Lost. [OPEN]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Lost. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Soul Storm
Punten : 214
Gender : Male ♂
Age : 19 years old
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Lost. [OPEN]   wo jul 22, 2015 9:46 pm

Met een emotieloze uitdrukking sprong Soul handig van de Rhyhorn af die hij had gebruikt om naar hier te komen. Hij had niet eens zijn Capture Styler hoeven te gebruiken. Schijnbaar waren die beesten hier gewoon al om trainers veilig naar de andere kant te brengen. En dat was misschien maar goed ook, want hij had nog niet veel ervaring om zijn Capture Styler te gebruiken. Hij zou niet weten of hij controle zou kunnen nemen over een wilde Rhyhorn. Zijn Styler kon normaal gezien wel de basisevolutie aan, maar hij wist niet of dat zo makkelijk ging bij een Rhyhorn. Zijn arm werd eerlijk gezegd ook heel loom van die bewegingen die hij moest maken. Hij oefende veel op zijn Houndoom en ook al had het wel effect, het was toch nog een heel gedoe. Hij was echter niet voor het harmonieuze gedeelte. Als een Pokémon terug zou vechten, zou hij Houndoom er ook op af laten gaan. Oké, misschien zou hij dat uiteindelijk niet meer doen en waren dat voor nu gewoon impulsieve gedachten, maar goed. Hij zou zichzelf wel beheersen, beloofde hij. Kalm keek hij naar de grot dat Glittering Cave noemde. Hij wilde hier gewoon eens een kijkje nemen. Hij was te veel bekend met Sinnoh en wilde Kalos ook wel beter leren kennen. Bovendien zou het hem misschien afleiden van zijn malende gedachten. Hij zuchtte, liep de grot binnen en keek vervolgens bewonderend naar het lichtgevende mos. Hij begon te lopen door de grot en liet zijn hand langs de wang glijden. Dit ging voor een tijdje goed totdat hij opeens voelde dat iets zijn hand vastgreep. Hij schrok zich dood, rukte zijn hand los en begon vervolgens een kant op te rennen. Hij koos een zijweg en hoorde achter zich een luid geschraap van een lichaam dat zich over de grond sleepte, vermoedelijk een Onix of iets in die trant. Of een Steelix, dat kon natuurlijk ook. Daar dacht hij maar niet al te veel aan. Het was echter geluid naast hem dat hem deed opschrikken. Zo te horen was hier nog iemand. ‘Ik zou je mond maar houden als ik jouw was, want er zit een gigantische Onix achter me aan,’ zei hij droog tegen de persoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Ravenna Dreyar
Punten : 492
Gender : Female ♀
Age : 19
Type : Ranger
Rang : Student Ranger
Regions : Kalos
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t2146-ravenna-dreyar http://pokemon-journey.actieforum.com/t2148-ravenna-s-pokedex#41788

BerichtOnderwerp: Re: Lost. [OPEN]   do jul 30, 2015 2:24 pm


ravenna dreyar

Somebody shine a light
I'm frozen by the fear in me


Met verbazing in haar gras groene ogen keek de jonge ranger rond. Ze had nog nooit dit deel van Ambrette gezien en eigenlijk had ze er nooit echt behoefde in gehad maar iets had haar nut och naar de Glittering Cave getrokken wat verklaarde waarom de redhead hier liep met de rode Plusle aan haar voeten. Het was een vreselijk beest dat zich onmogelijk kon inhouden als het moest en niets deed als het van haar gevraagd werdt, maar goed, Rave had Els van haar vader gehad al droeg de Plusle toen niet de belachelijke naam die zij en Arryn maar besloten hadden om haar te geven. Niet dat ze veel beter verdiende.
Els. Ze waren echt gestoord. Het liet haar even grinnikken en ze schudde haar hoofd tot een plotse stem haar uit haar gedachte opschrikte en ze een wenkbrauw omhoog trok. "Weet je zeker dat het niet je schoonmoeder is die achter je aan komt?" Was haar eerste droge reactie tot ze het schrapende geluid hoorde en even op haar lip beet. Arceus die gast had waarschijnlijk nog gelijk ook. Kijk dit was dus de rede waarom Rave hier niet heen ging. Ze had geen zin in stukken vereedeld steen.

Somebody make me feel alive and shatter me

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Member
Soul Storm
Punten : 214
Gender : Male ♂
Age : 19 years old
Type : Ranger
Rang : Red Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Mudkip

BerichtOnderwerp: Re: Lost. [OPEN]   wo aug 05, 2015 9:41 pm

Het gaf hem best wel een opgelucht gevoel dat hij gelijk had gehad en dat het een persoon was. Wie weet was het een andere Pokémon geweest en had deze hem nu verraden, want hij durfde te wedden dat de meeste Pokémon die hier het territorium deelden goed met elkaar konden opschieten en het op de één of andere manier heus wel lieten merken als er zich een indringer bevond in hun gedeelte van de grot. Hij draaide zijn hoofd en een lichte glimlach kwam om zijn lippen toen hij de opmerking van de vreemde hoorde. Aan het stemgeluid kon hij herkennen dat het ging om een meisje, maar hij had geen idee hoe oud ze was en op dit moment interesseerde dat hem ook bar weinig. Niet dat het hem in andere omstandigheden meer ging boeien, maar goed. ‘Nee, die is overleden aan een hartstilstand toen ze te horen kreeg dat haar dochter met me ging trouwen,’ fluisterde hij terug op een sarcastische toon omdat hij nu eenmaal Soul Storm heette en hij wel een sarcastische opmerking terug moest maken. De Onix bleek echter een goed gehoor te hebben of leek zich gewoon te concentreren op zijn prachtige stemgeluid – kuch kuch – want hij hoorde gegrom en merkte dat het schrapen even ophield. Hij drukte zijn rug tegen de muur toen hij de lange kop van de Onix tevoorschijn zag komen. De Pokémon leek niet echt goed te zijn in het onderscheiden van figuren in het donker, want hij strekte zijn nek nog langs Soul en langs het onbekende meisje. Net toen Soul dacht dat het niet meer mis kon gaan, schoof zijn voet weg met een schrapend geluid omdat hij deze stevig tegen de rots had geduwd dat zich naast hem bevond. De Onix draaide zijn kop met een ruk om en Soul besloot dat het tijd was om te gaan. ‘Links!’ riep hij tegen het meisje en begon vervolgens zelf te rennen. Hij besefte zich net op tijd dat hij een Ranger was en dat het zijn plicht was om anderen uit te de penarie te redden, dus draaide hij zich weer zuchtend om, greep haar hand vast en begon vervolgens te rennen. En nu hopen dat ze iets konden vinden waardoor ze even van die Onix verlost zouden zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Lost. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lost. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Lost Animals
» Lost myself (Pepper)
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Lost and Found||Open
» Woud spreuken opzoeken.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Ambrette Town :: Glittering Cave-
Ga naar: