Happy Family [+Sara & Yara]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Happy Family [+Sara & Yara]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 200
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Happy Family [+Sara & Yara]   di sep 06, 2016 8:25 pm

I'M FOREVER ALWAYS BY YOUR SIDE


De bootreis was lang, maar de zeelucht was voor Cecille heel verfrissend. Voor het eerst genoot ze eindelijk van een ritje op de boot en dat was voornamelijk omdat ze terug naar Kalos kon. Ze kon Yara weer zien. Verder gaan met de gyms. De blondine had nooit gedacht dat ze zo blij zou zijn om weer in de regio te zijn, maar ze stond te popelen om haar reis te vervolgen. Zelfs al ging het begin nogal langzaam vanwege Sara met haar been.

Toen ze aanmeerden, hield Cecille er rekening mee dat haar vriendin niet zo snel van de loopplank kon gaan als de rest. Ze speelde dan ook een menselijk schild voor de jongedame om niet omver geduwd te worden door de ongeduldige, jonge trainers die hun reis wilden starten. “Lukt het?” vroeg de blondine geduldig aan de witharige. Gestaag kwamen ze dan tezamen aan wal en keek Cecille zoekend rond om haar zusje te kunnen spotten. Toen ze dat eenmaal gedaan had, zwaaide ze uitgebreid naar Yara en wandelde ze naar het meisje toe, waarbij ze Sara probeerde te ondersteunen. Halverwege haar weg bleef ze echter abrupt staan. “Holy shit,” floepte ze er verdwaasd uit; haar blik op niet alleen Yara maar ook de mensen naast haar gericht. “Mam en pap…?”  

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Momerator
Sara Sweets
Punten : 173
Gender : Female ♀
Age : 21 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
http://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets http://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

BerichtOnderwerp: Re: Happy Family [+Sara & Yara]   wo sep 07, 2016 10:38 pm

EVEN ON OUR WORST NIGHTS I'M INTO YOU.


In tegenstelling tot Cecille had Sara nog iets meer moeite met zich thuis voelen op de boot. Ze zat heel erg met haar been in haar hoofd en dat ze zich moest gaan melden bij een ander ziekenhuis – gelukkig in de stad van de eerstvolgende gym – en dat het daar allemaal heel anders er aan toe zou gaan dan ze nu gewend was. Ze was halverwege het genezen. Dat betekende dat het niet heel lang meer zou duren voor dit hele gedoe voorbij was, maar ook dat ze nog even door moest zetten. De voornaamste reden dat dat lukte, was dat Cecille en alle Pokémon haar zo goed bleven steunen.

Dat merkte de witharige ook weer toen de boot was aangemeerd en ze van de loopbrug moest. Ze liet een hoop mensen voor gaan om de menigte niet op te houden, en stond vervolgens toe dat Cecille de weg een beetje voor haar vrij hield. De zorgzame vraag werd met een knik beantwoord. Ze concentreerde zich te veel op zorgen dat ze niet viel om te spreken. Zodra ze echter op de wal stond was dat niet meer zo heel erg nodig. Toch sprak ze niet, want haar aandacht ging nu naar het zoeken van een bekend figuur. Cecille zag haar eerder dan zijzelf, maar dat vond ze niet erg. Zij zou trouw volgen.

Toen de blondine echter plotseling stil bleef staan, kon ze het niet helpen dat ze haar stap afmaakte voor ze met een verwarde frons om keek. Cecille maakte al duidelijk wat er was, waarmee ze de ongestelde vraag beantwoorde. Direct schoot Sara’s blik terug naar Yara en de twee figuren die haar eerder nog niet waren opgevallen. “Zijn dat-?!” Sara had geen flauw idee hoe ze zich hier bij moest voelen. “Hier ben ik niet op voorbereid!” siste ze naar Cecille. Het kwam er erg gestrest uit – wat geen wonder was, want Sara hield niet zo van dit soort verrassingen.

_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 200
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: Happy Family [+Sara & Yara]   zo okt 22, 2017 8:11 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Sara was er niet op voorbereid. Begrijpelijk, want ze was er niet over geïnformeerd. Cecille ook niet en dus had zij eenzelfde reactie als haar vriendin. “Ik ook niet,” reageerde ze een beetje in paniek. Niet omdat ze dacht dat ze Sara niet mochten, maar meer omdat ze haar gehele reis in Hoenn niks van zich had laten horen. Na haar telefoontje de dag voordat ze het met Sara ging goed maken eigenlijk niet. Cecille richtte haar blik op het drietal en ze zag dat Lena haar kant al op kwam gerend. De blondine deed vlug een stap opzij zodat haar moeder wat moest uitwijken. Op die manier waren ze de witharige niet tot last. Lena’s knuffels waren immers net zo gevaarlijk en enthousiast als die van Cecille. “Oh lieverd!” weerklonk de vrouw haar stem opgelucht. Ze sloeg haar armen ferm om haar dochter heen. “Wat heb ik jou gemist! En dit!” Zodra de armen om haar heen zaten, kon en wilde Cecille niet meer terug. Ze realiseerde zich hoe erg haar moeder gelijk had. Dit had ze ontzettend gemist. Hier had ze heel erg naar gehunkerd in de periode dat het uit was met Sara.

De blondine legde dan ook haar eigen armen strak om het lichaam van haar moeder heen en verstopte haar gezicht in Lena’s schouder. Er waren tranen opgeweld die ze liever niet liet zien. “Ik ook,” perste ze over haar lippen. Het was een erg emotionele reünie. Yara was rustig Sara’s kant opgelopen om te vragen of het met haar ging en of ze kon helpen. Fredrik was haar gevolgd, voornamelijk omdat hij wist dat zijn vrouw en dochter nog wel even bezig zouden zijn. “Jij bent vast Sara,” zei hij tegen haar. Zijn toon was kalm en warm. Hij stak vriendelijk zijn hand uit, maar hij keek vragend haar kant op. Alsof hij woordloos wilde vragen of ze dat nu kon met de krukken. “Ik ben Fredrik, Cecille’s vader,” stelde hij zichzelf netjes voor. “De vrouw die nu aan Cecille zit vastgeplakt is mijn vrouw Lena.” Zijn mondhoeken krulden op tot een kleine glimlach.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Happy Family [+Sara & Yara]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» happy verjaardag!!!
» HAPPY B-DAY TINEKE!!!
» HAPPY BD TO YOU, IN DE WEI STAAT EEN KOE! (alvast voor Justinee)
» Hurt&Happy
» AWESOME BADEENDJES FOREVER!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: