Sora Yamada
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Sora Yamada

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sora Yamada
Member
Sora Yamada
Punten : 52
Gender : Male ♂
Age : 15
Type : Ranger
Rang : Graduate Ranger
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Lycanroc
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7370-sora-yamada https://pokemon-journey.actieforum.com/t7557-sora-s-dex#145135 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7371-sora-s-worklog#142731

Sora Yamada Empty
BerichtOnderwerp: Sora Yamada   Sora Yamada Emptydo jun 14, 2018 12:55 pm


Sora

Yamada

Thinking of you
Wherever you are
We pray for our sorrows to end
And hope our hearts will blend
Now I step forward to realize this wish:
And who knows?

Maybe starting a new journey isn't so hard
or, Maybe that journey has already begun
There are many worlds, but they share the same sky
One sky, one destiny

ALGEMEEN
Naam: Sora Yamada
Volledige naam: Sorata Hikaru Yamada
Leeftijd: 15
Geslacht: MALE ♂
Geboorteplaats: Heahea City
Woonplaats: Heahea City
Type: Ranger
Theme song:
Shooting Star - Owl City
Pokémon:
Sora Yamada 745 (Kiara) Lycanroc(Midday)"level 25" FEMALEUITERLIJK
Oogkleur: Blauw
Haarkleur: Bruin
Kleding stijl:
Sora draagt in het algemeen niet echt bijzondere kleding want meestal draagt hij zijn ranger uniform. In zijn vrije tijd vindt hij het vooral fijn om zich gewoon zo casual mogelijk te kleden.
sieraden: ja, om zijn nek heeft hij een ketting in de vorm van een kroontje.PERSOONLIJK
Karakter:
Impulsief, Koppig, positief, Vrolijk, kinderachtig, opvliegend, oprecht, meelevend, onhandig, harde werker, altijd honger
geboortedatum: 13 juni
Dis/Likes:
+Pokémon
+zijn werk
+reizen
-Team Rocket
-zijn moeder
-stil zitten
-gevechten
Familie:
Moeder || Haruko Yamada- Tanaka(43)
Vader || Daisuke Yamada(46)Geschiedenis

het begin
Sora is geboren en getogen in Heahea City, gelegen in de Alola regio. Zijn begin jaren waren gewoon zoals elk ander kind van zijn leeftijd, hij had twee liefhebbende ouders die hard werkte voor hun centen zodat hun enige zoon niks te kort kwam, en ging naar school. beide volwassene werkte als medewerkers in de Aether Foundation, wat ze precies voor werk deden was voor Sora niet bekend maar de jongen was dan ook druk bezig met zijn vrienden. Wat best logisch was omdat hij toentertijd nog te jong was om te beseffen wat er precies aan de hand was. Sora had twee beste vrienden waarmee hij altijd standaard op een eilandje speelde, ze bouwde er hutten en vlotten maar deden er ook zwaardgevechten na van piraten of ridders. Vaak kwam hij met gescheurde kleding en flinke schaafwonden op zijn armen en benen thuis. Iets dat hem weinig kon schelen maar zijn moeder mopperde ook vaak op de jongen dat hij voorzichtiger moest zijn. Hier trok het vijfjarige ventje zich weinig van aan.

7 jaar
Toen Sora ongeveer zeven jaar was begon hij te merken dat zijn ouders niet even vriendelijk tegen elkaar deden. Ze waren vaak boos op elkaar, soms luisterde hij de gesprekken af van zijn ouders, maar werd er niet echt veel wijzer van. Zijn vader had het constant over ‘Team Rocket’ en dat zijn moeder ergens mee moest stoppen. Hierdoor begon de jongen zich een beetje opstandig te gedragen tegen zijn ouders omdat hij niet wist hoe om te gaan met de situatie waarvan hij niks snapte. Sora besloot zijn beste vriendin Lillie op een dag in vertrouwen te nemen en te vertellen wat hem dwars zat. Zij steunde hem waarop ze luchtig reageerde door er grapjes over te maken zodat Sora zich minder zorgen maakte, hierdoor dacht hij er niet meer aan.
Tot op een dag door een storm de school gesloten was en de jongen noodgedwongen met zijn moeder mee moest naar haar werk, waar hij werd gedropt in het Pokémon reservaat. Hier kwam hij voor het eerst fysiek in contact met Pokémon, waar hij mee mocht helpen met het verzorgen ervan. Vooral een van de Rockruff had zijn aandacht getrokken. Het wezentje zat helemaal in haar eentje waar ze geen contact met de andere Pokémon zocht. Sora besloot de Pokémon apart wat voer te geven maar negeerde de waarschuwingen van de verzorger dat ze geen contact was gewend, dat ze zou bijten. Juist het tegenovergestelde gebeurde want Rockruff bleek de aparte aandacht fijn te vinden ze at uit zijn hand alsof ze hem al jaren kende. Langzaamaan werden de twee vrienden, naarmate Sora steeds vaker langs kwam.


10 jaar
Zijn moeder nam Sora naarmate hij ouder werd steeds vaker mee naar haar werk waar hij zijn Pokémon vriend elke keer standaard bezocht. Ze speelde met elkaar maar toch hing er een soortvan rare sfeer in de lucht. Op een dag toen Sora weer op het werk van zijn moeder was vond hij de Rockruff niet waar hij altijd mee speelde. De verzorger vertelde hem dat de Pokémon niet helemaal lekker was en in haar hok was om uit te zieken. Sora geloofde hier niks van en besloot om naar haar opzoek te gaan hierdoor kwam hij in het lab gedeelte terecht omdat hij verdwaalde. Hij liep een random deur binnen waarop hij per ongeluk een labarotorium binnenliep waar een klein hokje op een bureau stond toen hij het doek ervan afhaalde vond hij zijn Pokémon vriend. Zijn oog viel ook op aantekeningen dat er naast lag waar een grote rode R opstond als logo.. Sora kreeg een hol gevoel in zijn maag toen hij de naam van zijn moeder las op de onderkant van het blad. Opdat moment werd hij uit het niets betrapt door een collega van haar die hem aan zijn arm mee sleurde naar zijn moeder die heel erg boos was op haar zoon. Zijn moeder was niet alleen heel erg boos maar Sora ging met haar in een hevige discussie. Ze biechtte op dat ze experimenten uitvoerde op Pokémon en de info die ze had, doorspeelde naar Team Rocket. Zijn vermoedens waren dus waar.. zijn bloedeigen moeder werkte voor Team Rocket! Uiteindelijk resulteerde dit in een hele heftige ruzie waarbij de vrouw Sora een klap in zijn gezicht gaf waarbij hij een blauw oog opliep. Waar de vrouw zelf heel erg van geschrokken was maar de jongen was zo boos op zijn moeder dat hij wegliep en zich verstopte. Toen hij weer thuis was probeerde zijn moeder het goed met hem te maken maar Sora was niet tot rede vatbaar waar hij niet met zijn moeder wilde praten. De jongen pakte zijn spullen in en besloot nog dezelfde nacht terug naar Aether Foundation te gaan om Rockruff te bevrijden en haar mee te nemen op reis door Alola. Het lukte hem om haar ongezien mee te smokkelen en vertrok met een vissersbootje richting Melemele Island. De schaamte die hij voelde voor zijn moeder was enorm, Sora wilde niks meer te maken hebben met haar en trok tijdelijk in bij een familie vriend.15 jaar
De vijf jaar daarna had Sora heel veel getraind met Kiara (Hij had haar deze naam gegeven) waardoor ze was geëvolueerd tot een Lycanroc in Midday form. Zelfs een poging gedaan om de Island Challenge te doen maar dat bleek een hele opgave te zijn waardoor hij na de eerste Trial het al opgaf. Tot op een gegeven moment zijn pad kruiste met een Ranger die op doortocht was door Alola. Sora was nogal onder de indruk van het verhaal van de Ranger dat hij het zelf ook wel zag zitten om een Ranger te worden.. zeker nadat hij had gehoord dat Team Rocket twee belangrijke steden had ingenomen in Hoenn en Kalos van de man. Sora besloot nog om dezelfde dag zich in te laten  schrijven op de Ranger academy om een steentje bij te dragen. Zelfs al schaamde hij zich nog steeds heel erg voor het werk dat zijn moeder deed maar vertrok desondanks met Kiara aan zijn zijde naar de haven van Coumarine City.


Feitjes over Sora
1. Sora heeft geen afscheid kunnen nemen van zijn vrienden voordat hij wegliep.

2. Sora draagt een zelfgemaakte goodluck charm bij zich die Lillie voor hem heeft gemaakt.

3.Sora haat zijn moeder heel erg voor het werk dat ze doet ondanks dat hij toen hij kleiner was een goede band had met haar. Daarentegen neemt Sora zijn vader niks kwalijk, eigenlijk haat hij haar niet echt maar voelt hij zich ontzettend door haar bedonderd omdat ze tegen hem heeft gelogen.

4. Sora houd ontzettend veel van eten.

5. Sora kijkt/leest veel manga/strips en cartoons.

6. Sora heeft een grote hekel aan stil zitten, hij kan zich vaak niet concentreren omdat hij een doener is, vandaar dat er veel dingen waarover hij moet leren niet bij hem binnenkomen wanneer hij uit boeken moet leren en deze moet onthouden.

7. Sora is daarentegen wel een snelle leerling als het gaat om dingen doen in de praktijk, hij hoeft er eigenlijk alleen maar naar te kijken en dan gebeurt het vanzelf.

8. Sora heeft voordat hij een ranger werd geprobeert om de Island Challenge te doen samen met Kiara. Tijdens het gevecht tegen de Island Kahuna verloor hij genadeloos van Hala's Hariyama en sindsdien wilt hij niks meer te maken hebben met gevechten of het trainerschap in het algemeen.

9. Sora wilt buiten zijn rangerwerk graag Gym's uitdagen maar zijn nederlaag op Melemele Island zit hem nog erg hoog.

10. Het maakt Sora verder niet uit of zijn Pokémon evolueren of niet, als het gebeurt is het mooi meegenomen, gebeurt het niet dan is het niet erg. Voor hem maakt kracht niet zo heel veel uit zolang ze maar goed met elkaar samenwerken en plezier maken, dat vindt hij eigenlijk het belangrijkst.
Laatst aangepast door Sora Yamada op wo jul 18, 2018 9:12 pm; in totaal 12 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cecille Skarsgård
Moderator
Cecille Skarsgård
Punten : 84
Gender : Female ♀
Age : 22
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Tyrogue
https://pokemon-journey.actieforum.com/t135-cecille-skarsgard https://pokemon-journey.actieforum.com/t139-cecille-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t6582-cecille-s-work-log#132295

Sora Yamada Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sora Yamada   Sora Yamada Emptyvr jun 15, 2018 1:49 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Cecille Skarsgård
No matter where you are, I'll be
there
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sora Yamada
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Rangers-
Ga naar: