Territory of None [+Reese Lizwood]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Territory of None [+Reese Lizwood]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyza jan 06, 2018 8:27 pm

Zijn allereerste missie was een simpele patrouille. Boy kende de verplichtingen; hij wist wat hij moest doen. Menig Grunt hadden hem gezegd dat het een vervelende taak was, maar hij vond het eigenlijk alleen maar prettig. Hij kon de boel verkennen voor zijn eigen profijt en die van Team Rocket. Kalos was een nieuwe regio voor hem. Er was hem vertelt dat Lumiose, de stad waar hij werkzaam werd gesteld, een groot doolhof was. Zelf was hij geboren in een klein dorpje. Het was van belang om te verkennen en een kaart in je hoofd te schetsen.

Boy begon dus zonder te klagen aan zijn patrouille. Hij hield zijn ogen open voor vreemde figuren, maar keek ook onderzoekend om zich heen. Elk detail werd opgenomen, er werd niks vergeten. De zijstraatjes kregen alleen maar extra aandacht. Eerst omdat hij vermoedde dat hij die informatie door en door moest kennen, maar al snel kwam hij erachter dat hier het gespuis juist rondhing. Mensen die de avondklok negeerden. Mensen die Grunts juist aan het opwachten waren om hen een lesje te willen leren. Trainers die dachten dat ze op deze manier aan Team Rocket konden ontsnappen.

Arceus wilde het niet zo hebben. Arceus wilde mensen van de straat na de avondklok, anders had hij de macht niet aan de Rockets gegeven.

Hij koos ervoor om, na een aantal rebelse zielen gevonden te hebben, Phineas uit z’n bal te laten. De slang richtte kort zijn blik op z’n trainer, maar Boy hoefde niets te zeggen. Geluidloos glibberde de Ekans over de grond, de schaduwen in, terwijl de man eenzaam achter bleef. Hij keek kort zoekend om zich heen, luisterend naar alle doffe treden die men in hun voorzichtigheid zette.

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyzo jan 07, 2018 7:09 pm


Een onderkomen had ze nog niet en al helemaal geen vaste baan meer. Haar vast slaapplaatsen hielden banken in parken in en voor deze nacht was dat geen uitzondering. Ieder andere nacht kon ze tevreden in slaap vallen en deze keer had ze het nodig. Meer dan gewoonlijk en niet door alcohol maar door met moeite aan een baan te komen die compleet misgelopen was. Compleet, en het eindigde ermee dat er ergens in deze grote stad een Chansey, van een Breeder rondliep met in haar handen een ei die elk moment uit kon komen. Ze had maar één taak opgedragen gekregen; samen met de Chansey op de Breeder letten maar… zorg was niet voor haar neergelegd. Het ene moment zat ze in Snowbelle, in een aparte ruimte in de Pokémon Center te knutselen met onderdelen om een drone te maken en... het volgende moment was de Chansey van streek geraakt en was ze weggerend, uiteindelijk een trein in die naar deze stad had geleid. Geen idee waarom, maar het moment dat ze het op had gemerkt was het al te laat; de Chansey was al om de hoek verdwenen, samen met het ei. Twee Pokémon die tot de Breeder behoorde. Achteraf bleek een andere Chansey onder de schimmenzee van de Pokémon Center deze gepest te hebben en zo van streek te hebben gemaakt. Hélemaal achteraf was het géén Chansey maar een Zoroark.

Dat terzijde, ze zat in de problemen. Punt. Nou zat ze uitgeput door de straten te slenteren maar hoe groot was de kans dat ze hen vond in deze grote stad? Op dit tijdstip al helemaal. Vermoeid sloeg ze een zucht, zakte in elkaar op een bank en liet haar hoofd even hangen. Al die zorgen deden haar geen goed, het was té stressvol en als elke baan zo zou zijn, kwam ze nooit aan onderdak. Het moment dat ze het op wilde geven rolde ineens een ei naar haar. ”D-Dasj hut ei!” De groene kleur. Het was magie! Met een glimlach greep ze naar het ei die ook naar een ander schim zijn voeten terecht kwam maar het… rolde weg van haar en ook van de ander. Dat deden eieren gewoonlijk niet of.. Ach, dan probeerde ze het opnieuw. Weer reikte ze uit maar... Mis!

Fronsend liep ze naar de telkens wegrollende ei totdat deze transformeerde in een Zoroark. Dezelfde die de Chansey van streek gemaakt had daarvoor. Dit betekende dus dat… het ei niet toevallig uitgekomen was en naar haar spontaan was toegerold? De Pokémon likte zijn tanden en hield zijn felrode klauwen dreigend voor zich, gereed om uit te halen.

Vechten…? Dat kon ze op het moment niet en ze had géén Pokémon, tenzij… Die zag ze niet als haar bezit. Vluchten… Dat zou haar ook op dit punt niet meer lukken met haar energieniveau. Ze zat in de problemen, en haar voorgevoel zei al dat dit niet de eerste of laatste keer zou zijn. ”Welp, nie wear… “
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyzo jan 07, 2018 10:19 pm

Zijn tong kwam om de zoveel tellen uit z’n mond. Een hoop geuren kwamen hem tegemoet en leidden hem af. Voor een moment wist hij dan ook niet waar hij heen moest. Totdat een speciale geur zijn reukvermogen prikkelde. Phineas gleed geluidloos over de grond, zocht de beschutting van de schaduw op en baande zich een weg naar een bankje.

Hij rook een pokémon. Op hetzelfde moment rolde iets tegen hem op en trok hij zich dieper terug, hopend zijn dekmantel niet kwijt te zijn. De geur van de pokémon werd sterker. Het was een Zoroark.

Phineas behield zijn afstand en bekeek de situatie kort. Als hij het goed begreep, dan was er een persoon en een gigantisch, zwarte vos. Die had het op de persoon gemunt. De Ekans had het niet beter kunnen treffen. Geamuseerd bewoog hij zich voort, richting de voeten van de Zoroark, hopend het wezen te kunnen laten struikelen. Begrijp deze slang niet verkeerd; hij was geen held. Hij deed het alleen maar om de pokémon te kunnen dwarsbomen en om er zelf een kick uit te krijgen.

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyma jan 08, 2018 9:48 pm


Reese had praktisch haar lot al geaccepteerd om te eindigen als voedsel. Onmogelijk kon ze zichzelf nog in actie brengen iets te doen. Er zat maar één ding in haar hoofd op dat punt en ze deed het ook met haar laatste beetje eer. Haar skibril deed ze op, alles nou onder een oranje kleurenschema om haar heen. Dit was eenmaal haar einde en dan mocht ze wel een beetje in stijl het beste van maken.

Foem! Zonder genade sprong de vos bliksemsnel naar voren en even leek het erop dat roo-bruinkapje zou worden gesmikkeld. Dat leek ten minste bijna te zijn gebeurd.  

'Zoro..ark?!'

De vos struikelde, slaakte een gedempte kreet en viel vol met zijn gezicht op de grond vlak voor haar voeten. Een tel lang stond ze compleet verbaasd naar de vos te staren die geen enkel vin verroerde. Ze was er zo erg van overtuigd dat ze haar laatste adem uitgeblazen had maar schijnbaar werd haar nog een kans gegund door een... onzichtbare kracht? In stilte bedankte ze maar de zwaartekracht, voordat ze haar rug naar de vos toekeerde en naar de eerste en beste plek zocht om naar toe te vluchten. Een vuilniscontainer zou niet gaan omdat die al behoorlijk overvol was, tenzij ze haar drone kon gebruiken om de vuilnis eruit te halen. Daar zou ze met de gewonnen tijd nog steeds niet veel mee kunnen. Dat idee viel weg. In dat geval kon ze iemand anders misschien laten helpen? Anderen haar laten helpen is één van de ding waar ze geen liefhebber van was maar nou kon ze niet veel én... Een schim!

Vol goede moed wierp ze haar rugtas in een zwaai richting de schim. "Koan je die drohne eruit hoalen en de vos mie wegjoagen? Ikke leid him wehl oaf mit..." Een lichtje. Een laserpointer had ze in haar jaszak zitten. Als ze dat nou eens gebruikte? Grijpend naar haar broekzak, greep een hand haar pols stevig vast en trok haar naar zich toe. Degene keek met een grijns richting de schim die ze haar wapen toegegooid had. 'Ik zou mij maar niet tegenhouden, meneer...Hmm... De naam is Zorro Wannabe, en deze dame heeft een begeerde Dark Ball gestolen,' Dat was een leugen! Ze had het teruggegeven! "Enkiel geleend!" Pas op dat moment merkte ze de slang in haar ooghoeken op. Dat was een Ekans... Zat die daar al de hele tijd? Een hand snoerde echter al haar mond voor ze weer iets kon zeggen. Betekende dit dat ze weer in de problemen zat?

P.S. Je mag van alles doen met Zorro Wannabe as you want c':
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyzo jan 14, 2018 2:59 pm

Zijn plan lukte. De vos viel. Jammer genoeg zat er wel een consequentie aan vast. De persoon die erbij had gestaan nam de benen. Ach, hij kon zich ook wel kort vermaken met deze Zoroark. Phineas glibberde naar de pokémon toe en ging kort in gedachten zijn opties af. Welke zou het leukst zijn? Boy zou vast willen dat het efficiënt was. De Ekans merkte dat hij te lang nadacht. Zoroark kwam overeind en was niet blij. In zijn hoofd was er nog maar een optie over. Razendsnel schoot hij naar een achterpoot en zonk zijn tanden erin. Daarna gleed hij de schaduwen weer in.

Beweging. Het was niet zo voorzichtig; het klonk meer alsof iemand vluchtte. Boy kwam zelf ook in beweging. Wie dit ook was, ze waren niet van Team Rocket. Door een miscalculatie van zijn kant bleef hij niet onzichtbaar voor de vreemdeling. Zodra hij hen in beeld kreeg, was andersom ook het geval. Hij stapte opzij voor het projectiel dat zijn kant op werd geworpen. Het viel naast hem op de grond. Kort keek hij ernaar, voordat zijn aandacht door de persoon werd getrokken. Er werd iets vreemds gezegd. Hij kon het accent niet plaatsen. Wat was een drohne?

Hij hoorde het gesis van Phineas. Zijn pokémon was niet de enige andere aanwezige. Gealarmeerd greep Boy naar het heft van zijn katana. Nog een vreemd figuur maakte zich kenbaar. Was Boy sarcastisch aangelegd, dan rolde hij met zijn ogen. Waarom planden mensen een verrassingsaanval en kwamen daarvoor altijd tevoorschijn? Deze man was sowieso al een verloren geval. Hij zei niets. Dat hoefde hij niet. Phineas gleed dreigend op het tweetal af. Dat gaf Boy genoeg tijd om terug de schaduwen in te verdwijnen.

“Het interesseert me niet wie je bent.” Zijn katana drukte waarschuwend tegen de man zijn rug. “Kies je eigen slachtoffer of kies een gebed uit.”

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyvr jan 19, 2018 5:33 pm


Meestal ontging haar van alles, van kleine tot grote dingen maar dit was andere koek. Ze had amper het idee gekregen dat ze in de problemen zat, en het probleem was opgelost. Nee, dát probleem enkel. Plotseling stond namelijk de schim van eerder vlak achter deze Zorro Jun-Ja... figuur maar verder kon ze niet helemaal de situatie bevatten, waarin ze zich bevond. Buiten natuurlijk vastgegrepen door een wildvreemde en gedreigd. Dat begreep ze nog wel. Zo te horen waren de rollen we nu omgedraaid; nu werd haar belager bedreigd maar de verwoording ontging haar deze keer niet. Kies een andere slachtoffer of een gebed uitkiezen? Waren die twee dan gelovig en hoe kon een gebed ervoor zorgen dat ze niet bijna af zou worden gemaakt? Ze meende amper gehoord te hebben over gelovigen die naar een kerk gingen om niet vermoord te worden als ze een gebed op noemden. Aan de andere kant, nieuws ging het ene oor in en de ander uit bij haar.

Dat andere punt... Wat was dat ook alweer... Hmm... Oja! "Andiere slechtoffur? Hea, ikke ben tie makkeliek, iek benne lievel 0,omm mechanics te begrijpen," sputterde ze tegen, dat was wat ze eigenlijk zei, maar door de hand klonk het als cryptisch gemompel. De andere hand van Zorro gleed snel over de bril en dus haar ogen van haar en met een geamuseerde grijns bleef hij naar voren kijken. Hij verroerde geen vin. 'Ik bestempel mij niet als een religieus persoon maar ik geloof degelijk in moeder natuur, Celebi. En volgens haar principes vechten we voor ons eten en zo ook onze slachtoffers, op... alle manieren,' In een oogwenk lanceerde de Zoroark zich op de man, gereed om een Night Slash aan hem te mogen uitdelen. In dat zekere moment deed Reese maar het eerste wat in haar opkwam; een kopstoot. Niemand mocht zomaar aan haar skibril komen en gezien ze verder amper iets kon doen; bijten... Ze beschouwde zichzelf niet als een hond of furry, nee en trappen was ze zeker te zwak voor.

Met haar volle lichaamsgewicht, het enige wat hoger dan gemiddeld bij haar was. Een klap was te horen ten gevolgen van haar kopstoot en de grip om haar heen werd zwakker. Direct wrong ze zich uit zijn greep en ademde opgelucht uit tot Zorro junior haar pols vastgreep. Welp.
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyzo jan 21, 2018 4:17 pm

Het gebazel filterde hij. Boy had nooit begrepen waarom mensen zo nodig moesten praten. In levensbedreigende situaties was het eerste instinct toch altijd om te rennen? Deze man leek dat principe niet helemaal te begrijpen.

Hij pikte een geluid op. Het was gedempt, alsof iemand het verborgen probeerde te houden. Hij wist genoeg. In een flits draaide hij zich om en hield hij zijn katana voor zich uit. Hij voelde het voor een moment zwaarder worden; waarop hij het gewicht eraf duwde en een krachtige zwiep opzij deed. Niet om iets te raken, maar om zijn katana schoon te houden. Boy knielde kort bij de Zoroark neer. Hij zag tandafdrukken in het wezen zijn achterpoot. “Dat is spijtig. Phineas had je nog langer willen laten leven.” Met zijn rechterhand maakte hij een kruis en bleef hij een paar tellen stil. Dat gaf de twee achter hem genoeg tijd om te doen wat ze wilden doen. Boy kwam overeind en draaide zich zwijgend naar hen om. Geen respect meer tegenwoordig.

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyma jan 29, 2018 11:12 am


'Jij gaat nergens heen, madame, ik heb vernomen dat je een uitermate hack gave heb en daarmee een Team Rocket zaakje heb gedwarsboomd,' Verward bleef ze hem staren, ze wist oprecht niet wat ze erop moest zeggen. Ja, ze was een hacker maar dit incident, daar kon ze zich niets van herinneren. Het moest dan al meer dan een week geleden moeten zijn geweest. Waarom zou ze iets tegen de maffia doen? Veel kans maakte ze niet. 'Je haalt mij niet in de maling en-' Zijn blik viel op de Ekans en zijn inmiddels vergiftigde Zoroark. 'Pff, Facade' De Pokémon grijnsde geamuseerd maar duidelijk met moeite, en het vergif deed hem lichtelijk trillen. Met moeite sprong hij op de Ekans af, gereed een felle Facade uit te halen. 'En jij...' richtte de man zich tot de ander, 'Jij houdt je hierbuiten,'

Dit was een moment waarop ze iets kon ondernemen, of op zijn minst kon helpen. Zichzelf dan. In de problemen was ze op dit punt zeker namelijk. Veel had ze niet tot haar beschikking of... nee, jawel! Ze gleed met haar hand in haar broekzak, viste weer de laserpointer uit en scheen daarmee recht in het gezicht van de man. Waarschijnlijk hield dit hem even verblind. En nu...? Vluchten was nu weer een optie. Zichzelf afzettend  merkte ze echter een ei op. Rollend haar kant op. Hoe was dat dan nou weer mogelijk...? Het kwam vlak bij de onbekende schim tot stilstand die een zwaard bij zich had. Ooh, wacht, een zwaard. "Huh... Loik" Zou hij zo lief zijn haar dat ei te geven of...? De stem van de andere schim achter haar horend snelde ze zich maar naar het ei, vastklampend en opkijkend naar de zwaard schim. "Dienk je dat je mei nog eins kon hielfen met die maon?"
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey

_________________

Territory of None [+Reese Lizwood] Naamlo10
Territory of None [+Reese Lizwood] 092MSTerritory of None [+Reese Lizwood] 387MS
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptydi jan 30, 2018 2:33 pm

Er was veel mis met die man. Boy fronste. Niet alleen praatte hij teveel; hij leek ook nog eens te ijlen. Zijn blik gleed van het bewegingsloze lichaam van de Zoroark naar de vermoedelijke trainer van de pokémon. Phineas kon het niet laten om geamuseerd toe te kijken. Boy wilde die man zo snel mogelijk uitschakelen dus zijn werk zat er voorlopig op.

De Grunt hief sceptisch een wenkbrauw. Dacht die vent, na alles, dat hij het lef mocht hebben om hem te commanderen? Boy was nog bijna beledigd, maar hij wist wie hij tegenover zich had. Liever hem dan iemand met zijn volle verstand. Hij hief zijn arm om zijn katana te gebruiken; totdat hij een onverwachte beweging bij de jongedame opmerkte. Automatisch deed hij een stap naar achteren en hield hij zijn zwaard beschermend voor zich. Als ze dacht dat ze hem makkelijk permanent kon verblinden, dan dacht ze veel te hoog van zichzelf. Phineas siste dreigend naar haar.

Boy hoorde een vreemd geluid en voelde iets tegen zijn voet aantikken. Hij keek alles behalve geamuseerd omlaag en trof een pokémon ei aan. Hoe langer hij hier aanwezig was, hoe meer hij zich ergerde aan de willekeurigheid van deze situatie. Zonder een kik te geven raapte hij het ei op. De jongedame begon toen in een vreemde taal te spreken. Boy keek haar kort aan, voor hij door zijn knieën boog en dreigend zijn katana naar voren stak. Arceus had hem deze pokémon overduidelijk met een rede gegeven.

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyza feb 03, 2018 11:05 am


Het was een chaotische situatie maar het enige wat ze voor ogen zag was het ei. Het gesis ontging haar maar één ding niet. Een lang, scherp en zeer puntig wapen, recht in haar gezicht. De schim had haar ei opgerapen, beschermd in zijn armen gehouden en was door zijn knieën gezakt. Oke, ze was nog nooit eerder zó bedreigd. Dat wist ze met zekerheid te zeggen maar wat moest ze nu... ? Ehm, ze moest dat ei in haar bezit krijgen; het was van een Breeder en met geld als beloning kon ze waarderen. Anders had ze het gelaten voor wat het was. Het was dan nooit haar leven waard geweest. Onmogelijk had ze nu kunnen vechten en.. vluchten was geen optie. Misschien kon ze onderhandelen met de schim? Ze had redelijke technische snufjes bij zich en de minst dierbare kon ze amper wegdoen. Echter om aan geld te komen, daartoe was ze bereid. Deze ene keer. Zou hij dat echter willen, deze schim was duidelijk niet van de spraakzame soort. Ze besloot het te proberen en deed gepaard met een slik een stap naar achteren. ” Oi, ikke komme ien vrede, ikke wiel enkel dat ei,” begon ze langzaam, inmiddels de andere man al vergetend, ”Mehr nie, wat wiel jij ervor?”
Amper haar woorden uitgesproken of een luide klap was te horen. De man van zonet die haar bedreigd had was op de grond afgesprongen en een verborgen blik bier rolde onder zijn shirt vandaan. Langzaam rolde het bierblikje naar de Zoroark die zich niet meer verroerde. Huh. Oja! Ze werd aangevallen! Maar zo te zien, was de ellende voorbij? Okay. Haar blik gleed weer terug naar de zwaard die recht op haar gemikt werd, en ze graaide langzaam maar het eerste en de beste wapen uit. Haar begeerde laserpointer. Was dat een aantrekkelijk aanbod?
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey

_________________

Territory of None [+Reese Lizwood] Naamlo10
Territory of None [+Reese Lizwood] 092MSTerritory of None [+Reese Lizwood] 387MS
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptywo feb 07, 2018 2:54 pm

Hij kon haar taal echt niet plaatsen. Hier en daar leek hij een woord te herkennen, maar verder dan het onderwerp ei kwam hij niet echt. Wilde ze het ei? Was dat het? Dan moest ze het verdienen. Helaas voor haar lag de lat bij Boy zo hoog dat de mensen buiten zijn dorp er met geen mogelijkheid bij konden. Ze was een zondaar, net als alle anderen. Net als de man die nu op de grond lag. Boy hief sceptisch een wenkbrauw naar hem, maar zijn aandacht lag na een tel terug bij de jongedame.

Net op tijd zag hij het voorwerp waar ze de man net mee had verblind. Instinctief hield hij zijn zwaard dichter naar haar toe. “Leg dat weg, demon,” dreigde hij, zijn toon laag en neutraal. In zijn blik was een bepaald vuur te herkennen. “Ik geef je één kans om de stad te verlaten. De avondklok is ingegaan, je overtreed de regel.” Zijn grip op zijn katana verstrakte. Hij vernauwde zijn ogen. “Zo niet, dan onderga je hetzelfde lot als de Zoroark.”

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptydo feb 08, 2018 4:49 pm


Van alles werd ze genoemd maar 'demoon' was een eerste. Het leek er in ieder geval op dat haar laserpointer hierbij haar niet zou kunnen helpen. Ze borg het langzaam weer op in haar jaszak en richtte haar blik enkel op de puntige zwaard die nog op haar gericht stond. Huh, als ze een demoon was had ze waarschijnlijk dat zwaard weggetikt. Als mens en eigenlijk een individu met een slechte conditie ging dat moeilijker. Misschien was vechten geen goed idee dan in dit geval. Nou werd haar ook duidelijk gemaakt dat een avondklok was in gegaan en ze een regel hierbij had overtreden. Zou dat zijn waarom het zo stil was in de stad? Eerlijk gezegd had ze er ook verder niet p gelet. Het enige wat ze wist was dat er iets was met de maffia, maar meer niet. Het nieuws ging het ene oor in en de ander uit. Verrast keek ze ook van het zwaard naar de schim met haar ei nog vast. Dus er was een avondklok en... hoe laat ging dat dan in? Er waren geen borden, ze wist van niets. Was dat dan al echt langere tijd al zo? Ze nam een stap naar achteren en keek om haar heen. Ze zag nergens een bord. Niets dat het duidelijk maakte dat ze ergens binnen moest zitten, en niet op straat. ”Uhm, hoe laot begient doat?” Dat was wel handig te weten. Het zwaard kwam dreigend dichterbij. Hmm. Okay, ze moest dus of oprotten of eindigde als een uitgetelde Pokémon. Vechten was geen optie, haar apparaten konden niet op tegen een zwaard. Dat ei echter had ze écht nodig. Het moest terug naar de Breeder en dát geld had ze nodig. Oké, vluchten zou ze. ”Okay, jij je sjin, ikke goa weg,” Met zelfs haar handen de lucht in liep ze  langzaam weg, de verwarde man passerend, totdat ze per ongeluk op zijn hand.

De man gilde het uit van de pijn, wierp zichzelf omhoog en sprong direct overeind, in het wild zwaaiend om zich heen. In zijn wilde moment viel zijn blik weer op de schim met het zwaard en rende woest op hem af, duidelijk gedesoriënteerd en onder invloed.

Zat er nou iets onder haar schoen? Met een frons hief ze haar been, zat niets onder en pas toen een knal te horen as, keek ze over haar schouder om. Wacht eens even, dát was er aan de hand! Ze begon zelf gelijk haar rugtas af te gaan, hopend dat de toevallige afleiding haar tijd gaf. Iets.. kom op.... Ja! Met een schroevendraaier in haar rechterhand liep ze richting de twee schimmen en de Pokémon. Ze kon niet opgeven dat ei in bezit te krijgen. En haar equivalent van een zwaard was een schroevendraaier. Vechten was echter niet haar beslissing.
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey


OOC: Love it, hoe random het is atm XD

_________________

Territory of None [+Reese Lizwood] Naamlo10
Territory of None [+Reese Lizwood] 092MSTerritory of None [+Reese Lizwood] 387MS
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyma feb 12, 2018 7:00 pm

Het kleine apparaatje werd weggestopt. Boy liet zijn zwaard echter niet zakken. Regel nummer een: onderschat je tegenstander nooit. De jongedame bewoog naar achteren en zei weer iets. Ze aarzelde, dat was een ding die hij zeker wist. Wat ze zei leek sterk op een vraag. Het ging over de avondklok, wilde ze daar iets over weten? Boy’s wenkbrauwen zakten omlaag. Hij had geen zin in spelletjes. Al helemaal niet in puzzels.

Een tweede reeks aan woorden die hij maar moest ontcijferen. Hij deed er zijn best niet voor. Wat ze zei interesseerde hem op de eerste plaats al niet. Het enige wat voor hem telde was dat ze weg ging; een optie die ze nu serieus aan het overwegen was. Boy verwachtte in elk geval geen problemen meer van haar.

Een tel later werd hem het tegendeel bewezen. Hij wist niet wat er precies gebeurde, maar van het ene op het andere moment sprong de dronken man zijn kant op. Boy twijfelde geen moment en zwaaide met zijn katana omlaag zodra de vreemdeling in de buurt kwam. Kwaad wierp hij een blik op zijn aanvaller, wie met een plof op de grond viel. “Phineas,” was het enige dat hij hoefde te zeggen. Boy stapte over de man heen, terwijl zijn Ekans zijn tanden in de man liet zinken.

Een knal in de verte kapte zijn concentratie voor een moment af. Hij keek alert op, maar constateerde al snel dat het geen dreiging voor hem was. Om die reden richtte hij zijn ogen weer op de jongedame, wie, in de tussentijd, schijnbaar een wapen van haar eigen had bemachtigd. Boy hief beoordelend een wenkbrauw.

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Reese Lizwood
Member
Reese Lizwood
Punten : 320
Gender : Non-binary ♀♂
Age : 25 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Gastly
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7018-reese-lizwood https://pokemon-journey.actieforum.com/t7020-reese-s-dex

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptydi maa 13, 2018 7:06 pm


Geen reactie, buiten een opgeheven wenkbrauw. Een schroevendraaier bleef een wapen in haar ogen, het was puntig en daarmee scherp… Al hield ze niet van bloed en al helemaal geen confrontaties. Helaas had ze het gevoel dat ze de laatste tijd hoe dan ook in een confrontatie terecht wist te komen. In een poging serieus een dreiging voor hem te vormen, stak ze haar arm naar achteren, gereed voor een uithaal tegen de schim en…

Kling!

Het vloog uit haar hand. Met het idee dat ze nog het voorwerp vast had bleef ze een tel staan totdat ht tot haar doordrong dat de schim niet gewond was maar erger nog… Ze het object niet meer vast hield. Lichtelijk beschaamd keek ze weer op naar de schim, nadat ze haar blik kort op de schroevendraaier had afgeweken. ”Hey, ikke wil enkiel doat ei terug, 't was voan ein Breeder… Ik belaof daarna him terug te briengen na ein Breeder,” begon ze kalm, ”En ik sjal me aon die avond…. Wach, wat wasj 't nou?” Een paar tellen nam ze de tijd erop te komen. Wat was ook alweer dat ding waar ze op moest letten op deze plek? Pas toen haar blik op een klok in de verte viel, viel het kwartje, “De avondklök letten, dao ja!”
Man cannot live by bread alone; he must have peanut butter.
©️ avey

_________________

Territory of None [+Reese Lizwood] Naamlo10
Territory of None [+Reese Lizwood] 092MSTerritory of None [+Reese Lizwood] 387MS
Terug naar boven Ga naar beneden
Boy Nomeo
Member
Boy Nomeo
Punten : 85
Gender : Male ♂
Age : 25
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7086-boy-nomeo#139760 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7087-boy-s-dex#139776 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7088-boy-s-work-log#139782

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Emptyvr maa 23, 2018 5:26 pm

Wilde ze hem daar serieus mee bedreigen? Hij hield voor de zekerheid zijn grip op zijn katana, maar voor ze met de schroevendraaier kon uithalen, vloog het bij hen weg. Dat… Was serieus nog niet eens een beginnersfout. Boy had genoeg gezien. Schijnbaar vond ze dat hij nog niet genoeg had gehoord. Het enige dat hij eruit kon halen was iets over een Breeder. Het was van een Breeder? Boy’s wenkbrauwen zakten omlaag. “Heb je dit gestolen?” vroeg hij op scherpe toon. Dan kreeg ze het al helemaal niet terug. “Geef me de naam van deze Breeder.” Hij stapte dreigend naar voren, zijn katana naar haar uitgestoken. “En verdwijn daarna de stad uit.”

_________________
Territory of None [+Reese Lizwood] Erj3biJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Territory of None [+Reese Lizwood] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Territory of None [+Reese Lizwood]   Territory of None [+Reese Lizwood] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Territory of None [+Reese Lizwood]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: