Take 2!~ (Nathan Malone)
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Take 2!~ (Nathan Malone)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 9:16 pm

For some reason was deze dag al vroeg begonnen met drank... of naja vooral de groenharige had er op dat moment nogal last van gehad en daarnaast had hij ook zijn trekken niet in kunnen houden. Het was duidelijk dat de twee elkaar te lang niet hadden gezien en dat resulteerde in dit. Maar goed, vervolgens hadden ze ook nog gezelschap in hun huis gekregen van ene Ciro en was het heel gezellig geworden... kuch. De roodharige was zelf maar pissed off naar boven gerend nadat ze onder de kip smurrie had gezeten en wat die twee beneden de rest van de tijd gedaan hadden? Ze had geen idee, want de roodharige was onder de douche gesprongen en had zich ontdaan van die vieze.. gore... kip die haar sporen had achter gelaten. Na een hele tijd opfrissen was ze de badkamer weer uit gekomen met alleen een handdoek om en ondertussen was ze haar rode haren aan het droog wrijven met een andere handdoek, want.. ja het moest droog toevallig anders liet ze een heel spoor achter van water in de gang en dat ging hem niet worden nee. Riddle kwam vervolgens tot stilstand en vroeg zich af of de 'indringer' alweer het huis had verlaten? Zo nieuwsgierig als ze was liep ze naar de begin van de trap, nog steeds haar rode haren aan het droog wrijven. Ze hoorde gek genoeg geen stemmen meer beneden en ze vroeg zich dan ook letterlijk af of Nathan al 'dood' op de grond lag of iets dergelijks. Misschien was ze nu een tikkeltje té overbezorgd en met gewoon haar handdoek om en de andere handdoek had ze alweer ergens op de gang gesmeten, want ze vond het nu wel droog genoeg. Zonder erbij na te denken, stormde ze beneden de keuken in en opende ze gelijk haar mond "Nathan?" kwam er gelijk vragend uit, waar was hij? Gek genoeg was de groenharige jongen niet meer in de keuken te vinden… Wacht, had ze hem gemist? Was ze langs hem heen gelopen? Huh? Verward begon ze om haar heen te kijken.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 9:32 pm

Ughhhhhhhhhhh. Een enorme koppijn gecombineerd met dronken zijn en nog genoeg andere dingen was niet geheel geweldig om nu mee te maken. Echt geen flauw idee hoe het hem was gelukt, maar de jongen had het voor elkaar gekregen een bepaalde idioot het huis uit te krijgen die om een bepaalde reden perse bij hun moest komen om kip te gaan vreten. Hoe hij nog kon nadenken? Kon hij niet. Simpel genoeg. Hij had ook geen idee trouwens meer hoe hij was gekomen op de plek waar de jongen nu was. In het algemeen, op het moment kon hij er echt even helemaal over niet nadenken. Een sterke geur van chloor drong in zijn neus, een normaal nadenkend persoon had al lang kunnen plaatsten dat hij bijvoorbeeld bij een zwembad had kunnen zijn, maar nope, hij niet. Was Nathan te dood voor. Hij lag daar dus ook echt, half dobberdend in het water, zijn onderlichaam in het water en het andere deel op de kant. Op welke plekken dronken mensen konden komen... Geen idee hoe maar soms waren het de beste plekken. Hoe lang was het geleden dat hij hierheen was gedwarreld? Geen idee, maar niet zo heel erg lang........ Dacht hij, kon natuurlijk altijd anders zijn. Ugh. Moeite doen om het water uit te komen? Nope, het lag te lekker. Misschien als iemand hem er letterlijk zou uitsleuren, maar anders niet, tenzij hij bij zijn verstand zou komen, wat toch nog wel zeker een tijdje zou duren.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 9:43 pm

Oke, dit was extreem raar, ze wist toch zeker dat de jongens in de keuken waren, maar... natuurlijk had hij Ciro het huis uit weten te krijgen, was hij daarna dan toch op een andere plek beland? Shit... Misschien had ze eerst Nathan naar bed moeten brengen of zo voordat ze zelf ging douchen. Met haar handdoekje om begon ze spastisch door het huis heen te rennen. In de woonkamer was hij niet, daar waren alleen alle pokémon te vinden. Snel rende ze naar buiten, maar al snel kwam ze erachter dat dat een slecht idee was met alleen een handdoek om. De roodharige snelde dus weer snel naar binnen, gelukkig was het huis hartstikke vrijstaand... Geen vieze gluurders dus. Maar de groenharige was dus ook niet buiten, dat hoopte ze. Maar ze had nog niet alle plekken in het huis gehad, ze was dan ook naar boven gestormd om daar letterlijk in elke hoekje te gaan kijken. Maar... nope geen teken van Nathan, Muk. Riddle rende weer de trap af, daarbij bijna van de trap af flikkerend, ze had zich gelukkig nog net omhoog kunnen krijgen. Het was ook maar goed dat ze die handdoek enorm strak om had gedaan. Al snel bleef er nu dus nog maar een plek over om te checken.. het zwembad. Riddle dacht er geen seconde langer over na en liep door de gang om daarna de deur bij het zwembad open te smijten. "Nathan?!" kwam er een tikkeltje paniekerig uit. En ja... daar was hij... hij zat in het zwembad, na ja de onderkant. Riddle snelde, niet rende, want dat ging meestal fout, naar de rand van het zwembad en ging daar op haar knieën zitten. Ze zag niet gelijk een reden om hem het water uit te krijgen, maar ze bleef hem wel bezorgd aan kijken "Gaat het goed?" vroeg ze dan maar. Oke misschien was het helemaal niet goed dat hij hier zo in het water rond dobberde.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 9:59 pm

Hoorde hij nou gestommel door het huis of lag dat aan de jongen? Het kon ook net zo goed beiden zijn, maar dat zou hij wel zo merken. En ineens vloog de deur open, daar een Riddle tervoorschijn komend met enkel een handdoek aan. Ohja, natuurlijk. Hij was ineens verdwenen, al dronken zijnde, geen wonder dat ze naar hem zoekte. De roodharige kwam naar hem toe, voor zover hij kon zien. Immers zat de groenharige met zijn face recht tegen de grond aan, had enkel izjn hoofd wat gedraaid bij het horen van het geluid. Zijn gezicht was door de drank al wat lichtelijk rood gekleurd. Hij zag dat toen Riddle eenmaal bij hem was gekomen, ze ging... Hurken? Ja, dat was het goede woord ervoor. Of het goed ging, hij probeerde haar droog aan te kijken, maar dat ging waarschijnlijk niet geweldig. "Ja, het gaat prima." sprak hij, ook wat droogjes, om daarna toch wel wat overeind proberen te komen en daar in te falen. De groenharige keek Riddle aan, met een blik van 'uhm, help?' Om daarna enkel zijn hand wat naar voren te strekken, echter had hij wel nog eerst een leuker idee voor het moment.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 10:07 pm

Oke, ze had hem duidelijk niet alleen moeten laten hier... in dit gigantische huis. Het is maar goed dat het zwembad niet ontiegelijk diep was en dat de kans op verdrinken daardoor een heel stuk kleiner werd. Je wist maar nooit met dronken mensen. Toen ze dan ook op haar knieën ging zitten en Nathan aan keek zag ze dat zijn hoofd compleet rood was... duidelijk van de drank, hij was duidelijk nog steeds stom dronken. Good job, Nathan. Ze zuchtte lichtjes, een tikkeltje opgelucht dat hij niet iets stoms had gedaan en zichzelf enorm bezeerd had of nog iets ergers dan dat... Ze moest er even niet aan denken en schudde lichtelijk haar hoofd en keek hem weer aan met haar rode ogen toen hij sprak dat het prima ging, al kwam dat echt niet zo overtuigend over op haar hoor... Ze knipperde en keek hem droogjes terug aan, aangezien ze de manier waarop hij het gezegd had wel door had, ondanks zijn dronkenschap. Hij kwam vervolgens overeind een soort van, maar dat ging niet helemaal soepeltjes en toen hij dan ook ineens zijn hand uitstak en haar aankeek met een zielig puppy gezicht pakte ze snel zijn hand vast, geen idee of dat zou helpen, want zo sterk was Riddle helaas niet. Daarnaast ging ze hem nooit op de kant krijgen zo. Ze hield echter zijn hand wel vast "We kunnen beter richting de andere kant gaan" of te wel de trap die het water uit leidde.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 10:27 pm

Hij hoorde iets van Riddle komen, geen idee wat, eerlijk gezegd zou het hem later niets berbazen als het een zucht was geweest. Nu wou hij echt even helemaal niet doen en gesoon liggen en ugh zijn. De droge blik die ze hem gaf na zijn antwoord was hem maar half opgevallen, Hij bleef Riddle op deze manier aankijken tot ze zijn hand vastpakte en hem daarbij overeind probeerde te krijgen. Maar juist in tegenstelling tot dat, waar hij echt overeind kwam, trok de jongen haar zonder natuurlijk enig waarschuwing het zwembad in, zichzelf daarbij ook wat dieper het water in kwam. Haar eerdere wolrden waren niet eens tot hem doorgedrongen. Een kort lachje klonk van de groenharige, het was ook absoluut niet dat het uitlachen was, eerder gewoon dat het grappig was en toelachen aka een adorable lach. "Het blijft grappig om te doen." klonk er van hem, met een dubbele tong dat wel ja, niet iets dat zo snel in zijn huidige staat zo snel weg zou gaan.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo jan 17, 2016 10:43 pm

Riddle had iets heel slecht begaan door bezorgd om de groenharige te zijn in zijn huidige staat, want toen ze zijn hand had vast gepakt toen hij deze naar haar had uitgestoken, deed hij niet wat ze verwacht had, maar trok hij haar, na haar woorden, zonder pardon gewoon het zwembad in. De roodharige had het totaal niet aan zien komen en toen ze dan ook onder water belandde en weer boven kwam gelijk naar adem hapte en begon te hoesten aangezien ze wat water binnen had gekregen. Ze opende haar ogen en keek gelijk Nathan aan. Haar blik was eerst nog verbijsterd, maar al snel verscheen er een grote frons op haar gezicht en opende ze haar mond om naar hem te snauwen. Al staakte ze dat gelijk toen ze merkte dat haar handdoek aan het weg drijven was... Muk! Gelijk greep ze het ding weer vast en probeerde ze zichzelf nog enigszins te bedekken en keek ze Nathan weer furieus aan met een rode kop. "Ww..wwas dat echt nodig?!" kwam er stotterend en gefrustreerd uit "Ik heb net gedoucht!" kwam er nog verder snauwend. Ze had verdomme net haar haar droog gekregen en nu zat ze naakt voor zijn neus in dit zwembad, met een zielig, doorweekt handdoekje. Goddammit. "En nee, het is niet grappig!" snauwde ze weer gefrustreerd, want meneer was duidelijk te dronken om nog fatsoenlijk te doen. Ze keek vervolgens om haar heen. Hoe ging ze hier fatsoenlijk uit komen?

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyma jan 18, 2016 9:40 am

Jep, hij vond het wel amusant dat de roodharige zo het zwembad door hem was ingetrokken. Echter leek mevrouw er een stuk minder blij mee te zijn, wat overduiddlijk te zien was voor iedereen, al had Nathan het niet echt door met zijn dronken kop. Ze opende haar mond om ehm.. Te schelden? Ja, dat was het waarschijnlijk wel. Al werd deze poging al snel onderbroken toen het handdoekje dat ze om had gedaan aan het wegdobberen was, doei handdoek. Niet veel later werd hij furieus aangekeken door Riddle, welke snauwde of het echt nodig was en dat ze had gedoucht. "Het leek me wel-" nope, hij werd gewoon afgekaapt door haar spreken dat het niet grappig was, waardoor de jongen maar zijn mond hield. Oke, dan niet. Welp, dan niet. Maar ehm, nu was het dat ze allebei het water uit moesten komen en nee, hij dacht er niet over na dat er nog een trap was.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyma jan 18, 2016 11:09 pm

Oke, ze had de groenharige even flink uitgesnauwd, want ze was alles behalve happy met dit hele gebeuren. Ze snoof dan ook geïrriteerd en de jongen had nog een poging gewaagd om door haar heen te praten... of eerder een uitleg te geven waarom dit 'grappig' was, maar de roodharige had er gewoon over heen geschreeuwd met haar stem, was ook niet moeilijk bij een dronken persoon maar goed. Als hij niet dronken was geweest, was het waarschijnlijk niet gelukt. Riddle probeerde tegen de science van water in te gaan door die handdoek weer terug om te krijgen... fatsoenlijk dus, maar helaas bleef het ding drijven en... ugh. "Je mag zelf gaan bedenken hoe je het water uit komt" sprak ze nors terwijl ze hem aan bleef kijken, hij zat verdomme ook nog met al die kleding in het zwembad... Straks ging hij daar mee door heel het huis slenteren en was alles zeiknat... oke toch niet zo'n goed idee dus! "Uh... never mind..." begon ze en ze zuchtte lichtjes "Ik ga wel handdoeken halen" en ze keek hem even strak aan "En jij komt het water uit en doet je kleren uit!" sprak ze terwijl ze hem strak aan bleef kijken. Dat was misschien de enige optie om het huis droog te houden. De roodharige deed vervolgens een poging om uit het zwembad te komen op de meest fatsoenlijke manier. Gelukkig bleef haar handdoek om, maar dat kwam gedeeltelijk omdat de handdoek doorweekt was en dus aan haar lichaam plakte, fijn.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptywo jan 20, 2016 9:42 am

Oh, oke dan. Dan sprak hij maar niet..? Leek er in welk geval niet op dat dit niet het geval zou zijn, niet in zijn huidige staat in welk geval. Er werd nors gesproken dat hij zelf moest uitvogelen hoe het water uit te komen... niet echt leuk nee. Serieus, Nathan had geen idee waar.. oh wacht, daar was een trap, hij nam het al terug dat hij niet wist waar. En ineens werd er gesproken dat hij dat maar toch niet moest doen en dat ze handdoeken ging haken, ja, hij had wel door dat ze het over droge handdoeken had. En nu moest hij wel weer het water uitkomen en zijn kleding -lees, enkel broek gezien dat het enige was dat hij echt aanhad- uit moest doen. Oke,cwat was het nou, want nu raakte hij echt in de war van haar. Voor een moment keek de groenharige aan ook even vreselijk in de war aan, om enkel een stuk later te bedenken dat waarschijnlijk het laatste was dat hij moest doen, oke, dat kon wel ja. Hij ging naar de kant van het zwembad, om dan naar de trap te gaan, het viel nog enorm mee dat hij niet was gezonken. Eenmaal via de trap het water uit, wat hem toch wel was gelukt. Ehm, oke. Ja, nu moest hij doen wat Riddle hem had verteld.. Misschien dat hij toch wel maar even beter wat eerst kon wachten op een handdoek, zo erg zou het ook vast wel niet zijn.. Toch? Vast niet.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyza jan 23, 2016 5:44 pm

Op een of andere manier was de jongen nogal overdonderd geweest door haar reactie en leek hij in eerste instantie moeite te hebben haar te begrijpen. Oke ze was ook even onduidelijk geweest, maar dat kwam omdat ze zich had bedacht en het beter was dat hij hier bleef om zich af te drogen. Ze ging de ruimte waar het zwembad was even snel uit, ondanks dat ze zelfs ook kleddernat was, maar zij kon tenminste nog bedenken wat ze deed en meneer amper in zijn staat. Ze opende snel de kastdeur die er te vinden was in het gangetje en trok er gelijk twee grote, droge handdoeken uit. Snel ging ze de zwembad ruimte weer in en keek ze met haar rode ogen naar Nathan en zuchtte ze even lichtjes. Hoe had dit zo makkelijk kunnen gebeuren? Ze liep maar op hem af en duwde een van de handdoeken in zijn handen en keek hem aan in zijn goudkleurige ogen "Droog je zelf af en trek je natte kleding uit" sprak ze met een glimlach. Het ging niet helpen als hij zichzelf droog maakte terwijl hij een natte broek aan had... Riddle hoefde in principe alleen van handdoek te wisselen. Ze draaide haar rug dan ook naar Nathan toe en trok de doorweekte handdoek van haar af om vervolgens de droge handdoek om haar heen te wikkelen. Toen dat zat, pakte ze de doorweekte handdoek weer vast en bleef ze maar even zo staan wachten, ze had namelijk geen idee of meneer al klaar was of niet. Hopelijk begreep hij wel dat hij die handdoek dan gewoon om moest houden.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo feb 07, 2016 10:25 pm

Hij keek toe hoe de roodharige twee handdoeken pakte en een van de twee in zijn handen duwde. Toen er werd verteld wat hij moest doen knikte de jongen wat sloompjes, maar droogde zichzelf ook wel echt af, het viel nog mee ook zeg. Na dat te hebben gedaan trok hij zijn broek schaamteloos uit, waarschijnlijk veels te dronken om daar echt goed over na te kunnen denken en deed de handdoek om zijn middel. Oké, had hij dan nu gedaan. Waarschijnlijk wel dat de handdoek bleef zitten, anders moest hij het ding maar zo weer goed doen.... Het was wel eerst een beter plan though om iets aan te hebben. En ook niet weer in het zwembad terecht komen, dat kan ook nog wel eens een stuk handiger zijn. Yeah, dat kon hij wel doen. Al zou hij er ook absoluut niet over klagen nu om te gaan slapen.. De moeilijke keuzes die er waren zeg. Ja, het ging slapen worden.. Het was wel zo een enorme koppijn hebben, maar dat maakte hem nu even weinig uit, had hij maar eerder moeten realiseren voor hij begon te drinken. "Wil slapee." klonk er dan ook half van hem. Nope, zo kon hij op het moment echt even niet doorgaan, daar kwam niets van goed. zelf hij kon dat nu realiseren.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyzo feb 07, 2016 10:48 pm

De roodharige had hem een handdoek overhandigd en zichzelf weer in een droge handdoek gewikkeld en gek genoeg was het de groenharige nog gelukt ook om zijn natte kleding uit te doen en zijn handdoek om te doen zodat hij niet volledig naakt door het huis heen liep... net zoals zij dus. Ze liepen nu allebei dus alleen maar in een handdoek, great. De roodharige draaide zich weer naar Nathan toe toen hij sprak, zo dronken als hij was, dat hij wilde slapen. Ze keek hem even kort droogjes aan waarna ze even zuchtte, oke de drank begon nu waarschijnlijk als een bom in te slaan. Ze grinnikte echter lichtelijk, want dit was aan de ene kant toch wel erg grappig, nu was het net een zielige puppy. Ze liep naar hem toe en pakte zijn arm vast die ze over haar schouder trok en ze keek hem vervolgens aan "Kom dan" mompelde ze "Maar niet te veel op mij leunen, je moet proberen zelf te lopen" sprak ze, want Riddle was niet bepaald het sterke type, laat staan dat ze Nathan's complete, dronken gewicht kon tillen. Echter had ze het toch voor elkaar gekregen om hem en de natte kleding boven te krijgen in hun slaapkamer. De natte kleding had ze onderweg in de douche gedumpt, want die natte zooi wilde ze niet in de kamer hebben. Nathan had ze op het bed kunnen plaatsen waarna ze naar de kledingkast was gelopen om daar eerst maar is wat kleding voor Nathan te zoeken. Nee, hij ging niet naakt slapen... oke misschien was dat niet zo heel erg, maar toch. Ze haalde een boxershort en shirt van hem tevoorschijn en liep met het naar hem toe. Voor zijn neus bleef ze stilstaan "Hier, trek aan" sprak ze met een glimlach waarna ze zelf weer naar haar eigen kleding toe liep om zelf ook wat aan te trekken. De handdoek werd weer op de grond gedumpt en ze trok wat ondergoed aan en daarna een kort broekje en een shirt waarna ze zelf weer de kamer in liep, richting het bed. Oke Riddle was niet dronken en zo laat was het nog niet, maar ze voelde niet de urge om weer naar beneden te gaan of Nathan alleen te laten. Riddle ging dan ook gewoon op het bed zitten terwijl ze Nathan nieuwsgierig aan keek.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan Malone
Member
Nathan Malone
Punten : 202
Gender : Male ♂
Age : 21 years 23/12
Type : Team Rocket
Rang : Investigatore
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Charizard
http://pokemon-journey.actieforum.com/t1351-nathan-malone http://pokemon-journey.actieforum.com/t3378-nathan-s-pokedex

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyma feb 08, 2016 11:48 am

Welp, hij voelde het hoe Riddle zijn arm pakte en deze over haar heen legde, waar er vervlogens werd gesproken dat hij niet teveel op haar moest gaan leunen. Hij knikte wat traagjes, het wel begrijpend. Geen idee hoe het haar was gelukt, maar hij was boven in hun kamer, gelukkig. Blijkbaar was ze het er niet mee eens dat hij naakt wou slapen, gezien de jongen een boxershort en shirt aangereikt kreg, met de woorden dat hij het aan moest trekken, hm, oke dan. Hij deed maar wat er van hem werd gevraagd, om zich vervolgens als een baksteen op het bed te laten vallen. Hij keek wat opzij, waar het te zien was hoe de roodharige bij hem op het bed zat. Zonder enig pardon kwam hij wat overeind en leunde op haar, waarschijnlijk dat Riddle daardoor ging liggen en hij haar nu dus als kussen gebruikte.

_________________
Take 2!~ (Nathan Malone) 11N6eeb
Bo is nice <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riddle Chaika
Punten : 293
Gender : Female ♀
Age : -
Type : Team Rocket
Rang : Capo
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Emptyma feb 08, 2016 2:28 pm

Oke, ze had Nathan boven gekregen, op het bed en met kleren aan. Good job Riddle. Zelf was ze ook weer aangekleed al had ze liever voor de tweede keer gedoucht, vanwege het chloor, maar misschien was dat toch iets te dramatisch geweest. Ze was nu in ieder geval droog en had kleding aan. De groenharige sprak verder geen woord, maar Riddle was wel bij hem op bed gekropen. Ze had de jongen wat nieuwsgierig aan gekeken, maar het zag er naar uit dat er niet veel meer geluid of beweging uit hem zou komen. Echter toen hij haar ineens aan keek, trok ze een wenkbrauw op. Wat? En voordat ze het wist lag hij op haar waardoor ze zelf ook gedwongen werd om te liggen en werd ze nu als een kussen gebruikt, geweldig. Riddle liet haar ogen wat naar beneden glijden waar ze alleen maar Nathan's haar kon zien, z'n gezicht was vanuit deze houding niet zichtbaar. Zolang hij maar niet in slaap viel op haar en vervolgens ging kwijlen. In slaap vallen was oke. Ze zuchtte lichtjes en haalde vervolgens even diep adem waarna ze haar ene hand door zijn groene haren haalde en even lichtelijk glimlachte "Je bent echt stom dronken" sprak ze geamuseerd. Waarna ze haar blik af liet glijden naar het plafond, waar niet zoveel te zien was. Echter kon ze op deze manier ook wel zo in slaap vallen, erg rustgevend was het wel.

_________________
-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

Take 2!~ (Nathan Malone) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Take 2!~ (Nathan Malone)   Take 2!~ (Nathan Malone) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take 2!~ (Nathan Malone)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Anistar City-
Ga naar: