The Sun King [+Cecille Skarsgård]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 The Sun King [+Cecille Skarsgård]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   vr mei 27, 2016 6:59 pm

Niets kon haar goede humeur nog verpesten. De zon scheen weer - lang leven het droogteseizoen - haar prachtige Sunkern bestond nog altijd en ze stond aan het begin van de reis van haar leven. Ze had gekampeerd in Petalburg Woods. Ze had natuurlijk ook in Petalburg City een kamer kunnen krijgen (ze had zelfs bij haar tante kunnen logeren), maar nu ze op reis was, wilde ze ook meteen het echte werk. Na een nogal oninteressant ontbijt besloot ze dat het tijd was voor de eerste training. Ze liet Helios tevoorschijn komen en keek nog even verrukt naar hem - zo mooi, zo mooi! Na een paar tellen herpakte ze haar zelfbeheersing. "Helios, vandaag beginnen we met trainen", zei ze, bijna op en neer springend van vrolijkheid. Helios keek haar aan en Imogen kon maar weinig van haar eigen enthousiasme op zijn gezicht terugzien. "Laten we eerst kijken wat je al kunt. Absorb zou je in ieder geval al moeten kunnen. Kun je die uitproberen op... hm, ik zie geen wilde pokémon en die wil ik eigenlijk ook niet gaan zoeken voor ik weet wat je aankunt... op... die paardebloem daar?" Ze keek hem vol verwachting aan. De Sunkern keek terug. Er viel een complete stilte.

Helios keek naar het mens tegenover hem. Wat stond ze daar nou als een idioot te dansen en te roepen? Hij was d'r Growlithe niet! "Ehm, sorry, snap je niet wat ik bedoel?" probeerde het kind. "Absorb, de aanval, kun je die al? Misschien ken je de naam ervan niet... het ziet eruit als een rode straal..." Helios snoof. "Iedere Sunkern kent Absorb, hoe dom denk je dat ik ben?" riep hij beledigd. Hij schudde zijn kop. "Je snapt het niet meisje, ik ken de aanval wel, ik voer hem alleen niet uit, en weet je waarom niet?" Hij richtte zich op tot zijn volle lengte - die niet erg groot was, maar hij voelde zich in ieder geval erg indrukwekkend. "Ik ben Helios, de mooiste en edelste Sunkern van Hoenn, en ik zal geen bevelen aannemen van een jong en onervaren kind als jij!"

"Sunkern, Súnk? Sunsunsun, sunkern, sun? Sun sun, sunker sunkern sun, sun sun kern sunkern sunk sunk su!" Dat was zoals deze grootste toespraak in Imogens oren klonk. Het meisje staarde de pokémon niet-begrijpend aan. Was hij boos omdat ze te veel van hem vroeg? Misschien moest ze ook rustig beginnen, hij deed dit net zo goed voor de eerste keer als zij, toch? "Probeer je te zeggen dat je Absorb nog niet geleerd hebt?" vroeg ze voorzichtig. "Ik kan proberen uit te leggen hoe het werkt, ik heb er wel wat over gehad bij Aanvalstheorie op school." Ze vond het een van de leukste vakken, samen met biologie, omdat het over pokémon ging. Ze was er echter niet bijster goed in en had altijd moeite om de ingewikkelde theorieën te onthouden. Helios snoof echter geërgerd en richtte zich tot de zonnebloem. Hij haalde diep adem, richtte het steeltje op zijn kop op de bloem en vuurde een indrukwekkende rode lichtstraal op het plantje af, dat gevangen werd in rood licht in zichtbaar begon te verleppen. Imogen kon al helemaal voor zich zien hoe ze bij een contest een prachtige lichtshow neer kon zetten met gebruik van deze aanval. Het licht verdween en Helios keek Imogen nors aan. "Dus je kende het al wel", zei het meisje. Haar bewondering maakte plaats voor verwarring. Ze snapte niets van de Sunkern. Waarom had hij het niet gewoon meteen gedaan als hij het al zo goed kon? En waarom was hij nou weer boos geworden. Ergernis borrelde in haar op. Waarom gedroeg Helios zich zo stom? Ze moesten toch een team zijn?

+Cecille Skarsgård

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   za mei 28, 2016 12:54 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Ze had het weer voor elkaar gekregen. Cecille had een verkeerde afslag genomen en nu bevond ze zich opeens midden in het Petalburg Woods. Daar was ze achter gekomen omdat haar kaartkennis nog wel zo ver ging en ze heel misschien op haar Holocaster kon checken waar ze zich nu precies bevond. Handig, zo’n apparaatje die altijd wist waar je stond te lanterfanten. Hoe dan ook was ze nu weer eens verdwaald en navigatie werkte niet echt voor haar. Cecille stond op het punt van opgeven wat betreft haar queeste voor geld. “Sivar, jij hebt zeker niet een ingebouwd GPS systeem die je begrijpt en waar je je door kan laten leiden?” vroeg ze met een zucht aan haar Tyrogue. Deze fronste en schudde zijn hoofd. Hoe graag hij ook had willen helpen, dat kon hij niet. “Maakt niet uit. Misschien is dit wel een teken. Een héél groot teken.” Ze kon het niet. Een baan, of met gevechten geld verdienen. Blijkbaar mocht het niet. “Ik heb nog maar één optie…” mompelde ze. Sivar wist meteen waar ze het over had. Ze had hem namelijk verteld over avonturen in het verleden en zoals het er nu naar uitzag, was dat inderdaad de enige optie die ze nog over hadden.

De Tyrogue kreeg de kans niet om erop te reageren. Beiden hun aandacht werd toen getrokken door een ander figuur. Twee zelfs. Cecille kreeg het meisje met haar Sunkern op het oog, welke bezig was met een aanval uit te voeren. Absorb? Ze had nog niet vee grastypes gezien, dus ze kon het mis hebben. Maar ze kwamen een ander mens tegen! Misschien kon die wel helpen! De blondine ging er zonder bij na te denken op af en stak begroetend haar hand op. “Yo!” begon ze, op de voet gevolgd door haar Tyrogue. “Aan het trainen?” Ze mocht dan misschien verdwaald zijn, maar ze hield wel van een goed gesprekje en dus probeerde ze eerst wat small-talk te maken.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   za mei 28, 2016 6:02 pm

Ze zuchtte. Nou, goed, het zou vast beter gaan naarmate ze langer bezig waren. Welke aanvallen zou hij nog meer moeten kunnen? Growth was de andere die hij al vanaf het begin zou moeten kennen, toch? Ze keek even naar Helios, tot ze zich bedacht dat ze helemaal niets meer hoefde te vragen. Hij hád namelijk al Growth gedaan toen hij haar die verontwaardigde speech gaf. Ja, ze wist het zeker, hij was groter dan daarvoor. Ze lachte. "Goed, Growth kun je dus ook goed genoeg", zei ze, terwijl Helios haar ietwat wantrouwig aanstaarde. "En dan... Huh? Oh, hoi", zei ze toen er opeens een blond meisje tevoorschijn kwam. Ze begroette haar vrolijk en vroeg naar haar bezigheden. "Goed gezien", zei Imogen met een brede lach. Ja, ze was aan het trainen! Het ging misschien nog niet perfect, maar dit was toch waar ze al die jaren naar had uitgekeken? Het was niet alsof ze geen hindernissen had verwacht. "Al ben ik nog maar net begonnen, ik ben tot nu toe vooral aan het kijken wat hij allemaal al kan."
Ze staarde ongegeneerd naar het andere meisje. Aangezien ze haar nog niet kende, ging ze voor een eerste mentale beoordeling uit van het uiterlijk. Niet echt mijn kledingstijl, maar haar haar is prachtig. En Arceus, wat zijn sproeten toch fantastisch. Ze verbaasde zich er vooral over hoe lang de ander was. Zelf was Imogen ook nog best lang voor een meisje, en doordat ze zo slank was leek ze in verhouding nog wat langer dan ze was, maar dit meisje stak toch wel een paar centimeter boven haar uit, schatte ze. Het paarse wezentje dat naast de blondine stond vond ze er vooral een beetje apart uitzien. Ze wist niet hoe de pokémon heette, al had ze er al wel eens afbeeldingen van gezien. Zijn paarse hoofd was nogal groot en die rondjes aan de zijkanten waren ook wat apart. Bovendien leek het net alsof hij en of ander vreselijk broekje aan had. Dat rode sjaaltje was dan wel weer leuk, en natuurlijk kreeg hij pluspunten omdat hij dezelfde kleur had als haar haar. Toch was het niet echt de eerste pokémon die ze zelf zou vangen. "En jij?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   za mei 28, 2016 8:53 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Ze werd vriendelijk terug begroet. Dat bracht al een glimlach bij haar teweeg, maar toen haar werd verteld dat ze goede ogen had, krulden haar mondhoeken net dat beetje extra omhoog, natuurlijk. Het meisje met de paarse haren voegde er toen aan toe dat ze nog aan het aftasten was, omdat ze net bezig waren. Betekende dit dat het om een kersverse trainer ging? “Net begonnen aan je reis?” vroeg Cecille daarom nieuwsgierig, benieuwd of ze dat ook goed had opgemerkt of niet. Normaal gesproken had ze geen oog voor subtiliteit, maar het werd er nu wel dik bovenop gelegd voor haar. De blondine merkte toen dat ze van top tot teen werd bekeken en grijnsde lichtjes, waarbij ze haar handen op haar heupen legde en haar gewicht op één been plaatste om een betere indruk achter te laten. Het enige wat haar opviel was dat ze best verschilden qua kledingsmaak en dat het meisje een wat aparte haarkleur had, maar haar vriendin had wit haar, dus daar maakte ze geen opmerking over.

Cecille’s aandacht werd weer getrokken toen haar werd gevraagd wat zij aan het doen was. Ze ontspande haar spieren meteen, die ze onbewust ook aan had gespannen, en lachte ietwat geforceerd. “Verdwalen,” beantwoordde ze de vraag, terwijl ze achter haar nek krabde. “Ik ben echt ram verkeerd gelopen.” Nu was dat niet moeilijk en kon je dat wel raden als je haar beter kende, maar toch vond ze het wat ongemakkelijk om dat toe te geven. Tegenwoordig was verdwalen een stuk moeilijker met al die geavanceerde technologie.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   zo mei 29, 2016 10:18 am


De blondine leek het niet erg gevonden bekeken te worden, wat Imogen wel aanstond. Sommige mensen werden er zo vreselijk zenuwachtig van. Phoebe bijvoorbeeld. Je kon geen drie seconden naar Imogens zus kijken zonder dat die zich ongemakkelijk ging voelen.
"Ik ben gisterochtend vertrokken", antwoordde ze stralend, even opzij kijkend naar Helios. De Sunkern keek geïnteresseerd naar het andere meisje. Imogen merkte vaag op dat hij nog een keer Growth had gebruikt en ze moest even glimlachen. Het leek wel alsof hij ook wilde dat er naar hem gekeken werd. Intussen gaf de blondine toe dat ze verdwaald was. Imogen wilde niet onbeleefd zijn, maar ze trok toch even haar wenkbrauwen op. Misschien was het voor haar ook wel makkelijk praten, gezien ze praktisch naast Petalburg Woods was opgegroeid. "Heb je geen kaart?" vroeg ze. "Of navigatie?" Een mens moest toch voorbereid op pad gaan.  

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   ma mei 30, 2016 9:19 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Ze was gisteren pas vertrokken? Dan was ze inderdaad nog een vrij nieuwe trainer. Cecille glimlachte trots, alsof het meisje een jonger familielid van haar was en zich nu eindelijk haar vleugels durfde los te slaan. “Welkom in het trainer leven,” sprak ze, haar mondhoeken verder opkrullend tot een grijns. “Als je tips nodig hebt, of iets, dan help ik je graag! Ik ben namelijk al een flinke tijd op pad,” vertelde ze. De blondine had eigenlijk geen flauw idee meer hoe lang het was, maar het was in ieder geval langer dan een jaartje. Zolang het meisje maar geen tips over kaarten en wegwijzen vroeg, was alles in orde. Gelukkig kwam ze zelf al met het idee om een kaart erbij te pakken, al had Cecille daar vrij weinig aan. Met een schaapachtig lachje gaf ze antwoord. “Ha, euh, ja,” begon ze. “Ik ben alleen niet goed met kaarten…” Een gebrek dat ze, ondanks alles, wel toe durfde geven.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   di mei 31, 2016 10:41 am


Het andere meisje heette haar welkom in het trainerleven en Imogen grijnsde breed. Het voelde net alsof ze nu werd toegelaten tot een of ander genootschap. Het Verheven Genootschap der Trainers en Coördinatoren. "Nou, een tip over waarom pokémon zich gedragen zoals ze zich gedragen zou heel welkom zijn", zei ze met een scheef lachje. Helios snoof. Zelf vond hij zijn gedrag bijzonder logisch en daarnaast geheel terecht.
Niet in staat om te gaan met kaarten? "Hoe heb je de rest van je reis dan overleefd?" vroeg Imogen met een lach. "Kom je iedere keer als je verdwaald net op het juiste moment een beginnende coördinator met een kaart tegen?" Ze haalde haar eigen kaart tevoorschijn en vouwde hem uit. Gedachteloos klakkend met haar tong zocht ze met haar wijsvinger naar hun huidige positie. Ze had daar gekampeerd en op weg naar hier was ze bij een T-splitsing naar rechts gegaan. Ja, dat pad maakte inderdaad de flauwe bocht die ze bij het lopen ook had opgemerkt. Dus dat betekende... Zodra ze het had gevonden, liep ze naar de blondine om haar de kaart te laten zien. "Volgens mij zijn we nu hier", zei ze, wijzend naar een van de lijntjes van voetpaden die door de groene bomenzee op de kaart kronkelde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   di mei 31, 2016 12:27 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Cecille meende wat ze zei, maar toen ze de woorden van het meisje hoorde, fronste ze meteen. Ze had werkelijk geen flauw idee. Waarom deden mensen wat ze deden? Dat was ongeveer hetzelfde verhaal. “Euh, dat ligt aan hun karakter?” begon ze voorzichtig. Misschien had ze het niet heel serieus bedoeld, maar het was wel een serieus onderwerp. “Pokémon zijn net als ons met hun karakters. Sommigen moeten anders benaderd worden dan anderen,” legde ze uit. Er verscheen een trots grijnsje op haar gezicht, blij dat ze het zo had kunnen uitleggen ondanks dat ze er niet goed in was. Misschien hielp dat de beginnende trainer wel enorm.

De vreemdelinge vroeg toen hoe ze de rest van haar reis had overleefd. Cecille lachte vermaakt en schudde zachtjes met haar hoofd. “Soms,” vertelde ze. “Maar ik heb ook veel stom geluk en een pact gesloten met de duivel.” Ze grijnsde scheef om aan te tonen dat het gewoon een grapje was en dat Cecille zich niet bezighield met satanische rituelen. Vervolgens keek ze nieuwsgierig toe hoe er een kaart tevoorschijn werd gehaald. Zoals verwacht begreep ze er geen snars van, maar haar metgezel duidelijk wel. Haar paarse ogen volgde de priemende vinger van het meisje, waarna ze zelf zocht naar waar ze wilde eindigen. “Oké, dus… Ik moet hierheen?” mompelde ze twijfelend. Ze keek het meisje aan. “Ik heb geen flauw idee hoe ik die weg moet volgen. Welke kant moet ik dan op?”

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   wo jun 01, 2016 10:26 am


Helaas wist de blondine haar ook niet veel nuttigers te melden dan dat het aan het karakter lag. Tja, zo ver was zij ook al wel gekomen. Ze was misschien maar net op reis, maar ze was al lang genoeg omringd door pokémon om te weten dat ze verschillende karakters hadden. Haar vader was breeder en hun huis was altijd vol van bloemen op pootjes. Nu ze er even over nadacht was het eigenlijk niet zo verwonderlijk dat Helios zich wat apart gedroeg; haar vader had geen enkele pokémon die gewoon een beetje normaal deed, dus als je die met elkaar ging breeden werd het allemaal alleen maar erger. Ze was er dus nog goed vanaf gekomen. Ze lachte. "Daar heb je een punt", zei ze en ze keek naar Helios. "Het zou alleen zo veel makkelijker zijn als ik hem gewoon kon verstaan. Hij stond net een heel verhaal tegen me te houden, maar ik heb geen idee waar hij het over had. Maar geen zorgen, Helios", zei ze, zich met een brede grijns tot haar Sunkern richtend. "Geef me wat tijd en ik krijg je wel door. Tot die tijd, sorry als ik je beledig of iets." De Sunkern schudde met een zucht zijn hoofd, wat er best interessant uitzag, aangezien zijn hele lijf zijn hoofd was.

Het andere meisje legde intussen lachend uit wat het geheim van haar succes was. "Wat een toeval ik ook!" zei Imogen met een bloedserieus gezicht. "Hoe had ik anders aan zo'n mooie Sunkern moeten komen?" Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe Helios weer een stukje groeide van trots en haar mondhoeken bewogen een stukje omhoog. Ze vroeg zich af of er een limiet zat aan het aantal keer dat een Sunkern Growth kon gebruiken en over hoe veel tijd hij weer gekrompen zou zijn. Anders had ze aan het eind van deze dag een Sunkern die groter was dan zijzelf. Opeens zag ze de poster van Godzilla voor zich, maar dan met een reusachtige, zelfingenomen lachende Sunkern met lichtgele ogen... Ze proestte het uit.
Toen ze zich na een tijdje weer herpakt had, kuchte ze een keertje en haalde ze de kaart tevoorschijn. Het blonde meisje wees naar een andere plek op de kaart. "Poe, dan zit je hier wel behoorlijk scheef. Eens even kijken..." Ze draaide een eindje zodat ze naar het noorden keek, dat maakte het lezen van de kaart wat makkelijker. "Goed, we kijken nu dus die kant op. Als je dit pad blijft volgen moet je de tweede rechts nemen en dan kom je na een hele tijd rechtdoor bij die kruising, en daar moet je linksaf, en dan..." Pff, dit ging ze toch nooit onthouden? "Weet je wat, ik loop wel gewoon mee. Ik had toch nog geen specifiek doel voor ogen."

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   wo jun 01, 2016 11:19 am

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Het meisje gaf haar gelijk, maar ze was niet heel blij met het antwoord. Logisch ook, als je naging dat mens en pokémon heel stroef met elkaar communiceerden. De blondine grijnsde echter breed toen de ander het zich zelf al leek te beseffen dat het gewoon tijd nodig had. “Precies!” begon Cecille tevreden. “Sivar en ik konden elkaar ook niet goed met elkaar praten in het begin,” vertelde ze, gebarend naar haar Tyrogue. Hij nam een trotse houding aan zodra hij doorhad waar dit heen ging. “En nu zijn we de allerbeste maatjes!” Sivar was de pokémonversie van Yara. Ze kon er altijd van op aan dat hij haar zou steunen en helpen, maar dat was ook wederzijds.

Het leek erop dat de vreemdelinge en zij iets met elkaar gemeen hadden. Buiten het feit dat de ander het zo serieus bracht, dan. Cecille fronste licht, hoewel er wel een geamuseerde grijns rond haar lippen stond. Toen het meisje begon te lachen, zag ze dat als een lach op haar eigen woorden en dus begon de blondine mee te grinniken. “Wat de duivel wel niet allemaal kan regelen,” sprak ze plagerig. Daarna keek ze met de vreemdelinge mee op diens kaart, wie haar nu uitlegde hoe ze moest lopen. Cecille lachte schaapachtig – dit ging ze nooit van haar leven onthouden en dat scheen haar metgezel nu ook door te krijgen. “Echt? Bedankt!” reageerde ze meteen opgetogen. Het leek erop dat het meisje meer kennis had van kaarten dan zij, dus dat moest wel goed komen. Nu ze toch wat langer met elkaar optrokken, kon ze zich het beste even voorstellen. “Ik ben Cecille, trouwens. Sivar ken je al,” glimlachte ze, wijzend naar haar Tyrogue.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   wo jun 01, 2016 12:32 pm


Imogen glimlachte opgetogen. De woorden van het blonde meisje overtuigden haar ervan dat het vanzelf wel goed zou komen tussen haar en Helios. De Sunkern leek zelf iets minder overtuigd.

Beste maatjes, pfft. Als zij nou iets meer respect zou tonen voor zijn grootsheid. Tot zijn grote genoegen noemde ze hem even later de mooiste Sunkern van de wereld, waarmee ze zichzelf wel ietsje hoger op zijn Ladder van Waardering wist te plaatsen. Ja, dat waren ware woorden. ... En dát was een hele mooie zin. Dat waren ware woorden. Ah, alliteratie, altijd mooi. Kijk, daar had je er weer eentje. Hij kon trots op zichzelf zijn. Hij had de mooiste ogen van de wereld en bedacht ook nog eens de prachtigste zinnen. Hij zag zichzelf niet zo gauw 'beste maatjes' worden met zijn trainer, zoals dat paarse ding met het lelijke broekje en de grote blonde dame, maar hij moest wel toegeven dat Imogen oog voor ware schoonheid had. Misschien was ze zo slecht nog niet. Als ze nou voortaan netjes aan hem zou vragen of hij iets voor haar wilde doen in plaats van bevelen rond te slingeren...

De blondine lachte mee, al kon Imogen zich niet voorstellen dat ze de echte reden van haar lachen begreep. Ze knikte serieus. "Ja, die duivel komt zeker goed van pas. Hij zei dat ik een Sun Stone van hem zou krijgen als ik nog een ziel voor hem regelde, maar zo te horen heb jij de jouwe ook al afgestaan. Ik zal een ander slachtoffer moeten zoeken." Ze trok een sip gezicht. "Helaas."
De blondinde reageerde enthousiast toen Imogen voorstelde om mee te lopen. Vervolgens stelde ze zich voor. Cecille, de naam paste wel bij haar. Ze had de naam van de paarse pokémon al eerder genoemd, maar herhaalde hem nog een keer: Sivar. Geen slechte naam. "Imogen, aangenaam kennis te maken", antwoordde Imogen met een glimlach. "En dit is Helios", vervolgde ze, wijzend naar de Sunkern, die zichzelf nog wat groter maakte. "Die straks zo groot is als Godzilla als hij Growth blijft gebruiken." Helios keek haar verontwaardigd aan en snoof, zich van haar afkerend alsof hij diep beledigd was. Imogen schudde zuchtend haar hoofd en liep naar hem toe om hem op te pakken. Hij had geen pootjes, kon zelfs niet echt vooruit hopsen en rollen was waarschijnlijk beneden zijn waardigheid, dus hij had geen enkele manier om zelfstandig vooruit te komen. "Pff, je bent aangekomen, Helios", mompelde ze terwijl ze hem optilde. Het was plagerig bedoeld, maar Helios was absoluut niet gecharmeerd van het grapje. Met nog een Growth maakte hij haar duidelijk dat hij zich niets van haar mening aantrok. Imogen rolde met haar ogen, maar deed er het zwijgen toe. Ze had geen zin om straks een reuzenSunkern rond te moeten sjouwen. Ze kon hem natuurlijk in zijn pokéball terug laten keren, maar dat wilde ze liever niet. Ze was nu een coördinator met haar eigen pokémon en dat zou de wereld zien ook!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   wo jun 01, 2016 1:28 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


De blondine kon haar lach niet inhouden toen het meisje op haar woorden reageerde. “Jammer,” sprak ze, waarbij ze teleurstelling veinsde. “Sivar heeft nog een ziel,” voegde ze eraan toe, waarna ze naar de Tyrogue keek en hem dichter naar de ander schoof. Hij wierp een verontwaardigde blik naar zijn trainer en Cecille trok hem meteen weer terug. “Maar ik heb hem liever als de onschuldige Tyrogue als ‘ie is,” grijnsde ze schaapachtig naar de vreemdelinge. Deze stelde zich vervolgens voor als Imogen – een naam die de blondine nog nooit eerder had gehoord. Helios klonk ook als een naam die ze eerder bij een enorm bakbeest zag, maar ze besloot er geen slecht oordeel over te trekken. Ze vond het zelfs schattig hoe zo’n kleine pokémon zo’n naam had gekregen, al leek hij wel wat te groeien of verbeeldde ze zich dat? Cecille’s vermoedens werden bevestigd door Imogen zelf en wederom kon ze haar lach niet inhouden. Helios was een interessante Sunkern.

De blondine boog zich wat voorover toen Helios werd opgetild door zijn trainer, zodat ze hem beter aan kon kijken. “Nah, dat komt doordat hij zo awesome is,” vertelde ze grijnzend. Cecille had onderhand wel door dat hij liever complimenten kreeg dan wat anders. “Daar moet je wat voor over hebben.”

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   wo jun 01, 2016 6:02 pm


Cecille schoof haar arme pokémon naar voren en Imogen wreef kwaadaardig in haar handen. 'Helaas' besloot de blondine dat ze Sivar toch liever mét ziel dan zonder had. "Jammer", zuchtte Imogen. "Ook jammer dat ik Helios al van hem heb gekregen. Een monster uit de hel heeft geen ziel meer om te verkopen." De Sunkern rolde met zijn ogen. Hij had wel door dat hij niet beledigd werd en alleen werd betrokken in een of andere grap, maar hij vond wel dat ze een beetje erg lang op die stomme grap doorgingen. De coördinator had het echter enorm naar haar zin. Zij greep iedere kans om te lachen met beide handen aan, hoe flauw de grap ook was. Thuis was haar vader een onophoudelijke bron van fantastische dad-jokes, maar op reis haalde ze haar pret ook wel uit gesprekken over duivelsaanbidding.

Met Helios in haar armen liep ze weer naar Cecille. Die reageerde vrolijk op haar opmerkingen over Helios' gewicht en de Sunkern reageerde daar weer op door nog maar eens een keertje Growth te doen. Imogen wist zeker dat het deels uit trots om de opmerking was en deels gewoon om haar te jennen. "Cecille, staaawp", klaagde Imogen. "Mijn arme armen kunnen dit niet aan!" Ze schoof Helios wat meer op een arm om met haar andere de kaart erbij te kunnen pakken. Het was een beetje gedoe om met één hand de kaart zo op te vouwen dat ze precies het stuk kon zien dat ze nodig hadden, en uiteraard liep er precies een vouwlijn door de route, zodat ze halverwege de kaart weer anders zou moeten vouwen, maar het lukte. Het voelde net alsof ze een baby op haar arm had. Ze keek even omlaag naar Helios en besloot deze gedachte maar niet hardop uit te spreken. Ze had al wat grappen ten koste van hem gemaakt en ze kreeg het gevoel dat hij daar niet zo goed tegen kon. "Nou, ik geloof dat we klaar zijn om te gaan", zei ze. "Die kant op." Ze wees met een dramatisch gebaar in de richting die ze op moesten. "Sun", bromde Helios. Imogen meende zowaar te kunnen raden wat hij bedoelde en draaide hem een beetje, zodat zijn gezicht naar voren was gericht in plaats van opzij. Dat leek hem inderdaad tevreden te stellen. "Wat ben je eigenlijk?" vroeg Imogen aan Cecille. "In de zin van welk type, trainer, coördinator, enzovoort. Ik twijfel er niet aan dat je een mens bent." Ze bekeek Cecille nog eens goed, alsof ze nu toch een beetje twijfelde om die uitspraak. "Toch?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 722
Gender : Female ♀
Age : 21
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
http://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard http://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   do jun 02, 2016 2:40 pm

THEY’RE NOT TAKING US ALIVE.


Het was allemaal jammer inderdaad, maar niet jammer genoeg om niet te grijnzen. Cecille grinnikte en knikte instemmend. “Helaas. Misschien vind je wel een ander slachtoffer,” sprak de blondine geamuseerd. Ze had eigenlijk niet verwacht dat het grapje wel zou bevallen, maar dat deed het dus genoeg om het er nu nog over te hebben. Dat vond ze absoluut niet erg. Cecille deed veel liever dit dan verder verdwalen. Gelukkig werd ze wel geholpen door de aardige Imogen, wie inmiddels haar Sunkern had opgetild en die de blondine nu een complimentje gaf. Helios groeide ietsje meer en zijn trainer begon te klagen. Ze kwam overeind en legde haar armen kruislings over elkaar heen. “Als ie verder blijft groeien, hou ik hem wel voor je vast hoor,” sprak ze met een gemene grijns. “Maar dan weet ik niet of hij nog wel zo comfortabel kan zitten.” Cecille was niet vies van zware karweitjes. Dankzij haar eigen trainingen had ze flinke spierkracht getraind en hoewel ze een pauze had gehad, zat ze nu ongeveer weer op niveau.

Imogen haalde haar kaart weer erbij en ze nam het voortouw. Dit keer vond Cecille het niet erg, want zelf wist ze de weg namelijk niet eens. Ze probeerde echter wel een nieuw gespreksonderwerp te verzinnen, maar daar was het meisje haar al mee voor. De blondine lachte vermaakt en schudde vervolgens met haar hoofd, haar blik verhardend om serieuzer over te komen. “Eigenlijk ben ik een Zoroark en is dit een illusie,” sprak ze. Haar paarse ogen richtten zich op Imogen om haar reactie te kunnen peilen.

_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Imogen Hargreaves
Punten : 217
Gender : Female ♀
Age : 18
Type : Coördinator
Regions : Hoenn
Icon : Espeon
http://pokemon-journey.actieforum.com/t5093-imogen-hargreaves http://pokemon-journey.actieforum.com/t5094-imogens-pokedex http://pokemon-journey.actieforum.com/t6572-imogens-work-log

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   do jun 02, 2016 8:18 pm


Imogen knikte en keek in het rond, alsof ze hoopte dat ergens al een onschuldig slachtoffer voor haar duivelse rituelen tevoorschijn zou komen. Er bewoog echter niets, behalve de blaadjes aan bomen en struiken die door de wind beroerd werden.
Cecille stelde voor dat zij Helios wel zou dragen als hij nog verder zou groeien, maar ze zei het met zo'n dreigende grijns dat de Sunkern dat waarschijnlijk wel zou laten. Imogen lachte vrolijk. "Maar als je nou gewoon dit formaat blijft kan ik je best hebben, hoor", zei ze tegen haar Sunkern met een geruststellend klopje op zijn hoofd. Helios schudde geërgerd haar hand weg met de bladeren die bovenop zijn kop groeiden. Imogen grijnsde. Eigenlijk kon ze het gewicht zelf ook wel hebben. Ze zag er met haar lange, slanke ledematen niet erg sterk uit, maar ze had een paar jaar op modern ballet gezeten en daar had je meer spierkracht voor nodig dan mensen soms dachten.

Cecille gaf uiteindelijk geen duidelijk antwoord op haar echte vraag, maar reageerde met alle plezier op de andere suggestie. Imogen glimlachte. "Dus toch!" antwoordde ze, waarna ze zich naar Cecille toe boog. "Nou, je brengt het er beter vanaf dan ik", ging ze verder op vertrouwelijke toon. "Ik ben eigenlijk een Ditto, zie je, maar ik heb altijd zo veel moeite met de kleuren." Ze zuchtte diep, stak de kaart onder haar arm en ging even met haar hand door haar haar. "Mijn haar blijft maar paars." Haar glimlach keerde terug en ze keek Cecille verwachtingsvol aan. "Heb jij misschien nog tips?" vroeg ze aan de blondine.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: The Sun King [+Cecille Skarsgård]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Sun King [+Cecille Skarsgård]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Hoenn :: Petalburg City :: Petalburg Woods-
Ga naar: