Ready, set, go! {OPEN}
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel | 
 

 Ready, set, go! {OPEN}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Member
Fuyuka Hikaru
Punten : 71
Gender : Female ♀
Age : 16 years
Type : Trainer
Icon : Mudkip
http://pokemon-journey.actieforum.com/t119-fuyuka-saya-hikaru http://pokemon-journey.actieforum.com/t180-fuyuka-s-pokedex

BerichtOnderwerp: Ready, set, go! {OPEN}   wo jul 30, 2014 4:46 pmFuyka
Hikaru

When life is being hard to you. Be harder to life than you've ever been before.

Met een hand op de reling van de het schip en haar andere hand in haar haar, keek Fuyuka over het water. Het duurde nu al zo lang, ze wilde maar al te graag van deze boot af. Net op het nippertje had ze het gevecht met haar pleegzusje gewonnen, waardoor ze naar Kalos mocht. Nu kon ze de zenuwen die ze tijdens dat gevecht had nog voelen. Maar ook was ze blij, blij om ver weg te zijn van haar pleegfamilie. Nee ze mocht die mensen echt niet. Toch had het ook voordelen, deze boot bijvoorbeeld. Als ze met een passagiersschip mee had moeten gaan was ze twee keer zo lang onderweg. Echter had ze dat er wel voor over als ze die familie niet zou hebben. Ach het was nou eenmaal zo, je kon er toch niets aan veranderen. Fuyuka kneep haar blauwe ogen samen zodra ze in die verte iets dacht te zien. Ja! Daar was het dan eindelijk, Kalos. Het duurde niet lang of het grote privé jacht meerde aan in de haven. De kapitein had haar uit opdracht van haar pleegouders nog gevraagd of ze niet toch mee terug wilde. Dat had ze vriendelijk geweigerd en was aan land gegaan. Onder de blikken van vele mensen was ze die pier afgelopen en de de stad ingelopen. Al die mensen staarde haar aan om maar één reden. Het gigantische privé jacht waarmee ze was aangekomen. Als rijkelui's kindje zou ze zeker worden aangezien. Die mensen zouden haar nog wel leren kennen, ze was zeker geen mietje. Scherp liep ze langs de hoek van een gebouw. Hierdoor liep ze bijna tegen iemand op. "Sorry, ik zag je niet"
© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ready, set, go! {OPEN}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» 111 questions =DD
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Coumarine City-
Ga naar: