A long Road [+Riley Nya]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 A long Road [+Riley Nya]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Joey Breeze
Punten : 957
Gender : Male ♂
Age : 18 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4970-joey-breeze#103014 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4971-joey-s-pokedex#103018

BerichtOnderwerp: A long Road [+Riley Nya]   do apr 26, 2018 9:04 pm

We are all here on earth to help others

Bijkomend-zijnde van zijn trip naar Dewford Town en de gebeurtenissen die zich daar hadden gespeeld had het gevecht eindelijk kunnen plaatsvinden. Na de Jimm-misverstanden die al behoorlijk lang geleden aanvoelden en de verbrande croissantjes. Het zouden ook zijn laatste paar vrije dagen zijn, voordat hij voortdurend met Chat Noir Café bezig zou zijn. Elke kans om een oude belofte na te komen moest hij nu dan nakomen. Dat leek hem althans voor de hand liggend. Daarbij… net had hij een waardevolle nieuwe vriend gemaakt. Dat niet alleen, hij had zelfs meer over zichzelf en zijn passies geleerd. Ja, deze vakantie had hem gegroeid als persoon maar dit, een gymuitdaging die onofficieel was; dat was een niveau hoger dan dat.

Het was ook net alsof het allemaal voor hem klaargezet was sinds het moment dat hij Robin had leren kennen. Of nee, veel eerder. Mensen leerde hij kennen die hem overeind haalde uit zijn put en hem kansen gaven die hij nooit zelf zou hebben genomen. Jean-Pierre én Robin hadden hem laten in zien dat er geen perfecte Trainer was en dat hij heus meer in zichzelf mocht geloven, terwijl Daniel hem in liet zien dat hij best voor zichzelf mag opkomen. Zichzelf minder zo laag te laten behandelen door zichzelf én anderen. Hij mocht er wezen. En Riley? Die had hem in gezien dat Trainer-zijn echt zijn passie is. Net zoals haar passie het worden van een gymleider is. Wetende dat het gevecht van vandaag hun beide op weg zou helpen, klopte hij tegen de garage. ”De naam is Joey Breeze en ik kom hier om Riley, de gymleidster uit te dagen!”
what on earth the others are here for I don't know
love, libby

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Riley Nya
Punten : 238
Gender : Female ♀
Age : 16
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Hoppip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t6625-riley-r-nya http://pokemon-journey.actieforum.com/t6624-riley-s-dex-waddup http://pokemon-journey.actieforum.com/t6696-riley-s-work-log

BerichtOnderwerp: Re: A long Road [+Riley Nya]   vr mei 04, 2018 6:24 pm

Eindelijkeindelijkeindelijk eindelijk. Voor het eerst sinds ze met haar vader naar Kalos toe was verhuisd, had ze een uitdager voor haar gym. Nee, de gebeurtenis die op het punt stond om plaats te vinden was eigenlijk nog veel bijzonderder dan dat. Voor het eerst in haar hele leven had ze een uitdager voor haar gym. Okay, oefengym. Het was natuurlijk nog geen echte gym met een licentie en alles. Niet wetend hoe lang het voor haar eerste uitdager zou duren om een douche te nemen – voor haarzelf veranderde haar douchelengte van dag tot dag, dus zo’n inschatting was voor haar bijzonder moeilijk om te maken – deed ze haar best om alles zo snel mogelijk gereed te maken. Ze had haar verbrande croissantjes weggegooid, en had nieuwe in de oven gedaan die, tot haar grote vreugde, er niet zwartgeblakerd uit waren gekomen. Veel tijd om van de warme broodjes te genieten gunde ze haarzelf echter niet, want ze wilde dat haar ‘gym’ in perfecte staat zou zijn als haar uitdager aan zou komen.

Een van de belangrijkste aspecten van het hele gymleader zijn was – als je de Catchphrases en Inspirationele Quotes niet meetelde – de presentatie. Sure, je zou kunnen zeggen dat het gevecht het belangrijkste onderdeel van een gymgevecht was, maar zou Brock een coole gymleader zijn geweest als er niet een paar kekke rotjes op zijn veld hebben gestaan? Nee! Absoluut niet! Een gymleader had een thema nodig om succesvol te kunnen zijn. Alhoewel Riley aanvankelijk had gedacht dat ze op het gebied van thematisering een probleem zou krijgen omdat ze nog geen Type had uitgekozen, had ze hier al snel een oplossing voor bedacht. In plaats van een thema dat gebonden was aan een type, koos ze voor een thema dat gebonden zou kunnen zijn aan een feestje. Want als er ook maar iets was dat ze belangrijk vond als het om haar ‘gym’ ging, dan was het wel dat iedereen het naar hun zijn zin had. Het thema waar ze dan ook voor gekozen had was dan ook Disco. Iedereen hield wel van een goed disco feestje, en als je dat niet deed, dan was dat ook cool, en zou ze je voorkeur daarvoor respecteren.

Er klonk gebonk op de garage deur, gevolgd door een aankondiging.  Haar uitdager… Hij was hier… Riley liet een korte piep van opwinding horen, voordat ze diep ademhaalde om haarzelf te kalmeren. Okay! Hier ging ze dan! Riley trok een kort sprintje naar de rookmachine, zette die vlug aan en sprintte vervolgens naar het midden van de garage toe. Ze stond in positie! Okay, dat was één. ”Lucretia, druk op play als ik het teken geef!” sprak Riley tegen haar Croconaw, die haar positie naast de CD-speler al in had genomen. De Croconaw knikte, en stak haar duim op naar haar trainer. Dat was twéé! Riley sloeg haar cape – een rode handdoek die ze van haar stiefvader had gejat – wat steviger om haar half vast, en klikte vervolgens op de licht- en discobal-knoppen van haar universele afstandsbediening. Riley schraapte haar keel, wachtte kort tot ze dacht dat de rookmachine genoeg rook had geproduceerd, en drukte vervolgen op de knop waarmee de garagedeur open ging. Terwijl de deur langzaam omhoog gleed, wees Riley naar haar Croconaw als teken dat de muziek kon beginnen. Snel, om het plaatje compleet te maken, nam ze een wonder woman pose aan.  

Daar stond ze dan, met haar voeten in een langzaam dikker wordende, regenboogkleurige rookwolk, waarop de weerkaatste lichtjes van haar discobal enthousiast in het rond dansten. Op de achtergrond weerklonken luid de eerste noten van het lied dat ze had gekozen voor haar Dramatische Debuut als Gymleader in Oefening – Queen of the Night van Whitney Houston. ”Joey Breeze!” brulde Riley met haar meest plechtige stem toen de garagedeur ongeveer half open was. Ze wachtte tot de garagedeur in zijn geheel open was – wat minstens een minuut langer duurde dan ze had verwacht – voordat ze verder sprak. ”Ik, Riley Ritchie Nya, gymleader van de Santalune Garage Gym, neem je uitdaging aan! Draai aan het rad om er achter te komen wat je tegenstanders zullen zijn!” Riley gebaarde naar het Twister bord dat ze op de grond had gelegd. Over de gebruikelijke plaatjes die aangeven welk ledemaat je op welke kleur moest neerzetten, had ze stickers geplakt met daarop de woorden ‘Water’, ‘Grass’ of ‘Normal?’.


Rookmachine effect: Link

_________________
*dabt*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Joey Breeze
Punten : 957
Gender : Male ♂
Age : 18 Jaar
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mamoswine
http://pokemon-journey.actieforum.com/t4970-joey-breeze#103014 http://pokemon-journey.actieforum.com/t4971-joey-s-pokedex#103018

BerichtOnderwerp: Re: A long Road [+Riley Nya]   wo mei 09, 2018 5:02 pm

We are all here on earth to help others

Lichtelijk-nerveus-zijnde keek hij recht naar de garage, benieuwd naar wat er hem te wachten stond. Een tel verging en even dacht hij dat ze hem misschien nog niet gehoord had. Het bleef er wel akelig stil, of was hij nu te ongeduldig? Nee, kalmeer en wacht rustig af, als ze hem niet had gehoord belde hij haar wel op. Zichzelf ietwat gekalmeerd zag hij toen een beweging in zijn ooghoek… De garagedeur ging langzaam maar gestaag open en hij voelde direct zijn hart in zijn keel kloppen. Het gymgevecht voelde nu al menens aan, hij had hier zelf op ingestemd en zou deze mentale uitdaging aangaan. Onbewust merkte hij dat hij zijn vuisten had gebald maar vervolgens weer ontspande bij het horen van een lied uit verbazing. Kende hij dit lied nergens van, zijn moeder was een liefhebber van diverse soorten muziek dus kende hij het daarvan? En wacht, hij keek links... toen naar rechts... en liet zijn blik terug vallen op de garage. De muziek kwam er echt uit vandaan maar het beeld werd… vreemder maar vreemd genoeg vond hij het wel lichtelijk amuserend.

Het was niet een typisch gymgevecht maar misschien was dat juist wat het nou spannender zou maken. Nu was enkel nog de vraag waar nou de gym-Aaah, hehe, daar had hij niet lang op te hoeven wachten; toen de garagedeur open genoeg stond zag hij de gymleidster, omringd door een steeds dikker wordende rookwolk en het effect van diverse lampen en lichtjes. Huh, dit werd een nogal... spectaculaire gymuitdaging, niet waar? Ongemakkelijk bij voelend dat zijn gymuitdaging misschien wel iets over de top aanvoelde, deinsde hij echter niet weg. Hij was hier voor gekomen en als dit haar manier was, dan was het zo. Zij was de baas over haar gym en zij bepaalde de regels. W-haa., wow, ehhm, ja!

Ineens riep ze zijn naam, waardoor hij compleet opgeschrikt werd uit zijn gedachten en versteend bleef staan. Voor een half minuut. Ze zweeg volkomen en uit haar houding kon hij opmaken dat ze niet haar tekst vergeten was of iets anders gaande was, ze wachtte tot het luik compleet verdwenen was. Met dezelfde energie vervolgde ze dan ook haar woorden, en kreeg hij uitleg en de naam van haar en de gym erbij. Dat was een accurate naam en een… rad draaien? Oei, daar was hij niet zo best in; hij kreeg altijd de slechte resultaten daarmee. Een twister-achtig bord lag vlak bij haar op de grond met drie opties; Grass, Water en… ‘Normal?’… Waarom zou die een vraag teken hebben..? Vol goede moed draaide hij aan het rad en het wijzertje nam spoedig in snelheid af en neigde bijna naar de ‘Normal..?’ over te gaan maar bleef al bij ‘Grass’ hangen. ”Grass is het geworden!” zei hij, onwetend of dat nou wel of niet nodig was. Dit was al een interessant begin. Nou was hij wel benieuwd wat de ‘Normal…?’  in hield, en tuurde een tijdlang naar die optie.


P.S. Ik heb Randomizer gebruikt
what on earth the others are here for I don't know
love, libby

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: A long Road [+Riley Nya]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A long Road [+Riley Nya]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Santalune City-
Ga naar: