op een vriendelijke toon.

_________________
When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
'Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Let's do some training   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's do some training
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City-
Ga naar: