Bit Hoarse[Patrol]
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Bit Hoarse[Patrol]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 20 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
https://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund https://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyma dec 25, 2017 10:16 pm

Nu kerst voorbij was en de organisatie weer een wat sterkere band onderling gekregen had, had hij al ontdekt wie hem hadden ontvoerd en hij had hen dan ook ondervraagd. Verder ze een minuscule straf gekregen om… Juist, ja, papierwerk te mogen regelen en natuurlijk geen zeer belangrijk werk. Het waren wat kleinere dingen, als het verwerken van klachten van degene binnen de organisatie en andere zaken. Dát had hem dus de kans gegeven even weer in de open wereld te stappen, de lucht in te snuiven en ouderwets zichzelf in te schrijven voor een patrouille. Er was echter één probleem… Als Elite ‘kende’ hij elke TR-lid, de meeste op papier met een overzicht van hun sterke, zwakke punten, maar ook indicatie va hun persoonlijke sociale kringen. Het zou onmogelijk zijn zomaar een keuze te maken, dus uiteindelijk had hij besloten het anders aan te pakken. De meest promising individu besloot hij uit te kiezen, puur om ze te bestuderen en… wellicht of hij daar een fijne patrouille mee kon bevelen. Hij eindigde enkel met natuurlijk een lijst van 5 figuren. Dus…. Hij besloot een gecodeerde mail te sturen naar hen vijf met tijd, en locatie en de patrouille. Hea, het moest een uitdaging zijn. En op de aangewezen tijd en locatie stond hij daar te wachten met de shiny Houndoom in een steeg met zand in zijn vacht om de geur te camoufleren. Puur voor het geval het een valstrik was. Zo makkelijk liet hij zich niet verassen, al was hij zeer benieuwd naar degene die op zou dagen.

[+ Julian]

_________________
Bit Hoarse[Patrol] 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyzo dec 31, 2017 12:44 pmEr waren op korte tijd twee – misschien toch wel licht opwindende – dingen gebeurd. Als eerste had hij een Cyndaquil gekregen van iemand totaal random op straat en had hij de Pokémon Ustrina genoemd, wat Latijns was voor vuur (of dat was toch tenminste wat het internet beweerde). Als tweede ding had hij een gecodeerde mail van Ciro gekregen waar hij ongeveer een uurtje aan had gezeten om het te ontcijferen. Het was een eer dat hij door Ciro gekozen werd om mee te mogen gaan op patrouille, maar het was weer typisch hem dat dat op zo’n moeilijke manier moest. Julian vroeg zich af wie van de andere Grunts – waar hij ongetwijfeld ook een mail naar had gestuurd, want Julian was wel zo slim om zich te bedenken dat hij heus niet de enige Grunt was die Ciro’s interesse wekte – het ook voor elkaar had gekregen om de mail te decoderen. In elk geval was de locatie die Ciro had uitgekozen niet ver gelegen van zijn pand en duurde het dus niet lang voordat Julian hem zag staan met zijn Houndoom aan zijn zijde. De Houndoom was zeker niet één van de sterkste Pokémon van Ciro, maar zou Julian zeker wel aankunnen als het aan zou komen op een gevecht. Julian had Ustrina stevig in zijn armen geklemd omdat de baby Pokémon gehecht was aan zijn aandacht en het blijkbaar een straf vond om terug in haar Poké Ball gekeerd te worden, hoewel Julian geen andere keus had als ze deze patrol zouden beginnen. Zijn Rockruff liep trouw naast hem en ging vlakbij Julian zijn been zitten toen Julian stopte en uit zijn zak de mail tevoorschijn haalde die Ciro had gestuurd. “Typisch,” was het enige wat hij tegen de Elite Agent zei. Ustrina merkte duidelijk de aanwezigheid van een andere fire type op, want ze draaide haar kopje en staarde nieuwsgierig naar de Houndoom. “Ben ik de enige die deze locatie ontcijferd heeft of zijn er nog anderen onderweg?” vroeg Julian ietwat nieuwsgierig aan zijn meerdere voordat hij de mail terug wegstak en wachtte tot ze konden vertrekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 20 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
https://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund https://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptydo jan 04, 2018 7:56 pm


Kijk eens aan daar was één van de Grunts die zijn mail ontcijferd had, dat was een heel goed begin van deze patrouille maar dat liet hij niet zo gemakkelijk verlopen. Daar zou deze, was het... Julian, hij leek meer op een piraat, spoedig achter zou komen. Dat was althans e bedoeling van deze speciale patrouille, het was niet zomaar één om doelloos door een stad te gaan dwalen en te praten over de zin van het leven. Nee, die tijd hadden ze niet. De reactie van de Grunt was misschien te verwachten maar hij moest wel weten dat deze Elite degelijk hield van een beetje variatie in een anders saaie dag vol papierwerk en meetings en dergelijke. “Vind ik nog meevallen,” had hij er simpelweg op geantwoord, waarna een heel gepastte vraag volgde vanuit de piraat. Of er nog andere Grunts op de email hadden gereageerd en de jongen reageerde met een oprecht geamuseerde grijns op zijn gelaat. Deze Grunt maakte het wel ontzettend makkelijk vandaag, hij hoefde niet zelf de vraag te stellen van de ander, dat werd al voor hem gedaan.

Met zijn armen over elkaar heen geslagen wisselde hij een blik met zijn Houndoom die de hint direct begreep en een harde blaf van zich liet horen. “Ja, maar alleen zijn we niet… Ik heb niet alleen de Grunts een mail gestuurd, maar ook één of andere Ranger-wannabe clubje aan Trainers, aangepaste versie natuurlijk,” Twee individuen, elk in de monding van de straten was tevoorschijn gekomen en elk hadden ze een Pokémon bij zich, een Noctowl en Gogoat. “Dus…. Ik denk dat je ze wel even een lesje mag leren? Ik ben in dit gevecht je back-up als het absoluut nodig blijkt te zijn,” Die twee Trainers hadden ook niet door dat degene die hen de mail verstuur had, in Team Rocket zelf zat; het enige wat zij begrepen was dat een ontmoeting zou plaatsvinden op die locatie en ze zo de kans kregen hen te overvallen en hun goodieshoes dingen te doen.

_________________
Bit Hoarse[Patrol] 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyzo jan 28, 2018 7:58 pm

Julian had eigenlijk eerlijk gezegd niet anders verwacht van Ciro toen de jongen meldde dat hij niet alleen een mail naar de grunts had gestuurd, maar ook naar een Ranger-clubje. Hij trok echter kort zijn wenkbrauw op toen hij zag dat het er twee waren en dat ze twee degelijke Pokémon bij zich hadden. Noctowl was minimaal van het level waar Howl voor de zware training van Julian was geweest en de Gogoat had een typevoordeel. Ustrina was nog veel te jong om te vechten, ook al riep ze uitdagend “Cynda!” toen ze de twee Rangers zag verschijnen. “Nee,” sprak Julian zacht tegen haar, “jij mag nog niet vechten.” Als antwoord kwam er een steekvlam uit haar rug opzetten en Julian was zo slim om de Cyndaquil ver van zich te houden met zijn handen om haar middel toen ze dit deed. Hij keek de Cyndaquil strak aan met zijn ene goede oog en de Pokémon leek wat af te koelen. Tevreden zijnde omwille van het effect dat zijn blik had, liep Julian naar Houndoom en zette Ustrina daar neer. “Pas een beetje op haar, wil je?” Zonder op het antwoord van de dark en fire type te wachten, liep hij terug naar de Rangers en haalde zijn Rockruff tevoorschijn. “Vele beginnende grunts zijn naar mijn idee dwazen als ze denken dat ze dit in hun eentje kunnen doen,” zei hij over zijn schouder tegen Ciro. “Ik kan aantonen dat ik dat niet ben. Ik heb een goed stel hersens en ik kan het erkennen als ik een situatie niet in mijn eentje kan oplossen. Het zou een eer zijn als je samen aan mijn zijde zou willen vechten, Ciro.” Eén van de Rangers begon te lachen en wees met zijn vinger naar Julian. “En dat noemt zichzelf een trainer! Heb je dat gehoord, Timon? Deze jongen kunnen we prima aan.” Julian rolde met zijn ene goede oog. “Dwaas,” mompelde hij waarna hij Howl’s Poké Ball tevoorschijn haalde en deze hoog in de lucht gooide. De hondachtige Pokémon kwam vrolijk tevoorschijn, maar zijn blik veranderde naar kil toen hij zag welke tegenstanders hij voor zich had staan. “Howl, laat zien hoe intimiderend we kunnen zijn. Begin met Leer op die Noctowl en laat het volgen door een Rock Throw.” Ciro had immers aangegeven dat hij enkel back-up zou geven als het dringend nodig zou blijken te zijn en Julian was sowieso niet iemand die te veel rustte op de hulp van een ander. Ciro zou wel komen als dat nodig was. Daar was hij zeker van.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 20 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
https://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund https://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyma jan 29, 2018 12:58 pm


Wat aandoenlijk, de onervaren Cyndaquil dacht mee te kunnen vechten en daar was niet perse iets mis mee. Soms kon je kracht juist compenseren met intelligentie maar dit was duidelijk een jonge Pokémon. Daar durfde hij niet veel uit te verwachten en het volgende moment werd er unaniem besloten dat Maxtricht op de Pokémon zou moeten oppassen als een vader en daar had de Pokemon niets op tegen. Hij hield ervan anderen te beschermen, eigenlijk alleen Ciro, maar iets zwakkers dan hem, was zeker wel een verleiding. Beschermend met zijn poten voor de Cyndaquil en zijn staart opgewonden zwaaiend leek hij de rol maar tot zich te nemen en Ciro liet hem maar zijn ding doen. Julian haalde inmiddels zijn Pokémon tevoorschijn, een Rockruff, het was geen sterke Pokémon, het was eerder het niveau van een Growlithe maar dan een Rock type en tegenover Noctowl zou het een kans maken. De Gogoat zou moeilijker zijn maar niets zonder een beetje uitdaging niet waar? Zijn wenkbrauwen schoten zichtbaar omhoog toen hij in plaats van een aanval te benoemen direct beweerde dat hij het niet alleen aan kon doen en geen dwaze Grunt was. Hij hield zich daarover verder stil, en vervolgens besloot die te beweren dat hij heel erg zijn hulp zou waarderen en wel echt hem te behagen. Dat stelde hem lichtelijk teleur en het aangeprezen worden vond hij zeker fijn, maar er waren verschillende manieren buiten slijmerij om iemand aan je kant te krijgen en écht mee te vechten. Gelukkig ging hij eindelijk echt over in de aanval door eerst het verdedigingsniveau te verlagen van de Noctowl en vervolgens een super effectieve aanval op af te vuren. Daarmee leek hij compleet de Gogoat te negeren die een zeer effectieve Razor Leaf op de rotsen afvuurde en enkele in stukken brak en daarmee richting de Rockruff schoten. "Je beseft dat er andere manieren zijn om iets op te lossen, aanvallen hoeven geen aanvallen te zijn en... ik zou eens om je heen kijken," Het deed hem denken aan de tijen dat hij op de rug van een shiny Rapidash en een Trapinch een groep Arcanine uit de weg had geruimd door het gebruik van aanvallen maar ook vuilnis en de straten zelf. Terwijl hij duidelijk puur op kracht zwakker was. Een Grunt hoorde namelijk te weten hoe je de omgeving kon gebruiken en de dingen waar je Pokémon toe in staat waren. Dat was basiskennis, en dit was de beste scenario daarvoor.

_________________
Bit Hoarse[Patrol] 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyzo maa 04, 2018 11:26 am

Julian had niet verwacht dat Ciro hem meteen te hulp zou schieten; die verwachting bleek juist te zijn. In plaats van hem te helpen met daden, gaf Ciro hem iets in woorden waar hij wel iets mee kon. Julian’s gouden oog bewoog zich naar opzij zodat hij de jongen vanuit zijn ooghoeken in zich op kon nemen en hij gaf een knikje. Hij wist wat hij moest doen. Ustrina vond het inmiddels helemaal niet fijn dat zij buiten het gevecht gehouden werd. Ze had immers een type voordeel tegenover die Gogoat en zou aan haar trainer kunnen bewijzen dat ze weldegelijk kon vechten. De poten van de Houndoom blokkeerden echter haar zicht op wat er gaande was en Ustrina, koppig als ze was, stak haar kleine kopje tussen de poten door zodat ze alsnog kon kijken. Ze moest toegeven dat de warmte die de Pokémon uitstraalde wel aangenaam was in dit kille steegje en besloot om hier toch nog even te blijven zitten, voor nu dan. Zodra bleek dat Julian het fout had en zij wél van dienst kon zijn, zou ze zich direct bemoeien met het gevecht. Julian concentreerde zich op de rotsen die voor zijn neus braken en had net als Howl in de gaten dat het niet simpel ging worden om de Noctowl alléén aan te vallen. Dat betekende dat ze voor die Gogoat een afleiding moesten hebben en daar kwamen Ciro’s behulpzame woorden goed bij van pas. Howl rolde over zijn rug weg van de afbrekende rotsen en kwam weer even snel overeind. Hij ontblootte zijn tanden en gromde geërgerd toen de Gogoat een nieuwe Razor Leaf afvuurde. “Howl, ren naar de vuilnisbak en zorg dat je erop komt te staan.” De verhoging zou Howl het voordeel moeten geven dat hij buiten het bereik van de bladeren was én dat de Gogoat het voorwerp niet zomaar omver zou krijgen met wat rondzwaaiende bladeren. Ideaal om nogmaals een aanval te proberen. “Rock Throw!” Het viel hem toen pas op dat de Rockruff een kras in zijn gezicht had en dat zijn hele lichaam trilde. De Pokémon stampte met zijn pootje op de vuilnisbak wat, voor zijn grootte, toch wel een redelijk hard geluid door het steegje liet gaan en niet veel later werd hij omhuld in wit licht. De zon leek net op dat moment tussen de twee gebouwen die de lucht onttrokken van het zicht door te schijnen, recht op Rockruff. Zijn gestalte werd groter en niet veel later stond er een veel grotere Pokémon voor zijn neus, zijn gewicht steunend op vier poten. De vuilnisbak was te klein geworden en Howl zette zich af waarna hij zijn lichaam lichtelijk kromde en er opeens veel grotere stenen naar beneden vielen, niet alleen de Noctowl rakend, maar ook de Gogoat. Rock Slide. Zijn Rockruff was geëvolueerd in een Lycanroc! Zijn geluk was echter van korte duur, want opeens werd Gogat opgedragen om Solarbeam te doen. Door het feit dat de zon nu recht op hun scheen, laadde de aanval sneller en had Julian weinig tijd om dekking te zoeken. De aanval was namelijk niet op Lycanroc gericht, maar wel op hem. De eikels. Julian kon nog maar nét uit de weg duiken en schaafde zijn armen toen hij opzij rolde om weer terug overeind te komen. “Is dit hoe jullie vechten als jullie aan de verliezende hand zijn?” Zijn goudkleurige ogen keken hun kil aan. “Jullie kiezen voor de zwakkere optie en vallen de trainer aan? Wat voor Rangers zijn jullie eigenlijk?” Maar dat spelletje kon hij ook spelen. Toch twijfelde hij even. “Howl, Rock Tomb op…” Weer twijfelde hij. Wraak was niet het antwoord, niet altijd. “De Noctowl!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Ciro Raedmund
Member
Ciro Raedmund
Punten : 224
Gender : Male ♂
Age : 20 Jaar
Type : Team Rocket
Rang : Elite Agent
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Blaziken
https://pokemon-journey.actieforum.com/t2579-ciro-raedmund https://pokemon-journey.actieforum.com/t2578-ciro-s-pokedex https://pokemon-journey.actieforum.com/t7335-ciro-s-work-log

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyma apr 02, 2018 7:40 pm


Natuurlijk zou hij het niet zó gemakkelijk maken en met zijn armen over elkaar achtte hij maar af wat Julian zou doen en hoe hij zou reageren op zijn woorden. In plaats van woorden volgden er gelukkig daden en daar kon hij meer mee; de Rockruff maakte dan ook meer gebruik van de vuilnisbakken, een object in zijn omgeving om het niveauverschil te verminderen. In ieder geval de grootte en een reeks venijnige Razor Leaf te vermijden maar daar eindigde het spektakel niet bij; de Pokémon begon te evolueren in een Midday Lycanroc. Het licht leek genoeg te zijn om de tegenpartij tijdelijk te verblinden en met een Rock Slide erachter na leek hij gelijk zijn voordeel gebruikt te hebben. De aanval zou effect hebben op beide Pokémon, al had de Gogoat door zijn Grass type minder schade opgevangen. Dat bleek dan ook in een Solar Beam die geladen werd en ineens hun kant op werd gestuurd en voor de zekerheid was Ciro zelf ook opzij geschoven en zag dat Julian op tijd weg was gerold en de aanval een muur van een huis beschadigd had. Hmm, een groep goeie rikken die hun eigen stad neerhaalden en daarbij ook de Trainer zelf aanvielen? Je zou écht bijna denken dat het Team Rocketleden waren dan Ranger wannaby’s, interessante wending. Het had zeker zijn effect op Julian gehad, die duidelijk geconfronteerd werd met pure, blinde haat door de smerige streek maar zou dat het antwoord zijn? Julian leek degelijk te kalmeren en weer in de aanval te gaan maar geen rekening meer te nemen van de Gogoat zelf. Dat scheen een behoorlijke foto te zijn en de Gogoat stak zijn kop de lucht in voor een Synthesis, waarmee de schade van de vorige Rock Slide te niet werd gedaan. Even wisselde Ciro een blik met Maxtricht, bepalend of het al tijd zou zijn om het moeilijker te maken maar de Houndoom rustte zijn blik weer op de jonge Cyndaquil. Nee, nog niet. De Noctowl werd inmiddels geraakt, en zijn Trainer merkte toen pas de schade van de Solar Beam op en sprak verrast maar furieus de Gogoat Trainer aan. Commotie en onenigheid en schade aan de stad. Hmm. Interessant. “Julian, ik zou hun aanval op jou als inspiratie gebruiken,”

_________________
Bit Hoarse[Patrol] 2nqvcew
Spoiler:
 

All this time spent in vain, wasted years, wasted gain.
All is lost, hope remains, and this war's not over.
There's a light, there's the sun, taking all shattered ones.
To the place we belong, and his love will conquer all.
Terug naar boven Ga naar beneden
Julian Snow
Member
Julian Snow
Punten : 332
Gender : Male ♂
Age : 22 y/o
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Kalos
Icon : Lycanroc

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Emptyza apr 07, 2018 9:42 pm

Julian besefte dat hij een fout had gemaakt. Hij had zichzelf weten te kalmeren, maar had zich daarna enkel op de Noctowl gericht en de Gogoat verder geen aandacht meer geschonken. De Gogoat had dit moment gebruikt door Synthesis te gebruiken, een grass type aanval die ervoor zou zorgen dat een deel van de schade genezen zou worden. Aangezien Howl de Pokémon niet veel schade had toegebracht, kon je er donder op zeggen dat hij zijn volledige health weer terug had. Dat wilde dus zeggen dat ze weer terug bij het begin waren. Wat de Gogoat betrof tenminste; de Noctowl leek al bijna uitgeteld te zijn en dit gaf Julian de kans om zich meer op de Gogoat te richten. Het feit dat de Rangers nu ook onder elkaar begonnen te vechten, maakte dat niet veel moeilijker voor de zwartharige man. Ustrina was ondertussen flink geschrokken van het feit dat haar trainer nauwelijks een Solar Beam had weten te ontwijken en liet een verontwaardigd gepiep horen. Ze probeerde haar vlam te ontsteken, maar er kwam niks anders dan rook uit de plek waar normaal gezien een steekvlam had moeten ontstaan. De Cynqaduil liet een plagerig gepiep horen en liet zich duidelijk ontzet op haar kont vallen. Ze wilde haar trainer helpen, maar de situatie leidde daar duidelijk niet naar en de kans dat deze Houndoom haar liet gaan, was vrij klein. Ze kon echter ook niet zeggen dat ze zich niet veilig voelde tussen zijn poten; het was fijn om een soort van dekking te kunnen zoeken als een Solar Beam je naderde. Ze wist zeker dat ze knock-out zou zijn gegaan als die aanval haar geraakt had, ook al had zij het typevoordeel in dit geval. Ze kon alleen maar hopen dat de Rangers niet nog zo’n praktijken zouden uithalen en dat Julian ze binnenkort zou verslaan, want ze wist niet hoe veel ze nog zou kunnen hebben van deze spanning. Julian keek snel over zijn schouder om een knikje te geven naar Ciro en om zichzelf ervan te verzekeren dat zijn Cyndaquil nog altijd op veilige afstand van hun stond. Toen dit het geval leek te zijn, richtte hij zijn goede gouden oog weer naar het tweetal. “Alright, dwazen,” siste hij tussen zijn tanden door. “Het wordt tijd dat jullie gaan boeten voor het feit dat jullie naar hier gekomen zijn. Ik ben rechtvaardig met jullie geweest, maar deze bullshit accepteer ik niet.” Hij wees naar voren en richtte zijn blik op Howl. “Howl, daag die Gogoat uit en zorg ervoor dat hij je aanvalt. Irriteer hem door Stealth Rock te gebruiken zodat hij vast komt te zitten. Laat dat zijn lichaam richten naar zijn teamgenoot en zorgt dat hij een aanval gebruikt om zich te bevrijden.” Er was niets frustrerender dan je eigen Pokémon elkaar te zien belagen, bewust of onbewust. En dat was ook precies waar hij naartoe wilde gaan. Howl volgde zijn instructies keurig op en niet veel later zat Gogoat gefrustreerd te grommen naar Howl die pesterig heen en weer sprong. Op eigen houtje laadde de Gogoat een Solar Beam zonder een instructie van zijn trainer te ontvangen en Howl ging voor de Noctowl staan. “Nee, Gogoat, doe het niet!” werd er te laat geroepen. De straal werd gelost en Howl sprong amper op tijd opzij. En zo ging de aanval recht naar de Noctowl. Geamuseerd zijnde sloeg Julian zijn armen over elkaar heen en keek de Rangers kil aan met zijn blik. Wie was hier nu de loser?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Bit Hoarse[Patrol] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Bit Hoarse[Patrol]   Bit Hoarse[Patrol] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bit Hoarse[Patrol]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► WELCOME TO THE POKÉMON WORLD :: Kalos :: Lumiose City-
Ga naar: