[Valentine] Gifts
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 [Valentine] Gifts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

[Valentine] Gifts Empty
BerichtOnderwerp: [Valentine] Gifts   [Valentine] Gifts Emptywo feb 13, 2019 4:59 pm


VALENTINE GIFTS

VALENTINE'S DAY


Uitstekende dragers van een hart voor onder iemands riem: lieve woorden en presentjes! Ze laten weten dat je iemand waardeert en dat je om ze geeft, en Valentijnsdag is de perfecte dag om je naasten en geliefden hier nog eens extra aan te herinneren. Daarom keren ook dit jaar weer de kaartjes, rozen en cadeautjes terug!

De Cupido
[Valentine] Gifts BJGvyA8Zeg hallo tegen Cupido, een speciale Luvdisc met een groot hart en even grote spieren. Cupido zal rond Valentijnsdag op Pokémon Journey rondhangen en een handje helpen bij het verspreiden van liefde. Deze prachtige Luvdisc zal namelijk dienstdoen als Postbode van de Liefde en het versturen van alle lieve dingen regelen.

De lieve dingen
De inbox van Cupido staat vanaf nu open om alle zoetsappige en naar rozen ruikende, originele, grappige en ontroerende kaartjes te ontvangen. Vanaf Valentijnsdag tot en met zondag 24 februari zullen alle liefdesbrieven naar de juiste persoon worden gestuurd, zodat iedereen op de dag van de liefde (of iets erna, het postkantoor was dicht, het kan gebeuren) kan zien of ze iets ontvangen hebben en, wanneer nodig, weg kan smelten achter diens computer. Zijn woorden niet jouw stijl en stuur je liever een roos? Dat kan uiteraard ook. Vermeld dit dan in je berichtje naar Cupido.

Voor maar nul punten is het mogelijk een roos of kaart te verzenden. Bovendien levert het versturen van een kaart of roos je niet alleen een goed gevoel, maar ook nog een andere beloning op.

Template kaartje (niet verplicht te gebruiken, natuurlijk):
 

Ook andere cadeautjes kunnen via Cupido voor iemand gekocht worden, en dit tot en met 24 februari! Stuur een PB met het aan te schaffen item en de persoon waar het heen moet, en Cupido regelt de rest! Nadat je cadeau verstuurd is, krijg je nog een bevestiging van Cupido. Zo weet je zeker dat je liefdevolle gebaar niet vergeten is.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Valentine] Gifts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Festivals :: Finished-
Ga naar: