Death by glamour [+Jane] - Pagina 3
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Death by glamour [+Jane]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
avatar
Member
Cooper Brimstone
Punten : 132
Gender : Male ♂
Age : 19
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Hoppip
https://web.archive.org/web/20170703134709im_/https://i.imgur.com/7ndJtua.png https://web.archive.org/web/20170703134709/http://pokemon-journey.actieforum.com/t1470-cooper-s-dex

BerichtOnderwerp: Re: Death by glamour [+Jane]   za apr 16, 2016 10:35 pm

Let's bust that tearful face with our
sour  mayonnaise
And get back our lost dream
”Hmm, wel, cool is hij in ieder geval wel, ja,” merkte Cooper op. Ijskoud, dat was hoe cool de Bidoof wel niet was. De roodharige vroeg hem nu naar de namen van zijn eigen Pokémon, waarop Cooper kort fronste. Hij stopte met het aaien van de Bidoof en kwam weer overeind, zodat ze weer verder konden lopen naar hun bestemming.”Wel… Mijn Pokémon zijn vernoemd naar voertuigen. Of nou ja, in ieder geval dingen die je daarvoor zou kunnen gebruiken? Dingen met een motor? Dat soort dingen, in ieder geval. Mijn Hoppip, bijvoorbeeld, heet Jetpack, en mijn Infernape heet Rocket,” legde Cooper de namen van zijn Pokémon uit. Cooper strekte zijn hand uit naar de Hoppip die zich bovenop zijn hoofd bevond, en hij gaf zijn eigen Pokémon vervolgens een liefkozend klopje. Het waren misschien niet de twee beste voorbeelden als het ging om de namen van zijn Pokémon, maar het leek hem dat ze zo in ieder geval een redelijk beeld zou krijgen van de namen die hij zijn Pokémon gaf.”Het was eigenlijk een idee van mijn moeder om haar die naam te geven,” gaf Cooper toe. Als er iets was waar hij absoluut niet mee wilde pronken, dan waren het de namen die hij zijn Pokémon gaf. Ze waren okay. Nee, dat was eigenlijk een leugen. Soms klonken ze best wel cool. Rocket. Een raket. Cooler dan dat kon toch niet? ”Jetpack heeft eigenlijk haar naam verdiend met dank aan haar darmen. Ze gaat namelijk niet zo heel erg goed samen met champignons – daardoor verandert ze achteraf letterlijk in een Jetpack,” zei hij, met een gezichtsuitdrukking waar zowel walging als trots van af te lezen viel. Hij zou eigenlijk nog wel meer willen vertellen, maar ze hadden inmiddels al zo ongeveer hun bestemming bereikt; de winkelstraat. ”En? Heb je al een idee van wat je zou willen?”
* * * * *

_________________
Will your friends come along and say
I knew him before he was a puddle

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Jane Harper
Punten : 395
Gender : Female ♀
Age : 22 y/o yo
Type : Trainer
Regions : Kalos
Icon : Bidoof
http://pokemon-journey.actieforum.com/t3047-jane-harper http://pokemon-journey.actieforum.com/t3049-jane-s-dex#61432

BerichtOnderwerp: Re: Death by glamour [+Jane]   wo apr 27, 2016 2:09 am


Ze kwamen weer in beweging. Jane stak haar handen ontspannen in de zakken van haar broek en keek achterom om te zien of haar pokémon haar volgde. De Pokémon waggelde gehoorzaam mee, zijn uitdrukking vrolijk toen hij zag dat zijn trainer naar hem keek. Een glimlach stond op haar gelaat toen Jane haar blik weer naar het pad voor zich verlegde. Geen Buttfaces, maar Jetpacks en Rockets. De twee namen, maar vooral die eerste, lieten Jane's glimlach overgaan in een geamuseerde grijns. Toen gezegd was dat de jongen zijn Pokémon vreemde namen gaf, was dit niet wat ze verwacht had. Op een positieve manier, that is. "Y'know, die namen komen dicht in de buurt van de coolheid van die van Rudy. Je moeder is goed met namen." Hoe gekker de naam, hoe meer Jane ervan hield. Ze wilde net gaan vroegen hoe ze op de naam waren gekomen, maar bleek dat niet eens te hoeven doen; Cooper vertelde uit zichzelf het verhaal al. Blijkbaar had de Hoppip haar naam verkregen doordat champignons niet goed bij haar vielen. Ook dit had Jane niet verwacht. Niet langer wist ze of dat wel positief was. "Dus, als ik het goed begrijp," begon ze, haar toon ongelovig, "heb je je pokémon vernoemd naar haar scheten?" Rudolph Charles "Dinges" Xavier XIV was dan misschien een mondvol, het bestempelde de Bidoof in ieder geval niet als een scheter. Even had Jane de neiging om haar eerdere woorden terug te nemen, maar dat deed ze toch niet toen ze merkte dat ze aan het grinniken was. Dit was het ongelofelijkste verhaal achter een naam dat ze tot nu toe gehoord had en het was geweldig.

Ze had het niet eens gemerkt, maar Jane en haar gezelschap stonden nu inderdaad aan het begin van een winkelstraat. Haar richtingsgevoel had haar, zoals Jane al verwacht had, niet in de steek gelaten. Een 'uh' verliet haar mond terwijl ze snel langs de winkels keek. Om de één of andere reden bleef haar blik hangen op een smal gebouw dat zijn dunheid leek te willen compenseren door boven de andere gebouwen uit te steken. "Nope, maar het zal uit die winkel komen," reageerde Jane met een grote glimlach, waarna ze in de richting van het gebouw begon te benen. Rudy hobbelde in een snel tempo achter haar aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Death by glamour [+Jane]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» Bloody! [Brokensong's death topic]
» Pain, Death [Mirror&Bone&Goldtail&Fightspirit]
» This is a Fight to the Death [Closed]
» {Innerstar's Death} Hide & Seek

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Cyllage City-
Ga naar: