Nieuw: Show-board & Widget!
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Nieuw: Show-board & Widget!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Administrator
Raven Strider
Punten : 589
Gender : Male ♂
Age : 22 Years | 08/06
Type : Team Rocket
Rang : Agent
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t130-raven-strider http://pokemon-journey.actieforum.com/t133-raven-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Nieuw: Show-board & Widget!   zo okt 18, 2015 7:40 am


SHOW-BOARD & -WIDGET

ANNOUNCEMENTZoals enkelen van jullie al terecht opgemerkt hebben, komen contests en shows wel eens voor op Pokémon Journey, maar is het nooit precies duidelijk wanneer ze komen en zijn ze er nooit in grote getalen. De afgelopen maand hebben wij daarom besloten om, naast het uitwerken van de Pokéball Guru met zijn fabuleuze seals, wat te doen aan dit systeem. Wij hopen dat het spelen van een Coördinator of Breeder weer wat uitdagender wordt, en dat wij weer veel mooie posts van jullie mogen beoordelen!

SHOW-BOARD
Onder '► CREATE NEW FILE' is een nieuw board aangemaakt. Voortaan zullen hier de topics geplaatst worden die een contest of show voor Breeders aankondigen, en kan je je hier ook aanmelden voor het event. Aan de manier van aanmelden verandert verder niets. Daarnaast kan je in dit board ook uitleg vinden over de soorten Breedershows en Contests, waar vanaf heden meer  verschillende soorten zijn; naast het Battle en Show Contest zijn er nu bijvoorbeeld ook Dance, Dress-up en Sprite Contests. De Show Contests zijn tevens ook opgedeeld in Season Contests, die standaard ieder kwartaal plaats zullen vinden, en Event Contests, die als extraatje op aansluiting van een recent event georganiseerd worden.
Een Sprite Contest is één van de twee non-rpg contests die vanaf nu om de zoveel tijd georganiseerd zullen worden. Hiervoor zal je geen post moeten maken, maar gaat het er gewoon om dat je een mooi kunstwerk creëert waarmee je kansmaakt op een lintje voor je karakter.

WIDGET
Om in één oogopslag te kunnen zien of je al moet beginnen met je Breeder of Coördinator klaarstomen voor een aankomende show, is er een widget toegevoegd. Wanneer de show begint, van welke soort het is en welk lintje of medal je ermee kan verdienen, zal hier te zien zijn.

STAGE PASS
Speciaal voor de mensen die aan shows en contests willen deelnemen, is er een nieuw item aan de Pokéshop toegevoegd: de Stage Pass. Hiermee kan ongelimiteerd tussen regio's heen en weer gereisd worden voor een lagere prijs dan de Travel Pass. Wel is het zo dat je hiermee niet, bijvoorbeeld, naar Hoenn kan gaan en naast een post plaatsen in het show-topic alle plaatsen kan bezoeken; je personage reist naar de andere regio, neemt daar deel aan de show en zal direct weer teruggaan.

Mocht iets nog niet helemaal duidelijk zijn, horen wij het graag.
Veel plezier, showliefhebbers!

Het team

_________________

WE ARE NOT CONNECTED BY LIGHT BUT DARKNESS INSTEAD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nieuw: Show-board & Widget!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► PRESS START :: Bulletin Board :: Announcements-
Ga naar: