Money, money, money - Pagina 2
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Money, money, money

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
avatar
Member
Flynn Crenshaw
Punten : 285
Gender : Male ♂
Age : 30
Type : Team Rocket
Rang : Primo Capitano
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/u491 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4565-flynn-crenshaw-s-pokedex#94058

BerichtOnderwerp: Re: Money, money, money   di mei 31, 2016 2:18 pm

Flynn en Gael liepen op de bar af met Cerys bij hen. Des te dichter bij de bar ze kwamen, des te luider de rock en roll muziek werd en des te luider je de mensen binnen kon horen. Dit waren vast ongure types, vooral als ze geld verschuldigd waren aan Team Rocket. Maar ja zij waren ook ongure types omdat ze bij Team Rocket hoorden. Ongure types tegen ongure types dus... Als dit zo door zou gaan werden de ranger overbodig, nog overbodiger dan die vervelende rangers al waren. Serieus wie had behoefde aan die betweterige rangers. Alleen de mensen die vochten voor henzelf wisten hoe de wereld in elkaar zat.
Flynn bedacht zich iets en keerde zich naar Cerys. Een mooi jong meisje met een redelijk indrukwekkend decolleté en een baby pokemon zou het nooit overleven daar binnen. “Blijf jij maar hier wachtten, als er iets gebeurt of iemand op je af komt... Ehm... Roep mij maar.” Zei hij voordat hij samen met Gael naar de voordeur toe liep. Heel mooie motors en choppers stonden geparkeerd bij de ingang en meteen haalde Flynn de foto van de man tevoorschijn. Op de achtergrond stond een mooie motor. Hij keek op van de foto en zag meteen de mooie motor verderop staan. Met een grijns knikte hij naar Gael, ze hadden hun prooi gevonden. Flynn had al aan Cerys uitgelegd dat de man weerstand zou bieden en om eerlijk te zijn had Flynn er wel zin in. Het was een tijdje geleden dat hij een goed bar gevecht had mee gemaakt. Hij kraakte zijn nek en deed de deur open.
Meteen werd hij verwelkomd door de geur van alcohol en de rock en roll muziek, die zo typisch waren voor dit soort bars. Hij moest er maar op rekenen dat Cerys zichzelf buiten wel kon beschermen. De bar was wat leek op een western type gehucht en de hele tent zat vol met sigaret rook. Je mocht hier dus binnen roken. Hij keek om zich heen terwijl Gael zich naast hem voegde. Een paar mannen zaten aan de bar terwijl een klein groepje bij de biljard tafel aan het biljarden waren. De kamer was bedekt in de walm van rook en donker door half dichte jaloezieën. Flynn keek rond de kamer, zoekend naar de man van de foto. De man zat aan de bar met een groot glas bier. Er was geen twijfel over mogelijk, het was die man van de foto. Flynn zag hoe wat mensen vreemd naar Gael aan het kijken waren, dus hij besloot zijn partner maar terug te keren in zijn pokeball. Hij stak een sigaret op en liep naar de bar. Hij nam plaats naast de man van de foto en bestelde een dry whiskey.
Een tijdje later, nadat de man een beetje gewend was geraakt aan zijn aanwezigheid, sloeg Flynn zijn whiskey achterover. Zijn eerste sigaret had hij al op gerookt. Rustig haalde hij een tweede sigaret tevoorschijn en stak hem aan met zijn zippo. Zijn zippo was chroom met een grote rode “R” op de zijkant. Hij gebruikte zijn zippo alleen in dit soort gevallen, of als hij alleen thuis was. Rustig stak hij zijn sigaret op en keek naar de man. De man leek ergens anders zijn focus op te hebben en was niet echt geïnteresseerd in hem. Flynn nam een teug en sloeg plotseling met een luide klap zijn zippo op de toonbank. De man keek om en zag meteen de grote rode “R” van Team Rocket op de zippo staan. Flynn blies de rook uit in de man's gezicht en zei met een sadistische grijns: “Wij hebben jou gezocht... Jij had nog iets dat van ons was, nietwaar?
De man schoot achterover uit zijn bar stoel en hield zijn vuisten klaar alsof hij wilde vechten. De barman wilde hem al tegen houden door te roepen, maar Flynn was hem voor: “Luister eens, ik ben hier alleen gekomen om ons geld te verzamelen. Ik heb geen interesse in jou een pak rammel te geven, maar dat kan altijd geregeld worden. Het maakt mijn leidinggevende namelijk niets uit wat er met jou gebeurd zolang het geld maar terecht is.” Streng keek hij naar de stevig gebauwde biker voor hem die echt klaar stond om hem een mep te verkopen. Met een uitdagende grijns zei Flynn: “Dus we kunnen dit op de makkelijke manier of de moeilijke manier doen, aan jou de keuze.” Dit was blijkbaar de laatste druppel. De man schoot naar voren met zijn vuist naar de grijnzende Flynn.
Flynn liet zich behendig achterover vallen met kruk en al. Hij rolde door en landde op zijn voeten terwijl de stevige man hem mistte. Flynn zette zich af en schoot naar voren richting de man. “Je staat open.” Zei hij arrogant terwijl hij met een stevige side step de man een trap verkocht in zijn ribbenkast. Een gepijnigde hijg verliet de man terwijl hij zich vast hield aan de toonbank. De bar viel stil. Iedereen keek naar de twee mannen. Flynn grijnsde en riep arrogant: “Als je wat snel geld wild verdienen moet je op mij inzetten.” Meteen werd de bar gevuld met geroezemoes. Flynn grijnsde en in zijn moment van ultime arrogantie had hij geen rekening gehouden met zijn tegenstander. Een vluchtige vuist slag later hing Flynn tegen de biljard tafel. De man grijnsde en liep op Flynn af terwijl hij zijn knokkels kraakte. Hij greep Flynn bij zijn kraag vast en zei: “Jij kleine schoft. Jij dacht dat je mij zomaar te grazen kon nemen? Dacht het mooi niet!” De man hief zij vuist toen Flynn plotseling de man in het gezicht sloeg met de 8-bal die hij van de biljard tafel gegrist had. De man z'n ogen werden heel even duf, maar hij herpakte zichzelf weer en deed een stap naar achteren. Flynn kraakte zijn nek en wierp Gael's pokeball op. Met een luide brul kwam de Toxicroak tevoorschijn. Flynn's uitdrukking was koud en kil terwijl hij kil zei: “Jij koos hier voor.
De man deinsde achteruit toen Gael tevoorschijn kwam en riep terug: “Prima!” De man haakte een pokeball los van zijn riem er wierp hem op. Uit het felle licht kwam een Ursaring tevoorschijn met een luide brul.

V/S

Flynn grijnsde en riep: “Gael val aan met Sucker Punch!” Hij zou deze vent eens laten zien wat het betekende om Team Rocket niet terug te betalen. Gael schoot naar voren richting de Ursaring en gaf een snelle stoot in de pokemon's onder maag. Met een proest strompelde de Ursaring naar achteren, maar zijn trainer was er snel genoeg bij om te roepen: “Val aan met Feint Attack!” De Ursaring stapte op Gael af en haalde venijnig uit met zijn klauw, alleen maar om met een schijnbeweging hem een stoot in het gezicht uit te delen. Na deze klap werden hier en daar weddenschappen gemaakt over het gevecht, maar Flynn zou niet verliezen vooral omdat hij en Gael maar net los aan het komen waren. “Val terug aan met Revenge!” Riep Flynn terwijl hij bedacht dat een fighting-type aanval heel wat schade uit zou moeten delen tegen een normal-type pokemon. Gael sprong recht omhoog met zijn sterke benen. Hij sprong zo hoog dat hij hoger in de lucht hing dan de Ursaring. Hij draaide in de lucht en deelde een flinke trap uit in het gezicht van de Ursaring. Oog om oog, tand om tand. Met een pijnlijke brul knalde de Ursaring tegen de grond.
Flynn grijnsde en zei: “Zie je wat er gebeurd...” Maar zijn overwinning was niet zo gemakkelijk. De man brulde uit: “Val aan met Slash!!!” De Ursaring zette zich af met een van zijn voorpoten en haalde met de ander uit. Een lelijke kras over Gael's torso was te zien na de aanval. De Ursaring stond weer recht op. De pokemon was veel groter dan Gael en kwam zeer intimiderend over, maar hij en Gael hadden wel erger mee gemaakt. Flynn grijnsde en riep enthousiast: “Spring naar achter en val aan met Poison Sting!” De Ursaring zag er niet echt uit als een lange afstand vechter. Gael volde zijn opdracht en sprong met een sterke sprong naar achteren en schoot een hagel giftige naalden naar zijn tegenstander. Daarnaast was een verzwakte tegenstander het fijnst om tegen te vechten, dacht Flynn bij zichzelf. De hagel naalden troffen de grote pokemon en vrijwel meteen vormde zich wallen onder de pokemon's ogen. Het gif deed zijn werk. De biker snoof niet echt onder de indruk en zei simpelweg: “Val aan met Fury Swipes.” De Ursaring brulde en stormde op Gael af met glinsterende klauwen. Gael had genoeg zijd tussen hen om uit te vogelen hoe hij zou moeten ontwijken en sprong behendig tussen de benen van de Ursaring. Jammer genoeg greep de Ursaring Gael beet en begon snel uit te halen. Vier maal wist hij Gael te raken in zijn woede.
Plotseling moest de Ursaring zwaar hoesten door het gif en dit was precies de opening die ze nodig hadden. “Val aan met Feint Attack!” Riep Flynn. Gael haalde uit, deed een sprong opzij en sloeg de Ursaring in zijn been. De Ursaring zakte op een knie en keek woest naar zijn tegenstander. “Ursaring Hyper Beam!!!” Riep de biker. Was deze vent gestoord? Een Hyper Beam binnen met zo veel mensen. De kerels die achter Flynn stonden doken weg net als Flynn zelf. Wit licht vormde zich in de bek van de Ursaring en met een verdovend geluid schoot de geconcentreerde rauwe energie op Gael af. Tevergeefs probeerde Gael zijn gezicht te beschermen, maar hij werd overspoeld door de straal energie. De muur achter hem had her en der gaten en was voor de rest helemaal verschroeid. Een beetje licht scheen naar binnen en Flynn bedacht even dat Cerys nog buiten stond. Hopelijk was ze gewoon blijven staan waar hij vroeg en was er niets gebeurd. Gael had flink wat schade opgelopen, maar de Ursaring was er even slecht aan toe. De Hyper Beam had hem flink wat moeite gekost en hij was vermoeid aan het hijgen. Wederom was dit hun opening, maar Gael stond stil als een plank, zijn sadistische blik op de Ursaring gericht. Hij had brandplekken en krassen over zijn hele lichaam. “Gaat het?” Vroeg Flynn aan zijn partner. Gael gaf hem een thumbs up en kraakte zijn nek. Flynn grijnsde en zei: “Goed, grijp je kans en val aan met Revenge.” Gael knikte en liet zichzelf voorover vallen in een sprint. Hij vijlde zijn klauw tegen de grond terwijl hij rende en haalde flink uit naar de uitgetelde Ursaring. De aanval kwam hard en gemeen aan, maar Flynn wilde van dit hele gebeuren af zijn en riep: “Ga door met Pursuit!” Gael rende in een brede bocht om de Ursaring heen en deelde een gemene trap uit in zijn rug, maar in plaats van de overwinning die Flynn verwachte werd de Ursaring alleen maar kwader. Hij stond op met een luide brul en griste naar Gael. Flynn en Gael zagen dit beide niet aan komen en Gael werd dus vast gegrepen door de reusachtige beer pokemon. De biker grijnsde en riep: “Hammer Arm!!!
Oh Muk... Gael werd met grof geweld tegen de grond gesmeten. Zo grof dat hij terug stuiterde en dat was het moment dat de gouden energie omringde vuist van de Ursaring neer kwam. Gael lag nadat de stoot hem in zijn maag raakte bewegingloos op de grond. Een zweetdruppel rolde over de zijkant van Flynn's hoofd. Flynn merkte op dat de weddenschappen afgerond waren en geld overhandigd werd. Maar Flynn kende Gael goed. Dit zou niet zo snel afgelopen zijn... Toch? Een zacht gekwaak klonk als muziek in Flynn's oren en meteen werd het geroezemoes in bar minder. Flynn knarste op zijn tanden en riep uit het niets: “Beëindig dit met een Focus Blast!” Gael sprong op tot de biker en de Ursaring's verbazing en hield zijn handen samen gedrukt. De biker panikeerde en riep in verbazing: “Ursaring val aan met Slash!!!” De verzwakte en vergiftigde Ursaring maakte aanstalten om naar Gael toe te rennen, maar zodra hij vaart kreeg was het te laat. Gael opende zijn handen en tussen zijn palmen vormde zich een bal van puur fysieke energie. Deze fighting-type aanval was hun laatste troef. De Ursaring haalde uit, maar de bal energie werd door Gael vooruitgeduwd met vreselijke snelheid. Het trof de Ursaring midden in zijn romp en deed hem door de enorme kracht naar achteren vliegen. De zware Ursaring knalde tegen de biker aan en beiden vielen voorover met een kreun.

Flynn grijnsde en zag hoe de mensen die op hem gewed hadden hun geld collecteerde. Flynn's rode ogen analyseerde de scene om zich heen. De barman leek niet al te blij met hun. Flynn keek toen naar de bar waar een koffer tegen de bar lag. De biker keerde zijn Ursaring terug en sprintte naar de koffer. Flynn vernauwde zijn ogen en dacht dat de biker hem nu echt aan het irriteren was. “Gael houd hem tegen.” Zei Flynn met een boze blik. Gael rende naar de man toe en lapte zijn been. De man stootte zijn hoofd tegen een kruk en stortte in met een pijnlijke kreun. De klap was akelig, maar gelukkig was er geen bloed of teken van zware verwonding, des on danks kon Flynn het niet laten om van ongemak door zijn tanden in te ademen. Met zijn handen in zijn zakken liep hij naar de biker. Flynn liep hem voorbij en pakte de koffer. Met een zachte klap plaatste hij het op de toonbank en opende het. Toen hij de inhoud zag vormde zich een grijns op zijn gezicht. Gael kwaakte nieuwsgierig. Flynn grijnsde naar hem en zei: “Goed geraden.
Flynn grijnde terwijl hij de koffer dicht deed. Hij draaide naar de man toe en flipte hem over met zijn voet. De man kreunde, maar leek niets ergers dan een grote blauwe plek opgelopen te hebben. Flynn hurkte neer bij de man en zei rustig: “Ik had werkelijk gewild dat dit anders was gegaan. Ik kwam voor het geld en alles wat jij hoefde te doen was het terug geven en smeken dat ik niets ernstigs zou doen, maar nee. Jij koos om met mij het gevecht aan te gaan. Ondanks dat je goed gevochten hebt, heb je mij er niet echt blij mee gemaakt. Ik kan aardig zijn, maar ja... Daar moet je wel wat voor doen.” Hij keek naar de riem van de man en trok een grote sleutel er van af en stond op. Met een grijns zei hij: “Rente.” Gael kwaakte rustig terwijl Flynn hem terug keerde. De bar was stil. Iedereen keek Flynn en de koffer aan. Flynn kraakte rustig zijn nek en zei: “Ik zou het niet doen als ik jullie was. Ik heb de locatie door gegeven en Team Rocket weet waar ik ben. En zoals ik net duidelijk heb gemaakt weten we je altijd terug te vinden.” Gedeeltelijk was het gelogen. Ze zeiden dat hij hier in de buurt van Cyllage City rond moest kijken met de hulp van Cerys, maar niet dat ze hem ook hier zouden vinden. Gelukkig had hij niet al het geld dat hij hen verschuldigd was verduisterd.
Flynn grijnsde naar de stille bikers en liep rustig door de vernielde bar. Hij stopte en keek om naar de barman. Met een grijns zei hij: “Zet maar bij hem op de rekening.” Terwijl hij gebaarde naar de knock-out biker. Hij gooide de sleutel voorzichtig op en neer in zijn hand terwijl hij verder liep. Eenmaal buiten werd hij even verblind door de zon en chagrijnig hield hij zijn hand voor de zon. Hij keek om zich heen en zag Cerys bij de motors staan. Hij liep rustig naar haar toe terwijl hij speels met de koffer zwaaide.
Hij was verbaasd om ook hier tussen de motors een knock-out biker tegen te komen. Hij lag bij Cerys met een grote bult op zijn hoofd. Cerys had een gebroken fles in de handen en Flynn merkte op dar om de biker heen scherven glas lagen. Met een zucht stak hij een sigaret op en vroeg: “Zou je mij uit kunnen leggen wat hier gebeurd is?” Cerys glimlachte onschuldig en zei: “Hij stond plotseling achter me en...” Ze keek onschuldig naar de knock-out biker en zei vervolgens: “Dus ik... ehm... Sloeg hem met een lege fles die naast de weg lag... Woeps.” Flynn nam een teug terwijl zijn ogen streng naar haar keken. Langzaam veranderde zijn strenge blik in een lach. Met een luide lach zei hij: “Goed gedaan.” De biker kreunde even en Flynn drukte met kille ogen neer met zijn voet op de man z'n rug. Hij hoorde een pijnlijke kreun en stopte. De biker stopte met kreunen en Flynn nam rustig een teug van zijn sigaret. Cerys keek naar de koffer en vroeg: “Is het gelukt?” Flynn antwoordde met een gemene grijns: “Wat denk je zelf?” Cerys lek blij, maar Flynn zou het niet weten. Hij was te druk bezig naar haar voorgevel te kijken. Kreeg ze niet pijn aan haar rug van die dingen?
Hij keek toe eventjes serieus naar haar en zei: “HQ zou blij zijn met de voltooiing van de quest. We hebben het geld en ik heb zo het idee dat niemand in die bar daar ooit meer ruzie met Team Rocket zou zoeken.” Flynn gaf de koffer aan haar en liet haar zijn nieuwe sleutel zien. Hij keerde naar de mooie zwarte motor en zei tegen zichzelf: “Eens kijken of dit gaat werken.” Hij stak de sleutel in het sleutelgat van de motor en draaide hoopvol. Een zacht gespin van de motor werd luider toen de motor aan sloeg. Een blije glimlach vormde zich op zijn lippen, als een kind met nieuw speelgoed. Hij deed de helm, die in een opberg ruimte onder het zadel zat, aan en stapte op. Hij deed het zwarte vizier olaag en keek naar Cerys. Hij was zo blij met zijn nieuwe motor... Die hij oh zo eerlijk verkregen had. Met een blijdschap in zijn rode ogen zei hij zo stoer mogelijk klinkend:

Stap op, we gaan terug naar de base.

Heb de quest afgemaakt met toestemming van Cerys.

_________________

The windows down let the whole world see. Can't nobody rock it like the little old me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Member
Riddle Chaika
Punten : 183
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Money, money, money   zo jun 05, 2016 3:01 pm


Your mission was a success!
Flynn, you can claim your award.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Money, money, money
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Cyllage City-
Ga naar: