Luuk Scatter
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Luuk Scatter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luuk Scatter
Member
Luuk Scatter
Punten : 70
Gender : Male ♂
Age : 20
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Houndoom
https://pokemon-journey.actieforum.com/t7254-luuk-scatter#141352 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7253-luuks-pokedex#141351 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7255-luuks-worklog#141362

Luuk Scatter Empty
BerichtOnderwerp: Luuk Scatter   Luuk Scatter Emptyvr maa 30, 2018 11:54 am

Naam: Luuk Scatter
Leeftijd: 20
Geslacht: Male
Type: Team Rocket
Hobby's: Hij kan goed voetballen, maar houdt zich nu vooral bezig met pokemon. Verder houdt hij ook nog van Street Fights
Pokédex: Luuks Pokédex
Uiterlijk:
Zwart, warrig haar en groene ogen. Doordat hij vaak zwart gekleed gaat onderschat men soms hoe groot hij is totdat hij vlak naast je staat.

Karakter:
* Vertrouwt enkel zichzelf (en zijn pokemon)
* Ongevoelig en hard
* Ruziemaker
* Niet snel bang
* Asociaal
* Kalm
* Gecontroleerd
* Gesloten
* Toont geen emotie
* Cynisch

Geschiedenis:
Luuk heeft zijn ouders nooit gekend en is opgegroeid in een weeshuis. Hij vroeg vaak naar ze maar men vertelde nooit iets over hen. Enkel dat zijn moeder hier nooit geweest was. Het was zijn vader die in het begin nog enkele keren langskwam zolang hij nog baby was. Het enige wat hij zeker weet over zijn vader is dat hij nog leefde, over zijn moeder wist hij niets.

Hij ging er vaak op uit om onderzoek te doen naar zijn vader maar dat draaide meestal uit op kamerarrest nadat hij door de politie weer opgepakt was. Het was namelijk verboden het tehuis te verlaten zonder toestemming. Wanneer hij kamerarrest had ging hij iedere keer weer door het raam naar buiten en zorgde dat hij terug was voordat iemand merkte dat hij weg was. Dat ging makkelijker want niemand schonk nog aandacht aan hem wanneer hij alleen op zijn kamer vertoefde. De zoektocht naar zijn vader moest hij elke keer opnieuw vruchteloos staken.

Weglopen was niet het enige waarom de mensen van het weeshuis hem een lastpost vonden. Elke keer weer wist hij zich in een conflict te verwikkelen en dat draaide bij hem steeds op een gevecht uit. Het weeshuis heeft zelfs speciaal voor hem een tweetal "bodyguards" moeten inhuren om zo'n gevecht gemakkelijk te kunnen tegenhouden. Ook tijdens zijn zoektochten kwam hij regelmatig in vechtpartijen terecht en zo werd hij, mede door talent, een goede vechter.

Tijdens één van zijn zoektochten kwam hij in het bos iets verder op terecht en verdwaalde hij. Hij was op dat moment 13 jaar. Wanneer hij al helemaal uitgeput was werd hij aangevallen door een Dusknoir. Hij probeerde te vluchten maar door zijn vermoeidheid en de aanvallen die hij had geïncasseerd verloor hij even het bewustzijn en viel op de grond. Als hij enkele seconden later weer bijkwam zag hij een Houndour, die beschermend tussen hem en de Dusknoir in kwam staan. Dapper dreef hij de Ghost pokemon op de vlucht en kwam bij Luuk staan. Hij likte hem in zijn gezicht om hem te helpen wakker te worden. Met behulp van Houndour bereikte hij de schuilplaats van de roedel. De Houndoom, duidelijk de alfa van de roedel, verzorgde hem en gaf hem een Oran Berry om op krachten te komen.  Hij moet daar een dag ofzo gebleven zijn, wanneer hij besloot terug te gaan naar het dorp. Alleen wist hij de weg niet. Dezelfde dappere Houndour had hem teruggebracht naar de stad, als een gids. Deze wou echter geen afscheid nemen van Luuk en toen hij het aanbod kreeg te blijven was de pokemon dolgelukkig. Ze namen voorlopig afscheid zodat hij zijn keuze zou kunnen aankondigen bij de roedel. Ze spraken af over precies 2 dagen aan de rand van het bos, zelfde plaats, zelfde tijd.

Toen het eindelijk zover was smokkelde hij de Houndour mee naar binnen, wat veel makkelijker bleek te zijn dan weglopen, en verborg hem in zijn kamer. Hij gaf hem de naam Nero, naar de Romeinse keizer die Rome ooit tot de grond platbrandde. Dat paste bij het vurig karakter. Na enkele maanden werd de pokemon dan toch ontdekt door iemand van het personeel. Na lang aandringen mocht hij hem toch houden, op voorwaarde dat hij in een pokeball opgeborgen was. Hierdoor veranderden de vuistgevechten tijdens zijn quest om zijn vader te vinden al regelmatig in pokemonbattles. Hij bleek er best goed in te zijn.

Op een dag kwam hij een man tegen die misschien meer wist over zijn vader. Hij vertelde dat hij door Team Rocket opgemerkt was als een sterke trainer en dat ze hem heel graag als nieuwe aanwinst wilden. In ruil zouden ze hem informatie verschaffen. Er was namelijk iemand in het Team die de naam van zijn vader kende. Daarbovenop beloofden ze hem ook geld, het was namelijk een full-time job. Geld was dikwijls al een pijnpunt geweest tijdens zijn zoektochten en dat was de reden dat zijn onderzoek tot nu toe nog niets had opgeleverd. De meeste informatie over zijn vader zat in het louche milieu en die gaven niks voor niets.

Zo ging hij dus op een dag mee naar een base. Aan de directie had hij gezegd dat hij ging solliciteren voor een job, wat eigenlijk helemaal niet gelogen was. Hij werd naar de man gebracht die meer moest weten over zijn vader, hij zat in een comfortabele bureaustoel met zijn rugzijde naar Luuk gekeerd. Nadat hij trouw had gezworen aan Team Rocket kreeg hij wat hij nodig had, een naam. Zijn vader heette Lukas Pryde, een spilfiguur in allerlei louche zaken.  Zijn moeder bleek niet de vrouw van zijn vader te zijn, het was allemaal éénmalig geweest. Lukas verdween terug, evensnel als hij gekomen was. Zijn moeder zou enkele dagen na zijn geboorte "verongelukt" zijn. Zo kwam Luuk plots in het weeshuis terecht.

_________________
Luuk Scatter 6FRUjzB
Thanks to Sara Sweets
Luuk Scatter EqRRjB9


Laatst aangepast door Luuk Scatter op do apr 11, 2019 9:34 am; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Luuk Scatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Luuk Scatter   Luuk Scatter Emptyvr maa 30, 2018 6:52 pm
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Luuk Scatter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: