Axel Matthews
Welkom op
Pokémon Journey!

Heb je altijd al een Pokémon trainer, coördinator of breeder willen zijn? Of bewandel jij liever het gevaarlijke pad van een Team Rocket Grunt? Samen met andere leden schrijf jij het verhaal van jouw geheel eigen personage. Doorkruis regio's, vang je favoriete Pokémon en maak nieuwe vrienden onderweg. Laat het avontuur beginnen!
WELCOME, GUEST!
PLEASE Login OR Register.

Deel
 

 Axel Matthews

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axel Matthews
Member
Axel Matthews
Punten : 11
Gender : Male ♂
Age : 21
Type : Team Rocket
Rang : Grunt
Regions : Hoenn
Icon : Flareon
https://pokemon-journey.actieforum.com/t6707-axel-matthews#134076 https://pokemon-journey.actieforum.com/t7552-axel-s-dex#145074 https://pokemon-journey.actieforum.com/t6708-axels-work-log#134079

Axel Matthews Empty
BerichtOnderwerp: Axel Matthews   Axel Matthews Emptyzo aug 06, 2017 11:17 am

ALEGEMEEN
Naam: Axel Matthews
Volledige naam: Gabriel James Matthews
Leeftijd: 18
Geslacht: MALE ♂
Geboorteplaats: Saffron City
Woonplaats: Slateport City
Type: Team Rocket
Pokémon:
Axel Matthews 158 (Apollo) Totodile "level 1" MALEUITERLIJK
Oogkleur: Groen
Haarkleur: Felrood haar
Kleding stijl: Axel heeft niet echt een specifieke kledingstijl, in zijn vrije tijd draagt hij meestal een comfortabele broek en shirt, als hij weg moet voor zijn werk dan heeft hij een lange zwarte mantel over zijn uniform.
PERSOONLIJK
Karakter:
Axel is een vrij stille jongen maar kan ook erg aanwezig zijn als het moet. Hij houd van een geintje, vind het leuk om mensen uit hun tent te lokken maar kan ook wel behulpzaam zijn. Als het hem uitkomt tenminste. Stelen is iets dat hij niet snel zou doen zelfs al zou het een opdracht zijn, dit weigert hij onmiddelijk. Buiten dat is de jongen ook heel erg koppig,  eigenwijs en wilt zijn eigen plan trekken het kan hem dan weinig schelen wat de ander ervan vindt. Gelukkig deelt hij deze eigenschap met zijn Totodile waar hij meer omgeeft dan de mensen om hem heen, het kan hem verder bar weinig schelen wat er om hem heen gebeurd. Hij zou zijn Pokémon echter nooit gebruiken voor slechte doel einden omdat dit de enige wezens zijn waarmee hij een band heeft.
geboortedatum: 21 Juni
Likes/Dislikes:
+Pokémon
+Zijn familie
+Water ijsjes
+Pranks(Aangezien hij zichzelf heel grappig vind)
+muziek; Linkin Park, Green Day en Three Days Grace
-zijn vader
-zijn geaardheid
-regels
Familie:
vader || Patrick Devonshire(55)

---
moeder || Erika Matthews (53)
zusje || Zoey Matthews (14)
broertje || Devon Matthews (7)
broer || Kevin Matthews (23)
zus || Rika Matthews (25)Geschiedenis
0-4
Axel is geboren en getogen in Saffron City (Kanto) waar hij als jongste telg van het Matthews gezin werd geboren. De twee ouders hadden al twee wat oudere kinderen rond lopen; Rika van toen zeven jaar oud en Kevin van toen vijf jaar oud. Het gezin had het prima voor elkaar, de ouders waren gelukkig getrouwd, ze hadden drie gezonde kinderen en een goed inkomen wat geld betreft omdat de vader en moeder beide fulltime werkte. In de periode dat Axel werd geboren was Erika wel vaker thuis waarna ze na zijn kraamtijd minder ging werken, puur om er voor haar kinderen te zijn waar ze ziels veel van hield. Zo deed ze wel vrijwilligers werk op een fokkerij en werkte haar man fulltime bij Silph co. Axel groeide in de eerste vier jaar van zijn leven gelukkig op, merkte niks van de problemen die aan het ontstaan waren binnen de familie.


In de jaren die volgde na zijn peuter tijd kreeg Axel een hele goede band met zijn zus Rika. Hij was altijd in haar buurt te vinden want waar zij heen ging wilde Axel ook naartoe, dit vond de toen beginnende puber niet heel erg, ze vond het juist geweldig dat haar broertje haar achterna liep. Natuurlijk speelde Axel ook wel met zijn oudere broer hoewel die meer in bomen te vinden was dan de kleine Axel. Rond deze tijd werd ook zijn zusje Zoey geboren. Aangezien de jongen nu ook op school zat begon men zo rond zijn zesde te merken dat er iets niet klopte aan hem, zo speelde hij vaker met meisjes op het schoolplein en meed hij angstvallig het voetbalveld waar de jongens ruig voetbal speelde. Axel kreeg regelmatig het woord 'homo' of 'mietje' naar zijn hoofd geslingerd, hij voelde zich daarom ook vaak buiten gesloten mits ze hem niet belachelijk maakte in de kleedkamer wanneer ze gingen gymen. Aangezien zijn broer en zus ook op dezelfde school zaten nam Rika het voor haar broertje op in tegenstelling tot Kevin, in dat laatste jaar dat zijn zus nog op school zat stopte de pesterijen voor een korte periode.


4-6
In de jaren die volgde na zijn peuter tijd kreeg Axel een hele goede band met zijn zus Rika. Hij was altijd in haar buurt te vinden want waar zij heen ging wilde Axel ook naartoe, dit vond de toen beginnende puber niet heel erg, ze vond het juist geweldig dat haar broertje haar achterna liep. Natuurlijk speelde Axel ook wel met zijn oudere broer hoewel die meer in bomen te vinden was dan de kleine Axel. Rond deze tijd werd ook zijn zusje Zoey geboren. Aangezien de jongen nu ook op school zat begon men zo rond zijn zesde te merken dat er iets niet klopte aan hem, zo speelde hij vaker met meisjes op het schoolplein en meed hij angstvallig het voetbalveld waar de jongens ruig voetbal speelde. Axel kreeg regelmatig het woord 'homo' of 'mietje' naar zijn hoofd geslingerd, hij voelde zich daarom ook vaak buiten gesloten mits ze hem niet belachelijk maakte in de kleedkamer wanneer ze gingen gymen. Aangezien zijn broer en zus ook op dezelfde school zaten nam Rika het voor haar broertje op in tegenstelling tot Kevin, in dat laatste jaar dat zijn zus nog op school zat stopte de pesterijen voor een korte.


8-10
In het nieuwe jaar begon hij vrienden te maken met wat andere jongens maar behield wel zijn vriendschap met zijn vriendinnen. De eerste dag na de zomer kwam er ook een nieuwe jongen in de klas. De eerste periode nadat zijn zus van school was gegaan werd Axel niet meer gepest. Nee, in plaats daarvan werd de nieuweling het doelwit van de pesters ze maakten hem belachelijk en schopte hem, vervolgens gooide ze zijn bril op de grond die stuk ging. Axel twijfelde in eerste instantie of hij wel in moest grijpen maar besloot het toch te doen. De jongen kreeg een trap tegen zijn knie toen hij er wat van zei, nog een klap, weer een opmerking naar zijn hoofd. Toen gebeurde er iets wat Axel niet van zichzelf verwachtte maar hij gaf de ander een stevige klap tegen zijn neus waarop hij als een dolle Tauros in begon te slaan op de jongen die hem altijd treiterde. Hij was het zat om telkens het doelwit te zijn van de 'grote' jongens. Een leraar haalde de twee vechtende jongens uit elkaar, waarop een gesprek met zijn ouders volgde, die absoluut niet blij waren. Axel kreeg straf en mocht die week niet naar buiten, echter hield hij er wel een vriend voor het leven aan over. Duke.


10-15
In de jaren daarna werd zijn jongste broertje Devon geboren, vertrok zijn zus Rika op Pokémon reis door Kanto en kregen zijn ouders vaker ruzie. Axel was vanaf het moment dat hij zijn pestkop te lijf was gegaan rebelser dan ooit geworden. Door de ruzies die zijn vader en moeder hadden waar hij, Zoey en Kevin bij waren voelde hij zich niet altijd meer even opgewekt. Hij begon in een soortvan dip te raken omdat hij ook met zichzelf aan het worstelen was. Het bracht veel stress in huize Matthews maar wat hem het meeste zorgen maakte was dat zijn moeder heel vaak huilend aan de keuken tafel zat met een krijsende Devon in haar armen. Zijn vader zat meestal in de kroeg bier te drinken, wat steeds vaker gebeurde en langer duurde. Axel kreeg rond zijn dertiende gevoelens voor een jongen wat hij voor zichzelf hield, hij wist niet wat het was maar wilde dit ook niet met zijn moeder bespreken. Die had al genoeg aan haar hoofd. Toen op een dag ineens zijn vader zonder iets te zeggen, noch een brief, met de noorder zon was vertrokken. Als dertienjarige jongen begreep Axel helemaal niet waarom zijn vader dit had gedaan. Zijn moeder werd in deze periode ook zwaar depressief, ze werd met twee lastige pubers achtergelaten, een kleine meid die veel aandacht vroeg van haar en een baby dat amper voor zichzelf kon zorgen. Axel schoof zijn eigen onzekerheden aan de kant om zijn moeder een handje te helpen in tegenstelling tot Kevin die de bloed onder haar nagels vandaan haalde. Hij ging vaak samen met Zoey en Devon boodschappen doen zoals Rika altijd met hem en Kevin had gedaan toen zij nog thuis woonde. In deze periode mistte Axel heel erg zijn zus die een jaar later thuis kwam van haar Pokémon reis. Het was meteen weer vanouds Rika bracht een hoop vrolijkheid met zich mee en ze had een sterk team opgebouwd, maar de rede dat ze thuis was gekomen was een stuk minder leuk. Rika was inmiddels achttien geworden maar ze was ongepland zwanger geraakt iets waar hun moeder niet op zat te wachten, zeker niet nu er nog een baby opkomst was en eentje in huis rond begon te waggelen. Dit zorgde voor meer ruzies in het gezin totdat Axel met tranen in zijn ogen begon te smeken dat ze moesten stoppen met ruzie maken. Waar beide vrouwen erg van schrokken meteen kwam er ook uit wat al meer dan vier jaar dwars zat; dat hij jongens leuker vond dan meisjes. Hij had een goed gesprek met zijn moeder die erna vrolijker uit begon te zien, zo accepteerde ze ook meteen dat haar zoon homo was en dat haar oudste dochter binnenkort moeder zou worden. Het duurde ongeveer tot zijn vijftiende dat hij op school uit de kast durfde te komen, mede door zijn ervaringen op de basisschool.


16-18
Zijn sweet sixteen party zat er aan te komen, een dag dat je nooit zou mogen vergeten omdat je maar één keer zestien word. Axel had een heel cool thema in gedachte waarop hij besloot om met zijn beste vriend Duke de spullen ervoor te gaan halen, hij had inmiddels zelf een baantje bij de supermarkt weten te fixen. Op weg naar het winkelcentrum, niet wetende dat ze langs een stel ongure types liepen, die hen uitmaakte voor..ja.. homo's. In eerste instantie negeerde Axel de vervelende opmerkingen die daarop volgde maar hij kon er niet meer tegen toen een van die gasten hen ervan verdachten dat ze een relatie hadden. De roodharige jongen gaf een tegenwoord maar werd kort daarna belaagd door de maten van die gozer die hem voor van alles uit had gemaakt. Axel werd in elkaar geslagen waarop hij verschillende kneuzingen in zijn gezicht en een botbreuk in zijn ribben opliep. Nadat zijn vriend een ambulance had gebeld werd Axel met spoed naar een ziekenhuis gebracht, hij hield er een trauma aan over toen hij genezen was van zijn verwondingen waardoor het slechter ging. Axel raakte in depressie waar hij ook drugs begon te gebruiken en dit combineerde met alcohol. Ook kreeg hij een hekel aan zijn geaardheid, hij drukte het weg om er niet meer aan te hoeven denken, sterker nog hij had plannen om zichzelf van kant maken maar voerde deze nooit uit puur omdat hij van zijn familie en vrienden hield. Toen hij zich echter besefte dat dit niet meer kon besloot hij iets van zijn leven te willen maken, maar hij wilde niet meer volgens de regels leven..nee, hij had het gehad met alles en iedereen hier in kanto. Op een dag kwam hij in de zijstraten van Saffron City een man tegen die zei dat hij bij Team Rocket hoorde, hij had er echter geen benul van wat de organisatie precies wilde van hem, of wat ze überhaupt in hem zagen..maar hij stemde in ook omdat er werd gezegd dat hij zijn mond moest houden tegen zijn familie. Toen Axel laat thuis kwam besloot hij de volgende dag dat hij op zichzelf wilde gaan wonen, niets vertellende aan zijn moeder wat hij van plan was, hij vertrok naar Hoenn waar hij een nieuw leven startte. Zijn gehele spaar rekening ging op aan de inrichting van zijn appartement die hij in Slateport City had weten te vinden, gezien de organisatie de rest verder regelde. Alleen wonen vond hij alleen niet prettig waarop hij van de laatste centen die hij nog over had, kocht hij een jonge Totodile over van een fokker zodat hij iets had om voor te zorgen..
Laatst aangepast door Axel Matthews op zo jul 14, 2019 11:44 pm; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sara Sweets
Momerator
Sara Sweets
Punten : 497
Gender : Female ♀
Age : 23 years
Type : Trainer
Regions : Hoenn en Kalos
Icon : Braixen
https://pokemon-journey.actieforum.com/t525-sara-sweets https://pokemon-journey.actieforum.com/t527-sara-s-pokedex#7230

Axel Matthews Empty
BerichtOnderwerp: Re: Axel Matthews   Axel Matthews Emptyzo aug 06, 2017 11:24 am
Accepted
Welcome to the world of Pokémon!


_________________
Sara Sweets
I think I might change it all.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Axel Matthews
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Journey :: ► CREATE NEW FILE :: Character creation :: Team Rocket-
Ga naar: