It's okay, not to be okay
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 It's okay, not to be okay

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theodore Harvey
Member
Theodore Harvey
Punten : 237
Gender : Male ♂
Age : 27
Type : Team Rocket
Rang : Elite Spy
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Lunatone
https://pokemon-journey.actieforum.com/t5245-theodore-harvey https://pokemon-journey.actieforum.com/t5247-theodore-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6558-theodore-s-log

It's okay, not to be okay Empty
BerichtOnderwerp: It's okay, not to be okay   It's okay, not to be okay Emptydi sep 04, 2018 11:38 pm


De deur van zijn appartement ging langzaam open. De kamer, bijna net zo zwart als zijn driedelig pak. Hij liet de deur op een keer, toen hij een stap naar binnen zette. “Het is niet eerlijk.” Fluisterde hij met dichtgeknepen ogen. Zachtjes, stapte hij naar zijn bed en ging zitten. Enkel de lamp op zijn nachtkastje had hij nu aangezet. Voorovergebogen. Onderarmen rustend op zijn knieën. Ken je dat gevoel wanneer je naar een patroon kijkt op een tapijt? De dag dat je er écht naar kijkt. Omdat je niet weet waar je anders moet kijken. De logica achter de patronen is het enige dat ervoor zorgt dat je niet in duizend stukjes uit elkaar valt. Twee lieve ogen achter brilglazen verschenen door de deuropening. Theodore liet zijn hoofd verder zakken. Hij wist wie het was. Edda liep voorzichtig naar Theodore toe, en ging naast hem zitten. Ze sloeg haar arm om hem heen. Ze trok hem naar zich toe waardoor zijn hoofd nu op haar schouder rustte. “Een kind heeft zijn moeder nodig.” Nu kwamen de tranen pas.

Later die avond klopte Cecil aan. Ze hebben tot diep in de nacht gesproken.

[Closed]

_________________
It's okay, not to be okay 9Vp1qat
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's okay, not to be okay
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: