Ayelia Sofiya Kavanah
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Ayelia Sofiya Kavanah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayelia Kavanah
Member
Ayelia Kavanah
Punten : 390
Gender : Female ♀
Age : 20
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn
Icon : Mudkip

Ayelia Sofiya Kavanah Empty
BerichtOnderwerp: Ayelia Sofiya Kavanah   Ayelia Sofiya Kavanah Emptydi sep 29, 2015 9:51 pm


Name: Ayelia Sofiya Kavanah
Age: 20 years old
Birthday: 21st of September
Place of birth: Celadon City
Region: Kanto <3
Occupation: Team rocket grunt

Mother: Reese Von Kuchelsgart
Father: Herman Kavanah
Siblings: Geen

Height: 1m78
Weight: 62kg
Haircolour: Ginger
Eyecolour: Amber
Posture: Ayelia is een slanke dame met welvormde heupen en dijen die ze duidelijk in de spotlights zet met haar smaak van kleding.Ze heeft smalle armen, smalle polsjes en slanke lange vingers.
Tattoos: Ze heeft er eentje op haar linkerschouder. Ze hield enorm van de mandarijnen van haar ouders en vandaar dat ze op haar achttiende die tattoo had laten zetten. [Link]
Scars: Een litteken over haar sleutelbeen, de redenen waarom ze die heeft laat ze niet vrij.
Likes: schattige pokémon, stoere pokémon die haar kunnen beschermen, mandarijnen, cocktails, stelen, geld.
Dislikes: geen geld hebben, lelijke spullen, niet modieuze kleding, te veel moeite moeten doen voor iets.

Ayelia lijkt op het uiterlijk afgaande een aardige meid waarmee je je uren kan amuseren in de meest nabije feestjes, fuiven en dergelijke, maar feitelijk is ze een arrogante bitch die er alles aan zal doen om haar zin te krijgen. Al van jongs af aan was ze al rotverwend door haar ouders en kreeg ze alles wat ze maar wilde. Hierdoor kreeg ze een rottig karakter en werd ze een achterbaks mens dat ervan hield om anderen in de waan te laten en rond haar vinger te wikkelen om dan zo de genadeslag toe te brengen en ze van alles te beroven wat ze lief hadden. Eigenlijk was het allemaal eigenlijk vrij onschuldig begonnen met kleine frullaria op de wekelijkse markt op het plein van Celadon city, maar het werd een grotere verslaving dan dat ze ooit had gedacht.

 GESCHIEDENIS
Ons Ayelia is geboren in de drukke stad van Celadon, als eerste en ook enigste kind van de Kavanah familie. Ze hadden het niet wijd breed, maar ook niet smal, ze hadden genoeg geld om hun dochtertje lief te geven wat haar hartje maar begeerde, wat al een grote misstap was in de opvoeding van Ayelia. Hierdoor ontstond haar rotbedorven karakter en de drang om door vuren te gaan om te krijgen wat ze wilde.

Zo kreeg ze op haar twaalfde twee pokémon die ze hadden gaan vangen voor haar, speciaal voor haar: een Gastly en een Axew. Waar ze die hadden gevangen, kon haar weinig schelen want ze wilde die twee pokémon ook met haar hele hart en zij zouden die gaan vangen voor haar, of het huis was te klein. En haar ouders waren deze gaan halen, of gaan vangen, eigenlijk wist ze het echt niet. Nadat ze de twee pokéballs in haar handen kreeg, gaf ze hen beiden gelijk namen: Doffy en Zoro, haar twee schatjes. Haar stelen werd er nog erger op op de jaren, zeker nu ze deze twee pokémon had om haar te helpen. Hierdoor kwam ze in contact met team rocket, een bende 'dieven' die meteen haar interesse hadden opgewekt. Natuurlijk zag ze hen niet als dieven, hoe zou ze ooit over zon geweldige bende denken? Haar inschrijving verliep aardig soepel en sinds haar vijftiende is ze een volwaardig lid van Team Rocket, nu naar Hoenn getrokken om daar Team Rocket proberen te overtuigen dat ze een goede aanwinst was voor hen.

Ayelia Sofiya Kavanah. 20. Team Rocket.

Team
Ayelia Sofiya Kavanah 092
Name: Doffy
Species: Gastly
Type: Ghost//Poison
Level: 20
Ability: Levitate

Ayelia Sofiya Kavanah 610
Name: Zoro
Species: Axew
Type: Dragon
Level:19
Ability: Mold breaker
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynn Xavier
Administrator
Lynn Xavier
Punten : 482
Gender : Female ♀
Age : Nineteen
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Liepard
https://pokemon-journey.actieforum.com/t230-lynnette-xavier https://pokemon-journey.actieforum.com/t1283-lynn-s-pokedex#19519

Ayelia Sofiya Kavanah Empty
BerichtOnderwerp: Re: Ayelia Sofiya Kavanah   Ayelia Sofiya Kavanah Emptywo sep 30, 2015 7:36 am
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ayelia Sofiya Kavanah
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: